WhiteNigga: Tudatom szerint, de ha mégis tévednék sry, a felsoroltak közül mindkettőnek van HDMI kimenetele. De egyébként lehet hogy maradok egy 32"-es sima HD-s tévénél, s annak megvan a HDMI-je is, és még a nagysága is jó.... ..Meg az ára sem borsos.
Nem a régi acc-om kell, hanem azt szeretném hogy, indításnál automatikusan az újjal jelentkezzen be.
Cooler: már keresgéltem, de pl olyan hogy auto-signing nincs, csak auto-play. Ha van akkor szimplán vak vagyok.
Nekem lenne egy kérdésem. A régi accountomat kitöröltem és és csináltam újat, de amikor be kapcsolom a gépet manuálisan kell bejelentkeznem az új felhasználóval. Szóval nem tudom hol lehetne ezt beállítani, ha lehet. A választ előre is köszönöm.
Ha csináltál már a régi accuntodra livet és még tudod azt az e-mailt amire regelted akkor új live regisztrációnál, a régi Emaillal visszahozhatod a régi accuntod is . ( már próbáltam )
Nekem lenne egy kérdésem. A régi accountomat kitöröltem és és csináltam újat, de amikor be kapcsolom a gépet manuálisan kell bejelentkeznem az új felhasználóval. Szóval nem tudom hol lehetne ezt beállítani, ha lehet. A választ előre is köszönöm.
A régi accountot max a gépről törölted, úgyanis online tárolódnak a profilok. Beállításoknál egy olyan beállítást keress hogy Auto Sign-In. Ez az automatikus bejelentkezés. Pontosan nem tudom megmondani hogy melyik menü, melyik füle stb. mert nem vagyok Xbox közelben most. Ha nem találtad meg akkor majd segítek és leírom részletesen.
Tudom idegesítő, de azért megkérdezem azt, hogy milyen úgy összességében a Dirt 2? Mert holnap vagy később meglesz, ezért tudni szeretném, hogy mire számítsak!! Írjatok már róla pls. néhány sort!!
Tudom idegesítő, de azért megkérdezem azt, hogy milyen úgy összességében a Dirt 2? Mert holnap vagy később meglesz, ezért tudni szeretném, hogy mire számítsak!! Írjatok már róla pls. néhány sort!!
Chocho: " Na holnap végre itt a Forz3-am!" Aminek a végigjátszása valószínűleg hosszú hónapokat vesz igénybe. Én a Forza 2 karriermódjával 1 év alatt sem végeztem,igaz nem nyúztam állandóan.
töfi írta:
Chocho: " Na holnap végre itt a Forz3-am!" Aminek a végigjátszása valószínűleg hosszú hónapokat vesz igénybe. Én a Forza 2 karriermódjával 1 év alatt sem végeztem,igaz nem nyúztam állandóan.
Én pont egy ilyen tartalmas, soha meg nem unható autós játékra vágyom a GT2 óta. Mivel pedig a PS2 érát konzol nélkül húztam ki, nagyon ki vagyok éhezve.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.