Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#466729 ChelseaKid 2009. október. 10. 18:12
ChelseaKid
uhrindam írta:

1 box kormány pedig 25-30ezer FT.

jó helyen 18 ezer körül is körül is kapsz Xbox kormányt.
#466707 uhrindam 2009. október. 10. 17:15
uhrindam
#466647 :: Chocho (2009. október. 10. 13:11)
Áhá, köszi a választ!
Eddig 3 kormányom volt de boxot egyikse támogatta :'(
1 box kormány pedig 25-30ezer FT.
#466647 Chocho 2009. október. 10. 13:11
Chocho
#466643 :: vlad90 (2009. október. 10. 13:03)
A G25 tényleg nagyon jó kormány, meg már az ára is baráti, viszont X360-hoz nem jó. Csak PS-2-t és 3-at támogat. X-hez az MS kormányán kívül talán még egy Logitech, és ez a Fantec van.
Áhá, köszi a választ!
Gaming is believing.
#466643 vlad90 2009. október. 10. 13:03
vlad90
#466622 :: Chocho (2009. október. 10. 12:28)
mzoli28 írta: Chocho: Nem tudom pontosan de mivel megvettem az eszközt minden hozzávalójával ezért nem hiszem hogy bajuk lenne vele ha a gépre átkerülne és nem is távolítom el csak másolom. De mondom én ezt olvastam a wikin meg sok helyen.
Sajnos a megvett eszközt a Sony úgy értelmezi, hogy a szoftvert csak kölcsönzöd, illetve használati jogot formálsz rá, de mivel annak eltávolítása a hardverbe ültetett BIOS duplázásával jár, már illegálissá válik. Nézd, nem fog senki lecsukni, ha most leszívod a PS-ed BIOS-át, azért nem olyan komoly a dolog. Csak nyersen, jogilag nem szabadna, ennyi. (Azért nem egyenértékű a warezzal.)
vlad90 írta: De ha már szim, akkor kormánnyal az igazi. Nem tudom milyen minőségűek az MS kormányai, de és egy Fantec Porsche 911 Turbo S Wheel-re vágyom, csak sajnos az limitált széria és a szűkös büdzsém miatt nem tudok rá kiadni 230 eurót.
G25, ennyit mondok. Amúgy egy Porsche kormány nekem is kéne, imádom a porschékat!
A G25 tényleg nagyon jó kormány, meg már az ára is baráti, viszont X360-hoz nem jó. Csak PS-2-t és 3-at támogat. X-hez az MS kormányán kívül talán még egy Logitech, és ez a Fantec van.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
#466441 geri97 2009. október. 09. 17:45
geri97
Tudtok valamit a Dragon Risingről?
#466384 Ricco 2009. október. 09. 13:09
Ricco
Nah jó, értem már Akkor megpróbálom még egyszer a Forza3 demóját
#466370 Chocho 2009. október. 09. 11:20
Chocho
#466256 :: Ricco (2009. október. 08. 21:29)
A GRID-nek nem pont az volt az előnye, hogy élethű? A PG-s videótesztben emlékszem, hogy aki tesztelte (nem emlékszem már, hogy ki volt...) pont azt emelte ki, hogy teljesen beletudta képzelni magát, teljesen valósághű volt... A DIRT meg rallye, nem tudom, ennél hogy lehetne élethűbb Amúgy kérdeznék valamit. Az emulátor programok illegálisak? Fogalmam sincs róla, szóval vettem a bátorságot megkérdezni...
Ricco írta:

Amúgy kérdeznék valamit. Az emulátor programok illegálisak? Fogalmam sincs róla, szóval vettem a bátorságot megkérdezni...

Maguk a programok nem, de sok olyan van köztük, ami illegális alkotóelemet igényel.

Ricco írta:

A GRID-nek nem pont az volt az előnye, hogy élethű?

Jaj Ricco, most komolyan, neked meg kell hogy mondják, mi az élethű? Sosem ültél még kocsiban, vagy mi? A Grid és a Dirt nem élethú játékok, hanem jó versenyprogramok, amikben a realitást feláldozták a szórakoztatás oltárán. Ha nagyon élethű játékot akarsz, vegyél egy G25 kormányt, és netről vedd meg a Live for Speed!-et.

Cooler írta:

A videó felbontása még nem igazi HD, ez csak a jobb minőségű mint a sima SD vidik.

Ja, ez gáz. Még hogy HD... Bár asszem a Bonus Round vidik TÉNYLEG 720p-ben mennek egy ideje.
Gaming is believing.
#466342 Cooler 2009. október. 09. 08:32
Cooler
Forza 3 GameTrailers Review: KATT!

A videó felbontása még nem igazi HD, ez csak a jobb minőségű mint a sima SD vidik.
#466272 dragon83 2009. október. 08. 21:39
dragon83
#466256 :: Ricco (2009. október. 08. 21:29)
A GRID-nek nem pont az volt az előnye, hogy élethű? A PG-s videótesztben emlékszem, hogy aki tesztelte (nem emlékszem már, hogy ki volt...) pont azt emelte ki, hogy teljesen beletudta képzelni magát, teljesen valósághű volt... A DIRT meg rallye, nem tudom, ennél hogy lehetne élethűbb Amúgy kérdeznék valamit. Az emulátor programok illegálisak? Fogalmam sincs róla, szóval vettem a bátorságot megkérdezni...
Ricco írta:

A GRID-nek nem pont az volt az előnye, hogy élethű? A PG-s videótesztben emlékszem, hogy aki tesztelte (nem emlékszem már, hogy ki volt...) pont azt emelte ki, hogy teljesen beletudta képzelni magát, teljesen valósághű volt..

Szerintem arra gondolt, hogy teljesen olyan hangulatot áraszt a játék, mintha tényleg egy ilyen versenyen lennél. Szvsz nem a szimulációs részére mondták az élethűséget.

Ricco írta:

Amúgy kérdeznék valamit. Az emulátor programok illegálisak? Fogalmam sincs róla, szóval vettem a bátorságot megkérdezni...

Nem is kérdezhetted volna ezt jobb helyen. Chocho a mi szakértőnk ilyen téren.
#466256 Ricco 2009. október. 08. 21:29
Ricco
A GRID-nek nem pont az volt az előnye, hogy élethű? A PG-s videótesztben emlékszem, hogy aki tesztelte (nem emlékszem már, hogy ki volt...) pont azt emelte ki, hogy teljesen beletudta képzelni magát, teljesen valósághű volt... A DIRT meg rallye, nem tudom, ennél hogy lehetne élethűbb

#466240 Chocho 2009. október. 08. 21:16
Chocho
#466237 :: Ricco (2009. október. 08. 21:14)
Chocho írta: Ricco írta: A GRID és a DIRT 2 nekem pl, teljesen átadta azt az autós élményt, ráadásul kontrollerrel... Hát ööö... okééé... ha neked az az autós élmény, hogy a kocsi olyan, mintha taknyon csúszna, akkor rendben. Nekem 8.
Ezt hogy érted? Szerintem élethű volt mind a kettő. Bár lehet jobb kifejezés, hogy élvezhető...
Úgy értem, hogy nem volt élethű. Élvezhető igen, mert arcade, de az élvezhetőség naggggyon nem jár kéz a kézben a realitással.
Gaming is believing.
#466237 Ricco 2009. október. 08. 21:14
Ricco
Chocho írta:

Ricco írta:

A GRID és a DIRT 2 nekem pl, teljesen átadta azt az autós élményt, ráadásul kontrollerrel...

Hát ööö... okééé... ha neked az az autós élmény, hogy a kocsi olyan, mintha taknyon csúszna, akkor rendben. Nekem 8.

Ezt hogy érted? Szerintem élethű volt mind a kettő. Bár lehet jobb kifejezés, hogy élvezhető...
#466235 Chocho 2009. október. 08. 21:11
Chocho
#466220 :: Ricco (2009. október. 08. 20:56)
Hát nem tudom. Nem az a baj, hogy nem teljesen élethű, szerintem egyáltalán nem az. A GRID és a DIRT 2 nekem pl, teljesen átadta azt az autós élményt, ráadásul kontrollerrel... Nekem a PGR se jött be ez miatt, így a Forza sem... szerk: Uhrindam: Igen, egyetértek én is.
Ricco írta:

A GRID és a DIRT 2 nekem pl, teljesen átadta azt az autós élményt, ráadásul kontrollerrel...

Hát ööö... okééé... ha neked az az autós élmény, hogy a kocsi olyan, mintha taknyon csúszna, akkor rendben. Nekem 8.

Cooler írta:

A Most Wanted az első X360 játékok között volt annó. Szerintem is az egyik legjobb NFS.

Ezt inkább nem láttam.

danidevito írta:

Szerintem a SHIFTnek a belső nézete sikerült jóra. Sokkal jobb mint az eddigi autós játékokban, a kamera mozog, reagál a vezetésre. Pont a SHIFT után próbáltam ki a Forza 3 demoját és abban elég kaka lett a belső nézet.

Ez így van.
Gaming is believing.
#466225 uhrindam 2009. október. 08. 21:00
uhrindam
#466221 :: danidevito (2009. október. 08. 20:57)
Szerintem a SHIFTnek a belső nézete sikerült jóra. Sokkal jobb mint az eddigi autós játékokban, a kamera mozog, reagál a vezetésre. Pont a SHIFT után próbáltam ki a Forza 3 demoját és abban elég kaka lett a belső nézet.
Hát igen.. vannak olyan játékok hogy amikor kanyarodom meg se moccan a karja.. Vagy csak a kormány látszik azért az se rossz ×D
#466221 danidevito 2009. október. 08. 20:57
danidevito
#466220 Ricco 2009. október. 08. 20:56
Ricco
Hát nem tudom. Nem az a baj, hogy nem teljesen élethű, szerintem egyáltalán nem az. A GRID és a DIRT 2 nekem pl, teljesen átadta azt az autós élményt, ráadásul kontrollerrel... Nekem a PGR se jött be ez miatt, így a Forza sem...

szerk: Uhrindam: Igen, egyetértek én is.
#466217 uhrindam 2009. október. 08. 20:54
uhrindam
#466212 :: Chocho (2009. október. 08. 20:50)
Tényleg nagyon nehéz volt, és ami a legjobb, hogy az AI tette azzá. Máig ott figyel a gépen, a minap is mentem vele pár kört. Ricco: Félszim akart lenni és az is. Miért, szerinted eleve hogy lehetne élethű egy autós játék, amit kontrollerrel játszunk? Még kormánnyal sem lehet soha teljesen élethű...
Hát jó ennyi erővel semmi nem lehet élethú csak a valóság