85? Az nem kicsit drága? Én a Forza 3-as Packot láttam 65k-ért a joejstationnél! Ha érdekel itt a link! Link Itt a görgesd le a gépekig és rögtön az első!
Hát igazából szerintem a szélesvásznú monitorokon/tévéken néz ki jól, de annyira nem vészes! Nekm is akkora monitorom van, de én csak a gépemen használom! Most nemrég vettem egy TV-t és azon szerintem majd a Box jól fog kinézni, de majd meglátom!
Ha jól tudom az utánvétel ha megrendelted a cuccot, de változtatni akarsz a rendelésen! pl.egveszed az elitet 65k-ért, de lement az ára 58k-ra és azt szeretnéd rendelni! Ha nem ezt akkor bocsi! Ja és amúgy én se rendeltem még semmit sehonnan csak figyeltem ahogy anyukám rendel a neten!
Lehet PS2-re gondolt, nem igazán értem, hogy mire reagált!
Különben meg ne a mennyiség, hanem a minőség legyen a szempont! (Még mielőtt Citro megszólal kiemelném én, hogy PS3-ra sok jó értékelést kapott cím jelent meg az utóbbi időben! DE azért BOX-ra is vannak jó játékok, persze nem feltétlenül 2009-et kell nézni!)
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
PS3-hoz képest! Igaz, hogy mostanában több játáték van PS3-ra, de azért Xbox-on általában jobb játékok szoktak lenni! Ja ezzel valkit megsértenék akkor bocsánat! Ez csak az én véleményem!
Xbox-ra tényleg több játék van! pl.: Mass Effect 2
Szerintetek melyiket érdemes venni? Play & Charge kit vagy Quick Charge kit?
Play and Charge Kit tökéletes. Berakod az elemek helyére az akksit, és ha lemerül egyszerűen a zsinór egyik végét rádugod a kontrollerre másikat a box usb-jébe és tölti játék közben.
sámánkirály57: Ha fogalmad sincsen, és nem értesz hozzá akkor nem kell azért kommentet írni. Ennyi erővel ha valaki feltesz egy kérdést beírhatnák 500-an hogy fogalmam sincs. De minek? Ezzel semmit nem segítenek az embernek. Ha nem tudsz segíteni hallgatsz, ha tudsz akkor meg segítesz.
OFF:Én meg sokáig úgy voltam ps3-at veszek.1 vagy 2 héttel ezelőtt el is döntöttem de aztán mégsem.Amúgy is csak jövőre vagy még később veszek konzolt akármelyik lenne is az.
Totoo írta:
off: Szerintem ki lehetne már rakni az offot mert eléggé elkalandoztunk az Xbox témától!
off: Szerintem ki lehetne már rakni az offot mert eléggé elkalandoztunk az Xbox témától!
sámánkirály57: Viszonylag elég jó állapotban volt, csak a controller -akodott néha! Amúgy ki volt Chippelve, de voltak eredeti játékaim! De mondjuk nem bántam meg, hogy vettem egy PS2-t, mert emiatt döntöttem úgy, hogy veszek vagy egy PS3-mat vagy egy Xbox 360-at (a 360 győzött , december fele veszem meg és majd veszek föl barátnak embereket a PGO-ról )!
Annyiért megéri.Haverom 25-ért vett ps2-t amin nincs gari,nincs kichippeltetve,és összesen 3 játékot adtak neki hozzá amiből 1-nek valami gyíkja van és nem megy.Ráadásul maga a gépezet is beteges,pár óra után túlmelegszik meg ilyesmik.Jó neki 2 kontrollert adtak de abból is az egyik nem mindig üzemel megfelelően.Magyarul Totoo a te ps2-d ehhez képest kész ajándék volt.Bár nem tudom minlyen állapotban volt mikor eladtad.
Amúgy nekem ps1-em van de nem adom el soha mert ajándék volt.(Van valami olyan illemszabály hogy ajándékot továbbadni illetlenség) másrészt kellemes emlékek fűznek hozzá.Van hozzá egy jó kis tekken 3,meg jó sok autós játék aztán jól van az.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.