Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Megvettem a Crackdownt a menüje szépen be is jön, de amikor elindítanám az új játékot a töltőképernyőn vagy lefagy az egész gép vagy a jel pörög csak nem történik semmi (de dashboardra vissza tudok lépni). A lemez karcmentes. Másnál is előfodult már ezzel a játékkal? A többivel semmi probléma sincs. Ötletek?
A leírtak alapján - szerintem - rossz a nyomat. Vidd vissza és cseréltesd ki, de előtte - ha tudod - próbáld ki egy másik gépen is!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Megvettem a Crackdownt a menüje szépen be is jön, de amikor elindítanám az új játékot a töltőképernyőn vagy lefagy az egész gép vagy a jel pörög csak nem történik semmi (de dashboardra vissza tudok lépni). A lemez karcmentes. Másnál is előfodult már ezzel a játékkal? A többivel semmi probléma sincs. Ötletek?
HDMI-DVI kábel kell.Ha a monitorod D Sub-os,akkor közbe kell iktatni egy DVI D-SUB átalakítót is. HD tv-hez HDMI HDMI kábel kell,rendes TV-hez meg a konzolhoz járó scart. Különben meg az X-box arcade dobozába illett volna ezeket belepakolni,nem csak a SCART csatlakozót,hanem még egy akksit és egy töltőt is a kontrollernek,hogy ne kelljen folyton elemet venni. Na mindegy,az én masinám most piros ledes kómában van.
Most írok ide először.Az Xbox360-nak milyen kimenetelei vannak? Tudjátok konzolvásárlás előtt vagyok és nem tudom hogy az LCD monitoromat rá lehet-e csatlakoztatni.Vagy ha van is olyan kimenetele rá lehet csatlakoztatni?A monitorom amúgy hagyományos csatlakozású.
toten - nem kell semmit USB-zni, egyszerűen felmész Xbox Live-ra és magától letölti. Csak nem warez vagy hogy félsz felmenni Xbox Live-ra?
pulai - a cod:waw mapok régiózárasak ha jól tudom. Ez azt jelenti hogy ellenőrzi az IP címedet hogy milyen országból akarod letölteni, és ha olyan országból ahol nem elérhető a DLC akkor nem engedi. Van módszer a megkerülésére, de elég bonyolult és nem is ingyenes. Legegyszerűbb ha elviszed a winyódat az Überkonzolba, és ott kb 500 Ft-ért leszedik neked a kívánt tartalmakat. A pontokat természetesen előre fel kell tölteni, vagy ott az Überkonzolba megvenni.
Üdv. Megvan valakinek az összes Map pack a Call of Duty 5 játékban? Szeretném letölteni de nem engedi. Valami ötlet? Egyáltalán megéri letölteni a zombis pályák nem igazán érdekelnek.
petro_adam - a gép hátulján meg kell nézni nem is tudom már melyik számot, de a legegyszerűbb ha megnézed hány wattos tápegységed van, ha 150-es akkor jasper.
toten - új dashboard????? Tavaly novemberbe kijött az NXE, még szóba sincs az új dashboard, sőt lehet nem is lesz már. Honnan szedted ezt?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogyha mázlim volt és kifogtam egy jasperes boxot akkor ezt meg tudom valahol nézni? Amúgy az Arcade boxnál azt írták hogy adnak hozzá egy 256mb-os memkarit. Nekem nem adtak csak a boxnak a belsőmemórája van.
Off: Ja ma kezdődött a suli...Értem már miért nem özönlenek a javaslatok a kérdésemre.Azt hittem az én gépem kimarad a 30%-os hibaarányból,aztán tévedtem. Pedig nem hajszoltam túl.Kíváncsi vagyok hogy majd az új változat mennyire lesz megbízható.Csak az új Fifa miatt hiányzik a konzolom,mert amióta játszottam a 08-al,azóta a PC-s verzióval nem tudok kibékülni....Ha nem jön össze a konzoljavítás akkor visszatérek a PES-re... (nagy gondok mi?)
A Konzolok Szervizénél van futárszolgálat. Az pont jó lenne szerintem neked.
www.konzolokszervize.hu
7000 Ft a 3 led javítása, futárszolgálat tuti van ennél a helynél, és asszem egy ezres körül megúszod a dolgot (érte jönnek, vissza hozzák stb.). Részletekről olvass a weblapon.
Off: Ja ma kezdődött a suli...Értem már miért nem özönlenek a javaslatok a kérdésemre.Azt hittem az én gépem kimarad a 30%-os hibaarányból,aztán tévedtem. Pedig nem hajszoltam túl.Kíváncsi vagyok hogy majd az új változat mennyire lesz megbízható.Csak az új Fifa miatt hiányzik a konzolom,mert amióta játszottam a 08-al,azóta a PC-s verzióval nem tudok kibékülni....Ha nem jön össze a konzoljavítás akkor visszatérek a PES-re... (nagy gondok mi?)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.