Hát nem tudom, nekem több mint 1 éve (lassan másfél éve) van meg a 360-am és semmi gond nem volt vele. A legnagyobb gond az volt hogy fagyott párszor, de az is nagyon ritkán. Lehet hogy jót fogtam pont ki, vagy nem tudom. Minden nap használom, elég jól szellőző helyen van, tettem alá talpakat hogy az alja ne melegedjen fel, egy ideje van nagyobb winyóm így minden játékot felmásolok winyóra. Szal az enyém valószínűleg elég hosszú életű lesz. Ha meg egyszer nagyon beadná a kulcsot, nem tudom talán vennék egy Jaspereset. Nagyon jó kis konzol a 360 jó címek vannak rá, jó a LIVE nagyon. Szal én meg vagyok vele elégedve. Meg aztán nem a semminek vettem azt a kiló DLC-t, meg gyűjtöttem a sok acsit
Hát igen, hiába a játékra fejlesztik ki ezeket a masinákat mégis a PC a legjobb rá. Én mindenesetre végeztem a konzolokkal egy jó időre.
szerk.: köszi, örülök, hogy végre a családba tartozom
Üdv a családban quorton én már egy éve meguntam a folytonos cserelgetés,javítást ,stb.
szerk: de másik fél se más, most a ps-em is elkezdte ugyan ezt játszani,kb. 3 hónapja cseréltem benne br olvasót, de a múlt héten újra behalt,tehát konklúzió kalap -t sem a jelenlegi generáció
Hát a lelkemre kötötték, hogy Jasperes bár igazad van.Ki tudja a mai világban?
szerk.: viszont szinte biztos, hogy az volt mert elmondták, hogy miben más a Jasperes: halkabb, kevesebb hőt termel. Ez mind igaz volt. De a megbízhatóság maradt a régi.
Akkor sajnálom, beleválasztottál mindkétszer! Viszont nem biztos, hogy másodikra sikerült Jaspereset venned, mert még mindig nem 100%-ban azok vannak piacon!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Na akkor most jöhet egy kis negatív reklám valamint tapasztalat.
Kb 2 éve vettem ezt a fehér kis csodadobozt. Minden elég jó volt mindaddig amíg egy év múlva az RROD ki nem jött rajta. Rendben. Elkültem az Ms-nek, megcsinálták. Rá egy évre megint elromlik ugyanazzal a tünetekkel csupán 3 piros led nélkül. Erre az Ms azt mondja, hogy nem tudnak vele mit csinálni, lejárt a garancia, és mivel nincs három villogó piros led, addig semmit sem tehetnek. Annyit tanácsoltak megjegyzem 'halkan', hogy addig próbálgassam míg meg nem jelenik a bizonyíték arra, hogy jogosult vagyok a 3 éves garanciára(ezt a tanásot meg is fogadtam, 3 hónapig próbáltam előhozni az ördögöt). Vagy elküldhetem és nagyjából 100 euróért megcsinálják. Ez az ár már majdnem megegyezett egy új doboz értékével ezért arra a döntésre jutottam, hogy érdemesebb lenne beruházni egy másikba amiben már ez az úgynevez Jasper alaplapos "technológia" dübörg, melyet a NASA is használ, vagy legalábbis így reklámozzák. Ezzel az új alaplappal az RROD a múlté. Hát én erre rácáfolnék nagyon gyorsan. Nincs egy hónapja, hogy megvettem és a 3 piros led mosolyog az arcomba. Ettől egy életre elment a kedvem az Ms "csodadobozkájától". Inkább nem játszom de én több kört nem szeretnék ezzel lefutni.
Csak azért írtam mindezt le, hogy jól gondoljátok meg mielőtt beruháztok egy ilyenbe mert könnyen úgy járhattok mint én.
u.i.: tény, hogy vannak kevésbé hibás darabok belőle, de szerintem nem véletlenül volt a PGO-n hír erről, hogy több mint a fele rossz. Hiába csak 5000 embert vontak bele a statisztikába, ha a világ összes X tulajdonosát beleveszik a felmérésbe akkoris ezt a számot kapnánk.
na nekem ez nincs meg és ezen van minden ami fontos
na nekem a harmadik eltünt amugy meg ha valaki ért hozá akor segithetne
Ja hogy PC-n nézed. Az más.
De akkor is. Minek kell neked másolni azt a DLC-t? A DLC-t kifizeted, letöltöd, és automatikusan felismeri a játék. Mint elöbb is említettem ez valami warez téma lehet azt pedig mellőzzük.
Hogy tudod te másolni azt ha egyszerűen meg sem jelent semmilyen adathordozón, csak letölteni lehet. Miféle partició? Valami warez lehet itt a dologban.
csá mindenkinek abban szeretnék segitséget kérni hogy rá akartam másolni az xboxom vinyójára a gta4 kigészitőjét és eltüa a 3. partició .
ha valaki tudna segiteni megköszöném
Hogy tudod te másolni azt ha egyszerűen meg sem jelent semmilyen adathordozón, csak letölteni lehet. Miféle partició? Valami warez lehet itt a dologban.
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!
Elég sokat sz@rakodtam vele de végül sikerült!
csá mindenkinek abban szeretnék segitséget kérni hogy rá akartam másolni az xboxom vinyójára a gta4 kigészitőjét és eltüa a 3. partició .
ha valaki tudna segiteni megköszöném
Sziasztok!
Wireless controller problémája már volt valakinek?
Öcsém elvitte a konrolleremet egyik haverjához.
Másnap pedig sehogyan sem akartak összekapcsolódni az xboxommal.
Elemet kicseréltem, többel is próbálkoztam, a kézikönyvben leírtaknak megfelelően szinkronizáltam a kontrollert és a gépet de csak villog és villog a kontroller semmi mást nem csinál.
Kb. 3 hónapos Xbox-om van azért nagyon durvának tartom, hogy máris tönkremenjen a kontroller főleg, hogy keveset is játszottam eddig vele.
Nem ejtettem le, semmi ilyesmi, amúgy is mindenre iszonyúan vigyázós vagyok.
Vagy átb**** az üzletben és habár új gépet kaptam de használt kontrollerrel?
nekem volt, de addig szarakodtam vele, míg nem kapcsoldódott
Wireless controller problémája már volt valakinek?
Öcsém elvitte a konrolleremet egyik haverjához.
Másnap pedig sehogyan sem akartak összekapcsolódni az xboxommal.
Elemet kicseréltem, többel is próbálkoztam, a kézikönyvben leírtaknak megfelelően szinkronizáltam a kontrollert és a gépet de csak villog és villog a kontroller semmi mást nem csinál.
Kb. 3 hónapos Xbox-om van azért nagyon durvának tartom, hogy máris tönkremenjen a kontroller főleg, hogy keveset is játszottam eddig vele.
Nem ejtettem le, semmi ilyesmi, amúgy is mindenre iszonyúan vigyázós vagyok.
Vagy átb**** az üzletben és habár új gépet kaptam de használt kontrollerrel?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.