Emberek!Ilyet se láttam még.....Ma jött meg a Konzolvilágtól rendelt Assassin's Creed(persze boxra)!Gyorsan kibontottam megnéztem a kiskönyvét és lám németül van beleírva végig!Gondoltam magamba na,valami itt nem stimmel!Hát nem is!Beraktam a lemezt a!El is indult de utánna egy fehér ablak egy csomó üzenettel(a csomó üzenetre azt értem hogy sokféle nyelven írva)!Mikor kilépek abból a fránya ablakból akkor látom hogy nem az van kiírva a menübe hogy Play Assassin'S Creed hanem az hogy Play DVD tehát ez nem rendes játék!egyből föl is hívtam fölháborodottan a boltot,és azt mondták hogy küldjem vissza postán..........Na csak azért mondom hogy mit szóltok ehhez??
Persze el lehet lenni egy Arcade-al is nem azt mondom. De ha egy hétre megkapnál egy elite-t vagy egy Pro-t, és visszakapnád a Arcade kiadásodat, ne aggódj nem bírnád ki hogy ne vegyél egy winyót mert föld és ég. Annyi jó arcade játk, dlc, meg a tökömtudja mi van live-on arról nem is beszélve hogy winyóra installálhatsz zenéket tehetsz etc etc.
Tudom én ezt is, de a gond a pénz és az idő. Nem tudok ugyanis annyit játszani, hogy ezeket mind kiaknázzam, és ha esetleg van időm is inkább eszem egy jót, vagy elmegyek moziba, mintsem letöltsek valamit az Arcade-ről, vagy fizessek egy havi részletet. Ha van valami nagyobb játék, ami érdekel, akkor arra számítok és gyűjtök. Másra ott a PC-m. De vinyóm mindenképp lesz, egy 20 GB-os, mert a mentéseket nem lenne rossz eltárolni rajta, és egyes játékokat is szívesen felmásolnék néha-néha.
igen az elite aranyat ér ezt aláírom nekem egy resi 5-ös elit kiadásom van és imádom! nagyon jó,maximálisan megvagyok vele elégedve... megérte az árát.. de tény h csökkenteni fogják az árát és meg is éri én is már nagyon várom a Brutal Legend megjelenését.... az év megjelenése lesz nálam!
Adrianus írta:
nekem egy resi 5-ös elit kiadásom van és imádom!
Az piros? Mert úgy emlékszem, hogy az! Nekem az egyáltalán nem tetszett! Valahogy olyan furcsán nézett ki! mondjuk belül ugyan olyan mint a többi BOX, csak a külseje nem szép!(SZVSZ) Természetesen ízlések és pofonok!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
]{redenc írta: Jól tenné, egy tuti vevővel máris számolhatnának .
Hidd el, nem rossz dolog már az Arcade sem. Annyi hülyeséget hallottam arról, hogy nem éri meg, és arról is sokan sírtak nekem, hogy hülye leszek, ha nem használom a Live!-ot. Erre tessék, tök jól elvagyok, és nem bántam meg a vásárlást. Az Elite meg egyenesen aranyat ér.
Persze el lehet lenni egy Arcade-al is nem azt mondom. De ha egy hétre megkapnál egy elite-t vagy egy Pro-t, és visszakapnád a Arcade kiadásodat, ne aggódj nem bírnád ki hogy ne vegyél egy winyót mert föld és ég. Annyi jó arcade játk, dlc, meg a tökömtudja mi van live-on arról nem is beszélve hogy winyóra installálhatsz zenéket tehetsz etc etc.
]{redenc írta: Jól tenné, egy tuti vevővel máris számolhatnának .
Hidd el, nem rossz dolog már az Arcade sem. Annyi hülyeséget hallottam arról, hogy nem éri meg, és arról is sokan sírtak nekem, hogy hülye leszek, ha nem használom a Live!-ot. Erre tessék, tök jól elvagyok, és nem bántam meg a vásárlást. Az Elite meg egyenesen aranyat ér.
igen az elite aranyat ér ezt aláírom nekem egy resi 5-ös elit kiadásom van és imádom! nagyon jó,maximálisan megvagyok vele elégedve... megérte az árát.. de tény h csökkenteni fogják az árát és meg is éri én is már nagyon várom a Brutal Legend megjelenését.... az év megjelenése lesz nálam!
Jól tenné, egy tuti vevővel máris számolhatnának .
]{redenc írta:
Jól tenné, egy tuti vevővel máris számolhatnának .
OFF: Az szerintem tök jó ha van valakivel megosztani örömöd!
ON:Én is így voltam vele mikor megvettem,akkor egyből nekifogtam játzsani csak velem az volt a más hogy én már többször is játszottam ilyen géppel és már nagyon jó nyomtam!
Hát ma megtörtént az mit pár hónapja még gondolni se mertem volna mert hidegen hagyott.De ahogy multak a napok s láttam 1 2 gametrailert meginditott bennem valamit.Ami végül Ma érlelődött be délután fél 1kor mikor a futár meghozta a tegnap rendelt Xbox360 pro konzolomat.Tetszik s most ismerkedem vele.S régi pc-sként mindjárt a kontroler nehézkes irányitásával bajlodtam.Na de nem baj.Majd belejövök
Csak ennyit szerettem volna írni.Megosztani kis örömömet
Vagy az lenne a jó hogyha az achivementekből össszegyűjtött pontokból kéne demókat vagy egyebeket letölteni a LIVE-ról!
A demók tök ingyen vannak, minek még pontozni azzal? Másrészt a gamerscore az egy jelkép egy rang a játékosoknál, azt 100% hogy soha nem lehet elkölteni.
Én már régóta szerettem volna venni MS pontot, de a lézerkard miatt most már kötelező... Én csak azt sajnálom, hogy fizetős, vagyis nem azt, hogy fizetős, hanem hogy, pl a szerkók (jedi köpeny, Sam Fisher ruha stb.) 400 MS pont. Kicsit drága szvsz.
Nem kicsit, NAGYON! Valamit majd fogok venni az tuti de a jó cuccok nagyon drágák pl. lézerkard, halo warthrog, gears páncél stb. Amúgy nem sok mindent tartalmaz az új update. Annyi hogy avatar marketplace, lehet értékelni a letöltéseket, ki lehet nyitni a lemezolvasót az X-el (), összesíti az achievement progresst, és külföldön lehet leszedni teljes X360 címeket. Kb. ennyi. Lehet még avn más is de igazából itt Magyarországon nem elérhetőek azok a dolgok pl. Netflix.
Én már régóta szerettem volna venni MS pontot, de a lézerkard miatt most már kötelező... Én csak azt sajnálom, hogy fizetős, vagyis nem azt, hogy fizetős, hanem hogy, pl a szerkók (jedi köpeny, Sam Fisher ruha stb.) 400 MS pont. Kicsit drága szvsz.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.