Nem lehet úgy netezni,mint PC-n,csak játszani.han chatelni,demókat,DLC-ket letölteni msn-ezni, video chatelni, stb.
Lesd meg ezt az oldalt itt mindent leírnak.
És amúgy nekem is lenne egy kérdésem azt írták itt a PGO-n,hogy lesz új NXE és felmentem a livera de nem szedett le semmit vajon miért???,pedig azt írták,hogy mától lesz előérhető.....
Nem lehet úgy netezni,mint PC-n,csak játszani.han chatelni,demókat,DLC-ket letölteni msn-ezni, video chatelni, stb.
Lesd meg ezt az oldalt itt mindent leírnak.
És amúgy nekem is lenne egy kérdésem azt írták itt a PGO-n,hogy lesz új NXE és felmentem a livera de nem szedett le semmit vajon miért???,pedig azt írták,hogy mától lesz előérhető.....
Sziasztok! 3 hete vettem boxot és lenne egy kérdésem! Ez a Live hogy működik? Ezzel lehet boxon netezni? Melyik menüpontban lehet majd belépni? Hogyan lehet aktiválni?
Sziasztok !
Van egy Full HD-s 23" Samsung monitorom DVI és VGA bemenetekkel.Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy olyan kábelt aminek az egyik vége HDMI a másik meg DVI akkor tudom használni full HD-be a boxot vagy inkább VGA kábelt vegyek ?
Vegyél VGA-t mert a DVI-n bizony nem fog hang kijönni. VGA csatin sem, de az melett van 2 db rca amin viszont lesz hang.
Sziasztok !
Van egy Full HD-s 23" Samsung monitorom DVI és VGA bemenetekkel.Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy olyan kábelt aminek az egyik vége HDMI a másik meg DVI akkor tudom használni full HD-be a boxot vagy inkább VGA kábelt vegyek ?
Lehet h kell karbantartani a PC-t de cserébe szebb grafikán is leeht játszani rajta nem ugy mint boxon
Lehet,hogy szebb lesz a graf,de nem sokkall és ha pl. megnézük a GTA4-et ez nem igaz,hogy szebb a graf mert 50k-s gépen nem hiszem,hogy úgy menne a GTA 4 mint pl.nekem egy X360-on...
PC előnyei: sok mindenre jó, nem csak játékra. Kell fejleszteni ha normális beállítások mellett szeretnél játszani az újabb játékokkal. Meg még sorolhatnám, de az igazán lényeges szerintem az egy kis "közmondásban" van: "A PC-sek sosem játszanak, mindig csak karbantartanak."
Sztem van benne igazság bőven, hogy ilyen drivert installáljak fel, most ilyen ellenőrzést futtatok, most ez, most az. Idegesítő. Konzolon csak bedobod a lemezt és játszol. Jó igen ma már X360 is lehet telepíteni hogy jobban fusson az adott cucc.
Lehet h kell karbantartani a PC-t de cserébe szebb grafikán is leeht játszani rajta nem ugy mint boxon
1: nem drágábbak, csak körül kell nézni, és okosan vásárolni, plusz esetleg nem megvenni azonnal a slágercímeket.
2: ha csak gondolsz is a warezre, kirúgunk innen a fenébe, ezt csak a miheztartás végett.
3: hülyeség, PC-re is rengeteg SE meg CE jön ki, nem minden konzolon jelenik meg előbb, és és vannak PC-exkluzív játékok is.
Szerk: Tessék, egy baromi drága X360 CE
1: nem drágábbak, csak körül kell nézni, és okosan vásárolni, plusz esetleg nem megvenni azonnal a slágercímeket.
2: ha csak gondolsz is a warezre, kirúgunk innen a fenébe, ezt csak a miheztartás végett.
3: hülyeség, PC-re is rengeteg SE meg CE jön ki, nem minden konzolon jelenik meg előbb, és és vannak PC-exkluzív játékok is.
Szerk: Tessék, egy baromi drága X360 CE
az az igazság h nekem bajom van a konzolokkal 1.: sokkal drágább az adott játék ebből jön a 2.: egyáltalán konzolra lehet letölteni?
3.: a PC-seket elhanyagolják pl MW2 gyűjtői változat vmi csicsás dobozt se terveztek a pcseknek semmit minden xboxra minden játék előbb jön ki mint pc re :@
ugyhogy én a pc-nél maradnék egy ideig (mert sajnos a pénztárcánk most nem engedi ha engedné akkor meg anya ezt mondaná '' minek neked 2?''
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.