Gondolom arra gondolsz hogy ha a kontrollerrel akarod bekapcsolni a gépet, akkor először a kontroller fénye villan fel később az Xboxé. Ezen nincs mit kérdezni, ez így van.
Matthawk komolyak ezek a házak,meg a Hellboy-os is.
Egy kérdés mi van akkor ha kapcsolnám a kontroller-en át be a gépezetet és csak a kontroller kapcsol be,másodszorra pedig már jó?
Képzeljétek el, ismerősöm vett egy X360-at, és három nap alatt kinyiffant...mondtam neki, hogy ne kéz alól vegye! Majd legközelebb megfogadja a tanácsom.
Amúgy: LINK1, LINK2, LINK3...
Végigjátszottam egy fantasztikus játékot, a Prototypeot! Hamarosan várható róla teszt, vagy élménybeszámoló róla az itteni blogomban, ahol majd írok róla hideget, meleget! Próbáljátok ki, engem meggyőzött, bár vannak benne negatívumok, a játék egy különleges kisugárzása mindent kijavít!
Nem, nagyon nincs de szerintem boxot vennél jó vétel lenne,mert a PS3 szerintem túl drága.
geri97 írta:
Nem, nagyon nincs de szerintem boxot vennél jó vétel lenne,mert a PS3 szerintem túl drága.
Ez nagyon szubjektív. Ha van pénze, akkor a PS3-mal lehet, hogy jobban jár, hisz a két gép exkluzív játékkínálata között ég és föld a különbség (nem minőségre értem).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.