Kipróbáltam az X-boxom monitoron,csak sajnos hang nélkül kellett játszanom.Tudtok külön X-box 360-as hangfalszettekről,vagy mindegy milyent vennék,csak USB-s csatlakozója legyen? Bár ilyen szettet még nem láttam. Különben tisztára olyan volt,mint ha PC-n játszanák,csak hát hang nélkül azért nem ugyanaz...
USB-s hangfalszett sztem nem is létezik. Hangot úgy kell varázsolni hogy ugyebár a HD-VGA kábeleden van 2 db rca dugó. Na ezeket egy átalakítóval átalakítod minijack dugóvá. És a minijack-et rá a hangfalra. (csak akkor működik ha a hangfalon van minijack bemenet). Ha még részletesebben érdekelne akkor olvass vissza régen NAGYON sokat beszéltünk erről.
Kipróbáltam az X-boxom monitoron,csak sajnos hang nélkül kellett játszanom.Tudtok külön X-box 360-as hangfalszettekről,vagy mindegy milyent vennék,csak USB-s csatlakozója legyen? Bár ilyen szettet még nem láttam. Különben tisztára olyan volt,mint ha PC-n játszanák,csak hát hang nélkül azért nem ugyanaz...
Lenne egy kérdésem a boxomhoz járt joy -omnak a balfelsö gomdja rosz illetve csak akkor jo ha belül nyomom szoval rossz és néha kikapcsol pedig maxos elem van benne és ezt cseréli a ms? amugy még a boxom nincs egy éves szoval ez benne van a teljes körü gari-ban?
Ha nem szedted le a matricát, nem moddoltad és nem is törted fel, akkor garanciális, és igen, ez a kontrollered is érinti. Hívd fel őket és panaszkodj!
Lenne egy kérdésem a boxomhoz járt joy -omnak a balfelsö gomdja rosz illetve csak akkor jo ha belül nyomom szoval rossz és néha kikapcsol pedig maxos elem van benne és ezt cseréli a ms? amugy még a boxom nincs egy éves szoval ez benne van a teljes körü gari-ban?
1/2 OFF: szvsz tisztességes volt az E3-as demója, az alapján jó kis gyakás lehet belőle, csak érdekes az ugrálás. olyasmi mit a Brother in Arms-ba a parancs kiadása, ha tényleg jó lesz, lehet megveszem, pedig nem vagyok/voltam (eddig) nagy AvsP fan... az iromány után megnéztem az összes kiadott videót, szóval meghoztad a kedvem... mikor adják ki? 2010? óóó!
de jó, de jó! lesz az új Kojima játék Box-ra! (csak azért írom mert most tudtam meg, és apám nem figyel, valahogy/valakinek le kellett írnom... )
Chocho: nagyon pöpec lett az új AvsP játékról írt cikked, 2x olvastam.
Köszi, igyekeztem. A játékot amúgy nagyon várom, de valószínű, hogy PC-re veszem majd meg. Már ha nem barmolják el a portot. Én bizakodom.
de jó, de jó! lesz az új Kojima játék Box-ra! (csak azért írom mert most tudtam meg, és apám nem figyel, valahogy/valakinek le kellett írnom... )
Chocho: nagyon pöpec lett az új AvsP játékról írt cikked, 2x olvastam.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.