Chocho írta: A kérdésem tehát: A GTA IV jól játszható az Xbox 360 Arcade-on? Vagy kell hozzá Live! valamilyen okból (patch, ilyesmi)? Előre is köszi! Ha minden oké, holnap megyek a játékért.
.
Ifjú padawan, ne GTA IV-re pazarold a nehezen megszerzett forintjaidat, hanem Crackdownra. Az legalább jó is.
Úgy tudtam, hogy megint ezzel jössz majd...
Viszont nagyon gáz, hogy eltűnt a GTA a vateráról... DAMN IT!!!
Lenne egy kérdésem a kedves GTA IV tulajdonosokhoz! Holnap megvenném a játékot Xbox 360-ra (a PC-s bughalmazból elegem lett egy életre). Viszont nekem csak egy Arcade-om van, 256 Mb-os memóriakártyával. Live!-ot nem használok, mert addig nem akarok regisztrálni, míg nincs vinyó a dobozban (az majd csak ősszel), plusz a Routerem is betelt, szóval le kéne szenvednem a kábelt a gépemből (ha valaki tudja, hogy van a gépem, nem csodálkozik, hogy erre nem vállalkozom szívesen).
A kérdésem tehát: A GTA IV jól játszható az Xbox 360 Arcade-on? Vagy kell hozzá Live! valamilyen okból (patch, ilyesmi)? Előre is köszi! Ha minden oké, holnap megyek a játékért.
Chocho írta:
A kérdésem tehát: A GTA IV jól játszható az Xbox 360 Arcade-on? Vagy kell hozzá Live! valamilyen okból (patch, ilyesmi)? Előre is köszi! Ha minden oké, holnap megyek a játékért.
.
Ifjú padawan, ne GTA IV-re pazarold a nehezen megszerzett forintjaidat, hanem Crackdownra. Az legalább jó is.
Lenne egy kérdésem a kedves GTA IV tulajdonosokhoz! Holnap megvenném a játékot Xbox 360-ra (a PC-s bughalmazból elegem lett egy életre). Viszont nekem csak egy Arcade-om van, 256 Mb-os memóriakártyával. Live!-ot nem használok, mert addig nem akarok regisztrálni, míg nincs vinyó a dobozban (az majd csak ősszel), plusz a Routerem is betelt, szóval le kéne szenvednem a kábelt a gépemből (ha valaki tudja, hogy van a gépem, nem csodálkozik, hogy erre nem vállalkozom szívesen).
Jól játszható azzal nincs gond, de pl míg én nem tudtam upadetólni az xboxot, vagyis nem tudtam feltelepíteni a játékot, addig lemezről lassabban olvasta be a környezetet stb, az kissé idegesítő volt...
Igen jól játszható, a memória kártya valószínűleg nem jelent hátrányt, Live nem kell hozzá, persze patch-ot lehet letölteni, hozzá, de én nem vettem észre különbséget, se előtte se utána nem találkozam buggal.
Azóta Bate-et is megkérdeztem, és ő is megnyugtató információkkal szolgált. Köszönöm mindenkinek a segítséget, akkor veszem is a játékot.
Igen jól játszható, a memória kártya valószínűleg nem jelent hátrányt, Live nem kell hozzá, persze patch-ot lehet letölteni, hozzá, de én nem vettem észre különbséget, se előtte se utána nem találkozam buggal.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Sziasztok. Egy kicsit visszatérnék a kormányokhoz. Van valakinek Logitech Drive FX xbox360 kormánya? Mi a véleméynetek róla? Úgy néztem hogy ez jóval olcsóbb mint a Wireless Racing Wheel ami 20.000 körül van.
ááá multkor valamit keresgéltem és EZT találtam, most mindehol keresem, hátha találok valahol 1 példányt ahol meg lehet venni! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahol ilyen, vagy hasonló dolgokat lehet beszerezni xboxhoz? előre is kösz
Hát pont ilyet nem nagyon lehet szerezni, mert ezek egyedi gyártmányok. Amelyik srác feltette a vidit tuti az csinálta. Amúgy ilyen különleges cuccokat legtöbbet talán az Überkonzolnál láttam. Néha egész meglepő dolgokat pl. olyan átalakítót amivel lehet X360 controllerrel jáccani PS3-on stb.
ááá multkor valamit keresgéltem és EZT találtam, most mindehol keresem, hátha találok valahol 1 példányt ahol meg lehet venni! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahol ilyen, vagy hasonló dolgokat lehet beszerezni xboxhoz? előre is kösz
Ők alapból olcsóbban szerzik be. Egyébként meg ki is van írva, hogy melyik használt, melyik nem. Szerintem nyugodtan rendelhetsz tőlük, én csak jókat hallottam róluk.
De egyébként a használt játékokat se vetném meg. Én nagyon sok használt játékot vettem/adtam tovább, egyszer se volt gond belőle.
Szerintetek a Platinumshop-bólmegéri X-BOX-ra játékot venni,mert úgy láttam elég olcsón vannak,de tényleg ilyen olcsók Mert tervezném hogy GRID-et vagy a BAD COMPANY-tmegvenném.
Hát a komolyabb játékoknál (Race Driver, Race, Forza, GTR, F1, stb.) tényleg elkél a kormány, míg az arcade-oknál (NFS, Burnout, meg hasonlók), teljesen felesleges, mivel egyszerű, mint egy facsipesz, bőven elég a kontroller, meg általában kormánnyal ezeket lehetetlen is játszani, vagy legalábbis nehéz.
Valaki pls help Xbox Live-ról töltenék és ezt írja ki: "This item isn't available from your current location" Akkor mit csináljak hogy available legyen?
Hát a komolyabb játékoknál (Race Driver, Race, Forza, GTR, F1, stb.) tényleg elkél a kormány, míg az arcade-oknál (NFS, Burnout, meg hasonlók), teljesen felesleges, mivel egyszerű, mint egy facsipesz, bőven elég a kontroller, meg általában kormánnyal ezeket lehetetlen is játszani, vagy legalábbis nehéz.
ez nem mindig igaz, pl én ps2-n a forma 1-ben sokkal jobban mentem, mint kontrollerrel, de az arcade versenyjátékoknál a kontroller tökéletesen megfelel.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.