Én az előbbieket kérdezem!Akkor ha kontroller nélkül lesz irányítás akkor új X-BOX-ot is kell venni?Vagy újfajta box lesz?Mert én nemrég vettem meg a kicsiké,és nem lenne kedvem újat venni.
geri97 írta:
Én az előbbieket kérdezem!Akkor ha kontroller nélkül lesz irányítás akkor új X-BOX-ot is kell venni?Vagy újfajta box lesz?Mert én nemrég vettem meg a kicsiké,és nem lenne kedvem újat venni.
A konferencián elhangzott, hogy a Natal minden eddig megjelent és eztán kiadott Xbox 360-nal kompatibilis lesz. Ez csak egy addon, nem új konzol.
Majd írj már róla valamit, mert én is terveztem a beszerzését végre!
Matthawk írta:
Majd írj már róla valamit, mert én is terveztem a beszerzését végre!
Nos, durván egy órája játsszuk barátnőmmel, és előtte egyedül is nekiveselkedtem. A véleményem ezidáig az, hogy egy nagyon kellemes programról van szó, ami viszont piszkosul nehéz is. A mozdulatok gördülékenysége és a karakterek sokszínűsége nagyonn hajaz a klasszikussá vált DOA 3-ra, és az abban megismert kő-papír-olló játékmenet is visszaköszön. Vagyis nagyjából mindegy, melyik karakter a kedvenced, mert ha eggyel megtanulsz harcolni, akkor azzal mindenki ellen felveheted a versenyt. Lehetőség elég sok van, úgyhogy jó időre le tud kötni. A grafika mai szemmel nézve nem nagy szám, de talán nem is kell, hogy az legyen, hisz a design, a stílus hamisítatlan DOA hangulatot teremt. A hangok bejövősek (a szinkron japán ), és a zene is oké, noha nem kiemelkedő.
Összességében azt mondom, hogy megéri azt a 4k-t, amit elkérnek érte. Szerintem megveheted, de úgy készülj, hogy ez haverokkal az igazi.
Sok játék jön 2009-ben amit bemutattak: pl. a beatles Rock Band, Tony Hawk Ride, MW2, Shadow Complex, Joy Ride, Crackdown 2, L4D 2, SC: Conviction, Forza 3, Halo ODST - ezek idénkb egy harmada multi cím, csak plusz exkluzív tartalommal, két harmada teljesen exkluzív. Többi az ja, 2010.
Darth.Citro írta: Mert azt hiszed én annyira imádom? Csak az van hogy jobb konzol a PS3, legalábbis jobb lehetőségek vannak benne...
Blablabla... fenét! Kb. egy szinten van a kettő, mint azt már egymilliárdszor leírtuk itt. A PS3 procija erősebb, de a VGA része pocsék, míg az X360 fordítva áll.
Darth.Citro írta: ... és az elmúlt egy évben meg az elkövetkező fél évben biztos hogy többet mutat fel, és jobb.
Miben? Az elmúlt egy év olyan címeket hozott az Xbox360-ra, mint a Gears of War 2, vagy a PS2 változatnál mérföldekkel jobb Resident Evil 5.
Darth.Citro írta: De úgy tűnik a Microsoft a gyengébb Xboxból többet ki tud hozni, minimum holnap estig meg lehetünk győződve róla. És ha ezek kijönnek 2010-ben, oltás lesz. 2009 már biztos hogy a PS3-é, ez nem kétség. És a lelankadni látszó Xbox360 lehet hogy 2010-ben visszaszerzi a trónt? xD
Miért lenne a PS3-é a 2009-ces év? Komolyan nem értem az érvelésed.
Darth.Citro írta: Persze a PS3-nak ígyis nagyobb jövőt jósolnak...
Megint csak: kik? Kik jósolnak neki nagyobb jövőt? Az elemzők, akik szerint a Sony jobban jár, ha felhagy a konzolok erőltetésével? Vagy mégis kikre gondolsz?
Chocho írta:
vagy a PS2 változatnál mérföldekkel jobb Resident Evil 5.
Gondolom ez PS3 akart lenni. De miért is volt mérföldekkel jobb boxon?
Ugye nem veszitek be azt az utolsó "beszélgessünk egy virtuális gyerekkel" dolgot? Az egész csak el van játszva. Kétlem, hogy a Microsoft fejlesztené ki elsőnek a beszéd felismerő rendszert, és a valódi MI-t ami értelmezi azt amit mondanak neki és értelmes választ is ad rá. A kameráról meg annyit, hogy az eddig látottak alapján csak 2d térben működőképes.
Zack írta:
Ugye nem veszitek be azt az utolsó "beszélgessünk egy virtuális gyerekkel" dolgot? Az egész csak el van játszva. Kétlem, hogy a Microsoft fejlesztené ki elsőnek a beszéd felismerő rendszert, és a valódi MI-t ami értelmezi azt amit mondanak neki és értelmes választ is ad rá. A kameráról meg annyit, hogy az eddig látottak alapján csak 2d térben működőképes.
én sosem mondtam, hogy te ezt mondod, csak senkinek sem kívánnám, hogy ilyen kaliberű konzolt imádjon egyszerre, én pl nem bírnék választani, ha lenne PS3-mam, de így jóval könnyebb, kevés játékból maradok ki, és az a sok exkluzív kárpótól, sőt magában az Alan WAke kárpótol mindenért, ez is csak ízlés kérdése...
Citro! lehet letaszítja a még ki sem adott GT:5 a trónról, a Forza3...
elsem tudom képzelnbi hogy éled meg te ezt, teljesen tisztában voltál, hogy a PS3 legyőzhetetlen, hogy a Sony-nál nem csinál senki jobbat, mind konzol, mind játékok terén, és tessék... nagyot kell dobbantania a Sony-nak, ha ezt az évet szeretnék magukévá tudni. (tiszta szívemból sajnállak... vagy nem
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.