Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#397551 ChelseaKid 2009. április. 14. 12:52
ChelseaKid
Mongoose írta:

Vazzz... nem hiszem el,hogy már 15ezredszerre írják,hogy PRO = PREMIUM (csak 20gb hdd helyett 60gb) és még mindíg magyarázni kell...
Igaz, nagyon sok (buta) boltos még mindíg prémiumnak hívja a középső kategóriás gépet.

hát igen, sok üzletben (online, offline) kicsit leragadnak, és így árulják, ezzel becsapva a vásárlót... pedig egy (konzol) szaküzleti eladónak illene ilyeneket tudni... egyszer írni kéne nekik, hogy javítsák ki...
#397546 MongooseNX71 2009. április. 14. 12:48
MongooseNX71
Lesd meg az opcióknál a kontroll menüt.
Ha ott nincs,akkor mást nem variálhatsz...

Vazzz... nem hiszem el,hogy már 15ezredszerre írják,hogy PRO = PREMIUM (csak 20gb hdd helyett 60gb) és még mindíg magyarázni kell...
Igaz, nagyon sok (buta) boltos még mindíg prémiumnak hívja a középső kategóriás gépet.
Vajon az Arcade-t akkor miért nem Core-nak híják még mindíg ???

Geri97 !!
Hajrá !!!!
Üdv a "csapatban" !
#397536 ChelseaKid 2009. április. 14. 12:31
ChelseaKid
nem, nem olcsóbb mert
-mert ugyan annyi
-már nem gyártanak, Premiumot, a Pro van ahelyett!!!
#397520 geri97 2009. április. 14. 11:49
geri97
Nekem holnap lesz meg az x-box 360-om
#397519 geri97 2009. április. 14. 11:47
geri97
akkor ez olcsóbb mint prémium
#397517 ChelseaKid 2009. április. 14. 11:39
ChelseaKid
Premiumot már egyáltalán nem gyártanak, átvette a helyét a Pro. és az előbb írtam le, hogy 55-58 EZER, JÓ HELYEN!!!!!!
NÉZZ KÖRÜL!!!
#397512 geri97 2009. április. 14. 11:32
geri97
Vagy talán ugyanannyi mint a premium?
#397511 geri97 2009. április. 14. 11:30
geri97
tudja valaki hogy mennyibe kerül a pro?
#397482 Matthawk 2009. április. 14. 10:40
Matthawk
Hát persze, hogy nem most. Azért nem is olyan rég, még tavaly Karácsony előtt!
#397478 ChelseaKid 2009. április. 14. 10:37
ChelseaKid
Danny írta:

Mert most nézem és a konzolvilág kifgyott ( vagy eleve nem is volt ) a jasperes premiumokból.

ne Premiumot keress, hanem Prot, csak az van Jasper-es alaplappal felszerelve.
és nincs különbség, csak kevesebb demót tudsz letölteni X LIVE-ról.
Matthawk írta:

Egyébként én sem 100 000 rúgóért vettem a gépem, azt hiszem hetven, vagy nyolcvan valamennyi volt...És Premium!

hát akkor az nem most volt... Prot (60 Gb-os vinyó) 55 ezerért tudsz vásárolni. (nem használtat)
#397470 Danny 2009. április. 14. 10:14
Danny
Akkor a premium és az arcade között, ha nem nézzük a merevlemezeket, van valami nagyobb különbség? Azt tudom, hogy az arcadenek kisebb a memóriája. Ez befolyásol valamit?
Mert most nézem és a konzolvilág kifgyott ( vagy eleve nem is volt ) a jasperes premiumokból.
#397446 geri97 2009. április. 14. 09:23
geri97
Na jó azért meg adom http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=viewnews&data=133
#397445 Matthawk 2009. április. 14. 09:22
Matthawk
#397443 :: geri97 (2009. április. 14. 09:19)
Én tudok egy jó oldalt ahonnan egy Elite-ot 67 ezerért lehet megvenni sorry, de reklámozni nem akarok
Szerintem az nem lenne reklámozás. Mármint az lenne, de nem harapnák le érte a fejedet. Vagy küldd el püben az érintetteknek Egyébként én sem 100 000 rúgóért vettem a gépem, azt hiszem hetven, vagy nyolcvan valamennyi volt...És Premium! Eddig még semmi gondja nem is volt ((kopp-kopp))...
#397443 geri97 2009. április. 14. 09:19
geri97
Én tudok egy jó oldalt ahonnan egy Elite-ot 67 ezerért lehet megvenni sorry, de reklámozni nem akarok
#397257 Cooler 2009. április. 13. 20:25
Cooler
#397250 :: beanei (2009. április. 13. 20:17)
Hali. Lenne néhány kérdésem.mivel nem vagyok jártas az xbox világában,légyszi világosítsatok fel: 1.Az alapgépre,vagy a prémiumra érdemes beruhazni???? 2.A windows live újomban fizetős???? 3.A játékokat kell telepíteni vagy cdről futtathatóak??? 3.Az alapon minden játék fut és lhet multizni??? Egyenlőre ennyi.
1.) Prémium, illetve már Pronak hívják
2.) A Windows Live az ingyenes, de Xboxon Xbox Live van ami fizetős igen
3.) Játékokat lehet telepíteni de nem kötelező, dvd-ről is futtathatóak (ha telepíted rövidebbek a töltési idők stb.)
4.) Az alapon értve gondolom az Arcade-ot érted. Minden fut rajta max nem olyan jól mint prémiumon ( a már említett több töltés miatt pl.), multizni is lehet ha van Gold előfizetésed. Érdemesebb winyós példányra beruházni (Pro), mert arra lehet telepíteni, leszedni cuccokat stb.

Ha valamit nem értesz nyugodtam kérdezz! (Vagy olvass vissza pár oldalt XD)
#397252 Matthawk 2009. április. 13. 20:21
Matthawk
#397250 :: beanei (2009. április. 13. 20:17)
Hali. Lenne néhány kérdésem.mivel nem vagyok jártas az xbox világában,légyszi világosítsatok fel: 1.Az alapgépre,vagy a prémiumra érdemes beruhazni???? 2.A windows live újomban fizetős???? 3.A játékokat kell telepíteni vagy cdről futtathatóak??? 3.Az alapon minden játék fut és lhet multizni??? Egyenlőre ennyi.
1. Nekem premiumom van, maximálisan meg vagyok vele elégedve! De az alap sem rossz!
3. CD-ről futtathatók, nem kell telepíteni.
4. Igen, minden játék, multizni csak XBox Live kapcsolattal tudsz!
#397250 beanei 2009. április. 13. 20:17
beanei
Hali.

Lenne néhány kérdésem.mivel nem vagyok jártas az xbox világában,légyszi világosítsatok fel:
1.Az alapgépre,vagy a prémiumra érdemes beruhazni????
2.A windows live újomban fizetős????
3.A játékokat kell telepíteni vagy cdről futtathatóak???
3.Az alapon minden játék fut és lhet multizni???

Egyenlőre ennyi.
#396423 Cooler 2009. április. 12. 16:04
Cooler
Valamit áruljatok már el ha Halo-nál tartunk. Hogy a francba lehet a 3ba úgy co-opozni, hogy nem barátokkal, szimplán összesorsol vkivel? Mer ha indítok egy kempinget akkor kiválasztom hogy open party - szóval akárki csatlakozhat, de vhogy sose jön senki, talán azért mert úgy ahogy én sem - egyszerűen nem tudom hogy lehet bárkihez hozzácsatlakozni.
#396383 Matthawk 2009. április. 12. 14:27
Matthawk
#396365 :: Chocho (2009. április. 12. 13:46)
Matthawk írta: Mert szebb 1 trilógi mint még egy erőltetettebb! Az mindegy, hogy Recon-e, vagy sem, de tudtommal a régi Spartanokról fog szólni, de úgy látszik tévedtem...
Nagyon tévedtél. Egy ODST egységről szól majd Új Mombasaban. Olvass utána, Google a barátod! "Szebb..." Komolyan, ezt hogy érted? Ez egy játék, nem valami Shakespeare darab. Nyugodtan lehet folytatni akármeddig, mert mint termék, sikeres.
Chocho írta:

Matthawk írta:
Mert szebb 1 trilógi mint még egy erőltetettebb!
Az mindegy, hogy Recon-e, vagy sem, de tudtommal a régi Spartanokról fog szólni, de úgy látszik tévedtem...

Nagyon tévedtél. Egy ODST egységről szól majd Új Mombasaban. Olvass utána, Google a barátod!

"Szebb..." Komolyan, ezt hogy érted? Ez egy játék, nem valami Shakespeare darab. Nyugodtan lehet folytatni akármeddig, mert mint termék, sikeres.

Úgy értem kerekebb, értelmesebb, de nem állok le vitatkozni, ez a személyes véleményem!
#396368 Chocho 2009. április. 12. 13:50
Chocho
#396366 :: dragon83 (2009. április. 12. 13:48)
Ööö, én nem vagyok túl nagy Halo szakértő (sőt, semennyire sem vagyok az), de nem értem, hogy miért lenne baj az, hogyha Master Chief lenne a főszereplő. Ahogy olvastam, ő egy nagyon jó karakter, akire még lehet építeni, akkor mi a probléma vele? Személy szerint én azt szeretem, hogy ha van egy jól kitalált főszereplő, akkor az visszatér a folytatásokban, persze ha a sztori jól össze van rakva. Valahogy ragaszkodom hozzájuk.
dragon83 írta:

Ööö, én nem vagyok túl nagy Halo szakértő (sőt, semennyire sem vagyok az), de nem értem, hogy miért lenne baj az, hogyha Master Chief lenne a főszereplő. Ahogy olvastam, ő egy nagyon jó karakter, akire még lehet építeni, akkor mi a probléma vele? Személy szerint én azt szeretem, hogy ha van egy jól kitalált főszereplő, akkor az visszatér a folytatásokban, persze ha a sztori jól össze van rakva. Valahogy ragaszkodom hozzájuk.

Én is így vagyok vele, és hidd el, hogy az állandó nyafogók is így lesznek, ha kijön egy új Halo. Sírnak majd, hogy "Jáááj, mijééért másztercsííííf!??!", aztán rohannak és megveszik 16k-ért... 20 milliós eladás, bombasiker, stb... Szóval erről ennyit.
Gaming is believing.
#396366 dragon83 2009. április. 12. 13:48
dragon83
#396362 :: Matthawk (2009. április. 12. 13:42)
Mert szebb 1 trilógi mint még egy erőltetettebb! Az mindegy, hogy Recon-e, vagy sem, de tudtommal a régi Spartanokról fog szólni, de úgy látszik tévedtem...
#396365 Chocho 2009. április. 12. 13:46
Chocho
#396362 :: Matthawk (2009. április. 12. 13:42)
Mert szebb 1 trilógi mint még egy erőltetettebb! Az mindegy, hogy Recon-e, vagy sem, de tudtommal a régi Spartanokról fog szólni, de úgy látszik tévedtem...
Matthawk írta:

Az mindegy, hogy Recon-e, vagy sem, de tudtommal a régi Spartanokról fog szólni, de úgy látszik tévedtem...

Nagyon tévedtél. Egy ODST egységről szól majd Új Mombasaban. Olvass utána, Google a barátod!

"Szebb..." Komolyan, ezt hogy érted? Ez egy játék, nem valami Shakespeare darab. Nyugodtan lehet folytatni akármeddig, mert mint termék, sikeres.
Gaming is believing.
#396362 Matthawk 2009. április. 12. 13:42
Matthawk
#396360 :: Chocho (2009. április. 12. 13:41)
Matthawk írta: De a Halo 3 Recon nem arról az időkről fog szólni. És szerintem az sem lenne túl praktikus, ha a trilógiát tovább toldanák...
1.: De, arról az időről szól. A Halo 3 alatt játszódik majd. Ja, és a címe már régen nem Recon. 2.: Miért ne maradna kerek attól még? Ez olyan, mint a Star Wars. Két trilógia van, és hiába kapcsolódnak egymáshoz, érthetőek, kerekek külön-külön is.
#396360 Chocho 2009. április. 12. 13:41
Chocho
#396356 :: Matthawk (2009. április. 12. 13:33)
De a Halo 3 Recon nem arról az időkről fog szólni. És szerintem az sem lenne túl praktikus, ha a trilógiát tovább toldanák...Szép kerek így! Persze DLC-k, Kiegek stb. lehet, csak ne önnálló, erőltetett rész. A Microsoft belemenne, a Bungie már óvakodna. Gondolom én.
Matthawk írta:

De a Halo 3 Recon nem arról az időkről fog szólni. És szerintem az sem lenne túl praktikus, ha a trilógiát tovább toldanák...

1.: De, arról az időről szól. A Halo 3 alatt játszódik majd. Ja, és a címe már régen nem Recon.

2.: Miért ne maradna kerek attól még? Ez olyan, mint a Star Wars. Két trilógia van, és hiába kapcsolódnak egymáshoz, érthetőek, kerekek külön-külön is.
Gaming is believing.
#396356 Matthawk 2009. április. 12. 13:33
Matthawk
De a Halo 3 Recon nem arról az időkről fog szólni. És szerintem az sem lenne túl praktikus, ha a trilógiát tovább toldanák...Szép kerek így! Persze DLC-k, Kiegek stb. lehet, csak ne önnálló, erőltetett rész. A Microsoft belemenne, a Bungie már óvakodna. Gondolom én.