Hát,ha a "fehér kacat" be t,nincs mit tenni. Maradt a fekete.
Mondjuk az az igazság,hogy attól meg ő t be,annyira megtetszett neki.
(na,elég a ozásból...)
a Ninja Blade szvsz nem sikerült annyira jóra mint a Gaiden... kevesebb a mozdulat... demó alapján nem tettszett
Raikoh: eddig beérted avval a fránya fekete "kacattal" is, mi? a fehér "kacat" má' nem fontos?
Én sok online boltba már láttam a Ninja Bladet. Csomó tesztet is olvastam róla. 9-re értékeli szinte mindenki. Szerintem azok a boltok ahol láttam azok is külföldről szeretek régiófüggetlen verzát. Mellesleg demó alapján én azt mondom sokkal jobb mint a Ninja Gaiden...
Tényleg megjelent már a Ninja Blade ?? mert egy oldalon olvastam,hogy jó eladásokkal indított Japánban,utána elkezdtem keresgélni teszteket de nem találtam ,mert ha kijön akkor talán már megjavítom a boxom ,vagy veszek egy újat,december óta ott dekkol a polcon melóba
Nyugi. No para!!!
A winyó hiányát érzi.
Szóval jó lenne mielőbb egy winyó,mert így tényleg hamar behal(hat) a dvd-driver.
Lemez amúgy új? Mennyiben volt és hol vetted? (már ha szabad tudni)
Ehhez csak annyit hogy ha SW rajongó vagy, el tudsz tekinteni a hibáktól, és meg akarod érezni milyen jedinek lenni akkor mindenképpen tuti vétel. Rám igazak az előbb leírt dolgok, és hogy a számok beszéljenek most játszom hatodszorra végig... Hol a másik befejezés miatt, hol achievement miatt, hol csak kikapcsolódásképp játszok vele, és egy percet sem bántam meg.
Talán egyedül a kissé gagyin felépített játékmenet nem jött be.
Értem ezalatt,hogy már az elején elég komoly jedi képesség-arzenálunk van,amivel gyak. végig is lehet tolni az egész játékot.
De a grafika és a fizika valóban nagyszerű és a hangulata is a topon van.
Nálam egy erős 8,5/10.
Nem egy korszak alkotó darab,de bőven méltó a SW világához.
Ez az a game,ami bőven több,mint az "egy próbát megér" zsákbamacska cuccok.
szvsz a PoP, a ME és az AC csak a fanatikusan kedvelőknek ajánlanám. mivel ezek mind akció platform játékok nem árt, ha szereti az illető az ugra-bugrát... nekem tuti vétel(ek).
Gears of War 2 nagyon ajánlott vétel. Kiváló single és multi, ami sokáig leköt. Én személy szerint a Fable 2-ben csalódtam. Rendben van a hangulat meg minden, sok a lehetőség, de valami mégis hiányzott belőle. A másik hogy piszok rövid. Halo 3 jó vétel, ugyancsak kiváló multi és single résszel. Force Unleashed az igaz hogy rövid, az is igaz h bugos, és bőven van negatívum, de egyszerűen annyira élvezetes hogy megéri. Sok helyen meg aránylag jogosan 6-7 pontot kapott. Assassin's Creed szerintem unalmas, nem éri meg túlzottan. GTA tuti vétel, ezen kívül a Prince of Persia és a Mirror's Edge is jó.
hát ez ízléstő függ, de szerintem GoW 1-2, FIFA 09, Bornaut Paradise, esetleg TFU vagy Assassin's Creed. ezeket ajánlom és tulajdonképp ez a listám+ amit leírtál... én a következő hónapra tervezem a GTA-t
Chocho-, legalább utána olvas. (gabif vagy ki...)- látom már mindennel tisztába vagy, körülnéztél a vétel előtt?
ChelseaKid írta:
Chocho-, legalább utána olvas. (gabif vagy ki...)- látom már mindennel tisztába vagy, körülnéztél a vétel előtt?
Igen, nagyon alaposan. Már azt is tudom, hogy pontosan mennyit fogok költeni (jelenleg 56 ezer Forinton áll a mérleg). Nagyon várom a vásárlást, s amint meglett a gép, itt számolok be először a friss tapasztalataimról.
Első játékaim a Halo 3 és a PGR4 lesznek. Majd következő hónapban megveszem a GTA 4-et és a Fable 2-t is.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.