Master Chief kihagyása olyan lenne,mint a következő Metroid játék Samus Aran nélkül.
Egyszerűen elképzelhetetlen. Mint ahogyan MGS5 sem lesz Snake nélkül, vagy Gran Turismo Nissan Skyline nélkül.
Összetartoznak. Mint a borsó,meg a héja... (hol is hallottam ezt utoljára?? )
Na Halo 3 kivégezve.
Majd írok róla részletesebben, de annyit már most közlök, hogy jó volt. Azért hasra nem estem, de kíváncsi leszek a következő Halo játékra - mielőtt valaki elkezdi, hogy "az nem lesz Master Chieffel", már most közlöm, hogy a befejezés nem véletlenül van ott, és hogy a Chief az egyik legikonikusabb játékkarakter a világon. Azaz ha félretennék, az nagyon súlyos anyagi bukta lenne a MS-nak. Csak várni kell - talán majd a next-geneknél.
A Halotól én sem estem hasra. Maximum a Coop módra mondom, hogy ez igen! A játék egyedül azért annyi újságot nem rejt... S arbyval is egyet értek, Master Chief ne legyen benne, legyen más! Több Spartan vagy vmi...
Majd írok róla részletesebben, de annyit már most közlök, hogy jó volt. Azért hasra nem estem, de kíváncsi leszek a következő Halo játékra - mielőtt valaki elkezdi, hogy "az nem lesz Master Chieffel", már most közlöm, hogy a befejezés nem véletlenül van ott, és hogy a Chief az egyik legikonikusabb játékkarakter a világon. Azaz ha félretennék, az nagyon súlyos anyagi bukta lenne a MS-nak. Csak várni kell - talán majd a next-geneknél.
Skacok !!!
Ott az achievmet topik,nyomassuk a témát abban. (nem?)
( lehet,hogy nem kellett volna... )
De amúgy grat mindkettőtöknek !
Ban3... !
Igen,összelehet kötni őket helyi hálóban.
Asszem a gépkönyvben is le van írva a mikéntje,de ha nem,akkor MS oldala vagy Gúgli segít !
(de ha mégsem,akkor az MS telefonos segítsége,aminek a magyarországi száma szintén szerepel a papírjaid közt)
BigBoy!
Én úgy oldom meg,hogy a konzolt egy HDMI - DVI-I kábellel teszem a mncsira, a pécét meg egy szimpla D-SUB zsinórral.
Az előbbi 2-3 ezerbe van,de kapsz gagyit is,olcsóbbért. Útóbbi meg kilóméter szám akad,minden háztartásban...
Aztán a moncsi menüjéből tudod szelektálin,melyik input-jelet adja ki a panelra.
MINDŐTÖKNEK KELLEMES NYULAT ( és sok locsolót ) !!!
A Pinata nekem is el volt határozva, de aztán még sem maxoltam ki, a Narutoban is csak 10 kellett , csak ráuntam, de a StreetFighter IV-t, a Mortal vs. DC-t és a Guitar Herot ki fogom maxolni!
BigBoy !
Az az LG moncsi -azon túl,hogy pofásabb külsőre- sztem nem tud sokkal többet.
Max. a + HDMI port,beépített hangszórók és a -valóban csinos- külső.
Ellenben a Samsungnak merem állítani,hogy jobb a panelje,nagyobb a képátlója és a felbontása is.
Valamint 7-8 ezerrel olcsóbb az én javaslatom.
Persze egy személyes kipróba megoldaná a felmerült kételyeket !!!
Kubi !
A zacsekos kontrollerhez is ugyanúgy jár a gari (hiszen az ELADÓ adja,nem a MS !!!),persze csak ha számlát is megőrzöd róla!
És nem igazán vágom,honnan jött az,hogy a "ravaszok elkopnak" ???
Ez elég meglepő,mert van itthon x360 joy,amit még a Core-hoz kaptam és elég sokat lett gyilkolva.
A cucc most is tökéletes állapotú. Sem a festése,sem a mechanikája nem kopott sehol meg.
Okés,vigyázok rá,de csak annyira,mint egy átlag gémer tenné.
(aka. nem teszem tank alá,kutya nem rágicsálja,asszony nem ezzel mosogat)
Vagy a neten találtál ilyen tapasztalatról infót?
Merem állítani,hogy az x360-as joy az eddigi LEGJOBB kontroller,amit valaha is megterveztek. Beleértve a pécés kacatokat is!
(na jó,a Nintendo Gamecube kontrollerrel karöltve)
Brian!
A zacsekos meg a dobozos joy közötti ár különbség valóban csak a csomagolás miatt van.
A zacsisak a sorozathibás és visszavont gépek pakkjaiból vagy másik gyárból valók,mint a dobozosak.
Sajna külön aksit kell venned ahhoz is (meg a géphez pakolthoz is), mert maga a joy csupán az elemes használatra van felkészítve.
(aztán lehet,ha vhol együtt veszed a kettőt,akciósan megkapod)
De legalább töltőkábelt nem kell venned hozzá,mert -ahogy írtad- a másik aksihoz készletben veszed.
És még vmi ! CSAK az eredeti MS aksit illetve aksi+töltő pakkot vedd meg !!! Hidd el,meghálálja azt a plusz 2-3ezret a dolog.
Sok sikert hozzá!
Tesza!
A wifi-s joyok közt nincs különbség,hogy melyik PC kompatibilis és melyik nem az.
A kábeleseknél van jelölve.
De a rádiósoknál csak annyi,hogy "vedd meg hozzá a wifi adaptert", aztán a Zetort is irányíthatod vele, ha felismeri !
Cooler!
Aztán mit csinálnak azokkal a megbontott Pro (vagy akármilyen) pakkokkal,amiben nincs benne a joy ??
Vagy van,aki joy nélkül vesz gépet ? (Jah, a Raikoh biztosan,mert Ő gyilkolja a vasakat sorban... )
Danny!
Van amelyik gép 3-4 óránál többet alapban nem bír el a gyári állapotában (Falcon-osak vagy régebbiek).
Még akkor sem,ha kíváló szellőzést biztosítasz neki !
Ezekbe a gépekbe KÖTELEZŐ belerakni a hűtésmod-ot meg az overcool-t,még akkor is,ha ugrik a gari !
Van ismerős,akinek 2 hét után behalt a cucc,emiatt. Aztán 2 hónapig várta azjavított gépet,ami 1 hét múlva újra behalt.
Aztán küldtek neki egy zsír újat,de kiderült hogy az egy még régebbi modell... Na akkor "meghekkelte" és azóta jól megy.
Persze a legújabb JASPER-es gépek bírják a kiképzést,nálam is 5-6 órákat ketyegett minden gond és komolyabb hőtermelés nélkül.
Azért az óvintézkedéseket illik megtenni !
Jó szellőzés, gép megemelése hogy alatta is cserélődjön a levegő, óránként 5-10 perc pihi a dashboard-ba kilépve,stb.
Akkor nem lehet problémád !!!
ChelseaKid !
Sztem a Guerilla még nagyon DEMO fázisú és emiatt szaggat. Kis optimalizálás meg javítás és nem lehet komoly problem.
Persze lehet,a fizikai részét lejjebb kéne csippantanihogy a box jobban tolerálja.
Mert -ahogy elnézem- a MS vasának ez lehet az Achiles-pontja.
GFX terén még tud villantani,de a fizikai modellezésre már nem marad potenciál benne. Sajna ez van.
A GTA4 is elég sandbox és mozgalmas meg szép is, a Bad Company is rombolható meg effektekkel teli,
mégsem akadozik már PRO gépen egyik sem.
Lehet, hogy a vas már a maximumig ki van terhelve,de én azt mondom,szoftveres trükkökkel még néhány meglepetést okozni
fognak a programozók,hogy az újabb cuccok is elfussanak rajta.
És ha nem boldogulnak, Bill kiküld hozzájuk pár "szakértőt" a "hazai csapatból".
Mert nehogy már az ő hardverük (bocs! a Miénk !!!) kevesebbet villantson,mint a konkurencia!
Persze,való igaz,hogy egy PS3 vagy egy mai combosabb PC nyers erőben odaveri a boxot.
(előbbi a 7 magos Cell proci miatt, utóbbi az új VGA-k és CPU-k miatt valószínűleg)
De a 360-ast könnyebb programozni,mint egy PS3-at és nem kell annyit optimalizálni a progikat sem rá,mint a csillagászati mennyiségben előforduló PC kiépítés-variációkra.
p.s.: SRY a grafomán megnyilvánulásért !!!
OK! De ha a Samsungot venném meg, amit te ajánlottál, akkor hogyan oldom meg hogy mint a gép mint a box rá legyen kötve egyszerre, milyen átalakítót vagy milyen kábelt kellene még hozzá vennem?
Most vettem új x-boxo 360-t és arra vagyok kiváncsi h van-e lehetőség arra h osztálytársam x-boxjával összekössem mint a gépeinket lanba és ha van akkor tudunk-e így játszani multiban?
BigBoy !
Ellenben a Samsungnak merem állítani,hogy jobb a panelje,nagyobb a képátlója és a felbontása is.
Kubi !
A zacsekos kontrollerhez is ugyanúgy jár a gari (hiszen az ELADÓ adja,nem a MS !!!),persze csak ha számlát is megőrzöd róla!
Ez elég meglepő,mert van itthon x360 joy,amit még a Core-hoz kaptam és elég sokat lett gyilkolva.
A cucc most is tökéletes állapotú. Sem a festése,sem a mechanikája nem kopott sehol meg.
Merem állítani,hogy az x360-as joy az eddigi LEGJOBB kontroller,amit valaha is megterveztek. Beleértve a pécés kacatokat is!
Brian!
A zacsekos meg a dobozos joy közötti ár különbség valóban csak a csomagolás miatt van.
A zacsisak a sorozathibás és visszavont gépek pakkjaiból vagy másik gyárból valók,mint a dobozosak.
Sajna külön aksit kell venned ahhoz is (meg a géphez pakolthoz is), mert maga a joy csupán az elemes használatra van felkészítve.
De legalább töltőkábelt nem kell venned hozzá,mert -ahogy írtad- a másik aksihoz készletben veszed.
És még vmi ! CSAK az eredeti MS aksit illetve aksi+töltő pakkot vedd meg !!! Hidd el,meghálálja azt a plusz 2-3ezret a dolog.
Sok sikert hozzá!
Tesza!
A wifi-s joyok közt nincs különbség,hogy melyik PC kompatibilis és melyik nem az.
De a rádiósoknál csak annyi,hogy "vedd meg hozzá a wifi adaptert", aztán a Zetort is irányíthatod vele, ha felismeri !
Cooler!
Aztán mit csinálnak azokkal a megbontott Pro (vagy akármilyen) pakkokkal,amiben nincs benne a joy ??
Vagy van,aki joy nélkül vesz gépet ? (Jah, a Raikoh biztosan,mert Ő gyilkolja a vasakat sorban... )
Danny!
Van amelyik gép 3-4 óránál többet alapban nem bír el a gyári állapotában (Falcon-osak vagy régebbiek).
Ezekbe a gépekbe KÖTELEZŐ belerakni a hűtésmod-ot meg az overcool-t,még akkor is,ha ugrik a gari !
Van ismerős,akinek 2 hét után behalt a cucc,emiatt. Aztán 2 hónapig várta azjavított gépet,ami 1 hét múlva újra behalt.
Aztán küldtek neki egy zsír újat,de kiderült hogy az egy még régebbi modell... Na akkor "meghekkelte" és azóta jól megy.
Persze a legújabb JASPER-es gépek bírják a kiképzést,nálam is 5-6 órákat ketyegett minden gond és komolyabb hőtermelés nélkül.
Jó szellőzés, gép megemelése hogy alatta is cserélődjön a levegő, óránként 5-10 perc pihi a dashboard-ba kilépve,stb.
ChelseaKid !
Sztem a Guerilla még nagyon DEMO fázisú és emiatt szaggat. Kis optimalizálás meg javítás és nem lehet komoly problem.
Persze lehet,a fizikai részét lejjebb kéne csippantanihogy a box jobban tolerálja.
GFX terén még tud villantani,de a fizikai modellezésre már nem marad potenciál benne. Sajna ez van.
A GTA4 is elég sandbox és mozgalmas meg szép is, a Bad Company is rombolható meg effektekkel teli,
Lehet, hogy a vas már a maximumig ki van terhelve,de én azt mondom,szoftveres trükkökkel még néhány meglepetést okozni
És ha nem boldogulnak, Bill kiküld hozzájuk pár "szakértőt" a "hazai csapatból".
Mert nehogy már az ő hardverük (bocs! a Miénk !!!) kevesebbet villantson,mint a konkurencia!
Persze,való igaz,hogy egy PS3 vagy egy mai combosabb PC nyers erőben odaveri a boxot.
(előbbi a 7 magos Cell proci miatt, utóbbi az új VGA-k és CPU-k miatt valószínűleg)
De a 360-ast könnyebb programozni,mint egy PS3-at és nem kell annyit optimalizálni a progikat sem rá,mint a csillagászati mennyiségben előforduló PC kiépítés-variációkra.
p.s.: SRY a grafomán megnyilvánulásért !!!
MongooseNX71 írta:
Brian!
Sok sikert hozzá!
Kössz szépen a segítséget! Azt hiszem nyugtázhatjuk, hogy egy tisztességes lehúzással van dolgunk Kicsit meglepett, hogy ennyire skót az MS. Legalább valamelyikhez adnának egy cseszett aksit.
Azt hiszem inkább veszek egy vezetékes joy-t és spórolok 4-5 ezret az aksi árán.
De nem csak ez döbbentett meg a mai napon. Közeledve a nagy box vételhez, épp kapóra jött, hogy Szolnokon jártam és be tudtam ugorni a "hülyeazértnemvagyok" boltba. Boxhoz való VGA HD AV kábel egyáltalán nem volt, töltő pack 10 ezerért, joy pedig 12 ezerért volt (azt nem figyeltem, hogy wireless vagy vezetékes). Innen csak egy kicsit kellett balra fordulnom, hogy meglássam a 89 ezerre árazott Premium + Halo packot (szintén meg nem mondom, hogy Halo 3 vagy Wars volt, de tök mindegy. Akkor is sok).
Mondjuk tény, hogy akkora sokkot nem okozott, mint bő egy hónapja a 70 ezer forintért vesztegetett Arcade csomag.
Mongoose írta: Sztem a Guerilla még nagyon DEMO fázisú és emiatt szaggat. Kis optimalizálás meg javítás és nem lehet komoly problem.
én is így gondolom, csak nem volt erőm leírni... (tisztelet.)
Húúúú bazzzz...
Hát akkor én mit mondjak?
Mögöttem van 4 óra alvás után egész délelőtti bevásárlás,aztán takarítás+rendrakás,aztán 8 óra szigorú meló,aztán hazaesés 11-kor,
kutya sétáltatás (hogy pusztulna ki...), anyázás a szomszéddal (mert a kutya ugatni bírt 11-kor), 1 jó hideg serital, 1 brutál pizza elmajszolása.
Előttem még az iccaka,amit vagy a PS3 mellett,vagy vmi buliban töltök,mert töküres a lakás és halálra unnám magam alvás közben...
én is így gondolom, csak nem volt erőm leírni... (tisztelet.)
BigBoy !
Kubi !
Brian!
Sok sikert hozzá!
Tesza!
Cooler!
Danny!
ChelseaKid !
Van olyan köztetek, akinek a boxában extra hűtés van? Vagy ha nincs, mennyit bír egy box? Bír kb. öt óra játékot egyfolytában? Egyre jobban el kezdett érdekelni a box. Viszont amit Cooler említett, kicsit aggasztó. Már lassulnak rajta az újabb játékok? Akkor mi lesz később?
az extra hűtés esetén elszáll a gari, mert "megpiszkáltad", ha jól tudom. amúgy nem kell extra hűtés, nekem ment 5 óránál többet (első nap), semmi nem volt, és azóta sincs semmi akadás, egyszer-kétszer a net rosszalkodott, de az nem a gép hibája volt. és ami a Red Faction-nel van, nem hiszem, hogy sokszor meg fog történni a hátralévő 3-4-5 évben, amíg nem jön új Box. a Red egy nagy gépigényű, sandbox játék, amire még rátesz a rombolhatóság, és amivel Cooler játszott nem a teljes, csak egy demó. na most ez lehet jó (nem teljes/nem egész. ezért máshogy viselkedik) vagy rossz (ha ennél komolyabb lesz, ez értelem szerű.). Nem kell félni tőle, még egy ideig:
-bírja a strapát (a 360-as, mint szuper konzol a Ps3-mal egyetemben)
-nagyon sok jó játék van bejelentve rá, és sok jó játék készül/lesz kiadási fázisban
(-az Xbox LIVE úgy jó ahogy van (esetleg egy magyar nyelvű frissítés )
Butaság... Dobozos az olyan amit az MS külön kontrollerként árul, szal annak is szánják hogy Kis Géza vesz mégegy kontrollert az X360hoz. A zacskós az meg eredetileg az Xboxhoz adott volt (értsd: felbontják pl a Pro csomagot és kiszedik a kontrollert.)
Cooler írta:
Butaság... Dobozos az olyan amit az MS külön kontrollerként árul, szal annak is szánják hogy Kis Géza vesz mégegy kontrollert az X360hoz. A zacskós az meg eredetileg az Xboxhoz adott volt (értsd: felbontják pl a Pro csomagot és kiszedik a kontrollert.)
Akkor ha jól értelmezem nincs gáz vele? Nem használt, utángyártott noname, stb... azaz nyugodtan megvehetem?
Van olyan köztetek, akinek a boxában extra hűtés van? Vagy ha nincs, mennyit bír egy box? Bír kb. öt óra játékot egyfolytában? Egyre jobban el kezdett érdekelni a box. Viszont amit Cooler említett, kicsit aggasztó. Már lassulnak rajta az újabb játékok? Akkor mi lesz később?
Tényleg, amúgy a 360-hoz alapból adott meg a külön vásárolt wireless controllerhez adnak akkut? Mert mindenképp veszek quick charge kit-et, amihez adnak egyet, de ha az irányítókhoz nem, akkor vennem kell külön még egy akkut...
Még valami: tudja valaki, hogy a csomagoláson kívül van-e valami különbség a dobozos meg a zacskós wireless controller között? Egyik helyen 2500 forint különbség van köztük csak azért
Lecsekkoltam a Red Faction Guerillának a demóját, (közben már látom a főoldalra is kikerült hogy mi van) és nekem nagyon bejött. A rombolás vmi eszméletlen, a grafika nem rossz, elég hangulatos. Nem lesz ebből egy 10 pontos játék de 8 sztem igen. Amúgy nem véletlenül mondták a fejlesztők hogy ez a játék kihasználja az x360 100%át... Elkötöttem egy nagyobb monstrum jármű akármit, belementem a nagy épületekbe meg mindenbe amibe csak tudtam, és a rombolás ígyis nagyon részletes, de igen ilyenkor már elkezdett lassulni. Kicsit gáz ez ha azt nézem hogy van egy kiló ellenfél, egy csomó épület, rombolok, török zúzok ezerrel és az FPS értékek látványosan csökkennek. És itt a demóban még nem is volt akkora bejárható terület mint a teljes játékban!
Van olyan kábel-adapter,amibe 2 D-SUB zsinórt beledugsz és csak egy kimenete van.
Kicsit macerás felhajtani egy olyant,de biztosan akad.
PC boltokban nézz körül !!
Amúgy konkrét monitor tippem nincs,de én inkább BenQ vagy Samsung-párti vagyok TFT ügyben.
Igaz,ez a 30ezres kategória nem kényeztet el sem túl perfekt képpel,sem extrákkal,
de ha ennyit tudsz rászánni,ez is teljesen megfelel a célra.
Kb. 10ezerrel többért viszont már kapsz 22 colosat, D-SUB + DVI csatival és korrektebb kontraszt aránnyal (a méret és a képfrissítés mellett a másik "elég" fontos adat).
Plusz ebben a kategóriában már léptékekkel nagyobb a kínálat.
Én egy 2243BW Samsungra hajtok most,igaz az 45ezer körüli,de nagyon perfekt.
Esetleg ha még előteremtesz némi pénzmagot,szívasen ajánlanám azt !
Értem! Hát akkor tényleg ugy akarnám, hogy a gép is rá legyen kötve meg a Box is és ne keljen folyton a kábellel szórakozni! Akkor ERRE gondoltál? Ezzel meg lehetne azt oldani hogy a gép is meg a box is egyszerre rajta legyen? Amugy én még EZT néztem ki! Szerinted melyiket érdemesebb akkor megvenni? Bocs, ha off-olok, ez volt az utolsó! Mégegyszer köszi!
Van olyan kábel-adapter,amibe 2 D-SUB zsinórt beledugsz és csak egy kimenete van.
Kicsit macerás felhajtani egy olyant,de biztosan akad.
PC boltokban nézz körül !!
Amúgy konkrét monitor tippem nincs,de én inkább BenQ vagy Samsung-párti vagyok TFT ügyben.
Igaz,ez a 30ezres kategória nem kényeztet el sem túl perfekt képpel,sem extrákkal,
de ha ennyit tudsz rászánni,ez is teljesen megfelel a célra.
Kb. 10ezerrel többért viszont már kapsz 22 colosat, D-SUB + DVI csatival és korrektebb kontraszt aránnyal (a méret és a képfrissítés mellett a másik "elég" fontos adat).
Plusz ebben a kategóriában már léptékekkel nagyobb a kínálat.
Én egy 2243BW Samsungra hajtok most,igaz az 45ezer körüli,de nagyon perfekt.
Esetleg ha még előteremtesz némi pénzmagot,szívasen ajánlanám azt !
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.