Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#393662 MongooseNX71 2009. április. 06. 20:44
MongooseNX71
Na igen. Ha venni akarsz,a Corner nem olcsó. Celós cuccokban meg pláne.
De náluk én is tudok "alkudni". De csak cserében.
Game City-nél a nyitvatartásuk zavar (10-16h), meg sztem sokszor ők is hangulatemberek.
Hol segítenek és alku-képesek,hol meg bebunkóznak. Attól függ,mennyire megy a bolt éppen (gondolom).

A másik vicces meg az "alkalmazottak" száma.
Hát néha röhely,hogy az egész bolt azokkal van tele. Nem csodálom,hogy olyan drága MINDEN.
Game City-nél 3-5 ember mindíg van a pult mögött,a Platinum-nál és a Corners-ben is van vagy 3 mindíg,de a csúcs a Konzol Stúdió.
Ott 4 csávó van bent,és jó ha 1 dolgozik. nem mondom,a szervizesekből sosem árt a több,de az összes felsorolt közül csak a Stúdió szervizel a boltnál,a többi "garázsban" valahol. Miért is ???
A Joey és a Konzolium csak 2 emberrel nyomja,meg is látszik az áraikon...
Vidéken meg egyszemélyes boltok vannak (legalábbis nálunk).
Ugyanaz szerel, árul, jár beszerezni a cuccot. Képzelheted a nyitvatartást...
#393543 raikoh 2009. április. 06. 19:03
raikoh
Hát nem is tudom Mongoose,múltkor jártam a Consolecornerban (eddig ők voltak a legkorrektebbek) de nagyot csalódtam,olyan irreális árakat kezdtek mondani ,hogy kinevettem őket és távoztam,mostanában a Game City 1- 2 a kedvencem,ott mindíg meg tudom beszélni a dolgokat
The games have changed, or gamers ?
#393524 kubi 2009. április. 06. 18:27
kubi
Arcade gépre fel lehett rakni az NXE-t? (256mb memo kari-s)
#393325 MongooseNX71 2009. április. 06. 09:43
MongooseNX71
#393258 :: ChelseaKid (2009. április. 05. 20:54)
egy-két szaküzletben nem változtak az árak... bár a legtöbb helyen szvsz is észrevehető a különbség. (ezért szeretem a becserélős netán ráfizetős helyeket...)
Éppen a "becserélős-ráfizetős helyek" lettek a leghúzósabbak.
Hihetetlenül megemelték az áraikat.
Van ahol csak egyszerűen kategórián bellül 2ezerrel kell ráfizetni (az eddigi 1ezer helyett),
de van ahol azt csinálják,hogy BESZÁMÍTJÁK a cserélendő progi árába.
Így fordult elő,hogy egy 7ezres progit akartam elhozni,vittem egy szintén 7ezres kategóriájút,gondoltam -üsse kő- ráteszek 2ezret és okés.
(ha pedig használtat akarsz cserélni kategórián bellül újra,akkor meg nem 2ezer hanem 3ezer a tarifa ...)
Erre mondják,hogy okés,fizessek 4(!)ezret. Kérdem,miért?? Hát mondja a gyerek,hogy az én progimat 3(4)ezerbe beszámolta és dobja még 4ezret rá,akkor megvan a 7ezer. Hát ANYÁD !!!!
Ilyen szinten a legkorrektebb mostanában a Console Corner. (a Blahánál,a Sarló utcában)
Mert lehet,hogy alapban drágák,de ha cserélsz,akkor mindíg csak 2 ezret kérnek (persze kategórián bellül) és nagyon nagy a kínálatuk.
Van vagy 100-150 címük és nagyon soknak van régió-mentes változata is (én pl. most hoztam el egy BF Bad Company-t és egy Burnout-ot)
Nálam most ők a favoritok,mert nagyon korrektek,sokáig (este 7-ig) vannak nyitva és igen nagy a kínálatuk minden géptípusra.
JoeyStation kicsit visszavett a kínálatból és -bár játszák az Olcsó Jánost- nagyon sokban van náluk a csere.
Bár ha vásárolni akarsz direkt náluk,akkor ők olcsóbbak (3-5ezertől vannak cuccok) míg a Corner-ben 6-nál kezdődik minden.
És Joey-nél a celofános cuccot ha veszed,akkor ugyanannyi,mintha használtat vennél,míg Corner-ben 2-3ezerrel drágább a celós példány.
#393258 ChelseaKid 2009. április. 05. 20:54
ChelseaKid
egy-két szaküzletben nem változtak az árak... bár a legtöbb helyen szvsz is észrevehető a különbség. (ezért szeretem a becserélős netán ráfizetős helyeket...)
#393253 MongooseNX71 2009. április. 05. 20:48
MongooseNX71
#393137 :: Cooler (2009. április. 05. 17:51)
Bocs de ez a HSZ... Sokan még mindig premiumnak mondják mert azt szokták meg, úgy ahogy én is. Azért írtam Premiumot. Másrészt: már nem is gyártanak 20 gb-os winyósat
Ja. A 60GB az PRO,nem premium.
Amúgy Elite-et tényleg megéri mostmár beszerezni a nagyobb vinyó miatt,de tényleg csak ha az újabb elektronikájú az is (Jasper-es).

Más:
Elérte a válság a hazai kiskereket is.
A minap tapasztaltam,hogy drágábban javítják a box-okat (7-8e. vs. 10-12e.) és a játékok cseréjekor nem ezer,hanem kétezer pénzt kérnek.
Plusz a gamék árai sem csökkennek. (aka. egy decemberi cucc most is ugyanannyi),az újak meg drágábban jönnek,mint eddig.
Mondjuk 10-13ezer helyett 12-15ezerért vannak megint a 360-as progik (pl. resi5,sf4).
Tisztára,mintha 2évvel ezelőtti árakat látnánk. Meg aztán nálam is eléggé megcsappant az "érdeklődés"...
Nálatok van észrevehető hatása a dolgoknak?
#393137 Cooler 2009. április. 05. 17:51
Cooler
#393084 :: ChelseaKid (2009. április. 05. 16:18)
Ricco: szvsz a Resi 5, mert izgalmasabb és a sztori is jobb... de úgy tudom mindkettőnek van demója, sőt biztos vagyok benne... (nem akarok okoskodni de,) a PRO csomag ugyanolyan árban van mint a Premium és szerintem a 60 GB-os vincseszter jobb min a 20 GB-os.
Bocs de ez a HSZ... Sokan még mindig premiumnak mondják mert azt szokták meg, úgy ahogy én is. Azért írtam Premiumot. Másrészt: már nem is gyártanak 20 gb-os winyósat
#393090 Ricco 2009. április. 05. 16:24
Ricco
jah tom. A residentnek a demójával játszottam is, meg még az Army demóját is le szedtem, de azzal valamiért nem tudtam játszani...
De akkor jó, befizetek egy RE-re. A co-op miatt meg különösen...
#393084 ChelseaKid 2009. április. 05. 16:18
ChelseaKid
Ricco: szvsz a Resi 5, mert izgalmasabb és a sztori is jobb... de úgy tudom mindkettőnek van demója, sőt biztos vagyok benne...
(nem akarok okoskodni de,) a PRO csomag ugyanolyan árban van mint a Premium és szerintem a 60 GB-os vincseszter jobb min a 20 GB-os.
#393077 Cooler 2009. április. 05. 15:56
Cooler
Az Army of Two leginkább a Gearsre hasonlít. Ha megvan a GoW2 akkor felesleges beszerezni, mert sokkal jobb mint az Army of Two. Resident Evil 5 az jó, én is be akarom szerezni vmikor...

Chocho: nem pénzkidobás egy elite sem... Láttam olyan 70ért lehet kapni, most akkor egy jó tizessel drágább mint a premium de van egy 120 gb-os winyód. És egy 120 GB-os winyót jobb esetben kapsz 25ért külön...
#393075 Chocho 2009. április. 05. 15:54
Chocho
#393057 :: Bizzer (2009. április. 05. 14:59)
Najó emberek. Rájöttem.Minek fejlesszem a gépem ha úgyis elavul, vehetnék Boxot... Úgyis ballagás, meg locsolás azt a nagyszülők ilyenkor olyan jószívüek Szerintetek megéri beruházni egy 360-ra?(ti elvakult fanok úgyis IGEN-t fogtokmondani) Ha igen melyik pack éri meg, mennyi most a normál ár boltban vagy nézzekmeg pár hírdetést?
Bizzer írta:

Najó emberek. Rájöttem.Minek fejlesszem a gépem ha úgyis elavul, vehetnék Boxot... Úgyis ballagás, meg locsolás azt a nagyszülők ilyenkor olyan jószívüek Szerintetek megéri beruházni egy 360-ra?(ti elvakult fanok úgyis IGEN-t fogtokmondani) Ha igen melyik pack éri meg, mennyi most a normál ár boltban vagy nézzekmeg pár hírdetést?

Ha van pénzed, akkor a Premium. Ha nincs, akkor az Arcade. Az Elite pénzkidobás.
Gaming is believing.
#393068 Ricco 2009. április. 05. 15:21
Ricco
Bezony ott az én kicsikém Csak szebb a doboza, mert az is GoW-os, de végül is az mind1. Jó választás az biztos
#393067 Bizzer 2009. április. 05. 15:19
Bizzer
Köszi srácok meggyőztetekkomolyanXD Mivel énbaromisokat PS2-őztem régen, megazon DVD-ztem blabla...Ám mostanra nemtudok vele semmit kezdeni ugyanis 3 irányítómvanmindegyikrossz, meg nemolvassa be alemezeket Nah de kinéztem egy-et, Ricco nekedis ez van szerintem. Asszem erregyűjtök.
#393064 Ricco 2009. április. 05. 15:14
Ricco
arby, neked megvan boxra az RE 5 vagy az Army of Two? Nem tudok választani, hogy melyiket vegyem meg...
#393059 Ricco 2009. április. 05. 15:01
Ricco
Szerintem bőven megéri, ne aggódj. Menny fel a konzolvilag.hu -ra, ott meglehetősen olcsó áruk vannak. Én a Premiumot vettem, árban is meg a hozzá adott játékban (GoW2) is megfelelő volt... Am én az 576-tól rendeltem...
#393057 Bizzer 2009. április. 05. 14:59
Bizzer
#393052 Ricco 2009. április. 05. 14:44
Ricco
Öh ez nem vág a témába, de csak kérdezem: Szerintetek melyik gamet vegyem meg rá: A resident Evil 5-öt, vagy az Army of two-t???
Főként co-opra mentem...

Am remélem az enyém nem fogja feladni, mint dextoré... Tényleg dextor, mennyit játszottál egy nap?
#392912 dextor 2009. április. 05. 11:40
dextor
#392908 :: dextor (2009. április. 05. 11:15)
Köszi a segítséget.
Apa felhívott valakit aki azt mondta hogy ez 1 széria hibás.Meglehetne csinálni és jó lenne kb 2 hónapig.Mert vannak benne valamilyen chipek melyek hő hatására megolvadnak.Ezért ugy döntööött hogy veszünk 1 újat.
#392908 dextor 2009. április. 05. 11:15
dextor
#392886 :: Cooler (2009. április. 05. 10:30)
Erősnek tűnik a gyanúm hogy ez E74. Akkor szokta kiírni hogy nincs jel, meg képhibák. Lehet a kábeled rossz, vagy a gép. Nagyobb valószínűséggel a gép. (De a biztonság kedvéért ellenőrizd le hogy másik kábellel is ez van-e.) Ha a gép rossz akkor hívd az MS ügyfélszolgálatot ha garanciás. Ha nem garis akkor keress egy szervizet, és jobb esetbe frankón meg lehet csinálni. Ha meg minden kötél szakad és nem lehet megcsináltatni akkor el lehet adni alkatrésznek a jó részeit. (na, most aztán minden lehetséges esetet felsoroltam...) Live profilodat sosem törlik. Ha nem mész livera sok ideig akkor nem frissül a profilod csak annyi.
Köszi a segítséget.
#392886 Cooler 2009. április. 05. 10:30
Cooler
#392758 :: dextor (2009. április. 04. 20:39)
Van valami problémám.Bekapcsolomnem olvassa be a TV.Azt írja nincs jel és minden jól bevan dugva.Akkor történt mikor játszottam a Fear 2-vel.Csak gondolom megemlítem mikor volt először.Úgy kezdödött hogy valamiért zöl lett a képernyő néhány része és mindig máshol.Azt hittem hogy benne van a gameben de nem.Szerintetek mi a gond?Frissíteni kellene a szoftvert vagy mi.Naon rossz érzésem van evvel kapcsolatban.Noss ennyi lenne a problémám remélem tudtok valamit mondani.Előre kösz.Sziasztok!!
Erősnek tűnik a gyanúm hogy ez E74. Akkor szokta kiírni hogy nincs jel, meg képhibák. Lehet a kábeled rossz, vagy a gép. Nagyobb valószínűséggel a gép. (De a biztonság kedvéért ellenőrizd le hogy másik kábellel is ez van-e.) Ha a gép rossz akkor hívd az MS ügyfélszolgálatot ha garanciás. Ha nem garis akkor keress egy szervizet, és jobb esetbe frankón meg lehet csinálni. Ha meg minden kötél szakad és nem lehet megcsináltatni akkor el lehet adni alkatrésznek a jó részeit. (na, most aztán minden lehetséges esetet felsoroltam...)

Live profilodat sosem törlik. Ha nem mész livera sok ideig akkor nem frissül a profilod csak annyi.
#392819 ChelseaKid 2009. április. 04. 22:56
ChelseaKid
szvsz nem, de (nekem) ha bekapcsolom a gépet, alapból bejelentkezik a LIVE-ra... és ha igen (ha törlik a profilokat (miért tennék?) akkor nézz fel a LIVE-ra.
#392787 kubi 2009. április. 04. 21:33
kubi
Lenne még egy kérdésem szokták törölni a live-profilok ha sok ideig nem nézek fel vele live-ra?
#392758 dextor 2009. április. 04. 20:39
dextor
#392723 :: Cooler (2009. április. 04. 19:06)
ITT van egy kompatibilitási lista. Úgy néz ki gitár ügyben a world touros az egyik legjobb választás
Van valami problémám.Bekapcsolomnem olvassa be a TV.Azt írja nincs jel és minden jól bevan dugva.Akkor történt mikor játszottam a Fear 2-vel.Csak gondolom megemlítem mikor volt először.Úgy kezdödött hogy valamiért zöl lett a képernyő néhány része és mindig máshol.Azt hittem hogy benne van a gameben de nem.Szerintetek mi a gond?Frissíteni kellene a szoftvert vagy mi.Naon rossz érzésem van evvel kapcsolatban.Noss ennyi lenne a problémám remélem tudtok valamit mondani.Előre kösz.Sziasztok!!
#392723 Cooler 2009. április. 04. 19:06
Cooler
ITT van egy kompatibilitási lista. Úgy néz ki gitár ügyben a world touros az egyik legjobb választás