Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#392691 kubi 2009. április. 04. 17:38
kubi
Csak a game kell aszem jo hozzá a guitar hero- world tour-os gitárom
#392684 Cooler 2009. április. 04. 17:13
Cooler
Ha csak a szoftverre gondolsz akkor az a platinumshop-ban van. Volt nekik a complete pack is csak az elfogyott, mondjuk az elég húzós árú is.
#392676 kubi 2009. április. 04. 16:56
kubi
Valaki tud olyan boltot az országban ahol van Rock Band?
#392483 MongooseNX71 2009. április. 04. 08:20
MongooseNX71
Az én életemből kimaradt a Fable 2 (na jó,egy demó volt,az nem volt rossz),mert mire jött volna,addigra felejtettem a boxot...egyenlőre.
Az 1. rész bejött,fiam is azzal imád játszani sokszor.

PuzzleQuest Galactix (vagy mi a címe) mikor lesz LIVE-on?
#392417 ChelseaKid 2009. április. 03. 20:43
ChelseaKid
Plaxer írta:

a Fable II a legjobb

nekem is tettszik, de annyira nem, hogy kapkodjak utána, hogy "mikó' lesz má' meg"... bár kétségtelenül nagyon jó játék.
#392380 Chocho 2009. április. 03. 19:44
Chocho
#392347 :: Plaxer (2009. április. 03. 18:48)
ChelseaKid írta: én most a FIFA-t (09) és a GoW-ot (1., mert érdekel a sztori...) gyűröm aztán majd jön a GTA is...
Mindenki csak ezekről beszél. Pedig a Fable II a legjobb arby: Meny fiam és csinálj új TMIS posztot.
Plaxer írta:

Mindenki csak ezekről beszél. Pedig a Fable II a legjobb

Már akinek... nekem az első se volt a szívem csücske. Az is részeg lehetett, aki azt a játékot először nevezte RPG-nek.
Gaming is believing.
#392347 Plaxer 2009. április. 03. 18:48
Plaxer
#391942 :: ChelseaKid (2009. április. 02. 18:28)
én most a FIFA-t (09) és a GoW-ot (1., mert érdekel a sztori...) gyűröm aztán majd jön a GTA is...
ChelseaKid írta:

én most a FIFA-t (09) és a GoW-ot (1., mert érdekel a sztori...) gyűröm aztán majd jön a GTA is...
Mindenki csak ezekről beszél. Pedig a Fable II a legjobb

arby: Meny fiam és csinálj új TMIS posztot.
#392321 Chocho 2009. április. 03. 18:00
Chocho
#392312 :: raikoh (2009. április. 03. 17:35)
Chocho-semmi értelme csinálni ithoni accountot,csinálj amcsit,meg hát egy hónap gold jár ingyen,tehát használd ki,multi stb.Trükközni fölösleges mert nincs értelme,ugyan úgy csinálj több master accountot,és az összesben tudod majd használni a letöltött dolgokat. halo-hogy-hogy bejön egy cső-fps?? amúgy tényleg zseniális,csak ne normalon kezd,mert nagyon könnyű,még a legendary se kellően kemény
raikoh írta:

Chocho-semmi értelme csinálni ithoni accountot,csinálj amcsit,meg hát egy hónap gold jár ingyen,tehát használd ki,multi stb.Trükközni fölösleges mert nincs értelme,ugyan úgy csinálj több master accountot,és az összesben tudod majd használni a letöltött dolgokat.

Ne trükközzek? Anélkül nincs itthon Live!...

raikoh írta:

halo-hogy-hogy bejön egy cső-fps??

Igen, az. Semmi különös. De abban a kategóriában nagyon jó kikapcsolódást nyújt.
Gaming is believing.
#392312 raikoh 2009. április. 03. 17:35
raikoh
Chocho-semmi értelme csinálni ithoni accountot,csinálj amcsit,meg hát egy hónap gold jár ingyen,tehát használd ki,multi stb.Trükközni fölösleges mert nincs értelme,ugyan úgy csinálj több master accountot,és az összesben tudod majd használni a letöltött dolgokat.
halo-hogy-hogy bejön egy cső-fps?? amúgy tényleg zseniális,csak ne normalon kezd,mert nagyon könnyű,még a legendary se kellően kemény
The games have changed, or gamers ?
#392297 dragon83 2009. április. 03. 16:52
dragon83
#392158 :: Chocho (2009. április. 03. 07:08)
MongooseNX71 írta: Ha a PC-t dugod a moncsira,akkor jó a kép? (gondolom igen) Egyértelmű a történet : Rossz a VGA kábeled. Olyan fajtát vettél,aminek gyenge az árnyékolása vagy valamelyik "lába" rosszul van bekötve. Esetelg nem lehet,hogy a zsinórt zavarja valami erős jel? Mondjuk hangszóró előtt/mögött vagy elektromos tápkábel (monitoré pölö),esetleg konnektor mellett megy el ? Mert az is zavarhatja a gyengén árnyékolt VGA-zsinórodat. Találkoztam már én is ilyennel,sajnos. Bár ez az olcsóbb,noname zsinórokra meg az all-in-one típusokra jellemző... Ha a boxal lenne gond (biztonság kedvéért azért teszteld le egy normális tévén a komponens kábellel,amit hozzá adtak) akkor egyszerűen villogó ledek (szabvány "nincs jól bedugva a kábel" hibaüzi) és tök fekete képernyőt adna. A beállításokal sem lehet gond (mármint a boxéval),mert ilyent egyszerűen nem tudsz produkálni,bármit is állítasz el. Vagy csak torz lesz a kép (nem stimmel a képarány) vagy egyáltalán nem kapsz képet (frissítés nem ok). Szvsz vidd vissza a kábelt és kérj egy másikat,lehetőleg más fajta típust. Nyugodtan próbáltasd ki (de Te is lásd a JÓ képet és ne hagyd,hogy "a szervízben" kipróbálják) !!! esetleg említheted a fogyasztásvédelmet vagy a panaszbejelentőt,ha kekeckednek...
Köszi a választ, noha Adam tegnap már felvilágosított. Visszavittem a kábelt, és szó nélkül kicserélték. Nem volt semmi gond, az új pedig már jó. Igen, sajna no-name Dragon kábel volt. Ez van.
Chocho írta:

sajna no-name Dragon kábel volt.

Ehh, a nevemmel fémjelzett, silány minőségű cuccot árulnak. Hova tart a világ...
#392289 Chocho 2009. április. 03. 16:28
Chocho
Nnnna.... három órányi Halo 3 után kijelenthetem: Ez a játék ODAB@SZ! Nem hittem volna, hogy ennyire fogok még FPS-t élvezni.

Viszont lenne pár kérdésem a szakavatottakhoz:

Először is ugye a Live!... Nos, rádugtam az UTP-t az Xboxra, és az eredmény az lett, hogy a szerény kis Arcade-em 256 megájából több, mint 128-at elvett azzal, hogy magától letöltötte az XNE-t... Nem mondom, kiakadtam kicsit, de mivel a játékokhoz a frissítéseket csak ezzel együtt érhettem el, hát azt mondtam oké.

De!

Azt már nem értem, hogy a trükközés miért nem sikerült. Igyekeztem regelni a Live!-ra azzal az e-mailcímmel, amivel anno a Windows live!-ra is sikerült. Ám kiírta, hogy sajnos az én régiómban nincs Live!. Aha. Ezt tudtam eddig is, de ha a PC-s GeoW-ot átverhettem, akkor az Xboxot miért nem? El tudja magyarázni ezt valaki? Nem arról van szó, hogy ne lennék el a Silver nélkül, mert ennyi hellyel úgyse nagyon lenne értelme a netre menni vele, de azért bosszant a dolog. Most egy offline profillal tolom XNE-n (a Halohoz tökéletes). Van erre valakinek valami tippje?

Köszi előre is!
Gaming is believing.
#392158 Chocho 2009. április. 03. 07:08
Chocho
#391762 :: MongooseNX71 (2009. április. 02. 08:53)
Ha a PC-t dugod a moncsira,akkor jó a kép? (gondolom igen) Egyértelmű a történet : Rossz a VGA kábeled. Olyan fajtát vettél,aminek gyenge az árnyékolása vagy valamelyik "lába" rosszul van bekötve. Esetelg nem lehet,hogy a zsinórt zavarja valami erős jel? Mondjuk hangszóró előtt/mögött vagy elektromos tápkábel (monitoré pölö),esetleg konnektor mellett megy el ? Mert az is zavarhatja a gyengén árnyékolt VGA-zsinórodat. Találkoztam már én is ilyennel,sajnos. Bár ez az olcsóbb,noname zsinórokra meg az all-in-one típusokra jellemző... Ha a boxal lenne gond (biztonság kedvéért azért teszteld le egy normális tévén a komponens kábellel,amit hozzá adtak) akkor egyszerűen villogó ledek (szabvány "nincs jól bedugva a kábel" hibaüzi) és tök fekete képernyőt adna. A beállításokal sem lehet gond (mármint a boxéval),mert ilyent egyszerűen nem tudsz produkálni,bármit is állítasz el. Vagy csak torz lesz a kép (nem stimmel a képarány) vagy egyáltalán nem kapsz képet (frissítés nem ok). Szvsz vidd vissza a kábelt és kérj egy másikat,lehetőleg más fajta típust. Nyugodtan próbáltasd ki (de Te is lásd a JÓ képet és ne hagyd,hogy "a szervízben" kipróbálják) !!! esetleg említheted a fogyasztásvédelmet vagy a panaszbejelentőt,ha kekeckednek...
MongooseNX71 írta:

Ha a PC-t dugod a moncsira,akkor jó a kép? (gondolom igen) Egyértelmű a történet :
Rossz a VGA kábeled. Olyan fajtát vettél,aminek gyenge az árnyékolása vagy valamelyik "lába" rosszul van bekötve.
Esetelg nem lehet,hogy a zsinórt zavarja valami erős jel?
Mondjuk hangszóró előtt/mögött vagy elektromos tápkábel (monitoré pölö),esetleg konnektor mellett megy el ?
Mert az is zavarhatja a gyengén árnyékolt VGA-zsinórodat.
Találkoztam már én is ilyennel,sajnos. Bár ez az olcsóbb,noname zsinórokra meg az all-in-one típusokra jellemző...
Ha a boxal lenne gond (biztonság kedvéért azért teszteld le egy normális tévén a komponens kábellel,amit hozzá adtak) akkor
egyszerűen villogó ledek (szabvány "nincs jól bedugva a kábel" hibaüzi) és tök fekete képernyőt adna.
A beállításokal sem lehet gond (mármint a boxéval),mert ilyent egyszerűen nem tudsz produkálni,bármit is állítasz el.
Vagy csak torz lesz a kép (nem stimmel a képarány) vagy egyáltalán nem kapsz képet (frissítés nem ok).
Szvsz vidd vissza a kábelt és kérj egy másikat,lehetőleg más fajta típust.
Nyugodtan próbáltasd ki (de Te is lásd a JÓ képet és ne hagyd,hogy "a szervízben" kipróbálják) !!!
esetleg említheted a fogyasztásvédelmet vagy a panaszbejelentőt,ha kekeckednek...

Köszi a választ, noha Adam tegnap már felvilágosított. Visszavittem a kábelt, és szó nélkül kicserélték. Nem volt semmi gond, az új pedig már jó. Igen, sajna no-name Dragon kábel volt. Ez van.
Gaming is believing.
#392106 ChelseaKid 2009. április. 02. 21:16
ChelseaKid
ja, tényleg... a dlc-ben az új járgányok vannak, nem? arra kíváncsi lennék...
#392068 MongooseNX71 2009. április. 02. 20:50
MongooseNX71
a party mód még az,ami plusz az ultimate-ban és nem lesz 4-el többe,csak 2-vel.
amúgy a motoros dolog és az időjárás változást tartalmazó bővítmény INGYENESEN tölthető le,a többi DLC már fizetős.
#391972 ChelseaKid 2009. április. 02. 19:03
ChelseaKid
én nem tudom mi a különbség a sima és az áltimét között... a motoros dlc-be is van idő változás nem? ha igen akkor csak az autókért nem éri meg 4 rugóval többet kiadni érte. de lehet valamiről nem tudok.(?)
#391954 MongooseNX71 2009. április. 02. 18:40
MongooseNX71
Nem tudjátok,hogy a Burnout Paradise Ultimate Box mentései kompatibilisek a sima verzával?
Mert a normált eladtam és kilátásban van elég jó árban egy Ultimate és megvenném,ha nem mennek el a mentéseim...
#391942 ChelseaKid 2009. április. 02. 18:28
ChelseaKid
#391897 töfi 2009. április. 02. 17:31
töfi
Még mindig NBA2K7 mert a PC-s 2K9 annyira kiegyensúlyozatlan lett hogy...
Fifa 08,mert a 09 nem jött be,1 hét játék után el is adtam. (mindig nyertem legendás szinten is ) Utoljára decemberbe vettem 360ra játékot,a PGR4-et.Azzal még mindig nem végeztem.A Forza2-t végigvitte valaki??Mert 1 éve van meg és még mindig van hátra jó pár verseny karriermódban.
Az igazsághoz hozzátartozik hogy 2 óránál többet nemigen játszok egyfolytában,csak az Elder Scrolls 4 Oblivion kötött le éjszakákra annak idején.
#391893 MongooseNX71 2009. április. 02. 17:22
MongooseNX71
Motorstorm 2 (volt a favorit,egészen tegnapig. lásd a PS3 topikot)
#391882 kubi 2009. április. 02. 16:57
kubi
Kane and Linch, Resi 5, Fifa Street, Sonic Unleashed
#391865 raikoh 2009. április. 02. 16:26
raikoh
Resi 5,Killzóna,Cod4(folyamatossan),DMC4(thx Mongoose ),most ezek pörögnek
The games have changed, or gamers ?
#391862 Cooler 2009. április. 02. 16:13
Cooler
Most jut eszembe hogy nekem mindig szellemképes volt a kép amikor komponensel kötöttem össze, aztán maradtam a HDMI-nél mert annál nem voltak problémák. Amúgy nekem is a másik tippem az az hogy valami hangszóró/mélynyomó talán van a közelben és az zavarhat be.

Más: Ki mivel játszik?
#391762 MongooseNX71 2009. április. 02. 08:53
MongooseNX71
#391722 :: Chocho (2009. április. 01. 22:51)
Cooler írta: Ez érdekes mert ilyent sem sűrűn hallok. Általában ilyen esetleg az érintkezéssel vagy a kábellel lehet baj. Vagy... vagy lehet ezer más is ami azt illeti szinte lövésem sincs, de a legkönnyebben leellenőrizhető az az hogy minden jól be van-e dugva stb. Képfrissítése milyen a monitorodnak?
Jól van bedugva, ellenőriztem. Nincs képfrissítése, mert TFT. (a hivatalos ugye 60 hz)
Ha a PC-t dugod a moncsira,akkor jó a kép? (gondolom igen) Egyértelmű a történet :
Rossz a VGA kábeled. Olyan fajtát vettél,aminek gyenge az árnyékolása vagy valamelyik "lába" rosszul van bekötve.
Esetelg nem lehet,hogy a zsinórt zavarja valami erős jel?
Mondjuk hangszóró előtt/mögött vagy elektromos tápkábel (monitoré pölö),esetleg konnektor mellett megy el ?
Mert az is zavarhatja a gyengén árnyékolt VGA-zsinórodat.
Találkoztam már én is ilyennel,sajnos. Bár ez az olcsóbb,noname zsinórokra meg az all-in-one típusokra jellemző...
Ha a boxal lenne gond (biztonság kedvéért azért teszteld le egy normális tévén a komponens kábellel,amit hozzá adtak) akkor
egyszerűen villogó ledek (szabvány "nincs jól bedugva a kábel" hibaüzi) és tök fekete képernyőt adna.
A beállításokal sem lehet gond (mármint a boxéval),mert ilyent egyszerűen nem tudsz produkálni,bármit is állítasz el.
Vagy csak torz lesz a kép (nem stimmel a képarány) vagy egyáltalán nem kapsz képet (frissítés nem ok).
Szvsz vidd vissza a kábelt és kérj egy másikat,lehetőleg más fajta típust.
Nyugodtan próbáltasd ki (de Te is lásd a JÓ képet és ne hagyd,hogy "a szervízben" kipróbálják) !!!
esetleg említheted a fogyasztásvédelmet vagy a panaszbejelentőt,ha kekeckednek...