A Media fájlokat viszi a Mediaupdate-val, HD-DVD-t meg azzal a kis külön vásárolhato olvasoval amit tudtommal már nem lehett kapni (de javitsatok ki ha tévedek mer ugy tudtam hogy a HD-DVD elbukott azt leálitották ennek az olvasonak a gyártását) nem játsza le a Blue-ray -t és ?
Dual CD-vel nem árt óvatosan bánni,nem egyszer végig húzott nekem egy csíkot,meg másoknál is előfordult,hogy miért csinálja nem értem,azóta nem rakok bele dualt.
Eddig is volt, csak Amerikából lehetett leszedni ha jól emlékszem vagy valami ilyesmi... Jah, és nem örökös az a film a winyón hanem 3 napig nézhető csak szal ez kölcsönzés. Legalábbis régen így volt, de igazából rohadtul nem érdekel ez mert se magyar felirat se szinkron nincs...
Chocho írta: boyzndahood írta:Mert kihasználja
Bizonyíték?
Na jó, csak vicceltem. Veled nem lehet vitatkozni, ezt már tudom a másik topicból, lévén soha nem érvelsz, csak mondod a magadét. Az pedig ugye flame-met von maga után, amit errefelé nem szeretnek. Szóval písz és bekontopik.
Próbáld azt bemagyarázni hogy a DVD-t szuperül kihasználják és még hely is marad a boxon
Bizonyíték?
Na jó, csak vicceltem. Veled nem lehet vitatkozni, ezt már tudom a másik topicból, lévén soha nem érvelsz, csak mondod a magadét. Az pedig ugye flame-met von maga után, amit errefelé nem szeretnek. Szóval písz és bekontopik.
Próbáld azt bemagyarázni hogy a DVD-t szuperül kihasználják és még hely is marad a boxon
miért van az hogy amikor elinditom a boxot állandoan a media center jön fel?
Bizonyíték?
boyzndahood írta:
Chocho írta: boyzndahood írta: Mert kihasználja
Bizonyíték?
Ezért nem használ Blue Ray-t, mert nem tudja kihasználni és ezt tudván inkább olyat használ amit ki tud
Bizonyíték?
Chocho írta:
boyzndahood írta: Mert kihasználja
Bizonyíték?
Plaxer: oké, rendben nem vitázom píísz. Az meg tény hogy van warez.
Ragehez annyit hogy nem értem miért nem akarják kiadni 3 dvdn... Csak azért butítják mert nem fér rá a 2 dvdre a sok textúra. Most ott van a Lost Odyssey ami 4 DVD, Blue Dragon asszem 3. Simán lehetne a Rage is 3 dvd-s...
Ott volt a többnyire persze. Nekem erről azt jött le hogy ha a PS3 gamerek vesznek TÖBBNYIRE eredeti játékot, akkor az Xboxosok többnyire másolgatnak. Ez pedig nem feltétlen igaz. Na ki nem tud olvasni meg értelmezni haver?
Cooler írta:
Ott volt a többnyire persze. Nekem erről azt jött le hogy ha a PS3 gamerek vesznek TÖBBNYIRE eredeti játékot, akkor az Xboxosok többnyire másolgatnak. Ez pedig nem feltétlen igaz. Na ki nem tud olvasni meg értelmezni haver?
Mit kell ezen értelmezni? Többnyire másolnak az xboxosok, nincs mit ezen beszélni. (Egyébként ha úgy vesszük a PS3-asokkal szemben is TÖÖBNYIRE ők másolnak, nem?
Ugyanezen az oldalon olvastam hogy a PS3 játékok mellé meg filmet tesznek majd a Blue Ray lemezre. Látom a Microsoft sem akar lemaradni,de a Sony ajándékba adja így a filmeket,így az szolgáltatásuk kedvezőbbnek tűnik...
Így legalább lesz valami értelme a Blu-Raynek, lévén a játékok nagy része abszolút nem használja ki a lemez kapacitását.
Ugyanezen az oldalon olvastam hogy a PS3 játékok mellé meg filmet tesznek majd a Blue Ray lemezre. Látom a Microsoft sem akar lemaradni,de a Sony ajándékba adja így a filmeket,így az szolgáltatásuk kedvezőbbnek tűnik...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.