A laptophoz annyit hogy nem küldheted el a Microsoftnak mert ha felnyitottad a gépet alapból ugrik a gari.
Mongoose: vevő lennél egy Black-re? Go XBL->Game Marketplace->Xbox Classics asszem 1200 pont a Black. Régebben az ilyen tartalmak régiózár alatt voltak, de ma már azt beszélik nincs régiózár rajtuk.
arby: Nem akarsz valamikor majd egyet co-op-ba játszani Halo 3-al? Kevés acsit szedtem ki belőle egyedül nekem meg nehéz a Legendary és társai
... de nem "csont nélkül" (beteszed-oszt-megy) !!!
Kell hozzá letölten MS oldaláról progit,kiírni lemezre,berakni boxba,feltelepíteni. Utánna játszani.
Nekem is van itthon egypár. Halo 1-2, MGS2 Substance, Rallysport 2, Outrun 2006.
Érdemes beszerezni egykét fincsibb gamét,de elég ritkák az itthoni boltokban. Mondjuk egy eredeti BLACK-ra azonnal vevő lennék.
Igen, én is elfogadnám Majd veszek egy rrotd-es boxot, megjavítattom és megprobálkozok ezzel
Szerk: Találtam még egy dolgot, beteg játék PS3-ra és Xbox 360-ra itt
Plaxer írta:
ISzerk: Találtam még egy dolgot, beteg játék PS3-ra és Xbox 360-ra itt
ChelseaKid ez komoly hozzászólás volt Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Kábel mindenképp kell, méghozzá enthernet kábel. Router az arra szolgál hogy megoszd a netet. Szal ha nem akarod kihúzni a pc-ből és átdugni mindig boxba a netet, akkor célszerű egy router. Ja meg egyszerre is lehet használni a netet ha van routered, nyilván akkor kisebb lesz a sebesség (mondjuk attól függ mit csinálsz épp a neten).
Szerk.: ChelseaKid látom már írtál egy komolyabb HSZ-t is
Ethernet kábellel összekötöd a modemet és a Box hátulján lévő csatlakozóba bedugod, nekem is így van rajta net, fölösleges 15000-ért routert venni hozzá, ha kapsz sokkal olcsóbban kábelt, és semmi különbség s kettő alternatíva közt... (de okos vagyok! )
akk nem tudom mi ott a meleg. az fix hogy melegebb, de nem úgy kell elképzelni, hogy tűz forró, csak langyos... fölül a TV tetején vannak ilyen nyílások és azon át érezni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.