Resi-re visszatérve,ki melyikkel nyomta már?
Én Resi 2 (PSX), Resi: Gun Survivor (PSX), Resi 3(Sega DC) Resi:Code Veronica (Sega DC), Resi 1 (GameCube), Resi Zero (Gamecube),
Resi ?? (most nem jut exembe) (DS Lite) volt meg. Most szerztem be a Resi 4-et PC-re,de még vár a kipróbára. Felvezetésnek szánom,az 5 előtt... JA,és mindezek közül a legtuttibb a Code Vera volt. Imádtam !!
A 4-et PC-n ugye a megfelelő modokkal nyomod (GameCube textúramod, HD videómod és 1.1patch)? Azok nélkül ugyanis az ellenségeimnek se kívánom.
Doom 4-et ne várd ez évre, mert abszolút felesleges. Azon kívül, hogy készül, semmi információ nincs róla, ami nem túl jó ómen, ha a korábbi id projektek bejelentésen túli karrierjét vesszük szemügyre. Mindegyikre várni kellett, nem is keveset, s még a Rage is itt van a nyakunkon!
Ami viszont a Wolfenstein 2-t illeti, én is várom. Csak azt nem értem, a Doom 3 motorral miért vártak ilyen sokat. Ma már negyedakkorát sem üt, mint tette volna teszem azt három évvel ezelőtt...
Resi-re visszatérve,ki melyikkel nyomta már?
Én Resi 2 (PSX), Resi: Gun Survivor (PSX), Resi 3(Sega DC) Resi:Code Veronica (Sega DC), Resi 1 (GameCube), Resi Zero (Gamecube),
Resi ?? (most nem jut exembe) (DS Lite) volt meg. Most szerztem be a Resi 4-et PC-re,de még vár a kipróbára. Felvezetésnek szánom,az 5 előtt... JA,és mindezek közül a legtuttibb a Code Vera volt. Imádtam !!
Ööö... Az I am Alive-ról azt olvastam hogy valamit benéztek a megjelenéssel kapcsolatban: nem idén márciusban jön ki, hanem jövő márciusban, szal idén az nem lesz. Idén én speciel annyira nem is vagyok kíváncsi a teljes játékokra, na jó vannak azért kivételek (pl. Resident Evil 5, Mafia II, 50 Cent: Blood on the Sand stb.) Nem hiszem hogy túl kimagasló év lenne az idei, bár még alig tudunk valamit. Az olyasmikben reménykedek hogy talán idén jönnek mint az Assassin's Creed 2, Doom 4(), Wolfenstein 2, Bioshock 2. Kiegészítők terén lesznek itt jó dolgok: PoP DLC, GTA DLC stb. De nem bánnám ha nem lenne olyan sok fogamra való vagy hatalmas nagyágyú, mert könnyebben be is tudnám pótolni amiket tavaly a nagy hajrában nem vettem meg ( Fallout 3, Dead Space és társai). Jó lenne már többet látni erről az évről.
Doom 4-et ne várd ez évre, mert abszolút felesleges. Azon kívül, hogy készül, semmi információ nincs róla, ami nem túl jó ómen, ha a korábbi id projektek bejelentésen túli karrierjét vesszük szemügyre. Mindegyikre várni kellett, nem is keveset, s még a Rage is itt van a nyakunkon!
Ami viszont a Wolfenstein 2-t illeti, én is várom. Csak azt nem értem, a Doom 3 motorral miért vártak ilyen sokat. Ma már negyedakkorát sem üt, mint tette volna teszem azt három évvel ezelőtt...
Ööö... Az I am Alive-ról azt olvastam hogy valamit benéztek a megjelenéssel kapcsolatban: nem idén márciusban jön ki, hanem jövő márciusban, szal idén az nem lesz. Idén én speciel annyira nem is vagyok kíváncsi a teljes játékokra, na jó vannak azért kivételek (pl. Resident Evil 5, Mafia II, 50 Cent: Blood on the Sand stb.) Nem hiszem hogy túl kimagasló év lenne az idei, bár még alig tudunk valamit. Az olyasmikben reménykedek hogy talán idén jönnek mint az Assassin's Creed 2, Doom 4(), Wolfenstein 2, Bioshock 2. Kiegészítők terén lesznek itt jó dolgok: PoP DLC, GTA DLC stb. De nem bánnám ha nem lenne olyan sok fogamra való vagy hatalmas nagyágyú, mert könnyebben be is tudnám pótolni amiket tavaly a nagy hajrában nem vettem meg ( Fallout 3, Dead Space és társai). Jó lenne már többet látni erről az évről.
áh... dobogó, nem hinném, nem rossz játék, de ha nem cseszerintik el a Bionic Commando-, Batman Arkham Asylum-, Maffia II-, Wanted-, I am Alive-ot akkor nem sok sansza lesz ennek, de még az év elején vagyunk (sajnos, hülye suli)
Hát én sokkal többet vártam a Resi 5-től... Nem az a gáz hogy mozgás közben nincs célzás - mert ez ilyen Resident Evil-es sajátosság - hanem inkább az h nincs benne semmi új... Jó az irányítás meg elég vacak, szal ez nem állapot hogy 200 zombi jön szembe és inventory elő shotgun kiválaszt és akkor mit is akarunk csinálni vele, valami borzalmasan idegesítő. De még nem adom fel remélem a teljes verzió jó lesz
ok ok ]{redenc...
eddig ki próbálta a Resident Evil V-öt?
szerintem jó csak az a fránya lőszer...
meg még az lenne a kérdésem, hogy a Bornaut Paradise-ba jó a motoros dlc?
Ne felejtsd el hogy az Amazon.com egy amerikai oldal, ahol NTSC-s játékokat forgalmaznak, európai játékos számára lejátszhatatlan. (PAL, és Region Free a lejátszható itt az EU-ban, pontosabban EU-s gépeken)
...plusz az Amazon egyáltalán nem szállít Magyarországra.
Én már kb. egy tucat játékot és könyvet rendeltem a GAME-ről, és még semmi probléma nem volt. Sőt, a kiszállítás olcsóbb, mint idehaza...
De azért lassan visszakanyarodhatnánk az Xbox témához...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
hát nem mindegyik olcsóbb! mivel 335 forint 1 font...
amúgy nem hardver volt hanem két játék volt, és még egyszer megfogom próbálni, hátha pill. hiba volt...
amúgy az Amazon borzasztó jó érték/ár-ban működik
Ne felejtsd el hogy az Amazon.com egy amerikai oldal, ahol NTSC-s játékokat forgalmaznak, európai játékos számára lejátszhatatlan. (PAL, és Region Free a lejátszható itt az EU-ban, pontosabban EU-s gépeken)
hát nem mindegyik olcsóbb! mivel 335 forint 1 font...
amúgy nem hardver volt hanem két játék volt, és még egyszer megfogom próbálni, hátha pill. hiba volt...
amúgy az Amazon borzasztó jó érték/ár-ban működik
Nálam meg a bankkártyámat nem szerette.
Szépen,rendben leadtam a rendelést,el is fogadta.
Fizetéskor megadtam a kártya adatokat,azt is elfogadta.
Aztán vártam,mikor emeli le a zsetont a számlámról,de nem lett semmi.
Pár nap múlva jött az üzi,hogy vmi nem stimmel a Bankkártyához tartozó bankkal,kérdezzem őket,mi a gáz.
( K&H Bank, Visa Classic, külfödön már elég soxor használtam )
Még kétszer megpróbáltam,de nem jött össze,úgyhogy elment tőle a kedven is.
Majd eccer ...
a game.co.uk-ról szeretnék játékot rendelni, de rájöttem, hogy csak az eu-ról tudok, ha minden megvan, kivan minden töltve, már csak az van hogy hova hozzák... beírom hogy Pest 17. ker. (normálisan ) és azt írja ki, hogy oda nem tudnak szállítani, van valakinek ötlete, hogy lehetne megrendelni?
Rá kell pattintani a gép tetejére a winyót úgymond. Arcade-nál annyi hogy van egy kis lyukacsos kivehető "izé" és utána kell rátenni a winyót. A lejjebb linkelt képen jól látszanak.
arby:
Nem. A box bal oldalán (fektetve értem) van neki külön hely.
ronAdinho:
Játéktól függ, hogy milyen a beépített szerverkereső. De célszerű felvenni barátlistára akivel sokat játszol, és akkor bármikor tudtok egyeztetni.
Darth Razor írta:
arby:
Nem. A box bal oldalán (fektetve értem) van neki külön hely.
ronAdinho:
Játéktól függ, hogy milyen a beépített szerverkereső. De célszerű felvenni barátlistára akivel sokat játszol, és akkor bármikor tudtok egyeztetni.
Jó de mondjuk a FIFA 09-be gondolom nincsenek szerverek
A FELTÖRT BOX (tudod,amelyik "viszi" még a flex-korongot is) ELŐBB ELROMOLHAT, MINT AZ, AMELYIK BONTATLAN.
Ennek tükrében (is) gondold át,hogy kell-e neked a warez-dolog. Sztem nem kell az neked,mert már át is gondoltad... Igaz?
És egy kis vidámság:
( asszony nem akarta ideadni a játékaimaaaat ... brühühühűűűűű.... )
( de aztán szépen kértem,és megkaptam őket,cserébe a kameráért )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.