Nagyon sok olyan game van X360-ra,aminn ott díszeleg az NTSC jel és a PAL gép is simán lejátssza.
Ezek az u.n. NTSC-MULTI formátumú diszkek. (PS3-on is van ilyen)
Nekem pl. a VIKING,DoA4,Ridge Racer 6,Juiced 2 is ilyen. Az egyetlen game,ami NTSC feliratos és nem játsszotta le a PAL gépem,az a
GTA4 volt (NTSC cimkés). A PAL címkéssel persze semmi gond nem volt. De biztosan tudom,hogy még a Dark Sector is ilyen pölö.
Igazából fingom sincs,hogy ez miért van így,de biztosan van oka.
quorthon: ha futnak az NTSC-k akkor miért nem rendeled meg?
amúgy a származási hely nem azt takarja, hol rakják a dobozba...? (nekem a gépem EU-s,és Írországból hozták mint egykét játékot ... még szerencse, hogy van ismerős a Microsoftnál, nem árt )
2 lehetőség lehet: 1.) a boxod is amerikai azért játsza le az NTSC-t. VAGY azok az NTSC játékok amik vannak neked azok nem igazi NTSC-sek, hanem NTSC-J jelölésűek, ami azt jelenti hogy régiófüggetlen.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: szeretnék az Amazon-ról rendelni játékot, de Norbucso úr felvilágosított, hogy az ottani játékok NTSC-sek, melyeket az itthoni boxok nem nagyon szeretnek. Namost, nekem van 2 NTSC-s játékom, mindkettőt itthon vettem és nem volt velük semmi baj, futottak rendesen. Az egyik hátulján "MADE IN SINGAPORE", a másikon "MADE IN USA" virított. A kérdés, hogy ugyanerre számíthatok, ha megjön a csomag? Core gépem van ha ez számít. (bocsi, ha hülyeséget kérdeztem hiába van 2 éve boxom kuka vagyok hozzá)
Onnan ha jól tudom nem is szállítanak Magyarországra!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Egy kérdésem lenne: szeretnék az Amazon-ról rendelni játékot, de Norbucso úr felvilágosított, hogy az ottani játékok NTSC-sek, melyeket az itthoni boxok nem nagyon szeretnek. Namost, nekem van 2 NTSC-s játékom, mindkettőt itthon vettem és nem volt velük semmi baj, futottak rendesen. Az egyik hátulján "MADE IN SINGAPORE", a másikon "MADE IN USA" virított. A kérdés, hogy ugyanerre számíthatok, ha megjön a csomag? Core gépem van ha ez számít. (bocsi, ha hülyeséget kérdeztem hiába van 2 éve boxom kuka vagyok hozzá)
Arby !
Nagyon sajnálom a Pinata-t !!! Tényleg.
Ha tényleg annyira gáz,küldd el postán és kicserélem,ígérem !
Amúgy tényleg kéne neked egy winyó... Ha lesz kess,szólj és kerítek vmit vmennyiért.
Én mostanság a Bullyval játszok, ha meg éppen nem, akkor Lego SW: Complete Saga, ha meg az se, akkor éppen hard-on tolom a Mirror's Edge-t (természetesen achievementért vagyok rá csak képes)
Szek.: Chelseakid: a Legendary egy nehézségi fokozat Halo-ba.
Arby: Ha szarakodik a lemez másold fel winyóra és nem lesz annyira gáz.
rhando: két féle összekötési módot ismerek a a routerrel, ha arra gondolsz...
1. veszel egy ethernet kábelt(nemárt hosszabbat venni mit a router és az X360 közötti távolság)
2. lehet az Xbox-hoz kapni wifi-t, így néz ki:http://www.xbox.com/hu-HU/hardware/x/xbox360wirelessnetadapter/details.page/
(az én gépem kábellel van összekötve a routerrel és tökéletesen működik, szóval akinek lehetősége van az szerintem kábellel kösse össze mert, sokkal olcsóbb és nincs vele baj...)
OFF: OMG... Szegény Lázár Ervin két éve halt meg, és már el is felejtjük? Négyszögletű kerek erdő, Mikkamakka, Szörnyeteg Lajos, Ló Szerafin, Vacskamati, Dömdödöm, valaki?
OFF: Mikkamakkára, Vacskamati-ra még emlékszem, sőt valamiféle Téglagyárimegálló is rémlik.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.