A GT-n már kint vannak az első videók a Halo Wars demóból! Videó 1 (Nagyon szép CGI átvezető film a demó elejéről) Videó 2 (A demóban lévő tutorial/gyakorlópálya) Videó 3 (Egy akciódús gameplay, jól látszik, hogy a grafikára nem lesz panasz)
Mindegyikből a jobb minőségű változatot linkeltem.
Ha valaki úgy van mint én, hogy még nincs Xbox 360-ja otthon, így nem próbálhatja ki a demót, de már várja a játékot, mindeképp nézze meg őket!
Szerk.: Örömmel látom, vagyis inkább hallom, hogy a zene és a hangok is jók, nem csak a grafika!
Közben utánaolvastam más fórumokon, és mindenhol csak jó véleményeket olvastam eddig a demóról.
Kontrollerrel nagyon nem szerettem RTS-t játszani eddig, de úgy néz ki ez most megváltozik, mert szinte minden kommentben kiemelik a Halo hangulat mellett a jól megoldott irányítást is! Garantált vétel a cucc részemről! Kiemelten örülök neki, hogy végre fejlődésnek indulhatnak az RTS-ek (RPG után a kedvenc játékstílusom) konzolon is!
(Azt amúgy tudtátok, hogy az első Halo is RTS-nek indult, csak később váltottak koncepciót és lett belőle FPS?)
Láttam a trailert,amit nemrég vki belinkelt. Eszméletlen jó,ahogy a spartan harcos kiszedi a siklóból az ellenfeélt és elfoglalja a helyét,onnantól meg már humán oldalon van a cucc.
meg azok a négylábú lépegető pók-tankok,amik lézert okádnak... essszméletlen kafa.
részemről is tutti vétel.
sztem aki ezt a halo pakkot megveszi (sztem olyan 75 ezer körül jön majd) és nem tetszik neki a WARS,az eccerűen cserélje el vmi szupi gaméra,még melegében.
biztosan sokat fog számítani és vmi top-game közül választhat (persze nem az 576-ban,mert ott nics használt cucc...)
Darth Razor! nem próbálta még a demót, de a képek alapján(screenshotok az Xbox LIVE-on) elég korrekt grafikával rendelkezik...
szóval ha tettszik akkor jó döntés beszerezni, a Halo 3-at én is megfogom venni... (nagyon nem csípem a stratégiát Halo Wars)
Közben utánaolvastam más fórumokon, és mindenhol csak jó véleményeket olvastam eddig a demóról.
Kontrollerrel nagyon nem szerettem RTS-t játszani eddig, de úgy néz ki ez most megváltozik, mert szinte minden kommentben kiemelik a Halo hangulat mellett a jól megoldott irányítást is! Garantált vétel a cucc részemről! Kiemelten örülök neki, hogy végre fejlődésnek indulhatnak az RTS-ek (RPG után a kedvenc játékstílusom) konzolon is!
(Azt amúgy tudtátok, hogy az első Halo is RTS-nek indult, csak később váltottak koncepciót és lett belőle FPS?)
Darth Razor! nem próbálta még a demót, de a képek alapján(screenshotok az Xbox LIVE-on) elég korrekt grafikával rendelkezik...
szóval ha tettszik akkor jó döntés beszerezni, a Halo 3-at én is megfogom venni... (nagyon nem csípem a stratégiát Halo Wars)
ChoCho !
Azért fürgébbek,mert natívan 60 fps-en futnak. Arra vannak optimalizálva.
Míg egy PC game elég gyakran leesik 20-25 FPS-re (hacsak nincs otthon a paksi atomerőmű).
Akkor szted minek van kze az utánhúzáshoz??
Ami már eleve gyorsabban fut (több a frame/sec) ott eleve gyorsabban változik a megjelenített tartalom.
Ezért is érdemes pl. LCD tévét is vásárlás előtt foci meg koncert közvetítésekkel tesztelni...
Itthon még nem jelent meg, ezért nem tudni pontosan. Az ajánlott fogyasztói ár 350 dollár, de azt, hogy ebből itthon mi lesz, nem lehet biztosan megmondani. Valamivel (szerintem nem sokkal) drágább lesz a sima 60Gb-os Pro csomagnál.
Amúgy már van Halo Wars demó! Valaki megnézhetné, várom a véleményeket!
Most látom csak, hogy félreérthetően fogalmaztam: Nem csak itthon nem, hanem máshol sem jelent még meg.
(azért raktam oda a "KICSIT" jelzőt... tegnap, vagy tegnapelőtt volt hasonló, X360 játékokról beszéltünk, hogy hol olcsó meg satöbbi...
belátom nem ugyanaz)
ok befogtam
(kicsit eltértünk... majd jön ]{redenc bácsi és dádá lesz )
na szóval, kipróbáltam a Madden 09-et és az NHL 09-et is, hát...
az újságba (PC Guru) az volt, hogy szebb grafikába mint a FIFA 09... ezért meg is előzte azt, de szerintem nincs különbség sőt...
nektek mi a véleményetek?
ChelseaKid írta:
Miért lenne? Az Xbox 360-hoz való képmegjelenítőkről volt szó. Ez messze sem off.
v8506 írta:
Én úgy gondoltam a megtekintést, hogy a céleszközzel összerakva.
Erre kisebb az esély, mint a lottó ötösre. Majd akkor látom meg, jól döntöttem-e, ha itt lesz mindkét eszköz.
na szóval, kipróbáltam a Madden 09-et és az NHL 09-et is, hát...
az újságba (PC Guru) az volt, hogy szebb grafikába mint a FIFA 09... ezért meg is előzte azt, de szerintem nincs különbség sőt...
nektek mi a véleményetek?
Azt azért nem árt szem előtt tartanod,hogy a konzolok elég sok esetben "fürgébbek",ráadásul nagyobb részletesség mellett,mint az ÁTLAG pécék. (nem a 300ezres gamerPC gépekre gondolok!) Szal azért előferdülhet,hogy ami PC-re elég,az konzol esetében már után fog húzni. Főleg ha full-HD-ben nyomatnád. (nemrég PS3-at láttam 8ms moncsin,ejjj de rusnya volt.)
Fürgébbek? Tán 200 fps-t tolnak ki magukból? Hidd el, a grafika részletességének és sebességének nem sok köze van az utánhúzáshoz, ahogy a felbontásnak sem. Utóbbi maximum a rossz skálázhatóság alatt érhető tetten.
Nekem jelenleg egy 8 ms-es LG van, ami egyenesen tökéletes. Természetesen mikor megvettem és először ültem le elé codozni, észrevettem, hogy nem egy CRT gyorsaságával van dolgom, de ez nem tartott tovább 10 percnél. Azóta teljesen meg vagyok elégedve vele.
Azt azért nem árt szem előtt tartanod,hogy a konzolok elég sok esetben "fürgébbek",ráadásul nagyobb részletesség mellett,mint az ÁTLAG pécék. (nem a 300ezres gamerPC gépekre gondolok!) Szal azért előferdülhet,hogy ami PC-re elég,az konzol esetében már után fog húzni. Főleg ha full-HD-ben nyomatnád. (nemrég PS3-at láttam 8ms moncsin,ejjj de rusnya volt.)
Chocho !
1.Döntsd el,szerinted melyik a szebb. Ám a gyakorlat azt mutatja,a VGA szebb. Elviekben meg a HDMI-nek kéne annak lennie.
2. Igen. De nem a játékban,hanem a gép főmenüjében,a képernyő beállításoknál. (display settings)
VGA esetén ezek lehetnek a beállításaid: 640x480, 800x600, 840x480, 1024x768, 1280x1024, 1280x720, 1280x768, 1360x768, 1920x1080.
Ha monitor saját felbontása ettől eltér, a kijelző (is) mindenképpen méretezi a kapott képet, ezesetben érdemes a konzolt úgy beállítani, hogy ő már semmiképpen ne méretezzen (1280x720-as felbontás dashboardon!), hiszen a cél az egyszeri torzulás.
monitor mérete monitor felbontása / képaránya bemenet típusa beállítás az X360-on
TFT monitor 19" 1440x900 / 16:10 szélesvásznú VGA 1280x720 / 16:9 wide
TFT monitor 20" 22" 1680x1050 / 16:10 szélesvásznú VGA 1280x720 / 16:9 wide
TFT monitor 20" 22" 1680x1050 / 16:10 szélesvásznú DVI/HDMI 1280x720 / 16:9 wide
TFT monitor 24" 1920x1080 / 16:9 szélesásznú DVI/HDMI 1920x1080 / 16:9 wide
TFT monitor 24" 1920x1200 / 16:9 szélesvásznú DVI/HDMI 1920x1080 / 16:9 wide
3. Igen,elég. De vásárlás előtt tegyél próbát. Mert már hallottam 5ms-nak hírdetett moncsiról,melyik csak 8ms-t tudott. Az meg utánhúúúúz,
de rendesen ! Szóval vétel előtt PRÓBA !!!!
Hú Mongoose, szintén köszi, nagyon klassz a képes példa! Szebb a VGA? Be*zarok... ezt se gondoltam volna.
1.Döntsd el,szerinted melyik a szebb. Ám a gyakorlat azt mutatja,a VGA szebb. Elviekben meg a HDMI-nek kéne annak lennie.
2. Igen. De nem a játékban,hanem a gép főmenüjében,a képernyő beállításoknál. (display settings)
VGA esetén ezek lehetnek a beállításaid: 640x480, 800x600, 840x480, 1024x768, 1280x1024, 1280x720, 1280x768, 1360x768, 1920x1080.
Ha monitor saját felbontása ettől eltér, a kijelző (is) mindenképpen méretezi a kapott képet, ezesetben érdemes a konzolt úgy beállítani, hogy ő már semmiképpen ne méretezzen (1280x720-as felbontás dashboardon!), hiszen a cél az egyszeri torzulás.
monitor mérete monitor felbontása / képaránya bemenet típusa beállítás az X360-on
TFT monitor 19" 1440x900 / 16:10 szélesvásznú VGA 1280x720 / 16:9 wide
TFT monitor 20" 22" 1680x1050 / 16:10 szélesvásznú VGA 1280x720 / 16:9 wide
TFT monitor 20" 22" 1680x1050 / 16:10 szélesvásznú DVI/HDMI 1280x720 / 16:9 wide
TFT monitor 24" 1920x1080 / 16:9 szélesásznú DVI/HDMI 1920x1080 / 16:9 wide
TFT monitor 24" 1920x1200 / 16:9 szélesvásznú DVI/HDMI 1920x1080 / 16:9 wide
3. Igen,elég. De vásárlás előtt tegyél próbát. Mert már hallottam 5ms-nak hírdetett moncsiról,melyik csak 8ms-t tudott. Az meg utánhúúúúz,
de rendesen ! Szóval vétel előtt PRÓBA !!!!
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt itt korábban, de mivel legkésőbb holnapután már tényleg veszek monitort, szeretnék abszolút tisztán látni.
Tehát:
1.: Az Xbox 360 D-SUB-ra kötve mennyivel ad csúnyább képet egy FullHD monitoron, mintha HDMI-t használnék?
2.: Állíthatom játékokban, hogy milyen felbontást szeretnék használni?
3.: Az 5ms-es monitor képsebessége elég hozzá?
Kössz az infót, de ha most akarnám beszerezni akkor a Platinumba mennék inkább mert ott a ME és Dead Space együtt 9900,- . Igazából azért nem ruházok be rá mert a Mirror's Edge meg van (nem hagyhattam ki).
vissza térve Mongoose kérdésére, nekem az első Resi-m (nem jön be ez a japán stílus/játék, huzamosabb ideig játszottam a PES 09-el, de az se olyan jó...).
amúgy szerintem jó év lesz, remélem minőségi játékokat adnak ki... legalább nem kell olyan sok pénzt költeni
(Cooler: a Konzolvilágba akciós a Dead Space 8000 Ft, szint. úgy a Mirror's Edge és együtt a 2 játék 12000 Ft, csak mondom, mert írtad, hogy bepótolandó (Xbox-ra)
amúgy még egy csomó PS3/Xbox360-as játék akciós)
Igazából azért azokat hoztam fel példának amiket, mert azok állnak közel hozzám. Az új NFS-ekre kiváncsi leszek, de az ilyen valósághűs akármiktől a falra mászok... De ott van az az NFS project amit a Black Box fejleszt továbbra is a titkos project. Na, arra vagyok kíváncsi. CoD: MW 2- igen nagyon jó lesz, FFXIII-ra kíváncsi leszek bár nem bírom annyira a stílust, de az csak jövőre jelenik meg. (Vagyis idén is talán megjelenik Japánban és kizárólag PS3-ra). Többi hidegen hagy.
Még nem nyomatom,csak fogom nyomatni. Azt ne tudtam,ghogy a PC port ennyire vacak.
Akkor lehet,megy vissza kollegámnak és elkérem havertól a PS2-t és hozzá a Resi 4-et.
Az biztos,hogy azon nagyon jó lett !!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.