Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#366721 MongooseNX71 2009. február. 14. 14:55
MongooseNX71
Nálam még a DeusEx3 lesz tutti befutó.
Ha már csak olyan jó lesz,mint annó a 2. a maga korában,akkor nálam simán dobogós.
#366695 ChelseaKid 2009. február. 14. 14:23
ChelseaKid
na, hát ja, de nem is fontos, hogy exkluzív legyen csak élvezhető pl én nagyon kíváncsi vagyok a Dark Voidra mert szeretem a GoW-hoz hasonló játékokat, a TPS nézet, meg a jetpack is nagy ötlet benne, kicsi ilyen űr GTA... és lesz a Wanted, az is ilyesmi, szint úgy TPS és a lövöldözés is nagyon jól meglett csinálva, ha ügyes vagy és olyan az ellenfeled mint Te akkor egybelőheted a golyót... remélem nem szúrják el ezeket a részeket, és még nagyon sok játék jön...
#366689 MongooseNX71 2009. február. 14. 13:59
MongooseNX71
Tomb Raider-t se felejtsük ki !!
állítólag jön még egy DLC only X360 címkével.
vagy nemjól tudom?
#366622 ChelseaKid 2009. február. 14. 12:34
ChelseaKid
szerintem lesz annyi exkluzív mint más konzolon... de azért az biztos, nem olyanok mint a GoW vagy PGR, de lesz nekünk Race Pro, Ninja Blade , Star Ocean: The Last Hope, Onechanbara: Bikini Samurai Squad, Battlestations: Pacific (pc-re is, de ps-re nem) de ezek özül biztos, hogy a Halo a legminőségibb.. de a DLC-k is jók, lesz itt Fable II-, Halo-, GTAIV-, PoP DLC és még ki tudja mi...
#366597 MongooseNX71 2009. február. 14. 11:55
MongooseNX71
Brian !
Mennyire bejövős az X-230 ?? Szerintem abszolúte BEST BUY a kategóriájában.
Mindenkinek csak ajánlhatom. Előtte is egy 2.1 volt,LENCO XBX-550 (ha jól emléxem a típusszámra),de az nyomába sem ért ennek.
Mellesleg szép is és nagyon jók a csatlakoztatási lehetőségek. Már ami ezt a 10-15 ezres kategóriát illeti.
Bár most agyalok egy 5.1-es füles beszerzésén (rádiósat,nem zsinórosat kéne) de az vastagon 25 fölött van.
Úgyhogy azt a zsetont inkább elköltöm PS3 tartozékokra asszem. (kéne egy DualShock 3 joy,kontrollerre csatizható billentyőzet,HDMI-DVI zsinór,meg effélék)

Hát igen.
Sztem a box az idén a HaloWars és talán még 1-2 (tényleg max annyi) meglepi exkluzív cuccon túl csupán a DLC-kel fog nagyot dobbantani.
Esetleg lejjebb vihetnék egy kicsit a MarketPlace árait,mert ezek az 1000-1200 pontos cuccok már elég durva fekvésűek.
#366571 quorthon 2009. február. 14. 11:28
quorthon
Én a SIlen Hill Homecoming-ot várom már boxra a sok fikázós teszt ellenére is. Reménykedtem az Aliens Colonial Marines-ban is de sajnos mint tegnap kiderült, csak jövőre jön.
#366550 Cooler 2009. február. 14. 11:14
Cooler
#366363 :: ChelseaKid (2009. február. 13. 21:43)
na mivel játszottam?(Darth Razor? na mivel? lehet már más kipróbálta de én most először... bár ez nem a PS3 avagy a hogyan vesszünk össze Citroval topic szóval mindegy...) szóval épp most játszottam a Halo Wars-al (demó) és ahhoz képest hogy rühellem a stratégiákat nagyon tettszik... teljesen Halo feelengje van, jó irányítás, mit jó PC szintű . szóval akinek még nincs (Darth Razor) Xbox 360-as masinája annak a Halo-s csomag nagyon jó ajánlat, én is megvenném de már van egy, kettő meg nem kell... amúgy ki milyen játékot vár a gépére (Xbox) én már kíváncsi vagyok egy Alan Wake-re, de ki tudja mikor adják ki... próbálta már valaki az új Tom Clacy's H.A.W.X.-ot? aranykártya híján a következő demóig várnom kell.
Én mostanság csak DLC-ket várok nagyon GTA IV DLC, HALO:ODST, POP DLC. Nemsokára itt a Lost and damned, de asszem nem fogom azonnal leszedni, mert akkor be kell ruházzak pontokra, és addig az összes pontot elköltöm mire megjelenik más várva várt DLC. HAWX - kipróbáltam, hááát 5 perc után kikapcsoltam a francba... Nekem nem esetem az ilyesmi, meg úgy szimplán semmi jót nem látok benne.
#366418 Brian_Sullivan 2009. február. 14. 00:53
Brian_Sullivan
#366183 :: MongooseNX71 (2009. február. 13. 17:04)
Igen,ez jó lesz neked is. Annyi kiegészítéssel,hogy szükséged lehet még egy D-SUB - DVI átalakító csatlakozóra. Az kb. 500 ft és bármelyik PC boltban megveheted. De nehogy már 10ezerért vegyél csatlakozó kábelt ! Jó lesz bőven ugyanez 4ezerért,csak máshonnan. De nem muszálj az origi MS,elég az utángyártott cucc is. Csak legyen rajta hang lecsatlakozás is (az RCA dugók !). Tényleg,milyen Logitech hangszóróid vannak? Van még pár eladó x360 játékom. Adás-vétel fórumon megleli,akit érdekel !
MongooseNX71 írta:

Igen,ez jó lesz neked is.
Annyi kiegészítéssel,hogy szükséged lehet még egy D-SUB - DVI átalakító csatlakozóra.
Az kb. 500 ft és bármelyik PC boltban megveheted.
De nehogy már 10ezerért vegyél csatlakozó kábelt !
Jó lesz bőven ugyanez 4ezerért,csak máshonnan.
De nem muszálj az origi MS,elég az utángyártott cucc is. Csak legyen rajta hang lecsatlakozás is (az RCA dugók !).

Tényleg,milyen Logitech hangszóróid vannak?

Van még pár eladó x360 játékom. Adás-vétel fórumon megleli,akit érdekel !

Köszi!
Igen az átalakítóra szükségem lesz, kábelt meg a dragon féle utángyártottat nézegettem 4 ezerért.
Ha jól emlékszem nálad olvastam valahol visszább az X-230-at, pontosan ilyen van nekem is.
#366403 MongooseNX71 2009. február. 13. 23:17
MongooseNX71
#366363 :: ChelseaKid (2009. február. 13. 21:43)
na mivel játszottam?(Darth Razor? na mivel? lehet már más kipróbálta de én most először... bár ez nem a PS3 avagy a hogyan vesszünk össze Citroval topic szóval mindegy...) szóval épp most játszottam a Halo Wars-al (demó) és ahhoz képest hogy rühellem a stratégiákat nagyon tettszik... teljesen Halo feelengje van, jó irányítás, mit jó PC szintű . szóval akinek még nincs (Darth Razor) Xbox 360-as masinája annak a Halo-s csomag nagyon jó ajánlat, én is megvenném de már van egy, kettő meg nem kell... amúgy ki milyen játékot vár a gépére (Xbox) én már kíváncsi vagyok egy Alan Wake-re, de ki tudja mikor adják ki... próbálta már valaki az új Tom Clacy's H.A.W.X.-ot? aranykártya híján a következő demóig várnom kell.
én már az Endwart próbálnám ki,ha kapnék egyet.
de lehet,megvárom a pécés verzát vele.
amúgy meg az ff13 a várólistám élén !
#366363 ChelseaKid 2009. február. 13. 21:43
ChelseaKid
na mivel játszottam?(Darth Razor? na mivel? lehet már más kipróbálta de én most először... bár ez nem a PS3 avagy a hogyan vesszünk össze Citroval topic szóval mindegy...)
szóval épp most játszottam a Halo Wars-al (demó) és ahhoz képest hogy rühellem a stratégiákat nagyon tettszik... teljesen Halo feelengje van, jó irányítás, mit jó PC szintű . szóval akinek még nincs (Darth Razor) Xbox 360-as masinája annak a Halo-s csomag nagyon jó ajánlat, én is megvenném de már van egy, kettő meg nem kell...

amúgy ki milyen játékot vár a gépére (Xbox) én már kíváncsi vagyok egy Alan Wake-re, de ki tudja mikor adják ki...
próbálta már valaki az új Tom Clacy's H.A.W.X.-ot? aranykártya híján a következő demóig várnom kell.
#366183 MongooseNX71 2009. február. 13. 17:04
MongooseNX71
Igen,ez jó lesz neked is.
Annyi kiegészítéssel,hogy szükséged lehet még egy D-SUB - DVI átalakító csatlakozóra.
Az kb. 500 ft és bármelyik PC boltban megveheted.
De nehogy már 10ezerért vegyél csatlakozó kábelt !
Jó lesz bőven ugyanez 4ezerért,csak máshonnan.
De nem muszálj az origi MS,elég az utángyártott cucc is. Csak legyen rajta hang lecsatlakozás is (az RCA dugók !).

Tényleg,milyen Logitech hangszóróid vannak?

Van még pár eladó x360 játékom. Adás-vétel fórumon megleli,akit érdekel !
#366017 Brian_Sullivan 2009. február. 12. 23:26
Brian_Sullivan
MongooseNX71 lesz az én emberem

A sztereó RCA-Jack átalakító kábel pedig a hangszóró elején található fejhallgató-csatlakozóba megy bele?
#365979 Brian_Sullivan 2009. február. 12. 21:54
#365936 Cooler 2009. február. 12. 20:43
Cooler
#365806 :: Brian_Sullivan (2009. február. 12. 18:46)
Hogyan kell megoldani, hogy a 360at össze lehessen kötni DVI-s monitorral és hang is legyen (2.1 Logitech hangfalam van)? Én erre gondoltam hirtelen. Wrong?
Nem is kell sokat visszaolvass max. 3-4 oldal, és mindenre részletesen kapsz választ. Ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz, most inkább nem írom le az egész mizéria menetét mert hosszú, szal praktikusabb visszaolvasni
#365806 Brian_Sullivan 2009. február. 12. 18:46
Brian_Sullivan
Hogyan kell megoldani, hogy a 360at össze lehessen kötni DVI-s monitorral és hang is legyen (2.1 Logitech hangfalam van)?
Én erre gondoltam hirtelen. Wrong?
#365318 Nrobesz97 2009. február. 11. 18:30
Nrobesz97
#365281 :: MongooseNX71 (2009. február. 11. 17:51)
Láttatok már króm (utánzat) bevonatú gépet? Még a joy-hoz is van csere-burkolat. Bekaka jól néz ki.
Mongoose:valahol lehet már kapni??
#365286 raymanred 2009. február. 11. 17:55
raymanred
Lényegesen szebb mint az a "piros"....szerintem.
#365284 kacsurka 2009. február. 11. 17:54
kacsurka
#365281 :: MongooseNX71 (2009. február. 11. 17:51)
Láttatok már króm (utánzat) bevonatú gépet? Még a joy-hoz is van csere-burkolat. Bekaka jól néz ki.
Ez tényleg jól néz ki, de függ, a minőségétől, mert a joyon a sok fogdozástól ha olyan akkor kopik, vagy elveszti a "fényét" akkor már ronda.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#365281 MongooseNX71 2009. február. 11. 17:51
MongooseNX71
Láttatok már króm (utánzat) bevonatú gépet?
Még a joy-hoz is van csere-burkolat. Bekaka jól néz ki.

#365254 kacsurka 2009. február. 11. 17:10
kacsurka
Nekem nem tetszik ez a piros szín. A fekete és a fehér jól néz ki, de ez olyan randa szvsz.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#365252 Cooler 2009. február. 11. 17:05
Cooler
Ez a Resi 5 csomag nem számít olyan drágának, nézzük hogy egy Elit 70e, ez 20-al drágább. Cserébe piros minden, Resindent evil 5 + kisebb extrák. Abba a plusz 20-ba a játék 10-nál többet ér még nagyon jó áron is, maradékért kapsz piros gépet és extrákat.

Braid... Hát nagyon egyedi ötletek vannak benne, és elég fantáziadús. Ha szereted a 2D platform-játékokat, és a SOK FEJTÖRŐT egy játékban akkor töltsd le liveról. 1200 MS pont- azt mindenki döntse el hogy megéri-e.

Ingyenes játék pedig igen van XBLA-on ez a Dash of Destruction. Ez a játék volt kb anno az MS karácsonyi ajándéka. Egy kalap a játék sztem, de talán egy letöltést és végigjátszást megér. (Főleg h óvodás szintű achievementek vannak benne)
#365193 ChelseaKid 2009. február. 11. 14:34
ChelseaKid
szvsz azért ilyen drága, mert ez a piros kit exkluzív, meg 120GB-os vincseszter+ nem Microsoft game van benne, és a Capcom is részesedést kérhet... nekem nem tettszik ez a piros kit, ugye minden X360 matt, és emiatt elég fura, szerintem a fehér a legszebb (a zöld világítás sárgának tűnik )
#365168 Darth Razor 2009. február. 11. 14:08
Darth Razor
Nem csak Halo, hanem Resident Evil 5 bundle is érkezik hamarosan.

Lesz benne:
- Resident Evil 5 játék (Csak sima változat, nem gyűjtői sajnos, pedig ebbe az árba simán beleférne az is...)
- Piros színű Xbox 360 Elite 120Gb-os konzol (Tehát értelemszerűen a kontroller is piros, és lesz hozzá gyárilag HDMI kábel)
- Egy exkluzív, LIVE-on nem beszerezhető Resident Evil 5 Dashboard (vagy most már NXE-nek hívják?) téma
- Letöltőkód a "Super Street Fighter II Turbo HD" Arcade játékhoz

Szép kis csomag , viszont szerintem kegyetlenül drága. A legolcsóbb amit találtam 90 ezer Ft volt.
(De engem végülis nem nagyon zavar, én már kinéztem magamnak a Halo pakkot, azt pedig biztosan olcsóbb lesz valamivel.)
#364961 boyzndahood 2009. február. 10. 21:03
boyzndahood
#364874 :: jedimaster (2009. február. 10. 18:56)
Azt szinte mindenütt megkapod 55k-ért.
thx
#364874 jedimaster 2009. február. 10. 18:56
jedimaster
Azt szinte mindenütt megkapod 55k-ért.