Kösz,neten én is találok...Majd körülnézek Zalaegerszeg elektronikai üzleteiben.Viszont azt nem értem hogy hogyan megy X-boxra hangfalszett?USB-n talán?Hangfalszettről viszont adhatsz linket,olyanról ami jó X-box 360-hoz.
Tudnátok segíteni hogy milyen boltokban lehet HDMI-DVI kábelt venni,hogy ne keljen megint online rendelnem.A Tescoban láttam régebben kirakva,de már jó ideje nem látok ott egyet sem.Vidéki vagyok itt nincsenek játékboltok....
konzolstudio, überkonzol , de ha akarod keresek neked ,és adok linket
Tudnátok segíteni hogy milyen boltokban lehet HDMI-DVI kábelt venni,hogy ne keljen megint online rendelnem.A Tescoban láttam régebben kirakva,de már jó ideje nem látok ott egyet sem.Vidéki vagyok itt nincsenek játékboltok....
Tegyük fel hogy nincs rá cash ha vennék boxot ez hogy hangzik?
Ha nincs pénzed még egy játékra sem a box mellé, akkor gyűjts még hozzá. Egyébként egy jobb játékkal simán el lehet lenni pár hónapig, főleg, ha a multi része is jó, szóval nem kifogás. Nem kell egyszerre 20db játék, vegyél inkább ritkábban, de akkor egy nagyon jót. De ha akarsz törvényt sérteni, viszont nem kell garancia, dobozos játék és online lehetőség, meg persze mindig van otthon elég üres lemez...
Szerk.: Majdnem kihagytam, hogy egy ban is jár ajándékba, hogy ha warez kérdéseket teszel fel.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.