Ha állítod a gépet,akkor DVD-tálca asztal felé mutató élénél van egy bevályt rész.
Ha állítva vagyon a gép,akkor abba a bevágásba gyönyörűen illeszkedik a diszk és nem esik ki belőle.
Legfeljebb ha nyitott tálcánál belerúgsz egy nemkicsikét.
Akkor zárhatod a tálcát és az olvasó rész mechanikája fixálja a lemezt (vertikális pozícióban,axiálisan).
Utánna pörgeti csak fel. Szóval ettől a LEMEZ nem sérülhet,csak ha a metódus során fizikai behatás éri.
(aka. meglökik)
Ebben igazad van Töfi,tényleg baromság az állított használat.
Hűtés miatt,stabilitás miatt,dvd-meghajtó is előbb kikophat és a 3 ledes hiba is könnyebben előjön.
(mivel az alaplap is állítva van ekkor)
Halo3-szerintem a Heroic fokozat felel meg a kb. a normal nehézségnek,Legendary se volt valami kemény kihívás,el tudtam volna viselni még egy nehezebb fokozatot
Azt is megnézném,hogy valaki hogyan helyezi be a a lemezt a meghajtóba ha állítva van a konzol. Különben a gyártó cég marketing osztályának a butasága hogy álló konzolfotókkal hirdetik a terméket. Nem is értem miért,de nekem eszembe sem jutott hogy úgy használjam,pedig láttam az ominózus képeket...
Furi,mert nekem meg a VIVA PINATA-PARTY ANIMALS -ra írta ki ezt állandóan.
Lemez tisztítás után már nem panaszkodott...
A Halo3 nagyon nagy cucc.
Sztem simán megér még pár végigjátszást is.
Aztán ha profi vagy,jöhet a LEGENDARY fokozat,meg a multi móka.
1. szólás: LÉCCI KICSIT HALKABBAN...
2. szólás: KICSIT HALKABBAN NEM LEHETNE ???
3. szólás: KUSSOLTASD EL A K.... TELEFONOD,MERT KI...OM,VELED EGYÜTT, BAZZZZZZ...
Tök kirr volt.
Halo 3 tényleg gyilok,de nem (csak) a gfx,hanem a fííílingje miatt.
Hangulat a köbön,ami elviszi. Mint pl. a MGS-t. Aki nem tolta,csak kipróbálta,az ezt nem értheti.
PSfanboy írta: Igen, ez már létezik Japánban, és a Samsung csinálta meg elsőnek. ULTRA HDTV, 7680x4320: ami 33 Megapixel
Szóval nem nagy szám az kétszeres FullHD jel/TV!
Ne engedjétek magatokat becsapni!
Na szép... Még meg sincs a FullHD monitorom, de már most elavult.
Ráadásul japánban már egy jó ideje van a stuff... Igaz szerintem nem sok értelme van, mert megfizethetetlen xdd
Mostanság egyre többször van nálam úgy hogy a gép nem írja ki ha megkapok egy achievementet. A profilomba bekerül, de nem írja ki az üzit amikor éppen kioldja. Valakinél volt már ilyesmi? Vmi megoldás van rá?
Ermi!
Ha garis a géped akkor hívd az ügyfélszolgálatot és a Microsoft állja a javítást, vagyis pontosabban ők javítják.
Akkor csak jól tippeltem.
500 ft-t akartam írni max. 10 méterre.
Csakhát igazából fingom sem volt...
valaki esetleg tudna segíteni abban,hogy van e olyan hely szombathelyen ahol javítani tudnák az xbox 360-amat, mivel nekem is bejött az E74-es hiba és pest túl messze va
Sztem párszáz forintnál nem több. De 10 méterre már valami jobbat vegyél,ne vmi vackot.
Fontos,hogy jó sokszor meg legyen csavarva benne a szál,mert ha 10 méteren tökegyenesen (egymással párhuzamban) mennek,a végére
elfogyhat a jel. ( hihihi ... fősulin tanúltam )
Soldier !
Vennél vagy kérnél ??
Ha vennél,akkor boltolj be egy 30 napost. Nem sok pénz. 3ezer max,asszem.
Ajándékba senki sem szokott adni a saját accountjából. Gondolom érted.
Esetleg nézz szét vmelyik aukciós site-on (Teszvesz,Vatera),ott néha akad.
Mire kelleni fog,eldobhatod az X360-at.
Amúgy ez is gond lehet. Mármint hogy túl gyorsan fejlődik a technika és az userek nem tudják minden fronton követni.
Átfogóan semmiképp.
Van sokaknak HD tévéjük,de csak azért,mert szinte már csak azt kapni.
HD jelforrásuk keveseknek van !!!
Ugyanez lesz a v2 FULL-FULL HD-vel is.
Mineeek?
Majt 5-10 év múlva esetleg.
Vagy nézd pl. a PC gamékat.
Mekkora az ÁTLAG userek igénye akár csak az 1600x1200 felbontáshoz ?
Az ÁTLAG gamer vasa elbír egy mai játékot 1600x1200-ban ?
Nem.
Persze ki kell szolgálni azt,aki erre mégis képes,de nem ez a jellemző.
Ha megállt volna az élet mondjuk az 1280x1024 -nél,az sem zavarna senkit.
Chocho !
Bocsesz,ha a hsz-emmel sértettelek. Tényleg.
Nem azért írtam,hogy az csakis az én véleményem.
Láttál te már HDMI kábelen bekötött x360-ast,aztán ugyanazt Komponens jelen ?
Nem mondom,hogy ég-föld a különbség,de a HDMI kicsit ködösebb,kontúrtalanabb,tompább.
Ezt nagyon sok teszter is így látja,nem a levegőbe beszélek.
Azt meg ki nem tojja le,hogy hány zsinórt kell bedugni?
Egyszer plug-in,aztán felejtsd el.
Nekem tök mid1 lenne...
Meg aztán még elég sok tévének csak 1 HDMI bemenete van,vagy egy sem (az olcsó szegmensben jellemzően).
És azt az 1-et akkor már HD-lejátszóra "pazarolnám".
Ha nem is BR,akkor legalább egy HD-felkonvertálós DVD-player vagy recorder. Vagy set-top-box a HD-tévés csatornák miatt.
Töfi !
Amúgy ha Arcade gépet veszel,akkor csak KOMPOZIT kábelt kapsz hozzá.
Azon nics TV-HDTV kapcsoló,tehát nem kattinthatod át HD-ba.
Mert az MS úgy gondolta,aki olcsó vasat vesz,annak úgysincsen drága tévéje otthon.
Venni kell akkor vagy HDMI zsinórt (2ezer kb) vagy hd-vga zsinórt (3ezer kb.) az utóbbival bármelyik monitorra kidobhatod a jelet,előbbivel csak HDMI bemenetes megjelenítóre (TV,Moncsi,az most mind1). Vagy egy X360 komponens kábelt (az is kb. 3ezerbe szokott lenni). Ez van...
Semmi gond, nem szokásom sértődősködni. Így pedig, hogy kifejtetted, már érthető a dolog. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy érvekkel alá nem támasztott állítás véleménynek minősül, s mint olyan, nem állítható fel jól megalapozott bizonyításokkal szemben.
Mellesleg én szeretném a jövőben kihasználni a HDMI adta kényelmi lehetőségeket.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.