Nem 1 kilóig szállítanak hanem 2 ig. Olvastam asszem a szállítási infóknál hogy külföldre 2000 grammig szállítanak.
Cooler írta:
Nem 1 kilóig szállítanak hanem 2 ig. Olvastam asszem a szállítási infóknál hogy külföldre 2000 grammig szállítanak.
Igazából mit sem számít, Boxot így se hozznának ki
Moongose: PSP-t viszonylag olcsón =2&data=10itt tudsz venni.
arby: hát, per pill nem tudom. Igazából nem is most tervezem (majd csak május környékén). Ha a game.co.uk-ról kihoznák természetesen innen rendeltem volna, így viszont tényleg nem tudom Pénzem lenne rá ígyis, csak éppen nem mindegy, hogy mit kapok annyiért...
Egyébként Arcade-ot itthon is tudsz venni jó áron =2&data=10itt , igaz játék nélkül, viszont a Halo 3-at megveheted viszonylag olcsón (ahogy néztem külföldön az Arcade és az Elite nem sokkal olcsóbb, mint idehaza, persze ott azon az áron kapsz mellé játékot is).
Moongoose: Itthon 40ezer egy PSP játék nélkül, vagyis játéktól függő, hogy mennyit spórolsz!(ezt csak úgy leírtam, mert én is most vettem)
Szállítással együtt ugyan ott vagy, csak + 1 játék, ami végülis megéri.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Közben kiszámoltam, ha idehaza venném meg azt a pack-ot (természetesen mindent külön, mert itthon nem kapni egybe) 92 ezer Ft-ra jönnék ki (ráadásul úgy, hogy mindent a lehető legolcsóbban vennék). Hát enyhén gáz Külföldön meg megkapod 55 ezerért + apróért kihozz(n)ák.
Van ott minden.
PC,konzol,handheld gépek,stb.
Én pl. a PSP-t pécéztem ki magamnak hosszabb távra. Talán 1 kiló alatt van.
Kb. 38ezer egy játékkal, míg itthon 45-50 körül (vagy affölött) van.
OTP-nél nyithatsz egyet,aminek éves 5 ezer a díja + hozzá virtuális számla (ezzel boltolj neten,mert biztonságosabb) 1200ft / hó.
Döntsd el,megéri-e. (sztem nem).
Én egy régebbi K&H-s számlát használok erre,éves díja 3ezer, e-bank mellé 2ezer évente kábé,így használhatom neten keresztül.
Jadi.
Ez igaz. Én sem láttam még sehol. Bár 4 lemez + 1 kábel csak belefér.
NEM. Mert előre fizetsz. Beregisztrálsz,kapsz egy e-mailt,ami a jelszavadat tartalmazza.
Ha ez megvan,vásárolhatsz. Bepakolod ami kell a "kosárba",kiválasztod a postázó céget aztán rányomsz, a FINISH-re.
Szépen összegződik a pénz,amit fizetned kell (vásárolt cuccok + postadíj ),majd ha jónak találod, jön a fizetés.
Beazonosít,hogy tényleg te vagy-e (ellenőrizheted a küldési címet,a címzettet,stb. hogy tényleg te kapd meg).
Aztán a sárga keretes mezőben kéri a bankkártya adataidat.
Beírod a DOMBORNYOMOTT bankkártyád adatait (érvényesség,kártyaszám,stb.) PIN-kódot nem fog kérni,nyugi !
Csak az ilyen,külföldön használható vagy netes tranzakcióra spécizett kártyák játszanak. (az enyém pl. MASTERCARD classic)
Ez az egész mutatvány nem tart 15 percig és egyszerűbb,mint bármilyen netes regisztráció (mint pl. az XLIVE!-é).
Ha minden oksa,leokézod és pár perc múlva leemeli a számládról az összeget.
A számla tök mindegy,hogy forint,euró,dollár vagy bármilyen alapú.
A netes tranzakcióknál szépen átváltja a forintodat az aktuális valutára.
Azért előtte nézz utánna a forint-valuta árfolyamának. Pl. 1 GBP = 274 HUF
3-4 nap múlva pedig kopogtata postás,hogy megjött a cuccod. Örülés.
Kis pontosítás:
"Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing. Funds will not be debited until your order is shipped."
Ez a csomagom mai státusza. Magyarul először leellenőrzik a kártyát, ha oké, csomagolják a cuccot, postára adják, és csak akkor vonják le a pénzt. Ez mondjuk így korrekt, akkor fizetsz, ha az áruval (virtuálisan) távozol a boltból.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
NEM. Mert előre fizetsz. Beregisztrálsz,kapsz egy e-mailt,ami a jelszavadat tartalmazza.
Ha ez megvan,vásárolhatsz. Bepakolod ami kell a "kosárba",kiválasztod a postázó céget aztán rányomsz, a FINISH-re.
Szépen összegződik a pénz,amit fizetned kell (vásárolt cuccok + postadíj ),majd ha jónak találod, jön a fizetés.
Beazonosít,hogy tényleg te vagy-e (ellenőrizheted a küldési címet,a címzettet,stb. hogy tényleg te kapd meg).
Aztán a sárga keretes mezőben kéri a bankkártya adataidat.
Beírod a DOMBORNYOMOTT bankkártyád adatait (érvényesség,kártyaszám,stb.) PIN-kódot nem fog kérni,nyugi !
Csak az ilyen,külföldön használható vagy netes tranzakcióra spécizett kártyák játszanak. (az enyém pl. MASTERCARD classic)
Ez az egész mutatvány nem tart 15 percig és egyszerűbb,mint bármilyen netes regisztráció (mint pl. az XLIVE!-é).
Ha minden oksa,leokézod és pár perc múlva leemeli a számládról az összeget.
A számla tök mindegy,hogy forint,euró,dollár vagy bármilyen alapú.
A netes tranzakcióknál szépen átváltja a forintodat az aktuális valutára.
Azért előtte nézz utánna a forint-valuta árfolyamának. Pl. 1 GBP = 274 HUF
3-4 nap múlva pedig kopogtata postás,hogy megjött a cuccod. Örülés.
Igen. Game.co.uk
Persze van,ami egy-az-egyben hazai szintű árakon van ott is,de akad jónéhány ütős darab.
Kis szemezgetés után könnyen ráakad az ember.
Sztem nyáron túl sok ütős darab jött,amit drágán is megvettek a népek,nem kellett az akció.
Most meg amúgy is válság van,mindenki szabadul a cucctól.
És nem egyszer nullszaldóval vagy minimális veszteséggel,mithogy pár hónap múlva totál becsődöljön.
Aki most nem csökkent árakat vagy ígér alá a többieknek,az agóniába fullad és könnyen elvész...
Frankó,hogy ilyen sok zsetonunk maradt Kari után ...
Én is berendeltem ma.
Last Remnant + Dark Sector + Ninja Gaiden 2
És mindez kevesebb,mint 15ezerért.
Hát,itthon jó,ha az egyiket megkapom ennyiért. Vagy talán kettőt.
Elleszek ezekkel 1 darabig,asszem ... Remélem,hamar ideér.
És ilyenkor gondolkodik el nagyon erősen az user,hogy mi a bánatért éri meg a warez ?????
Egyszerű a történet. Ma vettem pl egy pakkot a GAME-en:
Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition - PC Gamer Presents (PC Games) - 9.99 font
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Game of the Year Edition - GAME Exclusive (PC Games) - 19.99 font
Szállítási költség: EU Royal Mail, 3-5 munkanap: 2.95 font
Ez összesen 32.93 font. Ilyenkor az ember felrohan a XE-re, ahol megnézi, hogy jelenleg ez a pénz kb. 8996 Ft. No most. OTP-nél úgy van, hogy van egy virtuális kártya, ami olyan, mint egy dombornyomott. Ehhez tartozik egy számla, amin az ember nem tart pénzt . Hamar online áttolja rá az ember a pénzt (mondjuk 10 ezret, a biztonság kedvéért), majd szépen megy a kasszához a GAME-en. Itt meg kell adni a kártya adatait, értelemszerűen. Amint leokézod, a GAME elmegy a megadott számlaszámra, és leemeli róla a pénzt. Ugye ez egy virtuális forgalom, nem számít a valutanem, azaz a GAME kér az OTP-től 32.93 fontot, amit az a megadott számlaszámról kifizet, hiszen azon van ennyi "font" elvileg, ha jó volt az átszámítás . Ha nem stimmel valami, akkor szólnak, de általában nincs vele gond. Az egész procedúra nyomon követhető az oldalon.
Az mondjuk röhej, hogy Angliából az Angol Királyi Posta olcsóbban hozza el a csomagomat, mint a GLS Budapestről, akikhez ma speciel be kellett mennem a depóba, mert csesztek kihozni a rendelésemet... Na de az egy más világ...
]{redenc írta:
Egyszerű a történet. Ma vettem pl egy pakkot a GAME-en...
Akkor sűrűn járnak errefelé, én marketplace pontokat rendeltem, meg Scene it! Box Office Smash-t Bate-nek.
Bocs a floodért, szerkesztésről már lekéstem...
]{redenc!
Bankkártyás fizetés alatt azt érted, hogy bankszámlaszámot kell megadni és levonják majd a pénzt? Mondjuk azt nem vágom hogy ilyenkor megteszi-e a forint is a bankszámlán....
Egyszerű a történet. Ma vettem pl egy pakkot a GAME-en:
Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition - PC Gamer Presents (PC Games) - 9.99 font
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Game of the Year Edition - GAME Exclusive (PC Games) - 19.99 font
Szállítási költség: EU Royal Mail, 3-5 munkanap: 2.95 font
Ez összesen 32.93 font. Ilyenkor az ember felrohan a XE-re, ahol megnézi, hogy jelenleg ez a pénz kb. 8996 Ft. No most. OTP-nél úgy van, hogy van egy virtuális kártya, ami olyan, mint egy dombornyomott. Ehhez tartozik egy számla, amin az ember nem tart pénzt . Hamar online áttolja rá az ember a pénzt (mondjuk 10 ezret, a biztonság kedvéért), majd szépen megy a kasszához a GAME-en. Itt meg kell adni a kártya adatait, értelemszerűen. Amint leokézod, a GAME elmegy a megadott számlaszámra, és leemeli róla a pénzt. Ugye ez egy virtuális forgalom, nem számít a valutanem, azaz a GAME kér az OTP-től 32.93 fontot, amit az a megadott számlaszámról kifizet, hiszen azon van ennyi "font" elvileg, ha jó volt az átszámítás . Ha nem stimmel valami, akkor szólnak, de általában nincs vele gond. Az egész procedúra nyomon követhető az oldalon.
Az mondjuk röhej, hogy Angliából az Angol Királyi Posta olcsóbban hozza el a csomagomat, mint a GLS Budapestről, akikhez ma speciel be kellett mennem a depóba, mert csesztek kihozni a rendelésemet... Na de az egy más világ...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.