RaZe!
rendes tőled (tényleg),de ezt a témát itt nem nagyon szoktuk firtatni. akinek meg kell,úgyis tudja...
P.E.A.C.E.
Ha én MS lennék ( Bill,most ne figyelj ide !!! ),feldobnék net-szerte egy kalóz dashboard-ot.
Beletennék egy "okos" kódot,persze olyant,hogy senki se leljen rá.
A sok-sok warezoló xboxer meg leszedi,felrak(at)ja a gépére.
Aztán mondjuk 2 héten bellül kinyírja a gépet. Akár LIVE!-ozik vele,akár nem.
Persze a szűz gépeket nem bántaná.
GONOOOOOSZ VAGYOOOOK és ZSENI !!!!!!
MongooseNX71: Ez egy teszt verzió az új DAHSBOARD-ból amit az Xbox oldaláról lehet letölteni, csak onnan letöltötték és felrakták WAREZ oldalakra. Én így tudom. Nekem kell nagyon agodni mivel ugyse fogja hazavágni a gépet, csak nem szabad még felmenni vele LIVE-ra csak akkor ha regisztrálsz az Xbox oldalon azt hiszem.
RaZe!
rendes tőled (tényleg),de ezt a témát itt nem nagyon szoktuk firtatni. akinek meg kell,úgyis tudja...
P.E.A.C.E.
Ha én MS lennék ( Bill,most ne figyelj ide !!! ),feldobnék net-szerte egy kalóz dashboard-ot.
Beletennék egy "okos" kódot,persze olyant,hogy senki se leljen rá.
A sok-sok warezoló xboxer meg leszedi,felrak(at)ja a gépére.
Aztán mondjuk 2 héten bellül kinyírja a gépet. Akár LIVE!-ozik vele,akár nem.
Persze a szűz gépeket nem bántaná.
GONOOOOOSZ VAGYOOOOK és ZSENI !!!!!!
Warez: Tölthető az új dashboard Xbox 360-ra aki fel akarja tenni az írjon privátba és elküldöm neki a cucot vagy adok egy oldal címet. De LIVE-ni még nem lehet vele!!!!!!! De egyéb ként nagyon jó, én is azt használom és sokkal halkabb ha fel teszed a játékot!
A játékhoz annyit, hogy végig toltam a demót és jó lett szerintem, csak kár hogy ezt már videóba mind láttuk...
Az én tvm is 8 ms-es válaszidővel rendelkezik, és elég jó játékra nekem legalábbis semmi panaszom nincs. De az tény hogy jobb lenne egy plazma, de én beérem ezzel is. Semmi gáz nincsen. Akkor se ha gyorsan változik a kép.
Jó lett a demó,rövid,épp hogy megkapod a "szabadságot" és már vége is,még mindig kicsit félek tőle,mennyire tud majd változatos lenni,játékidő meg ilyesmik
Aha.
HAzaérek és szedem is lefelé...
Kösszencs !!!!
Ahhh,még egy hsz. erejéig visszakanyarodva a múltkori TéVé-témánkhoz:
minap behajítottak EURONICS szórólapot,abban találtam ezt:
Samsung LE-19R71B LCD TV : 49 999 Ft
* HD Ready TFT-LCD televízió
* Méret: 19” (48 cm) képátló
* Képarány: 16:9
* Felbontás: 1440 x 900 pixeles
* Kontrasztarány: 500:1
* Fényerő: 300 cd/m2 (vicces,mert a szórólap 500-at ír !)
* Látószög: 150/130 fokos (már nem vicces,mert a szórólap erre meg 160/160-at ír. vagy átverni készülnek???? )
* Válaszidő: 8ms (hát ez kicsikét gáz lenne játékhoz)
* Teletext 1000 memóriahellyel
* Hangrendszer: NICAM/ A2 sztereó
* Teljesítmény: 2 x 3W
* Grafikus equalizer
* Csatlakozók: 1db DVI bemenet HDCP-vel, Kompozit bemenet, 1db S-Video bemenet, 1db Komponens bemenet, 1db Scart csatlakozó, 1 db PC bemenet
* Asztali állvány tartozék
* Méretek állvánnyal (Szé x Ma x Mé mm): 485 x 408 x 200, állvány nélkül: 485 x 369 x 58
* Súly: 5,4 kg
Hát,nem rossz vétel ennyiért,de aggasztó a szórólap mellédumálása és a 8ms válaszidő.
Mondjuk mit szólnának,ha beállítanék a 360-assal,hogy hadd nyomúljak rajta kicsikét,hogy lássam mit tud?
Tapasztalat? ( mármint a Mirror-ról? kicsit bőven,ha kérhetném )
Gondolom,akad némi mozgásérzékelős-támogatás a ti gépeteken ?!
Hawx -nak sasiztam a videóit,meg amiket írnak róla.
A véleményem: sztem nem azzal fog hódítani,hogy megreformálja a repcsis-lövöldözős gamékat,hanem azzal,hogy egy szálon viszik tovább a futó Tom Clacy's gamékat.
Magában szimplán egy tartalmas és szép repcsis cucc lesz,valószerűbb szituval,mint az AceCombat sorozat anime-cukormáza.
GRAW,SplinterCell,RainbowSix,HAWX,EndWar. (asszem nem hagytam ki egyiket sem )
Ha az egyikben okozol vmit,az kihatással lesz a másikakban történtekre.
Érdekes lesz,bár fingom sincsen,hogyan oldják meg.
Mindenesetre kicsit "érdekes" lennbe a dologban,ha kötelezővé tenné a több sorozat egymással való párhuzamos játszását.
Mondjuk JóskaPista FPS killer, KankóJankó meg stratégia-lépesméz, FütyImre született kommandós, MarokMarcsa meg katapult székben született...
A PoP tényleg nagyon nagy lesz,én is várom már nagyon. ( és ez lesz az első,amit végig is viszek !!!!! )
A Mirror's Edge stílusában nagyon bejön,komálom ezt a fajtát.
De sok helyen olvastam,hogy a kontroll egy kicsit körülményes,a játékmenet egysíkú és maga a game rövid.
Szóval óvatosan közelítek és előbb mindenképpen egy demót próbálnék ki.
( a LIVE! -on nem találtam, PS -éknél sincs még?? )
Meg remélem,még a HAWX is kijön idén ...
Amit én még nagyon várok idén, az az egyik a Mirror's Edge. Ezt a PoP sztájlt átrakni modern korba és fegyverekkel, szal nagyon jó 5let volt. Jah és hát az új Prince of Persia, azért mert az összes pop tetszett (nah jó kivéve talán a SoT). Némi jó játék reményét látom az új NFS-be is de majd meglátjuk mi sül ki belőle. GoW 2-t meg megveszem ha olcsóbb lesz, mert annyira nekem ez nem kenyerem
MongooseNX71 írta: 100.000 óra a mostaniaknak.
számold ki,ha egy nap megy mondjuk 10 órát,akkor
24 évig használhatod.
Én 27,39-et számoltam, de lényegtelen, csak gondoltam szólok.
Teljesen igazad van.
Amúgy vicces,de én is annyit számoltam,csak a 27 helyett mittomén mér 24-et írtam.
( jah,16 óra brutál meló és zéró alvás volt mögöttem )
100.000 óra a mostaniaknak.
24 évig használhatod.
Ezen aztán érdemes elgondolkodni. Pfffff....
Amúgy a bezöldülős fajta éppen az LCD.
A régebbieknek szokása volt,ha túl magas fényerőn használták és sokat,akkor így haltak be.
De gondolom az úlybbaknál már ezt kiküszöbölték.
MongooseNX71 írta:
24 évig használhatod.
Én 27,39-et számoltam, de lényegtelen, csak gondoltam szólok.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Azt mondják,a harc kicsit szokatlan.
Kölök itthon éppen a Fable 1 -et nyomatja,úgyhogy sztem inkább azt szerzem be.
És mi az,amit legjobban vártok még idén ??
Ja,lazulós game: én Beautyfull Katamary-t ajánlom. Bár rettentő debil,épp ez adja a varázsát.
Meg ott a Pinata Party Animals vagy mi a címe
( mittomén, az alap game idegesített,bár jópofa volt, ez meg épp kölcsön van adva cimbi asszonykájának ).
Apropó Pinata !
Leszedte valaki a LIVE-ról a két animációs filmet?
Esztelen elborúlt,széjjel kacagtuk rajta agyvelőnket.
Az elsőben valami kristályokat termő fa körül megy a kavarás.
Vki minden éjjel lezabálja a termést,a fa meg reggelre kiszárad és újat ültetnek helyette.
Aztán a végére kiderül,ki volt a hunyó ...
A másik részben valamiféle vetélkedőn vagy szépségverseny-félén vesznek részt a lószerű pinaták.
Persze a nyeretlen kétéves balfék le szeretné győzni az örökös favoritot.
Ebbe és a felkészülésben pedig segítenek neki a haverjai ...
Cooler-ez nem vitás FALLOUT 3 !!!!!!!!!!!!!!! De ha amolyan csecsebecse,pinki-linki rpg-t akarsz Fable2 megteszi,de ha igazi hc-t akarsz Wasteland a tuti.
Végre egy jó téma: játék! Fable 2-ről ki mit mond? akarok venni egy jó kis RPG-t nemtom hogy Fallout 3 vagy Fable 2... Amúgy nem tud vki ajánlani vmi jó kis lazulós játékot? Ahol semmi frusztráltság, semmi idegeskedés, semmi pörgés. Olyan lazulós, nyugtatós, öö létezik egyáltalán ilyen?
Illesztgesse a búbánat ...
(amúgy köszi a tippet )
Akkor már idézhetném is magam.
De azt csak a szerénytelen emberek teszik...
Inkább jáccunk.
Mondjuk FarCry2-t.
Klassz game,jó a játékmenete,hangulatos,a tűz tényleg tutti benne meg a stukkerek is.
De én a grafikát egy kicsit eccerűnek érzem.
Nem olyan részletgazdagok,mint vártam. (pl. a kocsik vagy az emberek animációja helyenként)
Ám ettől függetlenűl biztosan maradandó cím lesz.
Bár valószínű,hogy 60%-ban a neve adja majd el...
24 évig használhatod.
Ezen aztán érdemes elgondolkodni. Pfffff....
Amúgy a bezöldülős fajta éppen az LCD.
A régebbieknek szokása volt,ha túl magas fényerőn használták és sokat,akkor így haltak be.
De gondolom az úlybbaknál már ezt kiküszöbölték.
Ha már itt tartotok: Melyik technológiának hosszabb az élettartama? Egyszer régen láttam egy összehasonlító képet 2 TV-ről nemtudomhányezer óra használat után, az egyik teljesen zöld képet adott. Ez az LCD vagy a plazma lehetett?
M.o.-on az eladók 98%-a az LCD tévéket fogja javasolni.
Miért?
1. mert fingjuk sincsen a technológiáról,amit árusítanak (most nem a márkaboltokra gondolok,hanem az ElectroWorld,Saturn,MédiaMartk és társaira)
2. mert itthon nagyon erős a Samsung lobbija (gyak. tejelnek minden áruháznak,ezért olyan olcsók) és fizetnek azért,hogy az eladó az LCD-t ajánlja a vevőknek. Tök mindegy,milyen márkájú,csak LCD-t vegyen a polgár. Mert az LCD panelek 78%-át a Samsung gyártja.
Állj csak oda,hogy tévét akarsz venni. Mond azt,hogy neked plazma kell.
Tutti,hogy az eladó megpróbál ledumálni róla. Ha mégis hajthatatlan vagy,akkor olyan képet,vág,hogy azzal ölni lehetne és elég tuskóra veszi a figurát. Próbáld csak ki egyszer !!! ( Simán megéri,mert jót lehet röhögni rajtuk,olyan átlátszó az egész. )
A nővéremnek HD-Ready LG LCD-je van,82 centis,totál fapados modell.
Tényleg nagyon alap,egy éve vette 125ezerért,tehát ma már úgy dobják utánnad...
A lényeg,hogy azon is úgy virítanak a 720p-s gamék,mintha le akarnának kúszni róla.
Átlagembernek a látványok netovábbja.
De kipróbáltuk BR-playerrel és egy borzalom volt a képe.
Szóval a lényeg,hogy a nagyfelbontású tévékből nem igazán a konzolos gaming hozza ki a maximumot és teszi őket próbára.
Itthon egy 104 centis Pana plazma van. Nem Full,csak Ready.
196 volt,nemrég boltoltuk be. Csodaszép. Imádom rajta az F1-et meg a focimeccseket nézni,mert már csak a látvány miatt megéri.
p.s.: ilyenkor irigyellek benneteket,a BR-lejátszóért a PS-ben. (mégiscsak kéne egy,pháhhh...)
Én anno lassan 1.5 éve vettem 350-ért a LCD 82cm,mostmár nem a legjobb,de nekem semmi bajom vele,minden gyönyörűen fut,FullHD,egyetlen ami nekem kicsit szúrja a szememet,az lehet hújén hangzik de az eggyes unreal motort használó játékoknál van,de ott is csak egy párnál,pl. a gow tökéletes éles a kép de gyorsan hirtelen forgok akkor bizony érezni a árnykésést,de pl. a Bioshock-nál ami úgyszintén a unrealt használja semmi gond,tökéletes a kép.HDMI-n fut mindkét konzol,pl. a Dead Space az valami hihetetlen,annyira gyönyörű.Szóval régen voltak gondok a plazmákkal,de most már nagyon komolyak,de közeljövőben készülök venni új tv-t,de valószinűleg újra az LCD mellet fogok dönteni,de ha az eladő meggyőz az ellenkezőjéröl simán veszek plazmát.Ugye januarban jönnek a 1440p,1:millához kontraszt,1 cm vastag új csodák,azokat még bevárom,hogyan fognak teljesíteni a szakoldalakon.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.