Hát igazából a témához csak annyit fűznék hozzá hogy a PC az eredetileg munkához, internethez stb.-re van kitalálva a konzol meg játékra. Amúgy ha tényleg egy PC valakinek csak netre és munkára kell nagyon olcsón meg lehet úszni
Lehet neten játszani, ehhez netkapcsolat illetve LIVE Gold szükséges. LIVE Gold egy évre 10 rugó kb. Live Gold-ot pedig a netről rendelhetsz vagy boltban vehetsz stb. Olyan mint a mobilfeltöltőkártya.
Most fontolgatom hogy veszek egy XBOX-ot mert a PC-m már egy kicsit elavult és azt szeretném megkérdezni hogy Xbox-al lehet-e hálózatban nyomni a játékokat (pl: COD5 Multi) és ha lehet akkor azt honnan kell megrendelni ezt a szolgáltatást vagy szimplán elég egy net kapcsolat? A választ nagyon megköszönném mert nem tudom hogy most Xbox-ot vagy inkább egy új PC-t vegyek.
Bocsánat,megfeledkeztem róla hogy "itt" nem szabad begépelni a PS3 rövidítést,én vagyok a bűnös! Na megyek X-boxozni,sziasztok!
Hali!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik gitár jobb az xbox360-hoz, a Guitar Heros-os vagy a Rock Band-es változat??
Aki használta már valamelyiket légyszi írjon!!!!
THX előre is!!!!!!!!!!!
Jobb lenne ha vissza mennél a PS3-dal a PS3-as topic-ba ahogy már írták, mert senki sem kiváncsi rád és inkább csak idegesitő vagy. Különben meg a PS3 nem fogy jobban mint az Xbox 360 nem tudom hogy ezt melyik mesében láttad. Ja és még hogy a Blu-Ray nem nagyon ér valamit (1-2 éven belül már az is elavult lesz és jön a Red-Ray), lehetne az Xbox 360-ba is Blu-Ray de minek? Különben meg mindegyik nem meg van az elönye így. Ha van annyi eszed akkor nem veszed magadra amit írtam, de ha nincs akkor csak kötekedni fogsz.
Mert nem éri meg. Lehet hogy olcsó a dolog de a ha a sajtó attól zeng hogy nem volt nyereséges a cucc akkor nem érte meg. Bár a negatív reklám is reklám de akkor is. De az is lehet hogy pont a Microsoft és Sony áll a háttérben. De fura ez az EA-nél ritka hogy nem jelenik meg más platformra mert ő nekik nincs szükségük a két nagy kiadó pénzére.
Citroghost, légyszives menj vissza a PS3 topikba és ott istenisd a PS-t, mert igy csak felidegesited az embereket. Elkéne fogadni hogy nem csak a PS létezik, nem csak neked van mindig igazad. PEACE.
Bár már egyszer leirtam a problémámat de most még egyszer megpróbálom hát ha ebből már ért valaki valamit ha nem sikerül akkor nem teszem be még egyszer
Azzal a problémával fordulok hozzád, hogy régóta szeretnék már egy 5.1 fülest venni viszont főleg az xbox360omhoz kellene. Most úgy van megoldva az xbox360 hangja és képe, hogy egy VGA kimenetes kábellel van a monitoromra kötve, a hang pedig egy átalakítóval megy bele a 2.1 egyes hangfalam mély hangfalába, a mélybe pedig be van dugva sztereó fülesem. Ez a megoldás se a stereo kábel miatt se az egyéb technikai probléma miatt nem meg valósítható 5.1nél. Tehát arra gondoltam hogy veszek egy USB kimenetes fülest és azt dugom az xbox360ra.Így az xboxhoz is jó lesz a füles és a gépen is tok játszani/ zenét hallgatni. A Zalman Theatre 5.1 USB fejhallgató választottam ki erre a célra viszont az a baj hogy nem biztos, hogy xbox360 kompatibilis. 1.Kérdésem ez a termék Xbox360hoz jó e? 2.Vagy esetleg tudsz jobbat ajánlani? 3.Az USB nagyon lehúzza procit? Max ár 15 e és a 5.1 hangfal rendszer+TV nem megoldás számomra.Konfigom a biztonság kedvérét: Intel P4 3Ghz processzor 1gb RAM 256 mb videokártya.
a stilus azért ilyen mert már egy másik helyre elküldtem és ott igy kellet irni
Többet kaszálnak ha később kerül ki ennyi. Ezért nem kell szidni. Ha én cégfejes lennék én s ezt csnálnám. A pénzt mindenki szereti és minél több annál jobb.
Am itt voltam nyáron sőt rég óta csak nem tartottam fontosnak hogy írjak. Néha jobban járok ha csak olvasom a fórumot.
Amúgy azért fontos mert a 3. platform vmi miatt kizárásra kerül. Nem véletlenül teszem hozzá. na ilyenbe nem volt része a boxnak. Erre próbáltam rávilágítani 2 hozzászólással ezelőtt.
OFF
Gondolkodtam, hogy mit írjak, de mindegy mit mondok, úgyse tudlak befolyásolni. Mondjuk ebben az esetben van igazság a szavaidban, mert írhatta volna "kedvesebben" is, de egy grafikonról beszélt, amiből ez szűrhető le.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Ha nem itt arcoskodnál, hogy milyen jó a PS3 akkor senki nem szólna be(biztos lenne pár ember, de nem az értelmesebbek), szóval nem kéne itt villogni vele.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.