Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#311730 kacsurka 2008. november. 10. 19:05
kacsurka
Citro azért befejezhetnéd, mert tényleg nem mindig van igazad, csak elvakult vagy. Elhisszük, hogy jobb a PS3, de miért fáj neked, ha valakinek az XBOX jobban bejön. Ilyen az élet, nem lehet mindig igazad.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#311726 danidevito 2008. november. 10. 19:02
danidevito
Pardon én nem magyaráztam meg a jelentést: PS3 és PC = olyan játékok amik ps3-ra és pc-re jelentek meg csak és kizárólag. Tehát a box kimaradt a buliból. Azért nincs ilyen mert a PS3 exkluzívokat nagyrészt a Sony készíti. Boxnál azért van több olyan is amit nem a Microsoft.
#311723 MongooseNX71 2008. november. 10. 18:55
MongooseNX71
Hagyjátok már Citro-t,hadd éljen ebben a hitben...
A PS3 SZÁÁÁÁRNYAL.
A BOX HALDOKLIK:
Ez van. Tiszteljük a holtakat...
( ja,hallottad már,hogy akinek a halálát kiáltják,az nagyon sokáig fog élni?? )
#311722 danidevito 2008. november. 10. 18:47
danidevito
Nemtom nem úgy néz ki mintha a box döcögne. Jönnek a játékok nem nagyon van ami kihagyja a boxot. De most őszintén PS3 és PC exkluzívról hallottunk már? Nem. De volt már PS3-XBOX és PC-XBOX. De csak tessék utánanézni mostanában a PS3 esett nagyot (de mondom itt a világválság). Nem mondom hogy halálán van a PS3 de nincs még olyan szintn üzletileg mint a box. Természetesen ez később változhat...
#311708 danidevito 2008. november. 10. 18:24
danidevito
Ez is igaz. De azért mondtam mert ne túlozzunk a PS3 szekere még mindig csak döcög és nem száguld.
#311703 danidevito 2008. november. 10. 18:18
danidevito
Igen a PS3-ból volt hogy több fogyott. De nem rég volt hangos a sajtó attól hogy az Xbox 360 hazai pályán (Japánban) verte a PS3-at.
Ez persze betudható a világválságnak és hogy az Xbox olcsóbb, meg persze a friss címek. De akkor is a PS3 még nem hagyta le drasztikusan és a konzolháború még közel sem dőlt el.
#311697 danidevito 2008. november. 10. 18:06
danidevito
Szerintem a konzoltörténelem megismétli önmagát:
Mint anno a PS2 az Xbox-szal szemben.
Az Xbox később nyitott és meg is járték. Most ugyanez csak most a Microsoft nyer,
#311607 kacsurka 2008. november. 10. 15:27
kacsurka
#311482 :: NY124 (2008. november. 09. 22:50)
töfi írta: Szóval jön erre a platformra rengeteg remek játék még!(csak kár hogy majd több lemezesek lesznek,meg belepréselhettek volna több ramot is a gépbe)
Hát ha nem váltanak Blu-ray-re akkor eljön a : "Kérjük helyezze be a negyedik lemezt." esete. Mekkora memóriával van megáldva a masinád?
NY124 írta:

töfi írta:
Szóval jön erre a platformra rengeteg remek játék még!(csak kár hogy majd több lemezesek lesznek,meg belepréselhettek volna több ramot is a gépbe)
Hát ha nem váltanak Blu-ray-re akkor eljön a : "Kérjük helyezze be a negyedik lemezt." esete.

Mekkora memóriával van megáldva a masinád?

Valamelyik újságban olvastam, hogy Blue-ray-re váltanak majd, és ezt egy 100-150 dolláros kiegészítő csomaggal akarják csinálni. A fejlesztést a Toshiba és a Samsung közösen végzi, de ez nem hivatalos forrás.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#311552 töfi 2008. november. 10. 12:32
töfi
Hát nem tudom,a PS3 grafikus kártyája lehet hogy jóval gyorsabb az X-box 360-asénál,de látványban nem hinnem hogy ez majd jelentős mértékben megmutatkozik,na meg az csak 256megás ha jól tudom.Azért ne sirassuk a Sony-t,csődbe biztos hogy nem mennek attól hogy a vetélytárs több konzolt ad el.Na meg ott van Japán,ahol azért szerintem márkahűek az emberek.Csak ugye a nyugati piacon mindenki hirtelen nextgén játékot akart,és így sok Playstationös váltott boxra,amin egy tartozék biztos hogy jobb,a kontroller
#311525 MongooseNX71 2008. november. 10. 11:16
MongooseNX71
Igen. Szinte 100%,hogy az új box előbb jön,mint az új PS.
Miért?
1. a hardver elavultabb,mint a riválisé
2. nem támogatja a hd médiumokat (aka. blu-ray)
3. idősebb társánál,tehát a tervezőknek több a tapasztalatuk a platformmal,vagyis van mire alapozni
4. a gazdasági mutatók megtörni látszanak. gondolom,amikor a 360-as grafikonjai elkezdenek a minuszos értékek felé zuhanni,
a cég fellebbenti a fátylat az új gépről és agresszív árpolitikát folytatva kifuttatja ezt a modelt.

A sony meg nagyon buta lenne,ha megpróbálna előbb lépni,mint az MS.
Mivel az ő gépük még fiatalabb,hardverileg és támogatottság szempontjából előnyoösebb pozícióban van,valamint a benne rejlő
potenciál kiaknázása még közel sem ját a vége felé (ellenben a360-assal,amitől már sokkal szegg gfx-et ne nagyon várjon senki,mint a
mai top-játékoké).
Ha most (2-3 éven bellül) kapkodni kezdenének,a saját sírjukat ásnák meg.
Az biztos,hogy közel egyforma minőségű platformok közül az nyer több piacot,aki előbb kerül apolcokra.
És ezt a kört a sony ezért bukta(bukja) be.
A gépük nagyon jó,de amíg ők 0db eladott géppel rendelkeztek,addog az MS már 5millió fölött járt.
És ezt a hátrányt LEHETETLEN behozni egyazon generáción bellül.
#311492 töfi 2008. november. 10. 00:18
töfi
Nem a memoriakártyára gondoltam(256MB) hanem a Ram memóriára (512MB/700MHz azt hiszem)amiből rakhattak volna 1 GB-ot is anno amikor tervezték a konzolt.Azt viszont nem tudom elképzelni hogy ebből a X-Box generációból kiadnának egy Blue Ray-es változatot,mert így felvetődne az a kényes kérdés hogy:Na és akkor mi lesz a többmilliós felhasználóbázissal akik már megvették a DVD-s gépet??Vegyenek másikat?!Na meg mondjuk egy sportjátékot nem lehet kiadni 2 DVD-n,ha mindkétféle lemezzel árulnák a játékokat...Ha ezeket a gondokat figyelembe vesszük azzal lehetett volna megkerülni ezt a lemezproblémát,ha mondjuk minden gépbe alapból pakoltak volna egy 60 Gigás vinyót,s arról is futtathatóak lennének a játékok.Na de utólag könnyű okosnak lenni.A Microsoft mindenképp meg akarta előzni a Sonyt azzal hogy jóval előbb kiadja a konzolját,és szerintem be is jött a tervük nyereség szempontjából,csak ennek az imént említett pár gond az ára...Na de nagyobb gondja ne legyen egy embernek sem ennél!
#311482 NY124 2008. november. 09. 22:50
NY124
#311480 :: töfi (2008. november. 09. 22:38)
Szerintem az sem biztos hogy 720 lesz a neve...Amúgy azt szokták mondani hogy általában 5 évig tart egy konzolgeneráció,aztán jön az újabb.Ha jól számolom most lesz 3 éves az X-box 360 , így elvileg még 2 év van a váltásig.Nekem fél éve van,és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.Úgy vagyok vele hogy ennél szebb grafika már minek,persze a PS2-s Gran turismo3 idején is ezt gondoltam . Szóval jön erre a platformra rengeteg remek játék még!(csak kár hogy majd több lemezesek lesznek,meg belepréselhettek volna több ramot is a gépbe)
töfi írta:

Szóval jön erre a platformra rengeteg remek játék még!(csak kár hogy majd több lemezesek lesznek,meg belepréselhettek volna több ramot is a gépbe)

Hát ha nem váltanak Blu-ray-re akkor eljön a : "Kérjük helyezze be a negyedik lemezt." esete.

Mekkora memóriával van megáldva a masinád?
#311480 töfi 2008. november. 09. 22:38
töfi
Szerintem az sem biztos hogy 720 lesz a neve...Amúgy azt szokták mondani hogy általában 5 évig tart egy konzolgeneráció,aztán jön az újabb.Ha jól számolom most lesz 3 éves az X-box 360 , így elvileg még 2 év van a váltásig.Nekem fél éve van,és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.Úgy vagyok vele hogy ennél szebb grafika már minek,persze a PS2-s Gran turismo3 idején is ezt gondoltam . Szóval jön erre a platformra rengeteg remek játék még!(csak kár hogy majd több lemezesek lesznek,meg belepréselhettek volna több ramot is a gépbe)
#311409 Cooler 2008. november. 09. 20:17
Cooler
Hát sztem ebbe a helyzetbe nem nagyon tucc mást csinálni mint szervízbe venni. Nem MS-esbe hanem "sima" szervízbe.
#311397 lde 2008. november. 09. 20:03
lde
Háát őő nem

Na villog 1 darab piros LED és E 71-et ír ki. Utána néztem ez a rossz dashboardot jelenti. Valahogy vissza kéne állítani a gyárira de nem tudom hogy hogyan mivel bejelentkezni se hajlandó. Csak az Xbox gömbig megy utána pedig bedobja az E 71-et. Help Me please. Alternatívának azt írja hogy küldjem el a boxot az MS-nek. Csakhogy moddolt és ez nem lehetséges. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
#311357 MongooseNX71 2008. november. 09. 19:01
MongooseNX71
Ja. Tök fölös dolog. Meg különben is,ez a 360 fóruma.
Orange box nem kell senkinek?
#311334 Cooler 2008. november. 09. 18:45
Cooler
Olvastam hogy még csak most kezdik el konkrétan elkezdeni összeállítani hogy milyen hardver legyen abba a bizonyos "720"-ba. Annyira lényegtelen most ilyenről beszélni hogy azt leírni nem lehet. kb még 3 év mire megjelenik addig van idő.
#311319 MongooseNX71 2008. november. 09. 18:36
MongooseNX71
Azt tudja valaki,hogy mikor és ki fog a Marsra szállni elsőként ? ...
És mi a fene az a 720 ???
#311051 Cooler 2008. november. 09. 11:48
Cooler
#310848 :: MongooseNX71 (2008. november. 08. 21:58)
Próbálgattam,de nem igazán tetszik a kontrollja. De legalább jó a hangulata és még magyar is. Ja, HL2 Orange Box zsírújan,celofánosan 8ezerért. Ha valakinek kell,akad belőle 3-4 darab még.
Fable 2-őn erősen gondolkozok hoyg megvegyem, mondjuk azt modnják jó szóval sztem beruházok rá, az első rész is tetszett...
#310848 MongooseNX71 2008. november. 08. 21:58
MongooseNX71
Próbálgattam,de nem igazán tetszik a kontrollja. De legalább jó a hangulata és még magyar is.

Ja, HL2 Orange Box zsírújan,celofánosan 8ezerért.
Ha valakinek kell,akad belőle 3-4 darab még.
#310261 domigery23 2008. november. 07. 18:55
domigery23
Üdv szeretnék venni egy 5.1 fülest de főkép xboxozáshoz kéne. Na most ilyet csak 30 körül találtam az meg kicsit sok. Most egy kábellel van úgy megoldva hogy az xbox kábele egy átalakitóval a mély hangfalamba megye bele és abba pedig belemegy a füles de az az "összehozókábel" nem mükszik 5.1nél mivel az xboxnak csak stereo a kábele. Valahogy akkor meglehet oldani vagy kel vennem egy 5.1 vga kábelt meg valami átalakítót vagy nem tom mit.

Ha valaki valamit ért belőle és tud segíteni akkor segítsen, ellőre is kösz.
#310186 dzsoni5 2008. november. 07. 17:06
dzsoni5
#310178 :: frigo (2008. november. 07. 16:59)
Tölts fel egy videót az alul látott címre A legjobb 3 videó készítője kap xboxot.
Én tuti benne leszek abban a bűvös háromban.
#310183 Nadi84 2008. november. 07. 17:01
Nadi84
Szia! Nekem már van xboxom, de szívesen segítek, úgyhogy szavaztam! Aranyos a videód!

Olvastad már? ×