Na ne, már megint jön a "konzol olcsóbb mint a PC" duma. Hát kérlek szépen nem olcsóbb, mert a játékok ára egy-egy boltot leszámítva szinte horribilis. Ráadásul a TV sem mindegy, hogy milyen, mert igaz, hogy veszek HDTV-t 65-ért (azaz Full HD-t nem, max HD Ready!-t), de ha nem elég jó a kontrasztarány vagy a felbontása nagyban különbözik a gép alapfelbontásától, máris egy homályos folt lesz a játékból.
118-ból pedig jobbat is össze lehet rakni a középkategóriánál, csak ehhez ész és tájékozottság sem árt.
Természetesen HD Ready így van. De 118ból monitor plusz gép stb az nem lesz több középkategóriánál. Szóval nincs eszem és tájékozottságom számoljunk nagy vonalakban: 40-ért azért jó monitort lehet kapni, aztán mondjuk 10 ért egy jó egér+billentyűzet párost, vmi jó kis 2.1 legalább 10 mondjuk, többi menjen a gépre, ami mondjuk 60. Abból azért nem lehet olyan ütőset csinálni... Jó igen lehet venni olcsóbb monitort stb. de akkor sem lesz olyan nagy különbség. Kontrollert nem kell venni még (egyet alapból adnak), nah jó ha 2 kontroller kell akkor igen, winyó is jár az általam említett premiumhoz... Játékokat meg sokszor annyiért lehet venni konzolhoz, mint pc-hez. Igen én nem vagyok tájékozott... Nem mondom én senkinek hogy játszon konzolon, mindenki azzal játszik amivel akar, én pl X360 + PC... béke veletek
jajj, azt a warez hét meg a nyolcáát! Amúgy most olvastam csak eddig nem 100%-ban csak jasperes boxokot dobtak ki, mármint azóta mióta 60 GB-os winyóval jönnek. Jó részük régi alaplapos, és csak a LEGÚJABB gyártásúak Jasperesek. Szóval még kapható olyan 60GB-os is ami régi alaplapos. Microsoft nem jelenti be előre hogy változattak-e vmit. Ezért voltak olyan beszámolók amikor megjelent a 60Gb-os hogy nem változtattak szinte semmit. Szal ha vki boxot vesz nézze meg hogy a táp hány wattos ha 175-ös akkor régebbi, ha kevesebb watt (hirtelen nem tom mennyi)akkor újabb...
Cooler írta:
Amúgy most olvastam csak eddig nem 100%-ban csak jasperes boxokot dobtak ki, mármint azóta mióta 60 GB-os winyóval jönnek. Jó részük régi alaplapos, és csak a LEGÚJABB gyártásúak Jasperesek. Szóval még kapható olyan 60GB-os is ami régi alaplapos. Microsoft nem jelenti be előre hogy változattak-e vmit. Ezért voltak olyan beszámolók amikor megjelent a 60Gb-os hogy nem változtattak szinte semmit. Szal ha vki boxot vesz nézze meg hogy a táp hány wattos ha 175-ös akkor régebbi, ha kevesebb watt (hirtelen nem tom mennyi)akkor újabb...
150-es az uj tap. Arulkodo lehet meg az uj tapcsatlakozo is, es egyesek szerint a sorozatszambol is ki lehet mazsolazni, hogy Jasper-e a gep.
Csak hogycáfoljam az árakat: Xbox 360 Premium mondjuk 53, én majdnem fél éve vettem az 59 cm-es HD TV-met (samsung) 65ér. Ha ezt összeadom akkor 118nál vagyok. Ennyiért hol kapok felső közép kategóriás gépet? Jah és monitorral lehetőleg mert ez is hd tvvel együtt számolva. Ennyi
Na ne, már megint jön a "konzol olcsóbb mint a PC" duma. Hát kérlek szépen nem olcsóbb, mert a játékok ára egy-egy boltot leszámítva szinte horribilis. Ráadásul a TV sem mindegy, hogy milyen, mert igaz, hogy veszek HDTV-t 65-ért (azaz Full HD-t nem, max HD Ready!-t), de ha nem elég jó a kontrasztarány vagy a felbontása nagyban különbözik a gép alapfelbontásától, máris egy homályos folt lesz a játékból.
118-ból pedig jobbat is össze lehet rakni a középkategóriánál, csak ehhez ész és tájékozottság sem árt.
Csak hogycáfoljam az árakat: Xbox 360 Premium mondjuk 53, én majdnem fél éve vettem az 59 cm-es HD TV-met (samsung) 65ér. Ha ezt összeadom akkor 118nál vagyok. Ennyiért hol kapok felső közép kategóriás gépet? Jah és monitorral lehetőleg mert ez is hd tvvel együtt számolva. Ennyi
Cooler írta:
aha, + még a kontrollerek meg a winchester bele, meg ha valami baja van megjavitatni ja es meg a jatekok is...
Nem jobbak, csak olcsóbbak. Bár ha belevesszük, hogy ajánlott egy HD TV is, ugyanott vagyunk, mint egy erős felső-középkategóriás PC-nél.
Nekem nincs bajom a konzolokkal, gondolkodtam is valamelyik beszerzésén, de azért ne szidjuk már a PC-t se... Én már nagyon unom ezt háborúskodást.
Ha azt nézzük akkor a HD tévék ára is már bőven 100000 alatt van,múltkor láttam 70000-ért egész jót...Na meg lehet TFT monitorhoz is csatlakoztatni az X-boxot.Erre vonatkozna a kérdésem hogy ez hogyan történik?!Scart csatlakozó, vagy HDMI kábel??Még csak Crt-m van ezért nem tudom hogy egy TFT monitorhoz mit lehet kötni...
jajj, azt a warez hét meg a nyolcáát! Amúgy most olvastam csak eddig nem 100%-ban csak jasperes boxokot dobtak ki, mármint azóta mióta 60 GB-os winyóval jönnek. Jó részük régi alaplapos, és csak a LEGÚJABB gyártásúak Jasperesek. Szóval még kapható olyan 60GB-os is ami régi alaplapos. Microsoft nem jelenti be előre hogy változattak-e vmit. Ezért voltak olyan beszámolók amikor megjelent a 60Gb-os hogy nem változtattak szinte semmit. Szal ha vki boxot vesz nézze meg hogy a táp hány wattos ha 175-ös akkor régebbi, ha kevesebb watt (hirtelen nem tom mennyi)akkor újabb...
Nekem valamivel több mint fél éve van X-box 360-am,és nem bántam meg.A legtöbbet nextgén sportjátékokkal játszok mint a Fifa,(ami sokkal jobb mint PC-n) meg az NBA 2k sorozat.Emellett jó még a Forza 2,ami ugyan a GTR2-t nem taszítja le a szimulátorok trónjáról,de jó vele játszani.Örültem neki hogy a left meg a right trigernek köszönhetően a játékos szabályozza hogy mennyire lép rá a fék és a gázpedálra,emiatt jó az X-boxos kontroller,na meg Fps-nél is jobban kéze áll mint a ki nem mondom melyik konzol vezérlője.
A legnagyobb cím ezen a platformon a egyértelműen Halo3 . Egy játék megvételét viszont megbántam,és ez a Fight Night Round 3... Valahogy nagyon nem tetszik,talán egymás ellen lenne jó játszani vele,de nincs még egy kontrollerem. Na erről jut eszembe,miért nem jut már el odáig egy konzolgyártó cég hogy alapból két kontrollert csomagolna a konzoljához?!
A másik dolog hogy meguntam hogy mindig tartós elemért kell futkoznom a boltba,ezért vettem egy aksit a kontrollerhez,igy sok pénzt megspórolok.Meglepett egy kicsit hogy nem a konektorról tölt,hanem az X-box USB portjába kell csatlakoztatni.Hmm érdekes húzás. Na szóval ennyi lenne a véleményem,sziasztok!
Citroghost: szerintem mindenkinek (köztük nekem is) a kis szurkálódásaidból, spoilereidből és minden olyan megynilvánulásodból van elege ebben a topikban, ami az Xbox vélt vagy valós hibáit részletezi, illetve a PS3 jövőbeni hegemóniájáról szól.
Citrofhost. írta: Hát már hova dolgozzanak ennyit rajta? Lassan a következőn kéne
Na, az ilyen poénkodás már unalmas. Gondolom nem akarsz még egy pontot a neved mögé.
Mongoose: Légyszi, ne próbáld indulatból eldönteni az ilyen vitákat.
Mindenki más legyen kedves folytatni a fórumozást, és hanyagoljuk egymás nevelését.
Hát ez az ne vitatkozzunk már mindig, ez egy Xbox-os topic akkor beszéljünk az Xbox-ról.
Nah szerintem az Xbox egy nagyon jó konzol, szerintetek? Milyen játékaitok vannak Xbox-ra? Ha nincs Xbox-od akkor írd meg hogy ha lenne vagy ha lesz akkor milyen játékokat vennél rá.
Citroghost: szerintem mindenkinek (köztük nekem is) a kis szurkálódásaidból, spoilereidből és minden olyan megynilvánulásodból van elege ebben a topikban, ami az Xbox vélt vagy valós hibáit részletezi, illetve a PS3 jövőbeni hegemóniájáról szól.
Citrofhost. írta: Hát már hova dolgozzanak ennyit rajta? Lassan a következőn kéne
Na, az ilyen poénkodás már unalmas. Gondolom nem akarsz még egy pontot a neved mögé.
Mindenki más legyen kedves folytatni a fórumozást, és hanyagoljuk egymás nevelését.
Na most az EA-nak van rá pénze (van még??), nem minden fejlesztő engedheti meg a párhuzamos platformfejlesztést, a portolás gyakran sokkalta olcsóbb.
Citrofhost. írta:
Hát már hova dolgozzanak ennyit rajta? Lassan a következőn kéne
Baylee !
Lécci említsd már meg,hogy ÉN mikor mentem át a PS3 topikba és csináltam a "műsort" ??
Amit meg itt írok a PS3-ról,azt sosem olyan bántó szándékkal tettem,hogy megsértsem bárki önérzetét.
Jah,az imént említettem,hogy aSony titkolja a műszaki meghibásodásainak számadatait?
Miért? nem?
Vagy hogy a GRID összehasonlító vidiben a PS3 minősége szerényebb volt?
Miért? Nem?
Hányszor magasztaltam az egekbe a Killzone 2-t, MGS 4-et vagy a GT 5-öt?
Minden elismerésem azoké a cuccoké.
Milyen sokszor írtam le itt is meg a PS3 fórumban is,hogy sokkal jobban megéri PS3-at venni és aki teheti,
egye is inkább azt,mert JOBB gép.
De az nagyon nem jön be,hogy azért,mert MI az x360 mellé tettük le a voksunkat,lesajnált,idióta csórónak vagyunk titulálva,
a SAJÁT topikunkban !
És én ezért vagyok nagyon kiakadva Citro-ra mostmár.
Írtál ide Te is meg még jópár PS3 gémer és úgy vettem észre, Ti tudtok értelmesen és érvekkel fogalmazni.
Citro meg csak beszól és utánna pakol egy buta smiley-t,aztán közli,hogy ő azért ilyen,mert két hsz-el azelőtt
vki vérig sértette a szent gépét...
( ugye,ugye ... smiley-t én is tudok pakolászni ... akárhova )
és sok itt a "beszólok egyet,de értelme semmi" arc ...
Jasper lapos gépek megjelenése (aug.) óta 2,8% a hiba arány,( előtte 7,5% volt) aminek 78%-a DVD olvasó hiba.
Az MS legalább megjelenteti az adatait,míg a nagybüdös SANYI hétpecsétes titokként kezeli,mert retteg a kritikusaitól...
Figy. Citro !
Mostmár tényleg vedd már észre magad,mert elég szánalmas a viselkedésed.
Mást sem tudsz itt előadni,mint egy nagy halom értelmetlen fikázás.
Szakadjál vissza a PS3 fórumodba és ott játszad már magad!
Talán észrevetted,én is írogatok oda néha-néha.
Olvastál-e bármikor olyant,hogy bántotta volna bárki is a gépeteket,saját topikjában?
Ugye nem ?!
Akkor menjél szépen és okosítsd ott a haverjaidat,mert itt köszi,de nagyon nem kérünk ebből a pojáca,beszólogatós stílusból !!
És mégvalami:
Emlékszem jól,hogy már legalább 3szor leírtad itt is meg priviben is,hogy Te gyak. egy "hűdemilyen rendes-jó-arc" alak vagy.
Csakhát nehezen viseled amikor bárki is a gépedet bántja.
Hát most ki a búbánat bántotta ??
Mond már meg lécci,és elismerlek.
De sajna nem fog összejönni,mert már megint csak a nyálkád vered itt,ahelyett,hogy értelmesen előadnád magad.
Elmondom neked hogy nem csak 3 ledes hiba történik. Van olyan hogy 1 világít, van olyan hogy 2, és olyan is hogy 4 világít pirosan. Ha pl. 2 világít akkor csak szimplám túlmelegedett. Most már azért annyi nem romlik el mint 2 éve... Sőt a legújjabb gépek már a full kijavítottak (állítólag...) Meghibásodási arány most 10 % alatt van az tuti de asszem most méglejjebb ment a Jasper laposokkal.
Cooler írta:
Meghibásodási arány most 10 % alatt van az tuti de asszem most méglejjebb ment a Jasper laposokkal.
Igen, de még mindig dolgozni kell rajta. Rá kellett volna erre erősíteni még az árcsökkentés előtt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.