Xboxra több játék van és szerintem ezér jobb!!!!!! és a kontrolere még kézre is illik nem mondom hogy a ps3 "gagyi" de nekem valahogy ááááááá kicsi könyü a mozgás érzékelöjét meg ahol lehett használni ott nem használná senki
Ha box olyan szar lenne mint ahogy te álitod akkor nem vennének belöle többet még manapság is mikor már a ps3 is közeliti a megfizethetö árat?(másik meg a Wii böl adták el a legtöbbet pedig szo szerint nincs grafikája)
És a box eladások igy is elképesztök pedig boxra sokan másoljátékokat szereznek és mig igy is szép számal kellnek el a játékok( van pár millio amit nem számolnak belle mer azok másoltak)
Megnézzük az eladásokat??? Ugye tudod, hogy ezzel a mondattal magad alatt vágtad a fát.
Megjegyzem, hogy az MGS 4 3 milla fogyott.
Gears of War 1 4 milla A második rész legalább 6 millában biztos elfog kelni.
Halo 3 8 milla (!!!!)
És ezek nem éppen mai eladások, és akkor még nem volt 20 millió eladott gép.
Azonkívül:
Heavy Rain. Van rá válasz..........Alan Wake. (Talán a 2010-re mindkettő meg is jelenik.)
A box exkluzívai nem ütnek akkorát. Ez érdekes.
Gears of War 2 azért erre kukkancs rá
Fable 2 ez se semmi
És ez csak kettő cím........sorolhatnék, de én se akarok.
Számomra még mindig azért élvez előnyt az xbox360 mint a pc mert nem akad full grafikán ezzel elkerülve az elkerülhetetlen folyamatos gépfejlesztést vagy rosszabb esetben gépcserét
Boxnál mondjuk természetes hogy jönnek az exkluzivai idövel PC-re mer a microsoft-é a windows és arra is akkarnak játékokat azér van most a game for windows és ott is van live és a PC-sek a boxosokal is tudnak multizni ilyen meg a PS3-nál nincs
ja citroghost nagyon dicséred a ps 3 biztos jó de a box jobb én amúgy se szeretem ha nagyon érzékeny a kontroler meg nézegettem összehasonlító videókat és az xbox-nak sokkal élesebb a képe, a ps 3-nak szerintem túl világos a képe.
Mostanában azis hozzá járult hogy a ps3-bol többet birtak eladnihogy a box-bol sok helyen készlethiány van,volt (pl.:Japán ott elfogyott és septemberben kapnak ujakat)
Mármint a bal analógkar? Sokáig volt PS1-em, de utáltam az analógkarokat használni, mert mindig oldalra kellett nyúlni érte. Ez az Xbox controller használatával elmúlt. Szerintem ezen sokkal jobban kézre esik. Plusz van ugye rajta 2 billenőgomb is. A gáz-, és fékpedál állását teljesen jó vele szabályozni.
Mozgásérzékelés ugyan nincs, de tölthető......Play & Charge Kit. Egyébként az, hogy melyik a kényelmesebb kontroler az teljesen szubjektív. Nem vagyunk egyformák, ezért mindenkinek más a kényelmes. Nekem a PS3 kontrollerével az a bajom, hogy a ravaszokról lecsúszik a kezem, az analóg karokról szintúgy, és számomra túl könnyű, és huzamosabb ideig használva begörcsöl a kezem. Az X kontrollerje számomra tökéletes, egyedül a D-paddal vanak fentartásaim, ami azonban nagyon ratyi. Verekedős cuccoknál ez pedig eléggé használhatatlan. Egyébként én se értem , hogy ez hogy jön ide, de mindegy.
kubi: A Metal Gear Solid egy olyan embernek aki nem játszott az előző részekkel, csak egy nagyon jó játékmentű shooternek tűnik. De ez annál több. Már nem is játék, hanem annál sokkal több. Kojima az valami hatalmas elme. Nem játszottam ugyan végig egyetlen MGS-t se, annak ellenére elismerem, hogy mekkora egy játék.
A net rákötés olyan mint a gépnél bekell dugni az ethernet kábelt és kész Hozáteném (a PS3 fannoknak szol ez a rész) ma sikerült kiprobálnom a MGS4-et és én valahogy nem ájultam el töle azt elnéztem hogy 4 percig tölt egy pályát de még a grafikája is a crysis szinten van (szerintem picitt gyengébb de jo graf.) nem jo az irányitása szoval nálam a PS-nek semmi huzzo ereje nincs
És net az,h műxik a boxon?Tom,h egyszerű net kábel kell hozzá,de nekem nincs routerem,csak modemem.És netem is úgy van,h 16-24óráig hétköznap hétvége non-stop.Tehát,ha rákötöm a live-ot,akkor ez a fajta net lessz,vagy a nonstopos live?Remélem érthető a lényeg.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.