Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#300960 MongooseNX71 2008. október. 22. 22:55
MongooseNX71
Ne Arcade-ot vegyél,hanem Jasper-alaplapos "Premium" -ot !!!
CSAK egy 10-essel dárgább (45k helyett 55k) és kapsz hozzá egy 60GB-os winyót + jobb TV kábelt + jobb tápegységet + halkabb gépet + jobb hűtést (gyárilag).

A normál TV műsor is csak akkor lesz nagyobb élmény HD tévén,ha HD minőségben adják a műsort.
Különben kiábrándító a végeredmény. ( mint a HD konzol az SD tévén <- ami neked van )
SOKKAL szebb,mint az előző generációs konzolok képe,de MESSZE elmarad attól,mintha HD vagy HD-Ready megjelenítőn sasolnád.
Én akkor vagy rátenném PC-monitorra (már ha van valami normális éretű otthon) vagy beboltolnék valami HD tévét.
Manapság már a 82 centis MÁRKÁS darabokat 120ezer körül,a kicsit névtelenebbeket 80ezer körül vesztegetik.
Csak ki kell fogni egy jó vételt.
#300936 Soulcatcher007 2008. október. 22. 22:30
Soulcatcher007
De azt adnak a Box-hoz nem? Hát gondolom nem csak HDMi kábelt adnak...vagy mégis?
#300927 Soulcatcher007 2008. október. 22. 22:11
Soulcatcher007
Ok,de nekem nem kell HD minőség. Ennyi erővel a normál TV műsor is nagyobb élmény HD-ben. Kösz a választ. Szuerinted kell majd hozzá átalakító? Vagy SD TV-kbe is simán be tudom dugni?
#300913 NY124 2008. október. 22. 21:58
NY124
#300909 :: Soulcatcher007 (2008. október. 22. 21:52)
Hellosztok! Eldöntöttem;Karácsonyra kérek magam,nak egy Xbox 360-at,Arcade csomagban. Ez mint szép és jó,de van egy 50HZ-es Panasonic TV-m,amit ugyan tavaly vettem,de rettentően aggódok,hogy a Box esetleg ronda lesz rajta,vagy nem tudom bedugni,úgyhogy plz nyugtassatok meg! Én kerestem a Google-ben,hogy Xbox360 Old TV,és kiadott olyat is,hogy fekete-fehér TV-n Halo 3-aznak éppen. Szóval az én TV-m messze nem HDTV,de sík képcsöves,csak ugye a Box egyáltalán komálni fogja-e vagy be szereznem kell-e hozzá átalakítót? A TV tulajdonképpen viszonylag nagy,kb olyan 1 M-es lehet a szélessége,de ha kell csinálok képet is. Na,kösz a választ: Soulcatcher
Soulcatcher007 írta:

Hellosztok!

Eldöntöttem;Karácsonyra kérek magam,nak egy Xbox 360-at,Arcade csomagban. Ez mint szép és jó,de van egy 50HZ-es Panasonic TV-m,amit ugyan tavaly vettem,de rettentően aggódok,hogy a Box esetleg ronda lesz rajta,vagy nem tudom bedugni,úgyhogy plz nyugtassatok meg! Én kerestem a Google-ben,hogy Xbox360 Old TV,és kiadott olyat is,hogy fekete-fehér TV-n Halo 3-aznak éppen. Szóval az én TV-m messze nem HDTV,de sík képcsöves,csak ugye a Box egyáltalán komálni fogja-e vagy be szereznem kell-e hozzá átalakítót? A TV tulajdonképpen viszonylag nagy,kb olyan 1 M-es lehet a szélessége,de ha kell csinálok képet is.
Na,kösz a választ: Soulcatcher

SDben magyarul a te tévéd felbontásán nem lesz olyan élmény mint HD felbontásban (lényegében HD Gamingre találták ki a nextgen konzolokat)
Szóval normál tvn is nagyon faja de HDben az igazi
Annyit mondhatok hogy nem fogsz sírva fakadni a kinézete miatt ,el lehet viselni SDben is
#300909 Soulcatcher007 2008. október. 22. 21:52
Soulcatcher007
Hellosztok!

Eldöntöttem;Karácsonyra kérek magam,nak egy Xbox 360-at,Arcade csomagban. Ez mint szép és jó,de van egy 50HZ-es Panasonic TV-m,amit ugyan tavaly vettem,de rettentően aggódok,hogy a Box esetleg ronda lesz rajta,vagy nem tudom bedugni,úgyhogy plz nyugtassatok meg! Én kerestem a Google-ben,hogy Xbox360 Old TV,és kiadott olyat is,hogy fekete-fehér TV-n Halo 3-aznak éppen. Szóval az én TV-m messze nem HDTV,de sík képcsöves,csak ugye a Box egyáltalán komálni fogja-e vagy be szereznem kell-e hozzá átalakítót? A TV tulajdonképpen viszonylag nagy,kb olyan 1 M-es lehet a szélessége,de ha kell csinálok képet is.
Na,kösz a választ: Soulcatcher
#300877 starveling 2008. október. 22. 21:30
starveling
#300863 :: kubi (2008. október. 22. 21:16)
576-ban is van
Pc-hez akarok venni x360kart,ha veszek egy simát ahoz még kell valamit beszerezni vagy csak simán csatlakoztatom a pc-hez?
#300863 kubi 2008. október. 22. 21:16
#300220 MongooseNX71 2008. október. 22. 00:01
MongooseNX71
Csatlakozom az előttem szóló(k)hoz !

Más:
Ma összejött az első 3ledes halott gép megjavítása.
Igaz,kicsit tényleg barbár meló lett a végére (fúrás-faragás-miegymás) de legalább sikerült.
A gépnek már amúgy is kampec lett volna (volt már javítva 1szer 3 leddel,szervízben),ígyhát bátrabban fogtam neki.
Végülis sikerült a fellazult érintkezési pontokat újra összeilleszteni és elég stabilan rögzíteni.
Kapott a gép egy új házat (plexi doboz,villanyász-műszerész kollégám követte el),
külső tápról mülködö 2db 8 centis Zallman hátsó ventit (speckó felfüggesztésűt,1200-as fordulaton is néma mint a sír)
és egy 12 centis befúvót,800-as fordulaton.
Még ki kell okoskodni,hogyan oldhatnánk meg a ventik felpörgését,a hőterhelés emelkedésének függvényében.
(hőfok érzékelőket cuccolni a kritikusnak vélt pontokra,aztán visszacsatolni egy szabályzó körre)
De vhol láttam a neten erről kapcs.rajzot,úgyhogy előbb-utóbb megoldódik.
Persze az egész még csak hevenyészett módon van összedobva,tehát az alaplapot rendesen le kell rögzíteni,az in/out
nyílásokat ki kell vágni (bekapcs gomb már látom,mekkora szívás lesz),hűtő levegő útját normálisan kialakítani,stb.
Tervezek még bele valami világító cuccost is (neon fénycsövek vagy hasonló), esetleg a 12centis ventit ledesre cserélni.
Szigorúan ZÖLDRE !!!
Szóval ma ezzel telt a melós délutánom jórésze.
Kaptam két segítőtársat,akikben sikerült felkeltenem az érdeklődést a dolog iránt.
Holnaptól két szabadnap,pihentetve lesz a dolog (vagy max. elvi síkon foglalkoztat majd).
Aztán a hétvégén újra meló és folytatjuk -remélem hagynak-.
#299836 HammeR 2008. október. 21. 18:04
HammeR
Citroghost, neked miért nem mindegy, hogy ki milyen konzolt vesz? Ha nem vagy marketinges (mondjuk ki tudja...) és nem fizetnek érte akkor fölösleges az állandó keresztes hadjárat az Xbox ellen.
#299830 raikoh 2008. október. 21. 17:55
raikoh
Fölösleges,úgyis itt ütközik mindenki,nyithatnál bármennyi topicot.
The games have changed, or gamers ?
#299655 MongooseNX71 2008. október. 21. 12:10
MongooseNX71
#299639 :: Miguel (2008. október. 21. 11:17)
Az a baj Mongoose, hogy Citroghost nem először kezdi el a dolgot. Eleinte mindig normális, aztán bepörög. Nyilván, ha megy normálisan a vita, akkor csak hajrá. Azért szóltunk, mert az eddig megtörtént balhék is így kezdődtek. Az, hogy benned van annyi belátás, hogy elismered az összes konzol előnyét és hátrányát, még nem jelenti azt, hogy erre mindenki képes.
Oksa.

P.E.A.C.E.
#299639 Miguel 2008. október. 21. 11:17
Miguel
Az a baj Mongoose, hogy Citroghost nem először kezdi el a dolgot. Eleinte mindig normális, aztán bepörög. Nyilván, ha megy normálisan a vita, akkor csak hajrá. Azért szóltunk, mert az eddig megtörtént balhék is így kezdődtek. Az, hogy benned van annyi belátás, hogy elismered az összes konzol előnyét és hátrányát, még nem jelenti azt, hogy erre mindenki képes.
#299634 MongooseNX71 2008. október. 21. 11:02
MongooseNX71
#299583 :: ]{redenc (2008. október. 21. 02:25)
...amúgy ennek a topiknak a címe továbbra sem "X360 versus PS3". Ez a topik arra szolgál, hogy akinek Xboxa van, az dumáljon róla a másik xboxossal. A gépről, a játékokról, ilyesmi. Akinek PS3-a van, az a PS3 topikban teheti meg ugyanezt. Ne próbáljuk meggyőzni a másikat a saját magunk vélt vagy valós igazáról, ne folytassunk keresztes hadjáratot a kedvenc konzolunk mellett, sem az ellenlábas konzol ellenében, mert az csak tüzet okoz. Azt meg nem szeretjük, és lesz oltva, a gyújtogatóval együtt.
]{redenc írta:

...amúgy ennek a topiknak a címe továbbra sem "X360 versus PS3".

Ez a topik arra szolgál, hogy akinek Xboxa van, az dumáljon róla a másik xboxossal. A gépről, a játékokról, ilyesmi. Akinek PS3-a van, az a PS3 topikban teheti meg ugyanezt.

Ne próbáljuk meggyőzni a másikat a saját magunk vélt vagy valós igazáról, ne folytassunk keresztes hadjáratot a kedvenc konzolunk mellett, sem az ellenlábas konzol ellenében, mert az csak tüzet okoz. Azt meg nem szeretjük, és lesz oltva, a gyújtogatóval együtt.

Hát kösz!

Nézd Kredenc!
Addig,amíg egy vita ÉRTELMES,érveken alapuló és kultúrált (nincs sűrű anyázás,stb.) miért ne engedhetnétek ?!
Ez így kicsit beszűkült látásmódnak tűnik számomra. ( és ezt nem csak én látom így ... )
Itt most egy KULTÚRÁLT vita zajlott.
Senki nem bántotta a másikat és nem durvult el a vita.

Azt várod ezek után,hogy pl. a focis topikban ne vitázzanak a Fradisták a Honvédosokkal,
a forma-1 -es topikban a Hamilton-hívől az Alonso drukkerekkel,
a VGA topikban az ATi kedvelők az nVidia pártiakkal ???

Megvallom őszintés,ha ezek a korlátozások lennének,kihalna minden második fórum (és nem csak a PGO-nál) ezt be kell látnod.
Fogalmazhatnék sokkal durvább módon is,de távolról sem szeretnék tuskó parasztnak tűnni.
Ehelyett inkább azt mondom,akkor kéne beleszólnod,amikor valóban elharapózdik egy vita.
Milyen furcsa,hogy a múltkorában hagytátok a feleket 2-3 napig durván ölni egymást és csak a végén
- amikor már amúgyis mindenki unta és elcsitultak a kedélyek - szólt bele Miguel.

Szóval örülünk,hogy a Nagytesó figyel ( és köszi! ),de majd akkor kérnénk segítséget,ha nem tudjuk megoldani magunk.
(ha visszaolvasol a tegnapi vitára,asszem azt megoldottuk).

Ebből a megnyílvánulásodból nekem ez jött le:

u.i.: Maradok továbbra is 10telettel Irántad,a PGO és a PC GURU iránt a továbbiakban!

u.i. 2: És arra nem gondoltál,hogy a 200. MELYIK KONZOLT ÉRDEMES MEGVENNEM kérdéskör kitárgyalása helyett az efféle
értelmesebbnek számító viták építő jellegű tanáccsal szolgálnak az erre tévedő ,leendő konzol-tulajnak?
Vajh jobb lenne a "Miként emeljünk obeliszket az istenített gépünknek" szajkózása?
A népek nem igazán tárgyalják itt a gamékat,inkább technikai help miatt járnak erre,vagy vásárlási tanácsért.

Üdv!
#299583 ]{redenc 2008. október. 21. 02:25
]{redenc
...amúgy ennek a topiknak a címe továbbra sem "X360 versus PS3".

Ez a topik arra szolgál, hogy akinek Xboxa van, az dumáljon róla a másik xboxossal. A gépről, a játékokról, ilyesmi. Akinek PS3-a van, az a PS3 topikban teheti meg ugyanezt.

Ne próbáljuk meggyőzni a másikat a saját magunk vélt vagy valós igazáról, ne folytassunk keresztes hadjáratot a kedvenc konzolunk mellett, sem az ellenlábas konzol ellenében, mert az csak tüzet okoz. Azt meg nem szeretjük, és lesz oltva, a gyújtogatóval együtt.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#299582 MongooseNX71 2008. október. 21. 01:16
MongooseNX71
Apropó exkluzív gamék és apropó melyik-a-szebb -verzió kérdésköre !
Devil May Cry 4 ( hoppá Sony,ezt sem tartottad meg! ) X360-on pl. szebb.
Már csak mert példát kértetek.

És Cooler-nek igaza van,mármint ami a fejlesztési időket illeti.
Ott van az általatok emlegetett Bioshock.
Hát igen. Több mnt 1 év a két verzió között. Vagy a Lost Planet meg az Oblivion is.
Volt idő,csiszolgatni rajtuk ....
Ugyanaz a jelenség,mint a Gears of War meg a Mass Effect X360 vs. PC verzió.
Mindegyiknél kb. 1/2 év differenciával később jött a PC port, jóval nagyobb tartalommal.

PS3-at pedig csupán az MGS4 és a GT5 miatt sajnálom,hogy nincs.
Majd eccer.
#299571 Miguel 2008. október. 20. 22:24
Miguel
Citroghost, ne balhézz itt megint, légyszi.
#299566 Cooler 2008. október. 20. 21:40
Cooler
Hát a Mirror's Edge fő platformja télleg a PS3, de szinte mást nem is tudok mondani Fallout 3 fő platformja X360, plusz GTA IV-nek is csak boxra lesz DLC-je, plusz Tomb Raidernek is stb. Az se igaz hogy mindegyik game szebb ps3on... Ugyanolyan mint boxon az összes multi cím, minimális a különbség. Jó Bioshock meg Isten tuggya milyen gamek szebbek meg iylesmi, DE! könyörgöm rengeteg idő van a kiadási idők között, így persze hogy volt idő még fejleszteni és javítani a gamet. Arról bezzeg nagy a csönd hogy mért adják ki egyes címeket később ps-re... Azért mert ps-re nehezebb fejleszteni. cöcöcö nem csak fényezni kell, mindig van pro és kontra...
#299553 HammeR 2008. október. 20. 21:29
HammeR
Citroghost. írta:

Más tészta, mi? Ő mindig megmondja az igazat. Nem véletlen hogy a PS3-át jobban szereti. Ő mindkettővel játszott már annyit, hogy megvan az oka rá. Ő tényleg tudja, mi az igaz.

Már megint el vagy tévedve... Nem azért más tészta, mert azt mondja hogy a PS3 jobb. Ő élőben láthatja együtt a 2 kép minőségbeli eltérését, mi csak videókon keresztül. Engem pl. nem érdekel, hogy milyen a másik konzol képe, mert nem látom (neked viszont jó alap a kötekedéshez). Ezzel meg vagyok elégedve.
#299550 kubi 2008. október. 20. 21:26
kubi
nem kötekedek csak mondtam pár dolgot amugy meg egy ember mondta ezt azt kész szerintem a boxot nem kell lenézni föleg hogy kapkodja el a ps3 exkluziv cimet pl.: Resident Evil, FFXIII, Tekken és még lesznek még olyanok amik a ms-hez jutnak
#299546 kubi 2008. október. 20. 21:21
kubi
Bioshock az az idötöl szépült meg és nem attol mert a ps3 a paksi atomerömű amugy meg a játékokban semmi különbség a mirrors edge-t meg ps3 on fejleszteték és a gta, meg a többi multiplatform játékot mind 360-on szoval nem kell lenézni a boxot a grafika meg amugy se a cpu-tol füg mert a vga mindkét gépben szinte ugyanaz kiss eltéréssel
#299467 HammeR 2008. október. 20. 20:05
HammeR
Nem teljesen mindegy, hogy melyiken szebb? Túl nagy eltérés nincs, egyszerre a két képet meg úgysem látjuk (Jó, mondjuk ebben Raikoh kivétel, de ő más tészta ).