Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#293029 raikoh 2008. október. 07. 18:20
raikoh
Xanax-de ez egy TV, nem csak egy képmegjelenítő a konzolhoz
The games have changed, or gamers ?
#293021 raikoh 2008. október. 07. 18:15
raikoh
Xanax-már 2 kilóért lehet venni fullHD-t,csak figyelned kell a piacot.
Gabif-nincs igazad,ezek a játékok HD felbontásra vannak fejlesztve,és óriási a külömbség egy SD meg egy Hd tv közt,arról már nem is beszélek,hogy normal tv-én nehezen olvastható a szöveg(néha olvashatatlan)
The games have changed, or gamers ?
#292899 lde 2008. október. 07. 17:09
lde
#292886 :: pocok19 (2008. október. 07. 17:02)
de szemét a mokrofos (na ezért biztos kapok vmi x-et a nevem alá ) (((((mint mindig))))))) de miért csinálnak csak box-ra 2 Tomb Raideres gamet????????????? ez azé már túúúúúúlzás nem??????????????? jaj már nem is idegesitem magamat
Milyen 2 TR játék????? DLC lesz az Underworldhöz csak X-re. Az nem különálló játék. Ember gondolkodjál már egy kicsit mielött írsz.
#292886 pocok19 2008. október. 07. 17:02
pocok19
de szemét a mokrofos (na ezért biztos kapok vmi x-et a nevem alá ) (((((mint mindig))))))) de miért csinálnak csak box-ra 2 Tomb Raideres gamet????????????? ez azé már túúúúúúlzás
nem??????????????? jaj már nem is idegesitem magamat
#292771 MongooseNX71 2008. október. 07. 14:06
MongooseNX71
Meg a Forza2-ben és sok más autós racingban is lehet screenshot-olni... ( ejj,be szépen magyartam ismét )

Annak,aki karira / szülinapra HD konzolt kért a nyuszikától:
Kérjen hozzá HD tévét is,vagy csapja monitorra (valami nagyobb kaliberűre,ha lehet,mert a 15colos elég apró lesz).
Ezt TÉNYLEG ajánlatos megfogadni,mert csalódás lesz az élmény.
Persze elsőre így is ütni fog,de ha meglátod HáDé-ben,onnantól csak úgy kell majd !
Szóvak HD Konzol = HD megjelenítő.
Sajna ez van...

Annak,aki konzolon FPS-ezni szeretne:
Vegye meg a gépet,vegyen egy FPS-t hozzá ( CoD4 max.respect! ) és túráztassa vele magát pár órát.
Na,akkor tuni fogja,hogy az kettő TÖKÉLETESEN kompatibilis egymással.
Mármint a konzolozás és az FPS-ezés.
Mivel a konzolos gamék kontrollja és játékmenete hozzá lett igazítva a kontrolleres irányítási metódushoz.
Most ezt nem kezdem el részletezni (régebben kitárgyaltuk már bőven),de perfekt módon szuperál a cucc.
Hamar kézre fog állni,nó para !
De ha mégsem jön be a dolog,akkor válts TPS-re (pölö. GoW). Az még frankóbb.
Mondjuk én PC-n GYŰŰŰLÖLÖK TéPéeS-ezni ( Lara sux ),de konzolon tuttira bejön.
Ugyanaz,mint az autóversenyzés. PC billentyűkkel egy halál. Analóg kontrollerrel élvezet.
( Kormánnyal meg kész orgazmus )
#292110 domigery23 2008. október. 05. 19:58
domigery23
Hát GTA IV Gridben készitenék pl.
#291376 hobbeKiller 2008. október. 04. 15:02
hobbeKiller
A Bad Companyban is lehet screen shot-ot készíteni, de azokat nem menti, feltölti a játék honlapjára. (már ha nem tévedek nagyot)
Szóval igen, játékfüggő. Nem tudsz telepíteni pl. Frapset, hogy azzal kamerázgass.
Jah és egérrel, billel ne játszatok boxon, mert ha csak a játék nem támogatja (és 99,9%-ban nem teszi) Akkor igencsak pontatlanul viselkedik. Inkább csak "kaszálni" lehet vele.
#291308 Cooler 2008. október. 04. 13:02
Cooler
#291285 :: domigery23 (2008. október. 04. 12:44)
Igen arra gondolok de ott hogy lehet már mint van egy gomb vagy hogy??? ( más jétokbol szeretnék a Halo3 nincs meg )
Azért a Halo 3-mal jövök mert ha az emlékezetem nem csal akkor az én játékaim közül csak ott lehet. Hát Halo-ba van ilyen visszajátszás, külön kis filmkészítő módocska és ott mint ha kameráznál úgy van, hát igen egy gombot kell lenyomni. Kicsit bonyolult így elmondani, de nagyon kevés játékban van ilyen. Halo az nagyon jó ilyesmire, ott vágni is lehet, filmezni, képet csinálni stb. Mért milyen játék(ok)-ról lenne szó?
#291285 domigery23 2008. október. 04. 12:44
domigery23
Igen arra gondolok de ott hogy lehet már mint van egy gomb vagy hogy??? ( más jétokbol szeretnék a Halo3 nincs meg )
#291282 Cooler 2008. október. 04. 12:42
Cooler
#291195 :: domigery23 (2008. október. 04. 09:34)
A xboxszal lehet képeket készíteni????
Gondolom screenshotokra gondolsz... Hát játékfüggő pl Halo 3-ba lehet.
#291195 domigery23 2008. október. 04. 09:34
domigery23
A xboxszal lehet képeket készíteni????
#289115 Zeroo93 2008. szeptember. 30. 21:16
Zeroo93
#289112 :: lde (2008. szeptember. 30. 21:14)
CJ_19 írta: lde írta:Nem olcsó mulatság 18k körül van. Csá lde! Hallottam elejtetted az Xed és eltört az alaplapja ?Igaz?
Jaja de már megvan egy laza alaplapcsere
lde írta:

CJ_19 írta:

lde írta:
Igen. ezt akartam mondani hogy ha meglátok egy ilyet hogy legalább mozgok játék közben akkor az egészséges meg mittomén
Hülyeség .Sportolj .
Ha meg játszol akkor játszál

Ott a pont. De sokan szeretik összekötni a kellemest a hasznossal, amúgy a legjobb buli egy wii A nintendo lelki erejével
#289113 Gpety 2008. szeptember. 30. 21:15
Gpety
#289102 :: Miguel (2008. szeptember. 30. 21:03)
Gpety írta: Long time no see Miguel Nem látok én ebben semmi flamre utalót, pláne ha elátulod, hogy miért is ne Wii-t vegyek (engem a mozgási lehetőseége fogott meg, amolyan sportolj otthon kockulva jellegű)
Na ja, tudod hogy van, a háttérből olvasgatok. Az elején tisztáznám, hogy szerintem a Wii egy őrülten frankó kis masina, imádom, minden vackot megveszek hozzá a Crossbow-tól a WiiFit-ig, de a helyzet az, hogy hacsak ki nem csippelteted, bazi drágák a játékok, az érdekesebb címek talán meg sem jönnek, ráadásul tény, hogy a grafikája bár nem rossz, de maximum PS2-es minőségű. A megjelenő játékok közül kevés az igazán jó játék (No More Heroes, Super Mario Galaxy, GH III - szóval azért akad), illetve sok a csak poén szintjén értékelhető móka. A másik kettő - bármennyire is hülyén hangzik ez - komolyabb játékot tesz lehetővé. Általában nem vagyok híve a kazuározásnak meg a hardkórgémeresezésnek, de ha már egyszer elköltesz 60+ ezer forintot, akkor ne a kevésbé széles lehetőségek tárházát válaszd. A mozgásról meg csak annyit, hogy azért nem leszel ettől izmos. A wii fit, na attól esetleg, de az meg plusz 25 rugó. Vásárlási tanás még: menj el valamelyik nagyobb boltba, és nyüstöld a wii-t több címmel (ha hagyják). Ha 3-4 alkalom után is tetszik, akkor lelked rajta. (Esetleg nézz sokvideót a youtube-on.)
Köszi a tanácsokat, megfontolandó. Igaz Én is az általad említett feláras fitt-re gondoltam a távoli jövőben. Izmosodást azt épp nem várnék tőle, de ha ötre hazaárek a munkából, ahol egész nap a monitor előtt zombultam, talán egy kis mozgás feldobna. Engem a nintendó név hallatán őszintén szólva a régi nintendós játékok fogtak meg, tele voltak ötlettel, kalanddal és egyediséggel (Zelda, Banjo kazooi, Concer's Bad Fury Day). Ezek közzül a 2. ha jól tudom biztosan csak xbox-ra fog már megjelenni a 3. epizódjával. A videók amik a fitt-ről készültek nagyon tetszettek, igaz lehet hogy hosszútávon mint minden, ez is unalmassá válhat.
A látványt illetően a TV-m egy samsung 72Cm-es, síkképcsöves darab, de még csak nem is HD ready. Vajon egy Xbox, vagy akár PS3 jól használható egy ilyen elavultabb megjelenítőn, vagy egy sima, nagyfelbontású CRT ráköthető ezekre?
#289102 Miguel 2008. szeptember. 30. 21:03
Miguel
#289092 :: Gpety (2008. szeptember. 30. 20:45)
Miguel írta: Gpety írta:Igaz a 3 konzol köttül inkább a Wii fogott meg, ha konzoloznák, olyat vennék) Most anélkül, hogy hatalmas flémet kezdenénk, azt javaslom, hogy ha csak egy konzolra van pénzed, az ne a wii legyen.
Long time no see Miguel Nem látok én ebben semmi flamre utalót, pláne ha elátulod, hogy miért is ne Wii-t vegyek (engem a mozgási lehetőseége fogott meg, amolyan sportolj otthon kockulva jellegű)
Gpety írta:

Long time no see Miguel
Nem látok én ebben semmi flamre utalót, pláne ha elátulod, hogy miért is ne Wii-t vegyek (engem a mozgási lehetőseége fogott meg, amolyan sportolj otthon kockulva jellegű)
Na ja, tudod hogy van, a háttérből olvasgatok.

Az elején tisztáznám, hogy szerintem a Wii egy őrülten frankó kis masina, imádom, minden vackot megveszek hozzá a Crossbow-tól a WiiFit-ig, de a helyzet az, hogy hacsak ki nem csippelteted, bazi drágák a játékok, az érdekesebb címek talán meg sem jönnek, ráadásul tény, hogy a grafikája bár nem rossz, de maximum PS2-es minőségű. A megjelenő játékok közül kevés az igazán jó játék (No More Heroes, Super Mario Galaxy, GH III - szóval azért akad), illetve sok a csak poén szintjén értékelhető móka. A másik kettő - bármennyire is hülyén hangzik ez - komolyabb játékot tesz lehetővé. Általában nem vagyok híve a kazuározásnak meg a hardkórgémeresezésnek, de ha már egyszer elköltesz 60+ ezer forintot, akkor ne a kevésbé széles lehetőségek tárházát válaszd. A mozgásról meg csak annyit, hogy azért nem leszel ettől izmos. A wii fit, na attól esetleg, de az meg plusz 25 rugó.

Vásárlási tanás még: menj el valamelyik nagyobb boltba, és nyüstöld a wii-t több címmel (ha hagyják). Ha 3-4 alkalom után is tetszik, akkor lelked rajta. (Esetleg nézz sokvideót a youtube-on.)
#289092 Gpety 2008. szeptember. 30. 20:45
Gpety
#289089 :: Miguel (2008. szeptember. 30. 20:42)
Gpety írta: Igaz a 3 konzol köttül inkább a Wii fogott meg, ha konzoloznák, olyat vennék)
Most anélkül, hogy hatalmas flémet kezdenénk, azt javaslom, hogy ha csak egy konzolra van pénzed, az ne a wii legyen.
Miguel írta:

Gpety írta:
Igaz a 3 konzol köttül inkább a Wii fogott meg, ha konzoloznák, olyat vennék) Most anélkül, hogy hatalmas flémet kezdenénk, azt javaslom, hogy ha csak egy konzolra van pénzed, az ne a wii legyen.

Long time no see Miguel
Nem látok én ebben semmi flamre utalót, pláne ha elátulod, hogy miért is ne Wii-t vegyek (engem a mozgási lehetőseége fogott meg, amolyan sportolj otthon kockulva jellegű)
#289089 Miguel 2008. szeptember. 30. 20:42
Miguel
#289087 :: Gpety (2008. szeptember. 30. 20:37)
CJ_19 írta: Szerintem hülyeség megvenned .....
Igazából még Xbox-om sincs, tehát egyenlőre biztos nem veszem meg, ha viszont egyszer talán lesz, akkor látok fantáziát benne. (Igaz a 3 konzol köttül inkább a Wii fogott meg, ha konzoloznák, olyat vennék)
Gpety írta:

Igaz a 3 konzol köttül inkább a Wii fogott meg, ha konzoloznák, olyat vennék)
Most anélkül, hogy hatalmas flémet kezdenénk, azt javaslom, hogy ha csak egy konzolra van pénzed, az ne a wii legyen.
#289046 Cooler 2008. szeptember. 30. 20:00
Cooler
Eleinte télleg gáz lehet FPS-ezni kontrollerrel, de kis idő és megszokja az ember... Másképp játszana vele valaki is? Szerintem az Xbox controllerével jobb fpsezni, meg szinte minden játék jobb azzal mert a két analóg kar jobb helyen van mint a playstationnél. De ez már csak ízlés és megszokás kérdése. Ja, és az a cucc az jó dolog lehet de láttam vhol és 18 rongy annyit meg nem ér.
#289037 Wolwerine 2008. szeptember. 30. 19:50
Wolwerine
Csátok!Télen lesz Xbox-om és hallottam h magyar regisztráció nincs a LIVE-on,szal az lenne a kérdésem,h műxik az,h külföldi címmel regelek?
#289027 lde 2008. szeptember. 30. 19:44
lde
#289023 :: Gpety (2008. szeptember. 30. 19:41)
Jó kis kütyü, nagyon hasznos lehet, amúgy mennyibe kerül? (egy konzol+ez a szerkezet és már kész is a PC )
Nem olcsó mulatság 18k körül van.

Olvastad már? ×