ÁÁÁ ezt lehetetlen kivitelezni,40Gb hova raksz fel,netán mást akarsz játszani akkor töröl ,majd újra fel-nem,nem,X-nek csk idő kérdése mikor álnak át blu-ray-re,elkerülhetetlen,azt is el tudom képzelni,hogy 2009 karácsony környékén kidobják az új gépet,külömben egyre több akadályba fognak futni,de ki tudja mit hoz a jövő,lehetetlen megjósolni.
látod a guru szeme mindenhol ott van
Itt a minőségre kell gondolni,ha már a fejlesztők is azon agyalnak,hogy hogyan oldják meg azt,hogy ne keljen butítani,akkor csak nem hüjeség,meg ha megnézel egy saját fejlesztésű játékot a ps-nél(ratchet'n'clank,uncharted,MGS4,....) akkor már bizony érezni a erő külömbséget,ezeknél szebbet nem láttam x-en,de az igaz,hogy nehezebb rá fejleszteni ,meg tovább tart,de aki ért hozzá...
Na rájöttem egy kis agyalás után. Szerintem a játék egészét vagy részét majd fel kell másolni a HDD-re. (Elite tulajok előnyben)
Ez megmagyarázná, hogy mostantól miért fog 60 GB-os winyó hozzátartozni a Premium pakkhoz és, hogy az új frissítésben miért van benne az a funkció, hogy felpakolhatod a játékot a winyóra. Ennek én azért is örülök, mert így legalább nem lesz atomerőmű hangja, hiszen a drive az pihen
látod a guru szeme mindenhol ott van
Itt a minőségre kell gondolni,ha már a fejlesztők is azon agyalnak,hogy hogyan oldják meg azt,hogy ne keljen butítani,akkor csak nem hüjeség,meg ha megnézel egy saját fejlesztésű játékot a ps-nél(ratchet'n'clank,uncharted,MGS4,....) akkor már bizony érezni a erő külömbséget,ezeknél szebbet nem láttam x-en,de az igaz,hogy nehezebb rá fejleszteni ,meg tovább tart,de aki ért hozzá...
raikoh: Mind a 2 gépen teljesen ugyanúgy fog kinézni. A DVD-t azt nem tudom........mert a lopótöknak van kedve óránként lemezt cserélni.
A hardver? Már vannak fent a neten cikkek amik megkérdőjelezik a Cell játékokban való használhatóságát. (Ezek persze nem feltétlenül igazak) Nekem egyenlőre HD tv hiányában meg a játékok miatt MOST az X érte meg. Ha meg az X már nem bírja, akkor meg váltok PS-re, és azon játszom. (mármint ha a hardver nem bírja, ezalatt nem RROD-ra gondoltam, hanem az elavultságra) Amúgy az ok, amiért egyik nextgen konzol tulaja se jár rosszul, azok a minőségi multik.
.....lopótök....hát nem egészen ezt akartam írni.....
raikoh: Mind a 2 gépen teljesen ugyanúgy fog kinézni. A DVD-t azt nem tudom........mert a lopótöknak van kedve óránként lemezt cserélni.
A hardver? Már vannak fent a neten cikkek amik megkérdőjelezik a Cell játékokban való használhatóságát. (Ezek persze nem feltétlenül igazak) Nekem egyenlőre HD tv hiányában meg a játékok miatt MOST az X érte meg. Ha meg az X már nem bírja, akkor meg váltok PS-re, és azon játszom. (mármint ha a hardver nem bírja, ezalatt nem RROD-ra gondoltam, hanem az elavultságra) Amúgy az ok, amiért egyik nextgen konzol tulaja se jár rosszul, azok a minőségi multik.
Na ne viccelj kubi ,ezek nem egy súly csoportok,lásd MGS4-t ami alig fért fel a blu-ray-re,és egy FF még ennél is tartalmassab,én még egy dupla blu-ray is megkockáztatok,vagy bevetik a 14 rétegű blu-ray-t 400Gb!!!! amit a panasonic fejlesztett ki,csak nem vagyok biztos benne,hogy kezelni tudja a ps.
Hát igen,de olvastad a interjúkat,hogy ezt a nagy bejelentést mennyi kérdés követi,pl hogyan akarják megoldani a tárhelyet blu-ray-nél van hely,x-re meg kiadják 12 dvd-re??? hogyan akarják megoldani a vizuális meg a audio átvitelt,hogy ne keljen butítani??? és még sorolhatnám....,és ezekre a kérdésekre nem tudtak még választ adni ,szal nem kell még annyira örülni,sőt én inkább szomorú vagyok,mert nehogy ez miatt csúszon még tovább a játék.
mikre gondolsz-Blue Dragon-kössz inkáb nem ,nagyon gyenge lett,Lost Oddysey-mondjuk nem rosz,mi van még....????
Mass effect-az igen ,amit még érdekesnek tartok az a Star Ocean 4 ami eleve ps cím volt,és most úgy néz ki hogy ps-re nem is jön-érdekes,mondjuk nekem mindegy melyik platformra jönnek ,de az tény ,hogy nekem már nem nagyon szimpatikus amit a Micro csinál,megértem én hogy ütni akarnak a szigországon is,de arra nem nagy az esély,és ezt a képtelenek felfogni már évek óta
a Sony-t meg nem kell félteni rengeteg franchise van a cégnél,kérdés mikor húzzák elő őket,nem sietnek el semmit,a hardverük bírja jó pár évig,az x-nél már nem vagyok biztos benne.
Sorry,igen most olvastam ,jön a FF,pár napig nem voltam net közelbe és felfordult a játékvilág ,na x-tulajok,végre kaptok egy igazi JRPG-t,de bele se merek gondolni mennyit csengetett ezért a Micro.
Az FF nemcsak egy egyszerűen "jó JRPG" hanem egy sytem seller és ezzel most biza nagyot bukott a SONY. Maga a Square elnöke nyilatkozta azt, hogy ezután a nagy bejelentés után egyre többen kapnak vérszemet. Tehát egyre több SONY exes játék kerülhet át boxra. A GTA4 DMC4 és az FF13 is SONY ex-nek indult mégis multiplatform lett belőlük. Ez természetesen fordítva is igaz mert most ti is megkapjátok majd a Bioshockot, a Lost Planet-et meg már megkaptátok. De ez a 2 cím meg se tudja közelíteni a másik 3-at, ugyanis azok nem "legendák". Azt meg ne mond, hogy az X-en nincsen jó JRPG, mert jelenleg ebben a tekintetben toronymagasan vezet a rivális PS-nél.
Citroghost, utolsó figyelmeztetés (és ez úgy általában szól mindenkinek, például CJ_19, neked is), a következő flémgyanús, burkolt boxgyalázásnál már megy is a neved alá a mokesz.
Szerintetek az nagy gáz ha játék közben beáltt a gears ( megállt a játék)?? de fél perc uttán tovább ment de amig bevolt akadva adig semmi re sem reagált?
Nem tudom. De nem hiszem, hogy túl jó lesz. A videók alapján, bár jobban néz ki, de sokkal kényelmetlenebb, használhatatlanabb.
És totál PS koppintás.
Az XFPS-t egyébként nem ajánlják, mert a játékok nem egérre lettek "optimizálva" így vagy túl lassú, vagy pontatlan. Inkább "kaszálásra" jó, mint sem pontos lövésekre.
USB-s billenytű? Ez egy vicc. Remélem ezt te se gondoltad komolyan
TurmixGép Úr !
akkor EZT figyuzd meg jól.
És ÍME,az USB billentyűzet illetve egér társítása a 360-ashoz.
( Mielőtt még kiröhögöd saját MAGAD... )
Cooler !
A JoeyStation-t ajánlom.
megtalálod a neten is az árlistájukat.
Elvileg naponta frissül.
Keresd a Google-val...
Citroghost !
Te kafa arc vagy. Nem értem,miért kell ITT szidni már megint a másik gépét ?!
Keress egy KonzolWars oldalt és ott csináld ezt lécci !
P.E.A.C.E.
( jah, kösz MiG a mundér megvédését )
Sorry,igen most olvastam ,jön a FF,pár napig nem voltam net közelbe és felfordult a játékvilág ,na x-tulajok,végre kaptok egy igazi JRPG-t,de bele se merek gondolni mennyit csengetett ezért a Micro.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.