Mit gondoltok ez az átalakító jó minőségű? Ahogy látom még RCA átalakító is van hozzá amivel pc hangszóróhoz lehet csatlakoztatni. Jónak néz ki... Mit gondoltok róla?
Jonak tünik az a kábel föleg ha pc monitoron akarsz xboxzozni és még a hang is meg van igy oldva.
Mit gondoltok ez az átalakító jó minőségű? Ahogy látom még RCA átalakító is van hozzá amivel pc hangszóróhoz lehet csatlakoztatni. Jónak néz ki... Mit gondoltok róla?
Ha valakit érdekel,egy gép (nem HDMI-s alaplappal) flash-elve (mindent visz) overcool-lal és hűtésmod-dal eladó.
A szett tartalmazza:
ALAP GÉP, TÁPEGYSÉG, TÁPKÁBEL, HEADSET, PAPÍROK, DOBOZA, 64 vagy 256MB MEMÓRIAKÁRTYA + ajándék játékok.
(joy és tv-kábel tehát már eladva,az nincs benne a cuccban !!!)
1 hónap garit még adok is rá.
Ár megegyezés szerint, priviben egyeztetve.
Továbbá néhány játék ( EREDETI ) is eladó még, príma áron, kíváló állapotban. ( tok és füzetke megvan) :
XBOX LIVE ARCADE 2000 ft
KAMEO 3000 ft
PGR 3 3000 ft
VIVA PINATA 3000 ft
THE GODFATHER 3000 ft
RIDGE RACER 6 4000 ft
FORZA MOTORSPORT 2 4000 ft
NINETY NINE NIGHTS 4000 ft
DEAD OR ALIVE XREME 2 5000 ft
CALL OF DUTY 3 6000 ft
Attól még,hogy flash-elt avagy nem flash-elt,ugyanúgy fog melegedni a cucc.
Legfeljebb ha flash-elt,többet jáccik vele a gémer (mert van ám neki jósok Verbatim meg TéDéKá játéka) és előbb kinyírja a cuccot.
Az újabb alaplappal szerelt gépekkel kapcsolatban meg csak annyit,hogy azok is ugyanúgy melegednek,ugyanolyan a hűtési rendszerük
csak más a proci és a vga felfogatása (ezzel stabilabban a helyükön maradnak a forrasztások) és nem deformálódnak olyan könnyen
a megemelkedett hőfokra vagy a hírtelen lehülésre.
Ez a gyakorlatban 4-5%-al kevesebb géphalált okozott. (12-ről 7-8%-ra csökkent a 3 piros ledes halál jelentkezése a gépeknél).
A Jasper-deszkás gépekre azonban kevésbé melegedő alkatrészeket (65nm gyártástechnológia) és lecserélt hűtőrendszert ígérnek.
Esetleg érdemes lehet várni...
neten itt sokfélét olvastam erről-arról, hogy úgy is kéne hűtésmódosítás ha nincs flashelve a gép, meg olyat is hogy akkor felesleges. tulajdonképpen mi az igazság? akkor is kéne a hűtésmódosítás és a többi ha eredeti játékokkal játszom és nincs flashelve a gépem? szerintem nem kell, mert a most forgalomban lévő boxok már javítva vannak hűtésileg valamelyest... de lehet rosszul gondolom...
Hát tényleg sokfélét hallani erről-arról.
Szerintem a megemelt ventillátor fordulat csak használ az ügynek. (HŰTÉSMOD)
De erre azt mondják,meg kell bontani a gépet ezért ugorhat a gari.
Meg így hangosabb (ez igaz) és előbb elfogy a venti csapágya (ami lehet,marhaság).
Aztán ott van az a bizonyos OVERCOOL,ami annyit tesz,hogy gépkikapcs után még megy pár percig a hűtés,aztán autómatán leáll.
Ennek az lenne a célja,hogy stabilabban hüljön le az alaplap,ne pedig túl hirtelen.
Erre van,aki azt mondja,fölösleges marhaság és van aki hisz benne. Ki tudja...
Egyesek szerint sok értelme nincs,mert ha befejezed a játszást,azután kilépsz a dashboard-ba és ott hagyod ketyegni a gépet még
5-10 percig üresbe,az kb. ugyanennyit tesz.
Általában ha HŰTÉSMOD-ot belerakják egy gépbe (szervíz),akkor az OVERCOOL-t is mellé teszik.
A kettőt együtt kb. 3-5 ezerből csinálják meg.
Van még olyan is újabban,hogy terhelésfüggő hűtésmod.
Ekkor hőfok érzékelők (a kritikus helyekre beépítettek) adnak jelet a hűtőventiknek,ha fel kell pörögniük.
Nem tűnik rossz dolognak,mert csak akkor lesz zajosabb a gép,ha már tényleg befűtöttek odabent , addig meg szépen elmegy.
És az sem hátrány,hogy a megnőtt ventihangból tudni fogod,lassan ideje kicsit pihiztetni a cuccost.
Ezt elég drágán csinálják,mert csak az elektronika 6ezer,a munkadíj még rájön és sok helyen nem is ismerik.
Mindezeken túl,vannak a mindenféle utángyártott,ide-oda csatlakoztatható cooler-egységek. (hátulra,allulra,stb.)
Óvakodni érdemes tőlük. Minden hozzáértő csak rossz véleménnyel van róluk és való igaz,hogy hasznuk nem sok (ámde drágák).
Még meg kell említeni az igazán brutál hűtési eljárásokat is.
Mint pl. a vízhűtések. (Talán a ThermalTake-nak van is direkt 360-as készlete)
Ezek lehetnek komoly PC-s egységek átalakításai (nem nagy ügy,elvileg) és komplett házi gyártmányok.
Totálisan jó megoldás.
Eltekintve attól,hogy rizikós (a nedves közeg miatt sosem tudni...), randa mint a bűn, zéró mobilitást ad a gépnek és eléggé nem olcsó.
A másik barbár módszer még az lehet,ha beépítünk egy 12 centis ventit a hűtést igénylő egységek fölé.
Ez sem rossz verza,mert komoly potenciállal jár.
Hátrányai: külső tápforrást igényel,ki kell belelni a gépből a DVD-olvasót (ezzel az kívülre kerül,ami nem túl szép) mert nem fér el,
szét kell vágni a gépházat (a levegő útjának kialakítása céljából).
Nagy hirtelen most ennyi jutott az eszembe.
De aki efféle modolásra adja a fejét,az legyen vagy nagyon ügyes,vagy nagyon bátor,vagy mindkettő...
neten itt sokfélét olvastam erről-arról, hogy úgy is kéne hűtésmódosítás ha nincs flashelve a gép, meg olyat is hogy akkor felesleges. tulajdonképpen mi az igazság? akkor is kéne a hűtésmódosítás és a többi ha eredeti játékokkal játszom és nincs flashelve a gépem? szerintem nem kell, mert a most forgalomban lévő boxok már javítva vannak hűtésileg valamelyest... de lehet rosszul gondolom...
Aha nekem csak dreamcast DS és xbox360 volt a kezembe. A DS ellopták a dreamcast az meg van de már elfeljtettem hogy kell rendesen bekötni az XBOx360 meg no comment,szerintem egyértelmű
Ha xbox gamepad csak SP2 vagy ujjab javito csomagu xp-nél vagy vista(alap) nál müködik de akkor is kell leszedni hozzá a microsooftrol egy illesztöprogramot nekem is ugy kellet hogy menjen különben nem érzékeli a gép. amugy a ps2 gamepadot azt felismeri buherkodás nélkül(usb-set és nem azt a széles csatlakozojut)
Hobbinak nevezett másodállás.
'96 óta konzolozom (PSX,PS2,PSP,Dreamcast,Gamecube,Gameboy-Color és Advance,DS,XBOX,X360 már volt a karmaim közt)
és egy elég kiterjedt társaságot látok el cuccokkal és infókkal errefelé.
Mivel útálom azt a lehúzást,amit a hazai kiskerek rendeznek,próbálok segíteni,akinek és amiben tudok.
A mostani generáció (X360-as) elég rugalmasan kezelhető és az elmúlt időben nagyon sok gép és cucc cserélt gazdát.
Többek között rajtam keresztül...
Az első (WiFi adapter) olyan 8-10 ezer közt van.Sztem nem éri meg.
A második (aksis töltő készlet) jó 5let és járható út biztosan. 3-4ezerért beszerezhető.
Ha WiFi joy-od van,vagy olyat vennél (8-12ezerért van kb.) akkor mindenképp kell úgyis a töltő készlet,
mert a joy kajálja az elemeket. És ez játék közben is tölti az aksiját,nem kell pihiztetni a cuccost,ha kimerül.
Ja,utángyártottat semmiképp se vegyél.Az mind vacak...
Vezetékes joy 5-8ezerért beszerezhető.
Egy jó állapotú használt olcsóért kifogható vmelyik aukciós oldalon.
Nrobesz97 írta: lehet h rossz helyen kérdezem....de egy xbox360 vagy ps2 kontrolert lehet csatlakoztatni géphez???
A 360-as kontrollert tudom csak mondani. Ha Wireless kontrollered van akkor venned kell hozzá egy ilyet vagy egy olcsóbb ilyet.
Ha kábeles kontrollered van akkor bedugod az USB-t és felismeri a Windows.
raymanred:
Próbáld meg rádugni a hátsó USB portra állítsd be a jelszavat/felhasználónevet hátha megy.
Sajna nem megy a mobilos nettel.
Nem tom mér,de már próbáltuk.
A Vodás HSDPA vagy 3G nem viszi.
Ha mégis,csak én bénáztam...bocsesz!
De lehet,a Pannonos visz,bár kétlem.
Cooler írta: ...csak azt írtad hogy több átalakító dugót kell beszerezni ... amúgy nekem iylen témába vannak még jo kis kérdéseim és nem nagyon fogyok sokszor ki belőlük ...
Okés,akkor még1szer. De csak 1szerűen:
kép: X360 VGA HD kábel Monitor (TFT vagy CRT)
hang: X360 VGA HD kábel sztereó RCA - szereó 3.5mm jack átalakító PC hangszóró
Ha meg hi-fire akarod kötni a hangot,vagy van a pécés hangcuccon is van L-R RCA bemenet,akkor nem kell az átalakító. Ennyi.
MSN-t nem adok,mert nincs.
Írj ide privit és megtárgyaljuk.
De nyugodtan írhatsz a fórumba is,hisz lehet,mást is érint a dolog.
( priviben is csak azt írom,olvass vissza 2 h.sz-el leljebb... )
okés. kösz mindent akkor beruházok egy HD VGA kábelre és egy 3.5mm-es átalakítóra. kösz mégegyszer
Tudom azt az átalakítót láttam, csak azt írtad hogy több átalakító dugót kell beszerezni, és nem tuttam hogy érted. Mongoose, amúgy nekem iylen témába vannak még jo kis kérdéseim és nem nagyon fogyok sokszor ki belőlük, és annak megelőzése érdekében hogy chat legyen a fórum privátba nem küldöd el az msn címedet? Persze ha nem vagyok túl tolakodó.
Cooler írta:
...csak azt írtad hogy több átalakító dugót kell beszerezni ... amúgy nekem iylen témába vannak még jo kis kérdéseim és nem nagyon fogyok sokszor ki belőlük ...
Okés,akkor még1szer. De csak 1szerűen:
kép: X360 VGA HD kábel Monitor (TFT vagy CRT)
hang: X360 VGA HD kábel sztereó RCA - szereó 3.5mm jack átalakító PC hangszóró
Ha meg hi-fire akarod kötni a hangot,vagy van a pécés hangcuccon is van L-R RCA bemenet,akkor nem kell az átalakító. Ennyi.
MSN-t nem adok,mert nincs.
Írj ide privit és megtárgyaljuk.
De nyugodtan írhatsz a fórumba is,hisz lehet,mást is érint a dolog.
( priviben is csak azt írom,olvass vissza 2 h.sz-el leljebb... )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.