Felbontásban és árban amugy most a HD-ready-k a jol kihasználhatoak
HD-Ready teljesen elég egy átlag gémernek.
150-ért már elég jó minőségűt és méretűt kapni (84cm, Samsung, LCD)
Az én voksom azonban a plazmákra esik,mert szebb rajtuk a kép.
165-ért Panasonic HD-Ready plazma,84 centis átmérővel,VGA csatival ellátva.
Ha meg fapados kell,akkor LG és társai,egyel kisebb méretben,LCD-ben,100-120 között.
Típust ne kérdezz,mert rengeteg van,ami megfelelne.
Nézz körül (pl. videopart.hu = Panasonic) bárhol és válogass !!!
akkor nincs miért aggódnod ,a HDMI-nek főleg a fullHD LCD-knél van jelentősége,ott már érezhető a ottléte.
Ez így van.
Amúgy meg ezt is ugyanúgy gallyra lehet csapni,mint a HDMI-set.
Semmi garancia arra,hogy jobban bírja a kiképzést a HDMI-s gép.
Ha okosan használod,sokáig él ez is.
Esetleg rakass bele egy hűtésmod-ot,overcool-lal.
Csak hogy biztos légy a dolgodban.
De kérdezz előtte rá,hogy a gari megmarad-e !?
akkor nincs miért aggódnod ,a HDMI-nek főleg a fullHD LCD-knél van jelentősége,ott már érezhető a ottléte.
Azért a HDMI és a FullHD között nemsok különbség van, perszea full hd még részletesebb, de egy HDMI-t 99%-ban úgy élvezel mint a FULLHD-t, igaz már a maximális HD-s stuffok is mennek alább az árban.
Valaki rendelt már a Golemkonzol oldalról? mert az árak elég jók csak nem tudom mennyire korrekt a hely... Ha valaki ismeri a boltot akkor lécci ossza meg velem, mi a véleménye róla (hízelgő a GTA IV packjuk)
Hali
Én is a GolemKonzoltól szeretnék rendelni.Valakinek van róla jó véleménye?
Esetleg Bate úr tudna nyilatkozni róla?Kíváncsi lennék a véleményére
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek sokat bukok ha nem HDMI-s Xboxot veszek?Nekem egy egyszerű 66cm-es mezei tévém van azon fogom használni.És a közeljövőben sem fogok HD tv-t venni
Bate írta: Nem hiszem, hogy az oldal számítana....
Pedig innen csak az látszik.
A játékok árai tényleg jók,ha fóliá és ,friss példányok,akkor pláne.
Majd ha arra járok, +lesem.
Gondolom a "megjelenés előtti" gamékra a hazai launch-ot érted. ( mondjuk azt néha nem nehéz megelőzni )
Biztosan németből szállítanak (mint mindenki
Kubi !
Miért? Te hol lakol ???
Gesztesen és nekem Tatabánya közel van és ott van 576
Tévedés, a megjelenés előtt az Európai megjelenést értem. Metal Gear Solid már a hivatalos megjelenés előtt volt a boltban és az Alone in the Dark is már szerdán a kezünkben volt.
Nem hiszem, hogy az oldal számítana. Megatlálni rajta minden információt és az a helyzet, hogy eredeti, friss, fóliázott cuccokat itt lehet itthon a legolcsóbban megkapni. Arról nem is beszélve, hogy az esetek 90%-ában a megjelenés napján vagy előtte (!!!) már kaphatóak a játékok.
Bate írta:
Nem hiszem, hogy az oldal számítana....
Pedig innen csak az látszik.
A játékok árai tényleg jók,ha fóliá és ,friss példányok,akkor pláne.
Majd ha arra járok, +lesem.
Gondolom a "megjelenés előtti" gamékra a hazai launch-ot érted. ( mondjuk azt néha nem nehéz megelőzni )
Biztosan németből szállítanak (mint mindenki
Ezzel én is pont így vagyok.
Inkább személyesen intézem -hátha még közben felmerül vmi.
Bár a Golem-ről még nam hallottam roszat,átlagos helynek tűnik.
Kubi !
Miért az 576?
Csak 1 indokot mondj !!!
Roszabbak,mint a KonzolStudió.
Az egyetlen előnyük a vidéki boltok,meg úgy a hálózat mivolta.
De sem szervíz,minden drága,az eladók nem értenek hozzá,stb.
Nos ?
Én akkor már inkább Game City,Konzolium,Konzol Shop,vagy hasonló kis üzlet.
( kis bolt kis haszon = minden vevő FONTOS !!! )
Azért az 576 mert az nagyon közzel van és nem kell sokat utaznom és az is igaz hogy nem ott a legolcsobb de az elado ért hozzá
Nem hiszem, hogy az oldal számítana. Megatlálni rajta minden információt és az a helyzet, hogy eredeti, friss, fóliázott cuccokat itt lehet itthon a legolcsóbban megkapni. Arról nem is beszélve, hogy az esetek 90%-ában a megjelenés napján vagy előtte (!!!) már kaphatóak a játékok.
Én például a Platinum Shop-ot preferálom. De szeretem a nyugatinál lévő boltot is, ott vettem egy ezresért LEGO Star Wars II-t. De néha az 576-ba is benézek, a Platinum játékokat onnan szoktam beszerezni...
Nem is rosszak az áraik.
Bizony megfontolandó helynek tűnik.
De amint látom,az oldaluk még készülőben van...
Talán a nyár végére kialakul.
Minden esetre figyelemre érdemes.
Köszi!
Én például a Platinum Shop-ot preferálom. De szeretem a nyugatinál lévő boltot is, ott vettem egy ezresért LEGO Star Wars II-t. De néha az 576-ba is benézek, a Platinum játékokat onnan szoktam beszerezni...
Hát nem tudom én általában bemegyek a boltokba és ott veszem a játékokat általában 576-ban mer nekem a házhozszállitás nem nagyon tecik mer várni kell
Ezzel én is pont így vagyok.
Inkább személyesen intézem -hátha még közben felmerül vmi.
Bár a Golem-ről még nam hallottam roszat,átlagos helynek tűnik.
Kubi !
Miért az 576?
Csak 1 indokot mondj !!!
Roszabbak,mint a KonzolStudió.
Az egyetlen előnyük a vidéki boltok,meg úgy a hálózat mivolta.
De sem szervíz,minden drága,az eladók nem értenek hozzá,stb.
Nos ?
Én akkor már inkább Game City,Konzolium,Konzol Shop,vagy hasonló kis üzlet.
( kis bolt kis haszon = minden vevő FONTOS !!! )
Valaki rendelt már a Golemkonzol oldalról? mert az árak elég jók csak nem tudom mennyire korrekt a hely... Ha valaki ismeri a boltot akkor lécci ossza meg velem, mi a véleménye róla (hízelgő a GTA IV packjuk)
És erről a VGA kábelről mit gondolsz? Jó minőségű, vagy inkább vegyek más félét? Mert jónak néz ki ezzel a bónusz átalakítóval
Nem rossz a felszereltsége.
Kértdés,hogy milyen minőségű.
Ha gondolod,vedd meg nyugodtan.
Bár sztem 1-2 ezerrel olcsóbban is tudsz szerezni,ha csak kis szerencséd van és nem fontos az átalakító.
Ha meg az mindenképp kell,tényleg megveheted.
Mongoose-tól kérdeznék:
1. Hogy állnak a talpak?
2. Honnan tudnék beszerezni olcsón VGA kábelt?
3. Honnan tudnék szerezni tápkábelt???
lde írta:
1. Hogy állnak a talpak?
2. Honnan tudnék beszerezni olcsón VGA kábelt?
3. Honnan tudnék szerezni tápkábelt?
1. Készek már. Dobj privit,hogy egyeztethessünk.
2. A Konzolok Szervize-nél most 5ezerért van.
Én a sajátomat még 4-ért vettem náluk,postával együtt.
Momentán nekem sincs (ami volt,elvitte a Dömi),de ha lesz és neked sem most azonnal kell,akkor szólok majd.
De szerintem elég sok érte ez az 5-6 ezer. Nézz körül Vaterán vagy TeszVesz-en,hátha akad.
Vagy vmelyik szaküzletben használtan esetleg...
3. Csak kábel kell,vagy tápegység is?
Ha csak kábel,hívd fel őket,biztosan van nekik.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.