Ellőre bocs hogy ide irok amikor ez egy kicsit más hova menne. De hát ha ti tudjátok a választ.
Az assasins creedel kapcsban lenne a kérdésem
1 kérdés: Vannak olyan a őrök akiket nem lehet meg ölni? Mert én ilyen nindzsákkal találkoztam akikre semmi se hatot akár milyen kombot nyomtam nem vágást kaptak csak hasba rugást vagy ilyesmi.
A másik kérdésem hogy van egy olyan küldetés vagyis inkább info szerzés hogy egy fehér ruhás csávóhoz oda kell menni aki kijelöl két katonár a közeli piacon vagyhol ilyen tető altt van és van egy csomó bolt.Na lényeg hogy ha a katonát meg ölöm ujra kezdődik minden. Mit tegyek? Lopni és hallgatni szerintem nem tok.
Pls válaszoljatok.
ellőre is kösz.
még egyszer bocs
Mongoose ez jó. Hát azért az durva nem inkább a látogatók miatt ?
Mellesleg egy benzinkutra mennyibe kerüla bekötése a tv nek vagy megy antenáról úgyis. De most tényleg ahol kmre nincs település milyen durva bevezetni.
NA mindegy
pls válszoljatok ha tudtok mert nem tok tovább menni. ÉS tényleg bocs de nem akar senki se válaszolni máshol és sürgős lenen a dolog.
Hát nem tudom,de a plazmáknak volt ez fajta betegségük(a régebbi modeleknél) hogy bizony a képernyőre nem illő dolgok voltak ott,de azóta már orvosolták,nem kell mindent elhinni amit írnak....
Lenne egy kérdésem:
Mért nem tudom letölteni a civilization: revolution demoját az x-box live-ról?
Már nincs gold-om az igaz tehát silverem van, de néhány demot így is letudok tölteni, de a civ meg még pár demot nem lehet.
Pedig a civ rev-hez azt mondták hogy ingyenes a demo és mindenhonnét le lehet tölteni.
Na ez most mért van?
Előre is köszönöm!
De ha esteleg tud valaki egy linket ahonnét letudnám szedni a demot azt is megköszönném
Minden a 2 elbirná a cryisis-t mer az assasin creed-nek is jobb a grafikája mint a crysisnek meg ugy általában a xboxos meg ps3-as játékonak van olyan garfikájuk mint a crysis talán mág jobb is (ahogy láttam pár játékot nekem ugy tünt) + mondták is
Nem kell külföldön vagy a neten zsonglőrködni.
Elmész egy normális(!) konzol-shopba és megveszed a játékot FÉLÁRON. Itthon,készpénzért,a kezedbe.
Mint ahogyan a GURU írta nem is olyan rég egy igen tanúlságos cikkben.
Ha tipp kell,majd írok pár jó helyet (NEM 567 SHOP !!!).
Mint mondottam,tök fölög a graf-on vitázni és ezen lovagolni.
Ha CRYSIS kell,nyomatom a pécén ( a 9600GT csak elviszi valahogy...)
Ezek szerint a PS3 meg azért nem kapott MASS EFFECT-et, HALO 4-et vagy GoW -ot,mert nem bírná ???
Ehhhh,dehogy.
Éppúgy a 360-as is elvinné a Crysist. Szerintem...
Tuti vinné a Box erre lehetne azt mondani hogy a PS3om azért nem fogja vinni mert rosszabb benne a videókártya benne. Mert ha jól tudom a Xboxba valamilyen 2900 ati van a PS3ba meg Geforce 7800 vagy valami ilyesmi.És a 2900as ATI újabb mint egy 7800as GF
Nem kell külföldön vagy a neten zsonglőrködni.
Elmész egy normális(!) konzol-shopba és megveszed a játékot FÉLÁRON. Itthon,készpénzért,a kezedbe.
Mint ahogyan a GURU írta nem is olyan rég egy igen tanúlságos cikkben.
Ha tipp kell,majd írok pár jó helyet (NEM 567 SHOP !!!).
Mint mondottam,tök fölög a graf-on vitázni és ezen lovagolni.
Ha CRYSIS kell,nyomatom a pécén ( a 9600GT csak elviszi valahogy...)
Ezek szerint a PS3 meg azért nem kapott MASS EFFECT-et, HALO 4-et vagy GoW -ot,mert nem bírná ???
Ehhhh,dehogy.
Éppúgy a 360-as is elvinné a Crysist. Szerintem...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.