dragon83: Emlékszel még hogy mi az a lyuk?(Guru tábor) A DMC 4 -et kisírom magamnak a szüleimtől.
Megvettem a Turokot és a Burnout Paradiset(le se lehet tenni már 5 órát játszottam vele).
A Turokra meg jól rák**tam Spanyolul van meg.
lde írta:
dragon83: Emlékszel még hogy mi az a lyuk?
Öööö, nem. Az ilyen hsz-ekkel csak óvatosan. Vannak itt perverz fantáziájú emberek. Még rossz kép alakul ki rólam.
Ide-a KUF-circle of doom-egy hulladék játék-szerintem,ettől még a első rész-Crusaders is jobb volt,semmi jó,harcrendszer-agyatlan,graf.is csak halvány közép,A DMC4-na az a tuti választás -azt most tolom PS3-mon,de abba nem fogsz csalódni ,vagy ha még vársz akkor jön a Dark Messiah O. M And M.-ha még nem toltad Pc-én,ja meg a Lost Odysey.DMC4-rulez!!!!!
dragon83: Emlékszel még hogy mi az a lyuk?(Guru tábor) A DMC 4 -et kisírom magamnak a szüleimtől.
Megvettem a Turokot és a Burnout Paradiset(le se lehet tenni már 5 órát játszottam vele).
A Turokra meg jól rák**tam Spanyolul van meg.
lde írta: Miguel Szerinted meiket vegyem meg?
Devil May Cry 4 v. Burnout Paradise v. Turok v. Kingdom Under Fire: Circle of the Doom?
Csak a Burnout Paradise-ról tudok nyilatkozni: az szerintem megéri az árát (feltéve ha vársz egy kicsit, és valami kisebb boltban veszed/cseréled, nem pedig 17000 Forintot szórsz el rá ). A DMC4 jövő héten érkezik meg Grathnek, akkor térjünk vissza rá. A Turokot elképzelni sem tudom, hogy jó lenne, de mivel nem láttam, ne hallgass rám.
KUF:CotD - a leghalványabb lila gőzöm sincs.
Érdemes esetleg IGN-en, Gamespoton utánaolvasni.
Miguel Szerinted meiket vegyem meg?
Devil May Cry 4 v. Burnout Paradise v. Turok v. Kingdom Under Fire: Circle of the Doom?
lde írta:
Miguel Szerinted meiket vegyem meg?
Csak a Burnout Paradise-ról tudok nyilatkozni: az szerintem megéri az árát (feltéve ha vársz egy kicsit, és valami kisebb boltban veszed/cseréled, nem pedig 17000 Forintot szórsz el rá ). A DMC4 jövő héten érkezik meg Grathnek, akkor térjünk vissza rá. A Turokot elképzelni sem tudom, hogy jó lenne, de mivel nem láttam, ne hallgass rám.
KUF:CotD - a leghalványabb lila gőzöm sincs.
Nem értem ezt az egész ps3-xbox vitát.Megvehettem volna tavaly a ps3-at is,de inkább az xbox mellet döntöttem,mert számomra jobb játékfelhozatalt mutatott a box.Valjuk be őszintén a ps3 tavaly még igencsak halovány volt az exluzív címek terén.Idén már tutira változik a helyzet és lehet hogy a fehér doboz mellé odakerül egy fekete "torony" is.Az meg hogy hardweresen melyik jobb szerintem nem sokat oszt vagy szoroz,hisz nálam sokkal okosabb emberek mondták,hogy xbox-ra sokkal könnyebben lehet programozni és a grafikus képességei szinte egyenlőek a ps3-al.
Hülyegyerek ne kötözködj. Amikor kijött a két újgenerációs konzol kiírták, asszem még most is ki van írva hogy mind a 2-őt 720p-ben veszik fel. Ja és van pofád pont neked azt mondani hogy én a boxot istenítem te is ugyanezt csinálod csak a PS3-mal, nézz már magadra. ]{redenc: ezért a \"hülyegyerekért\" és a hangnemért, az egyenlő bánásmód nevében, egy hónapos figyelmeztetés jár. A jövőben nagy levegő, tízig számolás, ha kérhetem...
Kérlek ne hülyézz le. Én nem vagyok Xbox ellenes, nincs nekem semmi bajom vele. Én senkire nem mondtam, hogy hülye. Ne húzd fel magad. De a véleményem még mindig megmarad mind a két konzolról.
A második videóban az adatok mindent elmondanak. Amúgy a PS3 azért drágább mint az XBox, mert sokkal több plusz van benne. Amúgy ha minden olyan kiegészítő dolgot megvesz az ember az XBox-ához ami kell ahhoz hogy igazán élvezhető legyen és ami a PS3-ban benne van alapból, akkor százszor drágább. És az Xbox-al szenvedhet az ember, mert elem kell a kontrollerébe, tehát újratöltögethettek...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.