hy all
Hamarosan én is x360 tulaj leszek!
ez olcsob mint a pc tuning!
mert 60 000 ft a x a pc meg 100 000 ezer forint!
csak a játék agaszt!hogy 16 000 forint egy game hozá!
oblivion avatarja írta:
hy all
Először is gratulálnék Másodszor pedig azt mondanám, hogy nem feltétlenül a tecsóba v. a hülye azért nem vagyokba kell megvenni ezeket. Vannak kisebb boltok ahol árulnak friss ropogós játékokat 12k környékén.
hy all
nem 16ezer legújabb játékok jó helyeken is csak 13k pl itt
hy all
Uhh ez dúrva!
Ha lessz ien nekem szereznem kell eggyet
Bár aztán kitudja hogy majd a mikrofos is mennyiért adja ezt a kontrollert szerintem ha lessz, a 20 ezer magyar forintot érinti majd
Monjuk az biztos hogy lenyúlták a wii-től, de legalább próbálkoznak, csak nehogy nagyot essenek a végén
Hali!
Na ezt se gondoltam vólna
Eggyik havertól kölcsön kaptam az x-box-os oblivionját, elkezdek vele játszani, a belső tereken minden szép tökéletes és facán fut.
De amikor már kiérek az erdős területekre, néha néha be be röccen a játék
Ez mitől van? Kevés neki a box is? Vagy csak rosszul írták meg a fejlesztők a konzolra?
Szarul írták a fejlesztők ugyan ilyen van a Prey-be is egy kockás pályánál be lassul . Nem kevés neki a box csak ilyen
Hali!
Na ezt se gondoltam vólna
Eggyik havertól kölcsön kaptam az x-box-os oblivionját, elkezdek vele játszani, a belső tereken minden szép tökéletes és facán fut.
De amikor már kiérek az erdős területekre, néha néha be be röccen a játék
Ez mitől van? Kevés neki a box is? Vagy csak rosszul írták meg a fejlesztők a konzolra?
A fenébe ezt jól besz***tam, most olvastam vissza a cikk hsz-eiben és ahogy elnézem ez egy áprilisi tréfa
Bocs a cikkért, csak nem néztem hogy április 1-én írták és nem olvastam el a hsz-eket mielött belinkeltem vólna.
Még egyszer bocs!
Ezt jól benéztem
Túl nagy különbség úgy sem lesz, max. nem lesz magyar kézikönyv.........................na és akkor mi van (semmi). Magyar Live meg úgy sem lesz, úgyhogy nem vesztettünk semmit.
Hát mondjuk én meg nem tudom h észre venné e a mikrofos hogy flashelve van a gép mert nekem eggyik ismerős vitte fel pestre azt ott oldották meg a cuccot De ahol az enyém ki lett okoskodva ott még adtak rá 1 év garanciát, szal oda vissza tudom küldeni.
Csak azt nem értem meg hogy mért csak pesten tudnak szervizeltetni mindent, beleértve pc-t, tv-t, box-ot, ps-t meg més sorolhatnám
Elhiszem hogy budapest a főváros de akkor is a kis városokra is gondolni kéne, jó lenne ha mikrofos csinálna egy gyárat ide egerszegre is
Na bocs az offért, ennyi vóltam.
Hypo13: gondolom örültél akkor annak az áram ingadozásnak utána
Na nekem pont az ilyenek miatt van a box és a pc-m is szünetmentes tápról üzemelve, szal ha van egy kis áram szünetem akkor még egy 10 percig van időm kikapcsolni mindent.
Örültem hát. De akinél flasheltetem mondta nem lehet belőle baj mert úgy csinálta hogy nemveszik észre vagy valami ilyesmit mondott
Hypo13: gondolom örültél akkor annak az áram ingadozásnak utána
Na nekem pont az ilyenek miatt van a box és a pc-m is szünetmentes tápról üzemelve, szal ha van egy kis áram szünetem akkor még egy 10 percig van időm kikapcsolni mindent.
Nem kell hozzá Gold előfizetés elég a Silver is.
Amúgy a CoD4 jól játszható boxon.
Sztem joy-al élvezetes játszani nagyon csak csöndbe mondom hogy nekem amikor elromlott a gépem és volt benne flash fel hívtam az ms-t és ingyen kicserélték (ez még tavaly novemberben volt) mondjuk az is közre játszhatott hogy nem 3 ledet kapott hanem adapterrel együtt el szált az egész gép áramingadozás miatt
Köszi a gyors választ. Annyit kérdeznék még az előző hozzászólásommal kapcsolatban hogy elég ha a prémiummal veszem meg és csak 1 hónapig tudok Live on lenni vagy végig kell Livenek lenni hogy mennyenek a sima xbxox játékok ? Választ előre megint köszönöm.
Nem kell hozzá Gold előfizetés elég a Silver is.
Amúgy a CoD4 jól játszható boxon.
Köszi a gyors választ. Annyit kérdeznék még az előző hozzászólásommal kapcsolatban hogy elég ha a prémiummal veszem meg és csak 1 hónapig tudok Live on lenni vagy végig kell Livenek lenni hogy mennyenek a sima xbxox játékok ? Választ előre megint köszönöm.
Vannak konzolos ismerősem, akik a Cod4-et egyszerűen játszhatalannak írták le a gamepad-on. Én Pc-n próbáltam meg Doom3-azni kontrollerrel, nem sok sikerrel lehet FPS-t egér és billentyűzet nélkül játszani.
Gpety: Én a CoD4-et végigtoltam legnehezebb fokozaton X360-on, és mivel milliók játszanak a multival, megállapíthatjuk, hogy a játszhatatlantól messze van. Nagyon messze. Igazából baromi jó!
Ryoranaar: Itt van a lista, hogy melyik originál Xbox-játékok mennek 360-on (csak akkor, ha online-ra van kötve gép): http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
Gondolkodom rajta hogy veszek egy Xbox360 at. Lenne egy kérdésem ami lehet hülyeségnek hangzik. Azt szeretném kérdezni hogy kompatibilis a xbox játékokkal? Mert érdekelnének a Dead or Alive sorozat korábbi részei is. Választ előre köszi
PS3-ra talán csak a UT3-ahol van értelme-és annyira nem jobb-simán le lehet őket zúzni kontrollerel-de kinek mi fekszik.
Vannak konzolos ismerősem, akik a Cod4-et egyszerűen játszhatalannak írták le a gamepad-on. Én Pc-n próbáltam meg Doom3-azni kontrollerrel, nem sok sikerrel lehet FPS-t egér és billentyűzet nélkül játszani.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.