Napokon át regélek neked a 360-assal kapcsolatban feltett kérdéseidre (amikre mellesleg ITT a topikban is már kb. 100-szor válaszoltunk mindenkinek),de 101-edszerre is felteszed ugyanaszt a kérdést.
Ne érts félre,kérdezni NEM BŰN.
De hülyének nézni a másikat ÖREG HIBA.
Megkérnélek,a továbbiakban MÁSIK "hozzáértőtől" kérj tanácsokat az ügyes-bajos problémáidra.
(gy.k.: az illető az alábbi két kérdés már nekem is feltette priviben kb. 1 hete és a LEGKIMERÍTŐBBEN válaszoltam is rá. Szóval visszaolvasni a fórumban lustának tetszik lenni,de a bugyuta kérdéseket feltenni sokadszor,azt lehet...)
Esetleg megpróbálhatnál egy olvasófej-tisztító cédélemezt megjáratni benne. Csak nyerhetsz vele,hátha bejön...
Az,hogy nem látja a diszkeket,mindíg ugyanazoknál csinálja,vagy random bármelyiknél ??
Én vinném mielőbb...
Mert az a max. 2-3 nap kibírható.
De ha a karácsonyi őrület kellős közepén hal be,2-3 hétre is elköszönhetsz tőle.
Meg aztán ki tudja,hátha az idő múlásával csak nagyobb lesz a baj.
Ha szervizelik,kérd meg,mindenképp fujassák ki a belsejét és mielőtt elhozod,PRÓBÁLTASD KI !!!!
Olvasófej probléma lehet. Főleg ha hallod,hogy próbálkozik a driver,de folyton "leakad".
Ahol vetted,nézesd meg!
Ha csak elmozdult vagy szutykos lett,akkor hamar,olcsón és gyorsan javítható. Ha behalt,kicsit drágább,de nem túl vészes a cseréje (kb. 10-15ezerre számíthatsz).
Mi lehet a baja a gépemnek ? 1-re többször írja ki,hogy nem tudja olvasni a lemezt ! És mond 2 dolgot, 1 koszos a lemez, 2 indítsam újra a konzolt ! Remélem nem készül elromlani mert 2 hónapos !
Apró PéCé-s betegségből adódó tévhitet hadd oszlassak el.
A konzolokra NEM KELL (és nem is lehet) TELAPÍTENI a játékokat.
Bekapcsolod a gépet,bepattintod a diszket,amin a game van és kb. 1 perc múlva játszol.
Ha végeztél,gép kikapcs,lemez kivesz és elpakol (vigyázni kell rá!) és ennyi.
Egyszerű,mint a facsipesz. Elrontani nem nagyon lehet,csak ha rugdalod,levered,leöntöd.
Ezak a gépek a "hülyegyerekek számítógépei". Videjójátékok.
És mi szeretünk hülyegyerekek lenni,mert JÁTSZANI JÓÓÓÓÓ !!!!!
1. IGEN
2. NEM ( Gyári játékot nem tudsz telepíteni a HDD-re.Csak média tartalmakat,letöltött demókat és mini-játékokat,vagy a játékok mentéseit tárolhatod rajta. )
3. Khmmm...Khmmm...Khmmm... Ejnye no! A warez nem szép dolog.
Ezért igazat kell adjunk a Szabájzatnak és a pirosbetűsen író Nagytesónak!
használtan kicsit (10-15ezerrel) kevesebbért kapsz már,de én nem javaslom.
ja,meg a patkolását sem !!! (3 piroslámpa hamarabb jön...)
de egy hűtés-mod jót tesz neki mindenképp (üzletben beépíttethető vagy külön megvehető és rápattintható)
Nem is a konzol beszerzése a nagy dolog ,mert már adják őket hitelre is ! Hanem a játékok 15-18 ezres ára a magyar átlag 70-80 ezres fizetéshez !Én úgy szoktam,hogy végigtolom és becserélem az Uber-nél 1-2 ezrest rádobok ! Maxx 1-2 címet ami nagyon bejön megtartok ! pl:Gears of War, Forza 2, Dead Rising , PGR-4, a többiek meg váltják 1-mást !
A problémák 90%-a "mókolt,okosított" gépeknél jelentkezett.
A néha nem megfelelő hűtés lehet az okozója.
Fellágyul az alaplapon az a rész ahová a CPU illeszkedik,a proci túlhevülésétől.
Ha a gép ilyenkor függőleges helyzetben van,ez a rész lefelé elmozdulhat és kész a baj.
Ha viszont a gép vízszintesben parkol,már eleve kevesebb hűtést kap,pláne ha valami kevésbé szellőző helyen (pl. TV szekrényben,szűk polcon,stb.) van.
Ezért többen javasolják plussz hűtés beszerelését a gépbe (házilag gari vesztéssel,szervízben -ahol vetted- garival mülködik a dolog általában) vagy pedig külső cooler-egységgel bővíteni a gépet. Ez általában korrekt áron beszerezhető és könnyedén a géphez csatlakoztatható.
Egyéb problémáról nem hallottam,bár akad,akit zavar a kissé zajos ventillátor hang.
Hát,nem is tudom... A pécékben is pörög 1-2 venti,mégsem panaszkodott még rájuk senki.
csáo engem igazábol az érdekelne aki meg tudná pontosan mondani menyibe kerül most egy xbox360 alapgép.köszi
ma megrendeltem egy xbox 360 as premium csomagot jeeeeeee!az egyik haver meg pont utánna mesélte hogy halotta már voltak gondog a consolokkal.nem tudom igaz nekem eddig ps2-em volt az xboxot nem nagyon ismerem.ha valaki elmondaná a véleményét ez ügyben megköszönném!csá
Ez játéktól függ. A dobozán meg lehet nézni, hogy mekkor helyet foglalnak a mentései. Van, ami mondjuk csak 128kBájtot, de van ami 24Mbot. Van olyan játék ami csak egy mentést használ (ezek álltalában a checkpointos játékok) és van ami többet.
szerk: Szóval, ha nem akarsz egyszerre sok játékkal játszani, akkor elvileg elég.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.