vagy nem is kell extra hűtés? elég ha jól szellőző helyen tartom és szüneteket tartok kb 4 óránként? mert sokan "red ring"-et kaptak attól hogy egyszerűen játszottak és kész....
A hűtést mindenképpen csináltasd meg.De ilyen interkúrelt ne vegyél.Egy sima hűtésmod megteszi.
vagy nem is kell extra hűtés? elég ha jól szellőző helyen tartom és szüneteket tartok kb 4 óránként? mert sokan "red ring"-et kaptak attól hogy egyszerűen játszottak és kész....
Hello!
Szerintetek érdemes venni x360-ra intercoolert?
NEM!!!! ne vegyél intercooler-t sok hír kering róla h megolvad , meg rossz magának az xbox 360-nak is
a tápcsatlakozónál ahol bemegy a gépbe ott szokott megolvadni !!!
ha RÁM és a hírekre hallgatsz akkor NE vegyél !!!
Zsoll, légyszíves ezt fejezd be! Trolloskodás, ráadásul felesleges indulatokat, vitákat szül. Ha van értelmes véleményed, fejtsd ki, indokold meg, de az ilyen egymondatos vagdalkozásoktól tartózkodj a jövőben! Köszönjük!
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
MongooseNX71: Képzeld én már kipróbáltam az Xboxot de ugyan az a véleményem mint Zsolinak.Inkább a PC!!! De a PS3-as topicban az már durva egy kicsit ahogy leírta.
Öccse!
Te már a PS3 fronton is bealáztad magad,a konzolok fikázásával. Unatkozol?
Menj szépen és próbálj ki egy konzolt,aztán térj vissza a PC-dhez aztán küzdjél vele sokáig.
Egészségedre.
De ha nem veszed még erre sem a fáradtságot,akkor mi a francnak rondítasz ide?
Persze már rég elkotródtál és vissza sem mersz nézni,nehogy meglásd,ahogyan lehúzzák rólad még a hetedik bőrt is !
Te GYÁVA !!!
na na na nyugalom ez xbox 360 topic nem kötekedés, vita topic , a van valami problémátok egymással beszéljétek meg privátban ne itt a topicban
amuyg TELJESEN egyetértek veled MongooseNX71 bár én inkább pc-s vagyok ,de van xbox 360-am és tuodm az előnyeit és hátrányait , nálam a pc és az xbox 360 nyugalomban elfér egymás mellett
Öccse!
Te már a PS3 fronton is bealáztad magad,a konzolok fikázásával. Unatkozol?
Menj szépen és próbálj ki egy konzolt,aztán térj vissza a PC-dhez aztán küzdjél vele sokáig.
Egészségedre.
De ha nem veszed még erre sem a fáradtságot,akkor mi a francnak rondítasz ide?
Persze már rég elkotródtál és vissza sem mersz nézni,nehogy meglásd,ahogyan lehúzzák rólad még a hetedik bőrt is !
Az Xbox 360 sztem jobb mint a PS3,mert ha nem tévedek a Ps3-mal nem lehet játszani a PS2-es játékokkal.
Javitsatok ki ha mégis.
tévedsz ps3-on lehet ps2-es játékokkal játszani , sőt még ps1-esekkel is
amugy én is az xbox 360-at ajánlom , és ezt nem csak a hírek alapján mondom , hanem mivel én is tulajdonosa vagyok egy xbox 360-nak ,
előszőr is nagyon jó játékok vannak rá ,
az xbox live lehet hogy fizetős , de cserébe nagyon jó dolgok vannak rajta , és a multiplayer része nagyon kiegyensúlyozott , nem olyan ingatag mint a pc-ken( nah azért persze egy 4mb/s-os net kell hozzá , meg jó gyors feltötlés )
nincsenek csalók , csíterek , wh-sok ,
olcsóbb mint a ps3 ,
nagyon jó exklúzív címek
egyenlőre ennyi jutott eszembe ,
de ha nagyon kérdezgetni akarsz , akkor vedd fel msn-en ezt a címet : stamy1@msn.com
vagy xbox 360-as gamertag-em : Stamy1
Akkor kezdem tesó a meggyőzésedet , hogy xbox-360-at vegyél ! 1 : nem kis szempont sztem, hogy jóval olcsobb mint a PS3,2: régebb óta van piacon ,tehát több infó van már róla , hogy muzsikák a gép , 3: van rá már 1 csomó jó játék , és 1 csomó olyan amiről a PS3 -tulajok csak álmodoznak pl: Dead Rising, Gears of War, PGR-3, Forza MS-2,fordítva meg nem igaz a dolog, mert gyengén fogy a PS3,és 1 csomó játékfejlesztő akik eddig csak a sony-nak fejlesztettek , kezdik a játékokat csinálni xbox-ra is ! pl evil May Cry 4 , sony exluziv volt , de jön boxra is , úgy , hogy sztem vegyél boxot nem bánod meg !
Akkor kezdem tesó a meggyőzésedet , hogy xbox-360-at vegyél ! 1 : nem kis szempont sztem, hogy jóval olcsobb mint a PS3,2: régebb óta van piacon ,tehát több infó van már róla , hogy muzsikák a gép , 3: van rá már 1 csomó jó játék , és 1 csomó olyan amiről a PS3 -tulajok csak álmodoznak pl: Dead Rising, Gears of War, PGR-3, Forza MS-2,fordítva meg nem igaz a dolog, mert gyengén fogy a PS3,és 1 csomó játékfejlesztő akik eddig csak a sony-nak fejlesztettek , kezdik a játékokat csinálni xbox-ra is ! pl evil May Cry 4 , sony exluziv volt , de jön boxra is , úgy , hogy sztem vegyél boxot nem bánod meg !
Azt szeretném kérdezni, hogyha 1 konzol beruházását tervezem, akk mégis melyikre tegyem voksomat? PS3 vagypedig XBOX360? plz mondjatok ötletet, és pro kontra tényeket, tapasztalatkat.....előre is thx
ha ennyire beindultatok akkor szerintetek nyissak egy "xbox 360 játékok " topic-ot ?
engem megtaláltok xbox live-on gamertag-em : Stamy1
Tesó!
Egy konzol egyszerű,mint a facsipesz.
Bekapcsolod,betolod a gémet,azt' jáccassz. NEM?
Kár túlragozni.
De a játékok...Az már iggggeeeee.
Van,mit kitárgyalni róluk. (Na jó,ott az online gaming,ami esetleg probléma lehet a kezdetekkor...)
Szóval itt a helye a gaméknak is,meg a deszkának is. Ne bonyolítsuk. (SZVSZ)
Shodoc írta: jedimaster írta:OFF
shodoc: remélem ezzel nem fogod kirobbantani újra a konzol vs. PC háborút Én maradok a PC-nél, bár elfogadnék egy X-BOX-ot is(persze csak ingyen ) Szóval PC For Ever!
jedimaster:Ezt azért nem úgy kell érteni,hogy PC ellenes,"faj gyűlölő" lettem.
Ezt csak azért említettem meg,mert úgy álmodozznék egy olyan szerkezetről ami mindent visz AKADOZÁS NÉLKÜL és FULL GRAFON 19** szor 1*** nemtom hanya HDTV-n játszani.ügye megértetek.
JA IGEN!De csakis a::::
játszanék!
OBLIVION!!
Éljen! Éljen!
Igazából ezért kéne!
Nyugi, tudom
Egyébként, ha a SW: Force Unleashead nem jelenik meg PC-n agyon verem őket Nem érdekel milyen hiper-szuper gép kell majd hozzá, KELL!
ha ennyire beindultatok akkor szerintetek nyissak egy "xbox 360 játékok " topic-ot ?
engem megtaláltok xbox live-on gamertag-em : Stamy1
jedimaster írta: OFF
shodoc: remélem ezzel nem fogod kirobbantani újra a konzol vs. PC háborút Én maradok a PC-nél, bár elfogadnék egy X-BOX-ot is(persze csak ingyen ) Szóval PC For Ever!
Ezt csak azért említettem meg,mert úgy álmodozznék egy olyan szerkezetről ami mindent visz AKADOZÁS NÉLKÜL és FULL GRAFON 19** szor 1*** nemtom hanya HDTV-n játszani.ügye megértetek.
játszanék!
OBLIVION!!
Éljen! Éljen!
Igazából ezért kéne!
Shodoc írta:
jedimaster írta: OFF
játszanék!
OBLIVION!!
Éljen! Éljen!
Igazából ezért kéne!
Nyugi, tudom
Egyébként, ha a SW: Force Unleashead nem jelenik meg PC-n agyon verem őket Nem érdekel milyen hiper-szuper gép kell majd hozzá, KELL!
Ha a Star Wars : Force Unleashed csak konzolon jelenik meg az lesz az utolsó csapás és veszek egy xbox360-at! HDTV-m már van, egyébként tudtátok hogy moniitornak sem piskóta? 82cm 8ms válaszidő, azóta nem vagyok hajlandó máson játszani!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.