a PS3 és az XBOX360 azok csak directx 9.0 támogatnak nem?
Ha jól tudom a directx a Microsoft-é, így a Sonynak nemigen lehet köze még a 9-es verzióhoz sem. A directX meg kifejezetten windowsos dolog, úgyhogy még a 360-on sem kifejezetten ez mehet, hanem valami nagyon hasonló.
A multkor viszont olvastam egy interjút, amiben az AMD egyik fejese nyilatkozta, hogy az R600-as fejlesztés nem ez első, hanem a 2. generációs DX10-es VGA processzoruk, lévén az első generációs az XBox360-ban dolgozik
Ja, pont most akartam írni, hogy én betettem egy videót. Ha jól látom, ott egy elosztóval/átalakítóval(?) játszik a srác, amibe beköt egy billt meg egy egeret és az eloszt izé kábelét pedig behejezi a Boxba. Így csak egy kábel kap a gép. Mint ha kontrollerrel nyomnád.
Igazatok van! Az a neve hogy xfps 360 és kb 16 rongy, most már biztos hogy veszek egy 360-t! Nekem csak az a fránya gamepad volt a gondom a konzolokkal.
Ja, pont most akartam írni, hogy én betettem egy videót. Ha jól látom, ott egy elosztóval/átalakítóval(?) játszik a srác, amibe beköt egy billt meg egy egeret és az eloszt izé kábelét pedig behejezi a Boxba. Így csak egy kábel kap a gép. Mint ha kontrollerrel nyomnád.
Igazat adok az előttem szolómak , valamikor ősszel jön ! Én nem várnék addig a helyedbe , én idén februárban vettem meg de bánom , hogy nem előbb ! Király cucc , és a játékok hozzá , Gow, Dead Rising, Lost Planet, Graw 2, Cod 3, Pgr 3, Crackdown, és amik jönnek hamarossan Forza 2, The Darkness, Colin dirt !
Én is Elitet akartam de én azt olvastam ,hogy ősszel kerűl európában a boltokba. Bár nem vennék rámérget.
Ezért sem vártam meg az Elitet. ( Meg azért is mert türelmetlen vagyok )
xbox 360-nál a core system és a premium systemnél teljesen más az alapgép?
teljesen egyezik a 2 alapgép , csak a felszeretségük különböző leirom röviden
core system: egy komponens kábel , egy vezetékes controller, táp, és az xbox 360
premium system: 20gb-os vinyó, vezeték nélküli controller , táp , headset, hdtv kábel , internet kábel, és egy dvd távirányító
ja és mind kettő csomaghoz jár ingyen 1 hónap gold live
nagyjából ennyi , de az alapgép egyezik semmi hardveres különbség NINCS csak annyi hogy a xbox 360 premium system tetején van egy leszedhető 20 gb-os vinyó , ennyi
ŰDV
az XBOX 360 vagy a PS3,PS2 lehet csatlakoztatni LCD monitorhoz??
merr szerintem jobb képe lehet mint egy sima tv nek
Lehet. X360-nál VGA kábel kell (van gyári), PS3-nál HDMI/DVI átalakító szükségeltetik hozzá. PS2-re én egyszer leltem a neten egy árva képet VGA kábelről, aztán setöbbet. TFT monitornál mindkét géphez célszerű 16:9 arányú panelt beszerezni, ugyanis a játékok nagyja csak ezt támogatja, ami a: összenyomódik a kép a monitoron vagy b: középen fog megjelenni a játék egy "csíkban", mintha 720p-s HD filmet játszanál le.
Megvetem! Nagyon jó! Még csak 3 játékom van rá de azok nagyon jók! A CoD3 a Crackdown meg a Gears of War. A legjobb a Gears of War föleg ha Split-scren-ben játszuk a a storyt! Nagyon hangulatos végig harcolni magad a történeten a jó baráttal!
Egyedül is nagyon nagyon hangulat-os a story de 2ten egyenessen kiváló!
A Crackdown is jó. Egész jól tartok benne.
Hello!
Meg szeretnék kérdezni egy szakértőt hogy mennyibe kerül a legolcsóbb X-Box 360? Csak mert az 576.hu-n volt 69. 999 Ft.-ért is, meg 100. 000-ért is. Melyik mit tud? Melyiket ajánlatosabb megvenni? Előre is köszi!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.