Hali! Na szóval ez a kérdés mindenkinek szólna! Akarnék venni egy xbox360-at, csak az a gond hogy MO-n egy kicsit drága! Az eggyik Pc Guru-ba olvastam hogy az eggyik olvasó nem tudott vásárolni MO-n egy játékot és Ti a game.net című weblapot ajánlottátok! Na most én innen akarnék venni egy xboxot mert itt sokkal olcsóbb! És ezzel az oldalllal várnék vissza jelzésket! Gondolok itt arra pl: hogy mennyiért szállítják házhoz ill. mennyi idő. Hogy kell fizetni (bankárty vagy a futárnak)? Ja igen és hogy más országokba is (jelen esetben MO-ra) szállítanak cuccot? Köszi a választ! Hali!
Na,itt jó helyen van a hsz .
Most engem is érdekel a dolog,mert ez ténleg olcsó.Wii 47 rongy,Xbox 360 70 rongy stb.
Én is kíváncsi lennék az infokra.
Hali! Na szóval ez a kérdés mindenkinek szólna! Akarnék venni egy xbox360-at, csak az a gond hogy MO-n egy kicsit drága! Az eggyik Pc Guru-ba olvastam hogy az eggyik olvasó nem tudott vásárolni MO-n egy játékot és Ti a game.net című weblapot ajánlottátok! Na most én innen akarnék venni egy xboxot mert itt sokkal olcsóbb! És ezzel az oldalllal várnék vissza jelzésket! Gondolok itt arra pl: hogy mennyiért szállítják házhoz ill. mennyi idő. Hogy kell fizetni (bankárty vagy a futárnak)? Ja igen és hogy más országokba is (jelen esetben MO-ra) szállítanak cuccot? Köszi a választ! Hali!
Gabriel: Kösz. Megpróbálom.
Gpety: 800x600ban, ami bőven elég, lévén nem olyan közelről nézed, mnt a monitort.
De, ha a TVd 50Hzes és egy csak PAL 60Hzes játékkal játszol, (pl Geras of War) és be tudod állítani a Pal Settingsnél a 60Hzet (magyarán a TVd eggyáltalán bírja azt) akkor visszaveszi a felbontást 640x480ba.
Köszi a választ (a 640x480 nem valami sok, sőt..-igaz a 800x600-sem az igazi.) Én egyébként még alacsonyabb értékekre gondoltam, úgy tudtam, hogy a szabványos TV műsorok a 800x600 alatt vannak
Gabriel: Kösz. Megpróbálom.
Gpety: 800x600ban, ami bőven elég, lévén nem olyan közelről nézed, mnt a monitort.
De, ha a TVd 50Hzes és egy csak PAL 60Hzes játékkal játszol, (pl Geras of War) és be tudod állítani a Pal Settingsnél a 60Hzet (magyarán a TVd eggyáltalán bírja azt) akkor visszaveszi a felbontást 640x480ba.
Kicsit off: Valaki vásárolt már a Depo.hu? Mert én nem tudok rámenni a vásárlás gombra. Ötletek?
On: Hol tudok még viszonylag olcsón 12 hónapos live cardhoz jutni? Mert a KonzolStudióban 16 rugó, a depóban meg 13, de ott meg nem tudok vásárolni. Valaki segítsen pls!
Bizzer!- te 1 önfejű, gondolkodásra lusta lény vagy, nekem is 360- am van, de ps3- párti vagyok, egy olyan gépet nem sz..nék le, amiről olyan dolgokat olvastam, hogy: itt jöhetne a litánia, tájékozódj, ez a kulcsszó, abszolút nem értesz hozzá, nyugi én se, olvasgatok, 576 konzol, internet stb, katalógusok esetleg.
Bocs azt hiszed én nemjártam utána?Lehet hogymár "csak" 130,000 forint de szerintem még mindig drága mert lényegében az xbox veri őt!A PS3 csak a a 7magos processzor miatt lesz nextgen grafikája meg gyengébb az xboxnál ami egy kb másfél-egyévvel későbbi konstrukcióban kicsit égő.
Off:lamaur te légyszíves ne beszéljél velem ilyen hangnemben!Rendben?!
Azt szeretném kérdezni ,hogy össze lehet e kötni egy Xbox360-at és egy Pc-t (persze nem játszani) azért ,hogy a pc-n keresztül tudjak az Xbox360-on netezni? Szal meglehet csinálni? Ha igen akkor ,hogy kell össze kötni milyen kábelel?
lőre is kösz a segítséget.
Nekem mellesleg kivan cserélva a hűtő az Xboxban. Remélem ez jótet tesz neki és nem fog elromolni.
Ti olvastok vmilyen konzolos újságot? Én igen 576 konzolt. Régen nem csíptem őket de most már nagyon csípem őket.
Hali !
Javítás:
PS3 gép (EU,újonnan): 130ezer
PS3 játékok (bármi): 9-13ezer
Bizzer!- te 1 önfejű, gondolkodásra lusta lény vagy, nekem is 360- am van, de ps3- párti vagyok, egy olyan gépet nem sz..nék le, amiről olyan dolgokat olvastam, hogy: itt jöhetne a litánia, tájékozódj, ez a kulcsszó, abszolút nem értesz hozzá, nyugi én se, olvasgatok, 576 konzol, internet stb, katalógusok esetleg.
Hát nem aztmondom hogy sz@r a ps3,hanem csak azt,hogy aránytalanul drága.160 ezer forint egy olyan konzolért mely grafikában nemis,de szolgáltatásban valamennyire elveri az xbox360-at.Az európai verzió pedig nagy szívás,mert ugye volt benne egy chip amivel lelehetett játszani a régebbi játékokat.Nos ezt az okosok kiszedték belőle pedig nekem kellett vona mert van egy csomó ps2/1 es gamem.CSak ezért nemlett végülis ps3-am...
Bizzer ! Nekem is 360-am van ,de azért nem sz,roznám le a PS3-at ! Viszont a fél éves 360-am már szervízben van , érdekes nem ? Én ha minden jól megy karácsonyra meglepem magam eggy PS3-al , és kiderítem melyik a jobb, és megosztom veletek az infót !
A nap ajánlata:
(azoknak,akik élvezni szeretnék a HD minőséget,de nincs otthon 200ezer a ruhás szekrény aljába rejtve...)
ASUS VW191S vagy VW192S
Ez a két monitor kiválóan mülködik az X360-hoz és igen kedvező árfekvésben vannak.
Kb. 45.000 forint mindkettő.
A moncsiknak TN+film paneljük van, 5millisec frissítéssel.
2db D-SUB aljzattal vannak ellátva,vagyis nem kötelező a PC-t ki-be bugdosni a hátuljába!
Kontraszt arányuk: 700:1 (191S) illetve 800:1 (192S)
Az OSD angol nyelvű és eléggé nehézkesen kezelhető,de megszokható.
3 év garival adják (a pixel-garira nem kérdeztem rá...)
Van két beépített hangszórójuk és gyönyörű éjjfekete kávájuk.
(Talán a PS3 mellett csinosabban fest,de azért egy X360 Elite is megteszi)
Egy gyors teszt erejéig kipróbáltam őket.
A PGR3 és GRAW lett futtatva.
Az előzetesen várt PéCé-s plasztikus kép helyett nagyon szép,élénk és éles képet adtak!
Ne feledjétek:
A monitoron való játékhoz elengedhetetlenül szükséges egy HD-VGA kábel. (3500 forinttól elérhető
Átalakító NEM szükséges hozzá,teljesen normálisan kell csatlakoztatni a megjelenítőkhöz.
Én egyből beleszerelmesedtem.
Asszem be is boltolok egyet és lecserélem a jó öreg SyncMaster 900p CRT-met.
Hát emberek asszem megvan mitkérek karácsonyraKérek egy 360-at.HDTV-nemkell(Van2 db itthon egyik 106 cm-es )Nagyon remélem hogy akkoris ilyen ütősnek fog számítani a graf.De igazából az olyan gamekm mint pl dirt(Sazr pc-re való optimalizálás)Gears of War(Ez meg csak úgy de nagyon tetszik)miatt fogok ilyet kérni.A ps3-meg nagy lett...
Teljessen ingyenes a dolog,mivel idén februárban vettem a gépet !A csomagfutáros srác nyugtatott, aszt mondta álltalában 2 hét szokott lenni , remélem nem lessz több mert hamarossan fönt van a Live-on a Bioshock demó !
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.