Ahoj!
Szeretném, ha az Xbox360 tulajok megosztanák velem a pozitív és negatív élményeiket.
Mennyire melegszk?
Jó játékok jelennek meg rá?
Jó a játékélmény?
Hogy zajlik az irányítás? Egy FPS/TPS-t mennyire lehet irányítani? Ezt legyetek szívesek egy kicsit részletesebben leírni!
Az alapcsomagban benne van a memóriakártya? Ha nem, anélkül nem is lehet menteni?
Adnak hozzá valami játékot?
Rá tudom kötni egy általános TFT/LCD monitorra?
Magyarországon be lehet szerezni azt az okos kis kütyüt amivel rá lehet kötni az egeret meg a billt?
Hangos?
Meg úgy egyáltalán megéri a pénzét?
A válaszoket előre is köszönöm.
A Microsoft bejelentette, hogy még az idén csökkenteni akarja az Xbox360 árát. 250 dollárra akarják csökkenteni, ami kb 55000 Ft. Ez már egész emberi ár egy konzolért.
Öccse!
Te már a PS3 fronton is bealáztad magad,a konzolok fikázásával. Unatkozol?
Menj szépen és próbálj ki egy konzolt,aztán térj vissza a PC-dhez aztán küzdjél vele sokáig.
Egészségedre.
De ha nem veszed még erre sem a fáradtságot,akkor mi a francnak rondítasz ide?
Persze már rég elkotródtál és vissza sem mersz nézni,nehogy meglásd,ahogyan lehúzzák rólad még a hetedik bőrt is !
Te GYÁVA !!!
Csak hogy tudd kisöcsi,, nem vagyok gyáva!!! Te viszont látom szeretsz kötegedni. Jobban tennéd ha elásnád magad mert az ilyenek teszik tönkre a társadalmat.Na csáá.
Yessss! Újra 100 ropinál drágább XBOX. Már alig vártam.
Na,ez se nekünk készült,az tutti.
Miért?
Aki elég nagy gémer ahhoz -vagy annyi pénze volt rá- ,hogy beruházzon egy nextgen gépre,már rég megtette és ő nem fog emiatt gépet cserélni.
Aki meg most vált konzol-generációtaz ,az -szinte biztos- nem a legdrágább kiszerelést szerzi be.
Maradnak azok az abszolut fanatikus gémere akik milliomosok is ráadásul.
Szerintem az ELITE-ből itthon jó ha eladnak száz darabot.
Megint egy olyan cucc,aminek örülhetünk - távolról.
Persze az itthoni igények nem tükrözhetik a nyugati keresletet a gép iránt.
Ám a tény,hogy újabb kiszerelésű X360-at dob piacra az MS, azt mutatja,hogy fut a szekér.
Hiszen van miből sakkozgatni és figyelembe venni az igényeket. És ez mindenképp üdvös !
Ja,és az ELITE kontrollerjén elég rusnya az a szürke rész. Miért nem lehetett full feketére csinálni az egészet ???
Valaki meg tudná mondani,hogy kell a Vampire Rain-ben életben maradni ? vagy hol találok komolyabb fegyvereket ,mert a pisztolyon kívül semmim sincs ,azzal meg gyorsan kinyírnak előre is köszi !
Tegnap megvettem a Karib Tenger Kalózait ! KÁR VOLT !!!!!!!!!! Annyirra felidegelős játék ,most nem tudom,hogy én csinálok e valamit rosszul de már kicsit unom ugyan aszt az ellenfelet 15xlegyőzni ! Leszúrom felkel ,eszt eljátszuk úgy kb 10 x és utánna nagy nehezen bead 1 ilyet ,hogy LT, X,Y na és akkor ki tudod úgy végezni ,hogy nem kel fel ,amúgy szép meg minden de nagyon türelmes embereknek ajánlom !( mikor jön már a darkness ?)
Hagy kérdezzem már meg,hogyha vennék 360-at ,akkor ahoz ügye nem szükséges HDTV csak az szebb képet ad??
És sima tévén is tisztán látszik minden??
Még annyi lenne,hogy érdemes-e megvenni?
Mikor várható(ha lesz)következő XBOX?
Előre is naon köszi!
SZERK: Látom,hogy azt írjátok,hogy jó hozzá Monitor is,de azért...
Shodoc írta:
És sima tévén is tisztán látszik minden??
Sajnos előfordulhat, hogy az apróbb betűs szöveget nem látod majd. De nézz utána, mert majdnem 100 % hogy monitorra is rá tudod kötni.
Akkor olyan,mint az első XBOX-hoz a VGA-BOX volt. 18.000 forintért kaptál egy borzalom ocsmány képet a monitorodra. És agyon volt kábelezve a cucc... Rettenet!
kérdésem lenne, hogy a konzolokhoz feltétlen kell HDTV? monitort nem lehet csatlakoztatni hozzá? vagy billentyuzetet?
Monitort lehet, és szép képet fogsz kapni vele, legalábbis a tesztekből amit olvastam ez szűrtem le. Viszont amennyire én tudom billentyűzetet nem ismer fel a box.
Meg amúgy sem kell feltétlen a HDTV, mert sima tv-t is rá lehet kötni, csak ott nem olyan szép.
Én 1szer a PS2-met rúgtam fel,mint a kiskakas a tyúksz*rt. A ToCA-Race Driver annyira kiidegelt és éppen egyedül is voltam otthon (zéró kontroll ) De túlélte szegény. Hát azóta én is vízszintesben (nem én,hanem a gép) nyomatom a gémet. Még jó,hogy a PC be van ásva az asztal alá/mögé. Mert már kapott volna az arcába néhányszor az tutkó!
Egyébként állítva vagy fektetve érdemesebb használni? Nálam fektetve volt, de amikor megfogtam az alját csodát éreztem és azt mondták hogy jobb a hűtás hogyha állítva van...
Hát én fektetve javaslom.Állítva hamarabb kikopik a meghajtó tálcájának a gumija nem beszélve arról hogy ha alapból gyári hibás akkor a szilikon paszta is hamarabb kifolyik a borda alól.Na meg persze állítva könnyebb leverni
Egyébként állítva vagy fektetve érdemesebb használni? Nálam fektetve volt, de amikor megfogtam az alját csodát éreztem és azt mondták hogy jobb a hűtás hogyha állítva van...
Általában ezt a boltban csinálják.A gyári ventillátor fordulatszámát emelik meg feszültségemeléssel.Elég hangos lesz tőle a gép, de sztem megér annyit mintsem hogy leégjen.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.