OFF
shodoc: remélem ezzel nem fogod kirobbantani újra a konzol vs. PC háborút Én maradok a PC-nél, bár elfogadnék egy X-BOX-ot is(persze csak ingyen ) Szóval PC For Ever!
jedimaster írta:
OFF
shodoc: remélem ezzel nem fogod kirobbantani újra a konzol vs. PC háborút Én maradok a PC-nél, bár elfogadnék egy X-BOX-ot is(persze csak ingyen ) Szóval PC For Ever!
jedimaster:Ezt azért nem úgy kell érteni,hogy PC ellenes,"faj gyűlölő" lettem.
Ezt csak azért említettem meg,mert úgy álmodozznék egy olyan szerkezetről ami mindent visz AKADOZÁS NÉLKÜL és FULL GRAFON 19** szor 1*** nemtom hanya HDTV-n játszani.ügye megértetek.
OFF
Valaki meg tudná mondani,hogy a Forza Motorsport 2-ben mekkora az elérhető maximális szint (most 20)és hány autóm lehet max (most 15)! előre is köszönöm !
Szintből minimum 40 van,de juthatsz még feljebb is.
9 ország 46 márkája,303 autó,21 pálya (ezek változatokkall együtt össz. 32), 90 event és 314 verseny.
Ki fog tartani egy darabig.
Kirrrrrály a game,de nálam egy szinten van a PGR3-al.
De csak azért,mert nagyon hajaz az első részre,amit kb. a felénél meguntam. Pfff.....
Valaki meg tudná mondani,hogy a Forza Motorsport 2-ben mekkora az elérhető maximális szint (most 20)és hány autóm lehet max (most 15)! előre is köszönöm !
aha
gondolom nem hdtv minőség de jobb mint egy sima tv-n
amugy playstation3 mat is rá lehet kőtni mintorra lcd re?
illetve ps3 és xbox360 játékokat lehet majd magyarositani?
battlefield írta:
aha
Hát a 70-100 centis képátlót nem tudja pótolni, az biztos. De ha úgy vesszük, a HD minőség abban(is) nyilvánul meg, hogy jóval magasabb a felbontása (1920x1080 ill. 1280x720),mint a hagyomás TV-é, akkor CRT-ben is találhatunk olyan monitort aminek ilyen magasabb a felbontása. Bár az 1920-as elég ritka(és drága).
aha
"Gyárilag" nagyritkán csak akad majd egy-két gáma amit a fejlesztők magyarítanak,ha a kiadó jónak látja,gondolom. (Pl néhány EA játék,vagy hazai fejlesztés esetleg)
A többi meg véleményem szerint már a WAREZ témába tartozik, ami -sajnos- már erre a gépre is megoldott.
Aztán csak kieszelik a dolgok mikéntjét előbb-utóbb az arra hivatott "ügyes" emberkék.
(mint pl. a sima XBOX esetében,amire már van vagy 50 honosított cucc,ha jól láttam).
aha
űdv
az XBOX 360 szép képet add mondjuk LCD monitoron mert5 rá lehet kőtni
vagy CRT monitorn játék kőzben?
Az itt lévőcikk szerint a CRT monitoron sokkal jobb képet ad a box, mint akármilyen LCD-n, leszámítva, hogy sajnos a CRT-k kevésbé tesznek jót a szemnek, mint társaik.
Szerintem most még csak a legvérmesebb és leggazdagabb PS fanok veszik a 3-ast. Nem hiszem,hogy gyorsan tömegterméké válik. Én pl. annak idején nem sokkal a gép megjelenése után vettem PSX-et,DREAMCAST-ot,NDS-t,meg PS2-t és PSP-t is. Mindegyiket az 576-nál. De azokért már akkor "sorokban" álltak a népek,most meg nem igazán kapkodják a 160.000-es fekete dobozkákat. Szerintem a mi mai fogyasztó társadalmunknak nem való még egy ilyen termék. Az X360 pedig VAN OLYAN JÓ,mint a jelenlegi PS3,ha nem jobb! Persze,nyilvánvalóan a SONY marketing-gépezete előbb-utóbb felfalja az X-et,de addigra már biztosan kiépül egy jóval vastagabb réteg az MS pártján,akik elviszik a hátukon a 360-ast még jó sokáig.
Nem mondom,a PS3 nyitócímei közt is akad pár finom falat (Motorstorm,F1,Resistance) ami exkluzív cucc,de csak ezért szerintem botorság ennyi pénzt kiadni.
1-2 gondolat ! senkit nem akarok befojásolni ! 1 komám az 1-ik 576 boltban dolgozik a sok közül , megyek hozzá , hogy adjon 1 jó kis bunyos játékot xbox-360-ra , és látom a következőt ! 1 dobozba rak bele 3 original doboz ( konkurens gépet , és így szól )" ezeket most vissza küldöm mert a kutya sem veszi , és mondtam nekik , hogy küldjenek helyette box-ot , mert aszt viszont úgy viszik mint a cukrot ! No coment !!!!!!!!!
Szentem ezen az éven már megfog,de kitudja.
Már én is játszanék azzal.Jó lehet!
XBOX-on JÓ???
""Szentem ezen az éven már megfog,de kitudja.
Már én is játszanék azzal.Jó lehet!
XBOX-on JÓ???""
IGEN! a Gears of War xbox 360-on nagyon , de nagyon jó
lehet h páran unalmasnak tartják azt a fedezékből fedezékbe játékmentet , de nem unalmas , jól el lehet vele játszani , leglábbis xbox 360-on PC-n nem tudom miylen lesz
off Öcsém,ezzel bekerülsz a világ nem tom hanyadik csodájába off
Ne hidd,hogy lesz.Elintézem vhogy,hogy vigyék feljebb az árát pár 10-sel,így még várhatsz
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.