Hah !
Néztél már sima tévéműsort HD-READY LCD tévén ?
Úgy 200 körül olyant kapsz.
Elmosódott,hangyás kép,inkorrekt színek.
OCSMÁNYSÁG !!!!
Persze vehetsz fél milláért "majdnemfull-hádé" cuccost,vagy mégtöbbért totálmindenttudós-tuttikafát.Az talán(!) szép lesz.
Én mindenképp a plazmát javaslom,mert nagyon jön le az ára és rendkívül kiforrott technológia.
Az LCD meg még csak gyerekcipőben jár.
Mindenféle trükköt be kel építeni a panelokba,hogy élvezhető képet adjanak.
Az áruk meg közben az egekig ér...
Köszike a segítséget!
Jó lenne a 19" TFT csak az a baj vele, hogy sokat szoktunk
splitscreenen játszani és ahhoz kicsi lenne, meg nem csak
játékra kellen!!
Lehet Plazmánál maradok!!
Akkor az ilyen HD ready-is 120000ft környéki tv-ék nem
lesznek jók???
Néztél már sima tévéműsort HD-READY LCD tévén ?
Úgy 200 körül olyant kapsz.
Elmosódott,hangyás kép,inkorrekt színek.
OCSMÁNYSÁG !!!!
Persze vehetsz fél milláért "majdnemfull-hádé" cuccost,vagy mégtöbbért totálmindenttudós-tuttikafát.Az talán(!) szép lesz.
Én mindenképp a plazmát javaslom,mert nagyon jön le az ára és rendkívül kiforrott technológia.
Az LCD meg még csak gyerekcipőben jár.
Mindenféle trükköt be kel építeni a panelokba,hogy élvezhető képet adjanak.
Az áruk meg közben az egekig ér...
Én a PANASONIC plazmákat vagy a SAMSUNG elcédéket javaslom. De személy szerint inkább plazma. Ne dőlj be a sok reklám-kamunak az LCD tévékről !!!
Ha viszont csupán játszani szeretnél rajta,akkor inkább egy 19colos TFT legyen a te választásod.
Olcsóbb jóval,mint a böhöm panelek és gyönyörű képet adnak az X360-adhoz. Igaz,kell egy átalakítót boltolnod hozzá,ami potom pénzből megvan.
Ám ha nem csak gémelsz és van zseton is rendesen a háznál (ugy 200k körül gondolkozz!),akkor -mint fentebb írtam- válassz egy PANA plazmát.
Álomszép képe van és nincs késése sem,mint az olcsó LCD-tévéknek.
Bazzeg, így leszólni az LCD TV-ket. xD Kicsit erős túlzás...
Helló!
Tudna vki egy jó HD tévét ajánlani x360-hoz, ami árban is elfogadható???
82cm körül!!
Szeva! Én a JVC márkának a 82 cm-es LCD TV-jét választottam. Ez kurv@lopótöka. Mellesleg 200 környékén simán meglehet kapni. Figyelj oda a válaszidőre! 6 MS a lopótöka, illetve attól kevesebb.
Bazzeg még lopótök xD Erre átírta a "f@sza szót xDDDDD (szerkesztve xD)
Én a PANASONIC plazmákat vagy a SAMSUNG elcédéket javaslom. De személy szerint inkább plazma. Ne dőlj be a sok reklám-kamunak az LCD tévékről !!!
Ha viszont csupán játszani szeretnél rajta,akkor inkább egy 19colos TFT legyen a te választásod.
Olcsóbb jóval,mint a böhöm panelek és gyönyörű képet adnak az X360-adhoz. Igaz,kell egy átalakítót boltolnod hozzá,ami potom pénzből megvan.
Ám ha nem csak gémelsz és van zseton is rendesen a háznál (ugy 200k körül gondolkozz!),akkor -mint fentebb írtam- válassz egy PANA plazmát.
Álomszép képe van és nincs késése sem,mint az olcsó LCD-tévéknek.
Altair1: Tudtommal nincsen classic. Amire te gondolsz az az Arcade. Nem minden esetben jobb. A legnagyobb különbség az, hogy a Premium-ban van egy 20 GB-os winyó.
Ugyanúgy mind a kettőben van wireless (vezetéknélküli) kontroller. Az ár pedig....
Arcade (elméletileg) 70k (én mondjuk még sehol nem találtam ilyet magyar boltban)
Premium 80k ha olyan helyen veszed.
Én a Premiumot ajánlom. Ohh.. és még egy. A Premiumhoz jár 1 havi live (gold).
szóval ha akarod használni az internet adta lehetőségeket akkor Premium, de ha nem akkor Arcade.
Van hozzá vmi kütyü,ami átalakító vagy mi.
Azzal csatizhatod a pécés eszközöket (bill+egér).
De sajna most a neve nem ugrik be...
Amgy nincs valami jó véleménnyel a jónép róla.
Gondolom FPS miatt kéne a cucc.
Vagy stratégia? (LotRftME 2. vagy C&C 3.)
Igazából az a szitu,hogy a konzolra készült/átportolt gamékat -amik normál esetben pécén erősen kívánják az egeret és párját- a kontrollerekre optimalizálják. Ezeket a cuccokat direkt a joy-jal való célzáshoz igazítják,ami gyakorlatilag jóval pontatlanabb megoldás,mint az egérrel való precíziós célozgatások.
Mindebből tehát az szűrhető le,hogy ha bevállalsz egy X360-at (nagyon jó döntés!),akkor nyugodtan maradhatsz a kontrolleres lövöldözésnél. Hidd el,pár óra alatt simán belejössz. És a joy flipper-gombjai (L-R ravaszok) még külön plusz fílinget is adnak a gologhoz. Tiszta olyan,mintha egy stukkert sütnél el,nem csak a Mouse-L gombot építed az asztalba...
Maradj nyugodtan az x360 mellett és használd a jó öreg kontollert.
Én pl. a Pariah-t nyomtam végig előbb XBOX-on,majd PC-n és ég/föld a különbség.
De említhetném a BLACK-ot,amivel XBOX-on szenzációs volt nyomúlni,haverom meg idegbajt kapott a PS2-es egér-billentyűzet küszködéstől,amit pont emiatt vett.
Más kérdés,hogy pl. a Killzone meg azzal ment jobban...
Több fórumba is megkérdeztem a dolgot ,és mindenki kb ezt írta...úgyhogy akkor tényleg kontrollernél maradok majd.
Ui:Tenkjú veri mács!
Szerk:1 utolsó kérdés: Az usb-porton keresztül lehet kormányt használni?(ami elvileg pc-s)
Van hozzá vmi kütyü,ami átalakító vagy mi.
Azzal csatizhatod a pécés eszközöket (bill+egér).
De sajna most a neve nem ugrik be...
Amgy nincs valami jó véleménnyel a jónép róla.
Gondolom FPS miatt kéne a cucc.
Vagy stratégia? (LotRftME 2. vagy C&C 3.)
Igazából az a szitu,hogy a konzolra készült/átportolt gamékat -amik normál esetben pécén erősen kívánják az egeret és párját- a kontrollerekre optimalizálják. Ezeket a cuccokat direkt a joy-jal való célzáshoz igazítják,ami gyakorlatilag jóval pontatlanabb megoldás,mint az egérrel való precíziós célozgatások.
Mindebből tehát az szűrhető le,hogy ha bevállalsz egy X360-at (nagyon jó döntés!),akkor nyugodtan maradhatsz a kontrolleres lövöldözésnél. Hidd el,pár óra alatt simán belejössz. És a joy flipper-gombjai (L-R ravaszok) még külön plusz fílinget is adnak a gologhoz. Tiszta olyan,mintha egy stukkert sütnél el,nem csak a Mouse-L gombot építed az asztalba...
Maradj nyugodtan az x360 mellett és használd a jó öreg kontollert.
Én pl. a Pariah-t nyomtam végig előbb XBOX-on,majd PC-n és ég/föld a különbség.
De említhetném a BLACK-ot,amivel XBOX-on szenzációs volt nyomúlni,haverom meg idegbajt kapott a PS2-es egér-billentyűzet küszködéstől,amit pont emiatt vett.
Más kérdés,hogy pl. a Killzone meg azzal ment jobban...
Jah,a prémiumban van még egy mikrofonos-kábeles head-szett és egy Live Gold előfizu 1 hónapra ingyenesen!
Szóval a drágább cucc mindenképpen javasolt,ha feltétlenűl használni szeretnéd az XboxLive rendszert (AKARD !!!!!),ami naggggyon jó dolog!
Először is: AZ ÁRÁBAN.
A core-pakk kb. 20ezer forinttal kerül kevesebbe.
Miben tud többet a Premium-csomag?
A legfontosabb differencia azonban,hogy utóbbi tartalmaz egy 20GB-os winyót.
Erre kerülhetnek a játékállások mentései,multimédia tartalmak,letöltött játékok,stb.
Némi háttértárra amúgy is mindenképpen szükséged lesz,már csak a gamék állásainak kimentése miatt is.
Ha a Core-pakkot választod,akkor muszálj beszerezned mellé (külön,plusz kb.8-10ezer forintért !!!) egy memóriakártyát,melynek amúgy igen szűkös a mérete.
A Core csomagban vezetékes kontroller lapul,míg a Premium-ban wireless (vezeték nélküli).
A Core dobozában csak komponens kábel van mellékelve,a tévével való összekötéshez,míg a fejlettebb géphez HD kábelt adnak.
Már megjelent az Xbox 360 Arcade csomag ami a coret váltja fel. Ha jól emlékszem ugyanolyan áron. De ami benne lesz: vezetéknélküli joy, 5 arcade játék. Régebben volt valamilyen hír a Pro csomagról ami a Premiumot váltja fel de eddig semmi hivatalos nincs róla.
Az X360 kompatibilis játékok listáját megtalálod az X360 hivatalos honlapján !!!
Mert -sajna- a nextgen gép nem 100%-ban játsza le az ÖSSZES előző generációs cuccot.
Ez van.
De a lista "napról-napra" bővül. Nézz utánna,a MKRMAGEDDON -nal mi a szitu...
Megnyugtatlak, hogy az xbox36O viszi az xbox játékokat, de fordítva nem 1OO%
Ki tud bármit arról, hogy ki-e jön konzolra (gondolok most az xBox-ra) a Warhammer 4OOOO bármelyik kiadása, pl. a Warhammer 4OOOO Dawn of War2, esetleg a W 4OOOO DoW-Soulstorm, vagy bármelyik másik (régi/új mindegy)?
Hehe. Elolvastam az első két sort és már derültem is.
Jó, a proci kevesebb hőt ad majd le. Jó, kevesebbet fog fogyaztani. Jó, olcsóbb az előállítása.
Csak egy a baj vele: azon kívűl, hogy olcsobb lesz a box, a nagyobb problémák nem fognak megoldódni. A melegedés eddigi fő okozója a GPU volt és NEM a CPU. Tehát kb. annyit fog érni mint, halottnak a csók. Rátesznek egy plusz hűtőbordát, mint az Elitben, de a leadott hőt még mindíg nem tudja rendesen kiadni magából, így az ott marad a házban. Később meg majd kiad a Microsoft egy új boxot, amiben már a GPU is 65nm, csak hogy egyre több oénzt gomboljanak le az emberekrő.
Nekem is boxom van és szeretem, de ez nem azt jelenti, hogy a Ms efféle ármánykodását szeretem. Ez nagyon dühítő.
Még valami: Az első szériás Elitekkel kb annyi baj van, mint az első szériás boxokkal volt, annó. Valami még csak be sem indult, szóval óvatosan!
Sziasztok!
Tudtoke olyan programot mondani ami az xbox jatekokat elinditja(vagy atalformaja) a szamitogepre.
Elore is kosz!!
Hehe. Elolvastam az első két sort és már derültem is.
Jó, a proci kevesebb hőt ad majd le. Jó, kevesebbet fog fogyaztani. Jó, olcsóbb az előállítása.
Csak egy a baj vele: azon kívűl, hogy olcsobb lesz a box, a nagyobb problémák nem fognak megoldódni. A melegedés eddigi fő okozója a GPU volt és NEM a CPU. Tehát kb. annyit fog érni mint, halottnak a csók. Rátesznek egy plusz hűtőbordát, mint az Elitben, de a leadott hőt még mindíg nem tudja rendesen kiadni magából, így az ott marad a házban. Később meg majd kiad a Microsoft egy új boxot, amiben már a GPU is 65nm, csak hogy egyre több oénzt gomboljanak le az emberekrő.
Nekem is boxom van és szeretem, de ez nem azt jelenti, hogy a Ms efféle ármánykodását szeretem. Ez nagyon dühítő.
Még valami: Az első szériás Elitekkel kb annyi baj van, mint az első szériás boxokkal volt, annó. Valami még csak be sem indult, szóval óvatosan!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.