Köszi nektek.
Esetleg nem tudjátok, hogy valami általános számitástechnikai üzletben is lehet ilyet kapni vagy csak ebben(pesten) mert én vidéki vagyok(szombathely.)
Esetleg nem lehet hogy a Media m*rkt-ban is van ilyen cagy hasonlokban, ami az egész országban van?
szerk: Ja és láttam ezt a videot:
http://www.youtube.com/watch?v=J792tUkz8xM&feature=related
esetleg ez egyszerübb talán még olcsobb is ilyet nem lehet találni Magyarországon???
Hd VGA kábel kell hozzá.
Ez a vga kábel egy kompakt kis utángyártott cucc (ergó sokkal olcsóbb és ugyan olyan jó mint a microsoftos) amin még a hangszósoknak, fülesnek is van kimenet.
Milyen kábeleket kéne szereznem hogy össze tudjam kötni az xbox 360-at a monitorommal?
Tudom, hogyha visszanéznék egyböl választ kapnék de ez nagyon fontos lehet
és ha lehet minél pontosabban irjátok le mit kéne vennem hozz.
Segítségeteket előre köszönöm.
Ja és hogy ezeket hol tudom a legkönnyebben beszerezni.
LG 32LC51R
LCD TV (HD ready) New XD Engine 16:9 formátum képátló: 32", 82 cm kontrasztarány: 800:1 fényerő: 500cd/m2 felbontás: 1366 x 768 pixel válaszidő: 5ms megjeleníthető színek száma: 16, 7 millió látószög....
Például ez egy rohadt jó TV én nem találtam 100k alatt de neked hátha sikered lesz.
Na mind1 akkor ez a monitoros dolog nem jön össze.
Megint lenne egy kérdésem
Mien lcd tv-t ajánlatok a boxhoz?
Nekem jó valami kis méretű is csak nagyobb legyen azért mint a 19"-os monitorom, ja meg 16:9-es legyen, meg a legolcsóbb lehetőleg
Apámék Samsungján már prószáltam, és k***a jó! De hát az már valami ba**ott nagy tv, igaz nem ien hiper szuper vékony mint a tisztasági betét Végül is inkább csak sík képcsöves, bár már 5-ször vólt szerelőnél az a tv és most utóljára is csak képcsövet cseréltek benne a samsungosok, na mindegy bocs az off-ért
Ja és a keret max oan 100.000 ft, de jó lenne 50 környéke is
A SquareTrade felmérése szerint a konzol meghibásodási aránya alig magasabb 16% nál.
A független cég tanulmánya alapján elmondható, hogy az Xbox360 meghibásodási aránya 16.4 %.
Hali!
Köszönöm a válaszokat, naggyából meg tudtam mindent amit akrtam.
De lenne még egy kérdésem
Én a monitoromon nyomatom a boxot is úgy mint a pc-met, (persze vga kábellel megy a box) csak itt az a gondom hogy nem tudom egyszerre a kettőt nézni rajta, már mint úgy hogy egy gomb nyomásra válthatnék a vga és a dvi bemenet között.
Próbáltam az ati dvi/vga átalakítójával de sajnos sikertelenül, amúgy a monitorom (nem kiröhögni ez is drága vólt akkoiban )egy Yakumo TFT 19 XF8 amin tehát van vga és dvi bemenet is(vagy minek mondják azt). Próbáltam utána járni a monitor hivatalos oldalán de ott semmit se találtam, de még a kézikönyvben sem vólt lényegében semmi róla
Ha tudnátok segíteni azt nagyon meg köszönném! Addig is maradok a kábel váltogatásoknál, egyszer pc egyszer box
Csáó!
Segítséget szeretnék kérni ti mint xbox-osok
Nekem nagyon teccik az összes játék amivel eddig xbox 360-n jáccottam
Nah most valahonnan tudnátok adni egy címet ahol esteleg használtan tudnék venni??
Hali!
Köszönöm a válaszokat, naggyából meg tudtam mindent amit akrtam.
De lenne még egy kérdésem
Én a monitoromon nyomatom a boxot is úgy mint a pc-met, (persze vga kábellel megy a box) csak itt az a gondom hogy nem tudom egyszerre a kettőt nézni rajta, már mint úgy hogy egy gomb nyomásra válthatnék a vga és a dvi bemenet között.
Próbáltam az ati dvi/vga átalakítójával de sajnos sikertelenül, amúgy a monitorom (nem kiröhögni ez is drága vólt akkoiban )egy Yakumo TFT 19 XF8 amin tehát van vga és dvi bemenet is(vagy minek mondják azt). Próbáltam utána járni a monitor hivatalos oldalán de ott semmit se találtam, de még a kézikönyvben sem vólt lényegében semmi róla
Ha tudnátok segíteni azt nagyon meg köszönném! Addig is maradok a kábel váltogatásoknál, egyszer pc egyszer box
Hali!
Tudtok ajánlani egy jó oldalt amiben van a box-ok hardveréről is is valami okosság, amiből többet tudnék meg a konzolomról?
És egy újságot ami konzolos? Van olyan konzolos újság amihez van dvd?
Előre is köcce!
http://hardware.teamxbox.com/articles/xbox/1144/The-Xbox-360-System-Specifications/p1 ha valaki keresné még mit tud az Xbox360
Hali!
Tudtok ajánlani egy jó oldalt amiben van a box-ok hardveréről is is valami okosság, amiből többet tudnék meg a konzolomról?
És egy újságot ami konzolos? Van olyan konzolos újság amihez van dvd?
Előre is köcce!
Hali!
Megvettem vasárnap az x-box 360-at a Szombathelyi Media Marketben
Sajnos Itt Zalaegerszegen eggyetlen üzletben se találtam még a tescoban sem, egyedül az intersparban vólt ps3, de mondom nekem az nem kell inkább boxot veszek.
Lenne egy pár kérdésem is:
1. Hogyan tudok zenét rakni a box merevlemezére? Próbálkoztam valamivel csak nem jött össze az a baj
2. A premiumot vettem meg amihez kaptam két játékot is, a kérdésem itt most az lenne hogy melyik szériából van a gép már mint úgy hogy a meghibásodási esélyeim mekkorák? A gyártás dátuma: 2006.07.11
3.Ebben a vezeték nélküli kontrollerben mennyi ideig bírják az elemek amiket gyárilag hozzá adtak? És miből tudom meg ha merül?
4. Hogyan legyen a gép, állva vagy fektetve? Hogyan szellőzik jobban?
5. Tudtok valami oan helyet ahol tudok hozzá letölteni demókat meg miegymást? Az x-box Live-t megcsináltam, ott már töltöttem is le pár cuccot, csak így pc-n valahogy kényelmesebb lenne.
Na eggyelőre ennyi, remélem tudtok válaszolni, és bocs a sok kérdésért meg minden
Előre is köszönöm!
Csáó!
Big Slim 19:
1: Ha összekötöd a számítógépeddel akkor rá lehet tenni.
2: Zephyr gyártástechnológiájú a géped, ez nem baj mivel az újaknak sem tökéletes a hűtésük. Ha huzamosabb ideig játszol (pl.: 4 óra fölött) miután befejezted a játékot hagyd a Dashboardon még hűlni egy fél óra-órát.
3: Változó általában 20-21 óra üzemidő. Ezt meg lehet nézni ha megnyomod az Xbox gombot. Ha lemer a konzol leállítja a játékot és kiírja hogy "Please reconnect the controller".
4: Fektetve. Az előző hsz-emben leírtam hogy miért jobb így.
5: Le lehet szedni különböző helyekről de nem éppen legális.... Használd szépen a Live-ot.
Hali!
Sajnos Itt Zalaegerszegen eggyetlen üzletben se találtam még a tescoban sem, egyedül az intersparban vólt ps3, de mondom nekem az nem kell inkább boxot veszek.
1. Hogyan tudok zenét rakni a box merevlemezére? Próbálkoztam valamivel csak nem jött össze az a baj
2. A premiumot vettem meg amihez kaptam két játékot is, a kérdésem itt most az lenne hogy melyik szériából van a gép már mint úgy hogy a meghibásodási esélyeim mekkorák? A gyártás dátuma: 2006.07.11
3.Ebben a vezeték nélküli kontrollerben mennyi ideig bírják az elemek amiket gyárilag hozzá adtak? És miből tudom meg ha merül?
5. Tudtok valami oan helyet ahol tudok hozzá letölteni demókat meg miegymást? Az x-box Live-t megcsináltam, ott már töltöttem is le pár cuccot, csak így pc-n valahogy kényelmesebb lenne.
Na eggyelőre ennyi, remélem tudtok válaszolni, és bocs a sok kérdésért meg minden
Előre is köszönöm!
Csáó!
Hát nem biztos hogy elromlik nem lehet belelátni a gépbe mikor romlik el de ez még nem ajó széria 2007.08 vagy 09 azoknak már jó hűtése van. Fektetve használd minden képp. Demókat egyszerűen leszede rárakod usb-re és rá húzod a winyóra. Ennyi lenne.Amúgy Live on is vannak jó demók és nagyon gyorsan jönnek.
Sliv linkje nem a túlmelegedést jelzi, hanem a karcolódott lemezt. Sokan nem értik hogy hogyan tud egy lemez megkarcolódni amikor a boxban van. Elmondom: Ha állított helyzetben van a box és egy kicsit megbillentik akkor a benne lévő lemez kimozdul a tálcából és mivel elborult benne a lemez a sugár nem látja rendesen ezért úgy írja ki mintha karcos lenne. Ezért is érdemes beletetetni egy olvasó fejegységet, akkor már nem lesznek ilyen gondok. Az Ultimate verziós boxban már alapból benne lesz.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.