Jobb bizony,nekem van mindkettő,de a PS3-mal még nem volt gondom,meg akiket ismerek se,az X-meg már háromszor is rosszalkodott nekem,legutóbb bepirosodott-ugye Ide ,elméletileg holnap jön vissza mikróéktól,bevallom azért hiányzik
Jaja semmi sem lehet tökéletes. Nekem már ma visszajön
Jobb bizony,nekem van mindkettő,de a PS3-mal még nem volt gondom,meg akiket ismerek se,az X-meg már háromszor is rosszalkodott nekem,legutóbb bepirosodott-ugye Ide ,elméletileg holnap jön vissza mikróéktól,bevallom azért hiányzik
Mennyire gyakran romlik el?? Mert most írtad ,hogy szervízben van.
Ez az elhelyezéstől függ, hogy mennyire tud szellőzni. Ha szeretnél venni boxot érdemes bevinni hűtésmódosításra és beletetetni egy Overcool modot, így már nagyon-nagyon kicsi a valószínűsége, hogy elromlik. Ám így elveszíted az MS garanciát.
Sziasztok.
Gondolom ti is tudjátok ,hogy meg jelent a GTA 4 és emiatt érdeklőd a néz ,hogy a három XBox 360 között mi a különbség.
Azaz van a Xbox 360 Arcade aminek 256 MB-s memória kártyája van ha jól tudom. Ezen kívül ugyna olyan a grafikája mint a Prémiumnak??
Van akkor az alap Xbox 360 20 GB-s vinyóval ez rendeben van.
És akkor van az elit aminek kicsit szebb grafikája és 120GB a vinyója.
Ezen kívül valami fontosban különböznek?? Ja és Magyarországon van Live Rendszer??
A grafikai magok ugyanazok mindegyikben, csak az Elit-ben van HDMI port ez olyan amilyen inkább nem részletezem. Mo.-n nincs Live sajnos. Csak a tárolókapacitásban különböznek.
Valaki próbálta már a catch fájlok törlését a HDDről?
Próbáltam, marha egyszerű:
1.System fül, memory opció
2.Kiválasztod a vinyót nem A-t nyomsz rá, hanem Y-t
3. X,X, LB,RB,X,X
4. Yes-re nyomsz és már törölte is!
Nyugi mentéseket nem törli és minden más is megmarad.
Köszönöm a válaszod.
üdv dömigery
akkor meg és veszek kezdésnek tv tunert.
Először is szívesen.
Másodszor: EMBER!!!!!! miért akarsz te venni a box miatt kártyát???????????? Van hozzá VGA csatlakozó is!!!!!!
szerk.:
raikoh:
A Console C.-ből (nem reklámozok ám ) hívtak és mondták hogy kész van. Már csak fel kell menni érte. Majd szentelek ennek egy blog bejegyzést. Az én Dark Sector-omon meg már pókhálók vannak
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.