Az újabb típusú gépeknek van HDMI kimenete (Arcade,Premium,Elite), a régebbieknek nincs.
De ez a gond körültekintő és normális használatkor az esetek nagyon nagy hányadában kiküszöbölhető.
1. tedd normálisan szellőző helyre és ne "falazd" be egy szekrénybe vagy tv-állványba
2. kb. 2 órányi használat után feltétlen pihiztesd 15-20 percet
3. kikapcs előtt lépj ki a dashboardba (x360 op.rendszer kezelői felülete,mint az xp. asztala) és 5-10 perc után kapcsold csak ki a gépet
4. ha módosítod a gépet,nagyobb az esély a piros halálra (ezt tartsd szem előtt !!!)
5. ha mégis átalakíttatod (ami illegal,ugye ),akkor overcool és hűtésmod beépítése javasolt vagy egyedi hűtés barkácsolása
pl. vízhűtés, venti csere, stb. (a hozzá vehető hűtő cuccokat kerüld messziről,mert sz.rt sem érnek)
6. ha ezt nem tudod garantálni magadnak,inkább ne vegyél 360-ast,inkább más konzolt (ez van...)
7. a gépet FEKTETVE használd és alatta is legyen 1-2 centi hely az asztal és a gép között
xbox vásárlás elött állok és hallotam rola néhány dolgot.
mi az a 3 ledes hiba és az uj gépek hajlamosak e rá??
hány év garancia jár hozzá?? és mitöl hibásodhat meg?
meg az is hogy az ujabbak nak is vannak hütés problémái??
3 led=túlmelegszik a gép és meghal,ki-bekapcsoláskor a hőmérséklet ingadozás(felmelegszik az alaplap) okozza.
3 év garancia van rá,addig ingyen javítják,cserélik.
Az újabb modelleknél már nincs annyi 3 ledes gép.
xbox vásárlás elött állok és hallotam rola néhány dolgot.
mi az a 3 ledes hiba és az uj gépek hajlamosak e rá??
hány év garancia jár hozzá?? és mitöl hibásodhat meg?
meg az is hogy az ujabbak nak is vannak hütés problémái??
Szóval Pc monitoron is elég szép lesz a játék faja Hangfalat is az Xboxhoz lehet kötni? A másik meg az hogy a nettel mi a helyzet. Fogom a netkábelt rákötöm az Xboxra és ennyi? vagy ez hogy megy?
Cooler írta:
Szóval Pc monitoron is elég szép lesz a játék faja Hangfalat is az Xboxhoz lehet kötni? A másik meg az hogy a nettel mi a helyzet. Fogom a netkábelt rákötöm az Xboxra és ennyi? vagy ez hogy megy?
Igen,elég szép.
Azért nem 1380p (szóval nem full-HD),de én azért az átlagos HD-Ready készülékek szintjén említeném.
Az otthoni olcsó fajta 28colos LG LCD-TV kb. ugyanezt adja,csak klicsit nagyobban és az 16:9.
Ja,meg nem kell harcolni a családdal érte !
A hangfalat nem a BOX-hoz kell kötni,hanem az erősítőhöz.
Aztán ahhoz a hangfalat.
PC esetén meg a subwooferhez,mivel abban van az erölködő modul,elviekben....
Be kell hozzá szerelni egy átalakító zsinórt (az 1000ft-os HAMA is tök jó),amivel a VGA-kábel RCA LEFT-RIGHT (fehér+piros)
dugóját átalakítod olyanra,mint amilyen a bejárata az "erősítőnek".
Pl. PC-nél 3mm-es stereo jack, házimozi erősítőnél meg nem is kell.
Vagy van olyan VGA-kábel is,aminn akad optikai kimenet a hangnak.
Azt lehet frankón házimozi cuccosra rátolni (optikai zsinór kell hozzá,nem árt hoszabb fajta,kb. 3-5ezerért jobbfélét kapsz)m és mehet is !!!
Netkábelt (átlagos ethernet zsinór) bedugod a box hátsójába,másik végét a modembe és kész.
Vacak viszont,hogy ki-be húzkodhatod,ha a pécét is használnád menet közben néha.
Vagy használj ROUTER-t,esetleg 2 hálókártyát a PC-be és akkor abba kell bedugnod az X-et.
Minderről írtam elég részletesen,keresd vissza !!!!!!!
Lehet rákötni hangfalat is. Pont ahogy mondod "ennyi"
HDD-t lehet hozzá venni.
20 gigás 15ezerért,120 gigás 25-30 ezerért.
Bármilyen játékkal használhatod az Arcade-ot.
Csak legyen legalább egy 64MB-os memóriakártyád hozzá. A játékállásnak és a játékosprofil adatainak kell.
HDD igazán a netes eléskor fontos,hogy legyen mire letölteni a dolgokat.
Gépet kötheted bármilyen monitorra,a beállításoknál (x360 setup) hozzáállítod a 360-ast a kellő felbontáshoz.
Vehetsz hozzá ilyen kábelt,kb. 3-4ezerért.
Simán köthető vele moncsihoz,csak gondoskodj a hangról is!
(elég a pc hangszóró vagy egy füles is)
PC monitoron tökéletes a HD élmény,csak nem 82centis képátlóban.
Amúgy lentebb már regéltünk róla elég sokat,részletek miatt olvass vissza !!!
HDD-t lehet hozzá venni.
20 gigás 15ezerért,120 gigás 25-30 ezerért.
Bármilyen játékkal használhatod az Arcade-ot.
Csak legyen legalább egy 64MB-os memóriakártyád hozzá. A játékállásnak és a játékosprofil adatainak kell.
HDD igazán a netes eléskor fontos,hogy legyen mire letölteni a dolgokat.
Gépet kötheted bármilyen monitorra,a beállításoknál (x360 setup) hozzáállítod a 360-ast a kellő felbontáshoz.
Vehetsz hozzá ilyen kábelt,kb. 3-4ezerért.
Simán köthető vele moncsihoz,csak gondoskodj a hangról is!
(elég a pc hangszóró vagy egy füles is)
PC monitoron tökéletes a HD élmény,csak nem 82centis képátlóban.
Amúgy lentebb már regéltünk róla elég sokat,részletek miatt olvass vissza !!!
Nem értek annyira az Xbox 360hoz, de miután játszottam a GTA 4el nagyon megtetszett az egész . Tervbe is van egy Xbox 360 vétele, én mondjuk az Arcadera gondoltam. Amibe ugyebár nincs winyó. Winyó nélkül is tudok játszani bármilyenn játékkal? A másik meg az h ideiglenesen jo lenne Pc monitoromhoz kötni, elvégre HD képes cuccos nem nagyon van egy idejig a birtokomban Olyan átalakító vagy kábel mennyit kóstál amivel össze tudom kötni a monitorommal? (sima CRT monitor ) Azt tudom h HD tvn a legjobb illetve HD képes monitoron, meg aztis h "sima" tvn nem tul élesek a textúrák, PC monitorral mi a helyzet? válaszokat kössz
Lehet,előbb-utóbb én is beköltöznék.
T.i. ma munkából hazaérkezvén behalt a BOX drivere.
A gép tuttin fut,de nem ismer fel semmilyen lemezt.
Idegesítő....
Holnap szervíz. (el****va a szabadnapom)
Lehet,ideje lenne elgondolkodnom ezen a dolgon.
Vagy megtartom,aztán szenvedek vele (vagy legalábbis a levegőben lesz mindíg a dolog).
Vagy dobom,aztán vagy PS3,vagy PC evolution.
Az xbox mitől jobb, mint egy PC?
Ahogy látom, az alkatrészek sokkal drágábbak hozzá, meg a játékok is. Egy xbox360 játék üzletben 16eFt.
Egy PC-s csak 10 ezer. (csak ) ...már aki megveszi annyiért.
Én max 7-8 ezret szánok egy játékra. Egy év után úgyis elévül.
Szóval mitől tud többet egy xbox, mint egy PC? Ezt ugye TV-re kell rákötni, igaz?
vdavid írta:
Ahogy látom, az alkatrészek sokkal drágábbak hozzá, meg a játékok is. Egy xbox360 játék üzletben 16eFt.
Szóval mitől tud többet egy xbox, mint egy PC? Ezt ugye TV-re kell rákötni, igaz?
Megmondom neked, semmivel kivéve egyetlen dologgal, márpedig ez a SZÓRAKOZÁS.
Mivel itt csontig lebútított célhardverrel van dolgunk azt mondom hogy aki szórakozni szeretne konzolt vegyen,
Combosabb cucc, nem kell fejleszteni némi khm... illegális hozzáállással multimédiacenterré változtatható.
Nem vagyok pénzes csávó ezért csak natúr sima XBOX-om van, de amióta ez azt teszi amit valójában tud, nem nagyon
nyúltam a gépemhez, pedig van vasam rendesen, de minek, ha szórakozni akarok, benyomom az xbox-omat vinyórol darálom a játékot
aztán kész vagy elmegyek bicózni egyet a kerékpárommal, vagy berúgok mint egy hülye állat.
Viszont a kérdés jogos, melyik jobb? Semmelyik mind a kettőnek van célközönsége, viszont lassan kezdenek tényleg egybefolyni a dolgok, hiszen mennyit tudnak már az új generációs konzolok. DE! Egy számíttógép komplexitása soha sem lesz túllépve vagy felülmúlva, már csak azért is mert ha van konzol is, a PC a tervezőasztal és a bölcső. PC nélkül nincs kiforrott konzol technológia, nincsenek rá játékok és egyéb programok.
vdavid írta:
Lassan ki kellene tenni a fórum fejlécébe, de akkor íme:
Nem jobb, csak más.
Az "alkatrészek" tulajdonképpen tök feleslegesek, egy xbox premium csomag + 1 kontroller tökéletesen elegendő (és a plusz egy kontroller is csak akkor szükséges, ha van kivel FIFÁzni).
Aki konzolos játékot Mediamarktban vagy egyéb nagyáruházban vásárol, az bazári majom, ráadásul egyéb veszélyes ostobaságra is képes (vigyázat, erős irónia, a leírtakat kéretik némi humorral kezelni). Konzolos játékot külföldről rendelünk, használtan veszünk, vagy cserélünk.
Igen, TV-re lehet kötni - illetve hé, az enyém a PC-m 22"-os monitorjára van kötve... Kötheted bármire, aminek van SCART, RCA, DVI vagy HDMI bemenete (esetleg egy mezei LÉZER 7 )
Havernak feltörték a kocsiját Kecskeméten és vitték belőle a 360-asát.
épp eladni vitte,csak beugrott kajálni.
aki tette,tudta,mit visz,mert mást mindent otthagyott.
gyönyörű ez az ország és nagyszerűek a zemberek...
Nos,akkor én inkább ilyen árakka számolnék:
360 Arcade= 45ezer
20G HDD= 15ezer
a legjobb esetben...
A 360-as GTA4 nem telepít semmit a winyóra,a mentéseken túlmenően.
Különben nem indúlna el már alapból az Arcade gépeken. :/
A HDD-t pedig csak egyszerűen rápattintod a gép tetejére.
(persze előtte nem árt leszedni a védőrácsot a helyéről...)
Nem szabványos interface-e van,hanem speckó formájú.
Elég prímán a helyén marad. Még sosem hallottam "leeső" winyóról.
Még csak annyit,hogy a külön megvásárolt HDD-ken mindíg akad némi spéci,egyedi bónusz tartalom.
Például minijátékok,oplogóg,témák,stb...
Ahogy mondod.
13,88 GB,ami szabad marad a 20GB-ból.
Mert a maradékra megy az op.,a profil,némi extra tartalom (pl. 1 játék,háttér témák,oplogók,videók).
A maradék majdnem 14-re maradnak a játékadatok (mentések,megnyitott achievmenek adatai,stb.),letöltések,live profil adatai,stb.
De azért a 25ezer nagyon elszállt ár a 20GB HDD-ért. Én egy tizessel olcsóbban láttam.
A 120GB-os szokott 30-35 körül lenni,de van hely,ahol a 20Gvb-osat adnák annyiért.
Kész vicc.
A YouTube-on van egy pár videó,a 360-as winyó meghekkeléséről.
A srác vhogy kicseréli sima notebook-winyóra.
Szétkapja,vmit matat vele,beteszi a kiswinyót és összerakja.
Erre én is gondoltam,hát rákérdeztem szakértőéknél.
Azt mondták,elvileg mülködne a dolog,ők is próbálták,de vmiért nem ismeri fel az X.
Vmi szoftverkörnyezetet emlegettek,de ezt a részét nem vágom,sajna...
Szóval nem jönne össze a normál wincsire való csere-bere,mint a konkurens gyártónál.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.