Nintendo DS már van de amugy megrendeltem az xbox 360 premiumot (végre a hétenjön) megkérdeztem ismerösöktöl és azt mondta a hdmi-sekel már nincs gond mer neki olyan helyen van ahol szinte semmi szelözés nincs és majdnem egésznap megy és már 4 honapja meg van neki.
Ha meg sokat utazol,vegyél mellé (vagy helyette) egy DS-t.
Nincsen jobb annál,a föld kerekén...
(na jó,talán ha 3 nővel egyszerre .... khm ... játszol)
Nem is tudom én úgy gondolom ,hogy ha most kb. egy szinten vannak akkro később se lesz nagy szakadék.
Nem is tudom...
Szerintem meg egyszerűen játéka válogatja.
Hol erre jön ki szebb game egy adott stílusban,hol meg arra.
Én most pl. a GT5-től vagyok totál leülve.
Pár napja bevettem magam egy MédiaMárkt-ban felállított 100+ centis Sony BRAVIA (full HD lcd tévé) és egy gt5-el megetetett PS3 elé,
úgy 2-3 órára. (eladó cimbi elnézte nekem... )
Áááááálomszép volt.
Én azt mondom,az MS nagyon kösse fel az alsóneműt,he ezt überelni tudja.
Akció játékoknál is hol az egyik jobb,hol a másik.
Hamarosan jön a MGS4 (a sony-konzolra),az lesz a csúcs gfx.
Aztán jön a GoW2,akkor meg majd az.
De az szinte biztos,hogy a multiplatform címek 99%-ban egyformán virítanak mindkét gépen,azonos körülmények közt.
Én a CoD4-et,GTA4-et,UT3-at,Lost Planet-et és az Obliviont láttam egy havernál mindkét gépen,82 centis HD-Ready plazmán.
Zéró differenciát láttam a két platform közt.
Szerintem semmiképp sem érdemes a konzol grafikai képességei alapján dönteni.
Én inkább (ha most vennék konzolt) ezek alapján döntenék
(és most lécci ne kötözködjön senki,mert ezek szigorúan privát vélemények !!! ) :
X360 :
- olcsóbb (szoftver és hardver egyaránt)
- több a játék rá (a jó is meg a rossz is...)
- jó az xbox live felépítése (nekem spec jobban bejött)
PS3:
- technikailag fejlettebb (BR-DISC)
- ingyenes és teljesen nyitott netes lehetőségek (böngészhetsz velem bárhol és ingyé' van a netes játék)
- megbízhatóbb a hardver (nincs rajta 3 piros led )
A többi szempont totálisan szubjektív lehet.
pl.:
- havernak milyen van
- melyik cég a szimpibb (egyik se... )
- melyik gép szebb (nem mindegy mi virít a tévé alatt,ugye)
- mennyi pénzed van rá (az X kb. 50ezerért elérhető,a PS3 a duplája kábé. a gamék és kiegészítők az X-re picit olcsóbbak)
Oké értetem befgom a számat. egyébként be tok lépni de mivel a mikrofon hiányzik nem tok játékba lépni. Csak az xbox360hoz való mikrofont lehet használni?? Vagy egy normált is átalakitóval?
On: Az AC nagyon jó és rettentő jó vele játszani tényleg erre a platflomra lett kitalálva.
domigery23 írta:
...egyébként be tok lépni de mivel a mikrofon hiányzik nem tok játékba lépni. Csak az xbox360hoz való mikrofont lehet használni?? Vagy egy normált is átalakitóval?
Próbálj meg egy e-bay -t vagy hasonlót. Ott lehet mindíg kapni efféle kiegészítőket,egész jó áron.
Cimbim pölö nemrég újított egy gitárt a Hero -hoz. Ő is "kontroller" nélkül "vette" a gammát.
A premium csomagban van winyo is a géphez arra menti a gép a mentéseket vagy kell hozzá venni memo-t? am. azt hallotam hogy a winyos gépek 3 ora jácás után lefagynak és leállnak. - ez igaz?
15 óra folyamatos hardcore game-elés után sem fagyott.
A premium csomagban van winyo is a géphez arra menti a gép a mentéseket vagy kell hozzá venni memo-t? am. azt hallotam hogy a winyos gépek 3 ora jácás után lefagynak és leállnak. - ez igaz?
Így van a vinyóra menti a mentést, de ha van mem kártyád arra is mentheted.Az meg hogy 3 óra játék után kifagyi a hdd az egy hülyeség...tapasztalat, hogy 6 óra utána se volt semmi baja.
Oké értetem befgom a számat. egyébként be tok lépni de mivel a mikrofon hiányzik nem tok játékba lépni. Csak az xbox360hoz való mikrofont lehet használni?? Vagy egy normált is átalakitóval?
On: Az AC nagyon jó és rettentő jó vele játszani tényleg erre a platflomra lett kitalálva.
Látom még mindig nem érted. Hangszer nélkül nem lehet játszani vele. Kontrollerrel nem lehet rendesen Rock Band-ezni. Mielőtt "megveszel" egy játékot, olvasd el, hogy lehet vele játszani és ne offold szét a fórumot. Azt meg ne várd el senkitől, hogy "megmutassa, hogyan kell belépni a játékba".
OKé sorry de tudjátok kicsit idegestő hogy most vettem meg és nem tok vele játszani, Szóval ha lennétek olyan kedvesek akkor azért a nincs értleme játéknak az elinditást leirnátok? Már mint hogy hogyan tok beutni a játékba anélkül hogy lenne mikrofonom?
Mondjuk sokat segítene, ha értelmesen tennéd fel a kérdést. Nem kötelező a mikrofon a Rock Band-hez, de abból amit ideírtál, azt veszem ki, hogy kontrollerrel akarsz játszani, aminek semmi, de semmi értelme...
Ha valaki tud az szóljon mert nagyon fontos lenne.
Krh hát igen csak a beszerző kicsit késik ha érted hogy gondolom. Most egyébként assasins creedet nyomtam azzal meg egy kicsit át b*sztak kicsit drága lett.
szóval majd jövő héttől eltünök.Lyberty city forgatagában.
Üdv meg szereztem a rock bandet de az a baj hogy azt irja hogy a mikrofon nincs kapcsolva. Csak mikrofonnal lehet nyomni??????
PLs válaszoljatok mert szeretném kipróbálni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.