BÁRMINEK a tápjától kigyulladhat a lakás.
Ha ökör módon rápakolnak valamit.
Pl. szőnyeget,párnát,ruhát,újságot.
Én egyszer anyám házát izzítottam majdnem fel,mert éjjel egy akku-töltőre rátettem a párnát,az ágyam mellé.
Reggelre elszenesedett a párna fele,meg kox szag volt egy hétig...
Aki írta azt a cikket (olvastam),valszínűleg nem igazán szeresse a MS-t...
Szeretem az ilyen lejárató,felfújt bulvár marhaságokat.
A végén még több embert ölnek meg a konzolok,mint a betonkeverők.
Mondjuk azt meg kell vallani,elmésebb lett volna egybe építeni a gépet a táppal.
Bár akkor 5 perc múlva piroshalál lett volna.
Képek nem egy helyről vannak,hanem Google.
Írd be "xbox360 girls" és lesz egy csomó.
Kubi !
Az infók az SG.hu-ról és a CHIP magazinból valók.
Senki nem mondta,hogy teljesen új gépet kapunk.
Új gyártástechnológia,új hűtési rendszer,biztonságosabb üzemelés.
Ennyit ígért Redmond,semmi többet.
Arról pedig nem volt sehol szó,hogy csak elite kiszerelésben érkezne.
Az ÖSSZES modellt lecserélik (arcade,premium,elite) ezekre az újakra.
És legkorábban szeptemberre érkezik. Amit te az amcsinál láttál,tutti buher...
Az azért várható,hogy nálunk a télapó hoz ilyent leghamarabb.
Milyen érdekes,hogy a Blu-Ray támogatású gépeket sem erősítette meg a mai napig az MS,mégis mindenki
tényként kezeli a dolgot.
Mit szólnátok egy BR-diszkes,Jasper deszkás géphez?
Akár még elő is fordúlhat.
Valami extra-prémium-elit-atom pakkban csomagolva,sokszázezerért...
Amerikában már kaphato de csak az elitben van ilyen és amugy hivatalos oldalán nem ir erröl semmit pedig már van ilyen lehett hogy az csak egy buher?
http://www.bestbuy.com/site//site//olspage.jsp?id=abcat0701001&type=category
Még sem utána néztem és a bundle csak annyi hogy hogy két játékot adnak az alap árhoz szoval a gép ugyan olyan marad szoval nem szoltam semmit félre értelmeztem
Na már van a javittott hütéses 65 nm procis xbox amerikában de csak az elitnél van a bundle és adnak hozzá alapbol két játékot is. de magyarországon csak kárácsonykor vagy csak késöbb lesz. de viszont hivatalos oldalán semmi szó sincs erről
Hol olvastátok azt a hírt miszerint lesz új fajta? mert én sehol nem olvastam rola pedig sok forumon meg online ujságokon vagyok rajta
MongooseNX71 jók a képek
MongooseNX71 írta: Az átállás kérdéses még,de elképzelhető...
A driverek meg NEM laposak,hanem a hagyományos tégla formájúak.
Asszem STAT-II -vel csatlakoznak az alaplaphoz.
Mééért?
cserélni akarod?
Nem, nem akarom cserélni, nincs is Boxom, csak felmerült bennem, mert a PS3-ban is lapos van, és a laptopokban is.
Nekem úgy rémlett, hogy a Box 360-ban sima van, és ezt furcsálltam. De megértem, mert olcsóbb.
Na,sorjában:
1. BIG SLIM !
Te vagy a nyerő ember a Coolernak,igazából nem is tudom,én miért töröm magam.
Hisze csak egy -egész príma- képet láttam a Genius készletről és nem pedig itt csücsül az asztalomon. (mint írtam)
Ergo ki sem tudom próbálni. Ezért te sokkal jobb szituban vagy,tehát ezügyben tiéd a pálya.
De !
Mint leírtam,én is csak a lehetőségeket vettem számba és amint láttam,azon a szetten van egy OPTICAL IN,a hátlap bal alsó sarkában.
Aztán jobban meglestem és rájöttem,hogy durván benéztem. ( amúgy ugyanazt a képet lestem,ami Te is belinkeltél )
Úgyhogy szorri az érintettektől emiatt !!!
Továbbá megjegyeztem,hogy azért van annak a cuccosnak 3 bemenete,mert VALÓSZÍNŰLEG NINCS
surround dekóder beleépítve,tehát vagy az erősítő vagy a hangkártya feladatává válik,adott esetben.
Az meg csak feltételezés volt,hogy a box is elvégzi ezt ...
Azt azért erősen fenntartásokkal kezelem, hogy "csak" 2.0 -ban szól a cucc,direktbe kötve a boxxal.
Mert az én kis gagyi 2.1 szettem is simán kiadja amit tud (2.1),pedig abban sincsen dekóder.
A sub megszólaltatásához az nem is kell.
Ja,még valami: plazmával jobban jársz,hidd el !
Mondjuk egy elég normális Panasonic már 150k körül elérhető és 1méteres a képátlója.
Zéró késleltetés,nagyobb kontraszt,telítettebb kép,több szín. "Csupán" ezért javaslom a plazmát.
A reklámdumáknak meg nem kell bedőlni,amit a boltokban nyomatnak. SAMSUNG lobbi az,semmi más...
2. COOLER !
Nem jársz túl jól,ha a box headsetjével szeretnél gémelni. (főleg nem hosszú távon...)
Mivel az csak egy egyoldalas füles. A másik fele csak egy rögzítő,hogy a kobakodon maradjon.
Az igaz,hogy van valami atomtutti-speckó-fullos xbox sztereó headset,ami ráadásul zsinór nélküli is,de azért nem hiszem,hogy ki
akarnál csengetni 11-12ezer pénzt. A kontollerhez meg a spéci csatlakozó miatt csak a MS füleseket dughatod.
Miért bannol6nak a LIVE-ról?
Hát azért bizti nem,mert nem eredeti gaméval nyomúlsz.
Mivel azzal odáig el sem jutsz ( nem enged csatlakozni,hehe ).
Azért viszont igen,ha átalakított géppel próbálsz belépni a LIVE-ra.
Illetve lehet,egy ideig sikerül is,de előbb utóbb kiszúrnak és kilőnek. Bár van,aki 2 éve így nyomatja és még él
Persze mindenre van megoldás ....
De gondolom a nem odaillő viselkedésért is kitilthatják a kópé gémereket ( pl. rasszizmus,perverzió,agresszió,mittudomén ... ).
3. DÖMY !
A jó munkához idő kell. Próbáld csak ki
Hír meg akad róla bőven,csak keresni -nomeg találni- kell.
lenne néhány kérdésem (most kivételesen nem hang témában)
Miért bannolhatnak Liveról? csak akkor ha nem eredeti játékokkal játszok neten, vagy miért?
Másik: csak liveon keresztül lehet neten játszani? Vagyis elő kell fizetni livera hogy neten tudjak játszani?
Live-ról elméletiben csakis azért bannolhatnak, mert nem eredetivel játszol.A netes játék kétféleképpen oldható meg:
1. Xbox Live Gold előfizetés: pénzbe kerül, bárkivel játszhatsz
2. Xlink Kai használata: ez esetben tuladjonképpen nem a Liveon játszol, hanem a PCre feltelepített program, egy virtuális hálózatot hoz létre és ezen keresztül tudsz játszani, de csak azzal, aki a programot használja, ez esetben csak magyarokkal a 30as ping limit miatt.Előny, hogy ingyen van.
Erről a programról, beállításokról bővebben itt olvashatsz:
http://bannoltx360.5mp.eu
Ha törölnék a hozzászólást, keress meg pm-ben, bár sztem semmi törvénybe ütköző, vagy warez dolgot nem írtam, de hát sose lehet tudni, hogy kinek mi micsoda, láttam már itt olyat, hogy semmi extra nem volt a kommentben mégis törölték a drága szerkesztők...
lenne néhány kérdésem (most kivételesen nem hang témában)
Miért bannolhatnak Liveról? csak akkor ha nem eredeti játékokkal játszok neten, vagy miért?
Másik: csak liveon keresztül lehet neten játszani? Vagyis elő kell fizetni livera hogy neten tudjak játszani?
Hali!
Nekem is ugyan ez a Genius-os hang cuccom van. Itt egy kép róla.
Na most nem tudom Mongoose miről beszélsz mert ezen a fajtán nincs optikai bemenet. Már nem egyszer kerestem rajta, de sajnos nincs. A másik dolog pedig hogy ha rákötöd a boxot, tehát a két jobb és ball kábelt egy átalakítóval berakod a zöld helyére, akkor se fog soha a büdös életbe megszólalni 5.1-ben a cucc, mivel így csak az első két hangszorónak megy a jel, még 2.1-es hangzást se kapsz mivel semmi jel nem megy a mélynyomónak. Ebben a hang cuccban meg nincs semmi átalakító ami elosztaná a jelet 5.1-be vagy 7.1-be, ehez már külön erősítő kell. Tehát vagy erősítővel nyomod vagy veszel egy új hangcuccot amin van optikai bemenet.
Én mivel monitoron nyomom az x-koxot nekem így erre a Geniusra van rákötve, de sajna mint már mondtam csak 2.0-ában szólal meg, ha lessz pénzem esetleg majd veszek egy erősítőt, de az első biztos hogy amit veszek az egy LCD tv lesz a boxhoz.
Cooler !
És mi van az optikai bemenettel ???
Azt tuttin lehetne használni. (bizti van,mert láttam a csomagban)
Ha csak bemeneti luk van,akkor be kell újítanod egy optikai kábelt és problem megoldva (1500-3000 forint közt vannak,kábé).
Azt a kábelt is tudod használni,amin 3 csti van mindkét végén.
Az egyik felét bepakolod a 3 lyukba a mélynyomódon,a másikból meg CSAK a zöldet használod (pécén elvileg a front az).
Hidd el,műlködni fog a surround!
Amit meg leljebb linkeltem be (a képen),az a pc hangszórók 90%/-ámál mülkszik.
Szerintem nálad is fog,ha CSAK a front (zöld) lyukba dugod azt a 3.5mm-es dugót,ami azon van.
Amúgy meg lehet kapni 3,5mm-esről 2,0mm-esre átalakítót,potom pénzért (500ft és sokat mondtam) és semmi gond vele.
Lényeg,hogy sztereó legyen.
Már látom,Te igazából a surround miatt aggódsz.
Azon a Genius cuccon azért van 3 bemenet a térhangzásnak,mert nincs a cuccnak beépített surround dekódere vagy pedig felkészítették arra,hogy olyan cuccról fogadjon jelet,aminek nincs saját surround átalakítója,de ez elég láma dolog.
A boxnak meg a hangkártyák nagy részének van (pl. 5.1, 5.1 EX,6.1, 7.1, sőt van már 7.2 is).
Ezért kell csak a front dugót használnod.Tehát a zöldet.
A cucc majd szépen szétosztja a jeleket.
Csak azt kell tudnia,honnan kapja a jobb és honnan a bal oldali hang jeleit.
A mélynyomó meg felerősíti a mély hangokat,a magasakat meg levágja egy adott frekvenciatartomány felett.
Egy idevágó dolog:
Pl. egy csúcs Blu-Ray player-nek is csupán L-R audio out -ra van szüksége,akkor mégis hogyan lesz a filmnek térhangzása?
Hát azért,mert az erőlködő vagy a spéci fejhallgató ( mert van már surround füles is, sok-sok aranyért ) dekódolja a két oldalról jövő
hang jeleit ( amikben természetesen benne vannak,hogy melyik megy előre,melyik hátra,melyik centerre,stb.) és úgy osztja szét a hangfalak közt. 1szerű.
A headset-er a box joystick-jének feléd eső részére kell rápattintani.Stabilan ott marad,prímán passzol.
Hangerőt is ott tudsz állítani illetve a mikrofont ki-be kapcsolgatni rajta (asszem).
Kicsit béna,kicsit kényelmetlen eleinte,de megszokható.
Csak ne csapkodd sűrűn a földhöz a kontrollert,mert vele megy a fejed is hihihi...
Az egyik felét bepakolod a 3 lyukba a mélynyomódon,a másikból meg CSAK a zöldet használod (pécén elvileg a front az). - ezt a csak a zöldet hogy értetted? szal a frontot hova dugjam rá?
Más: akkor úgyis kapok hangot ha a kontrollerre rápattintom a headsetet? ez tök jó úgyis lehet ezt hogy pl a vga kábelen lévő hangért felelős csatlakozókat nem dugom sehova a és csak a headsetet használom?
Szívesen várnék erre az új pakkra de egyszerűen nem bírom ki várni jövő héten megveszem...
Már majdnem 1 éve spórólgatok de valami mindig elvitte a pénzt és most végre sikerült összerakni egy vagyont a box-ra szóval én megveszem
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.